web analytics
11:11 Dubbele getallen
Bizar & HumorMaatschappij & Psyche

Kudkind (10) in Amerika schiet zijn moeder dood omdat hij geen VR Bril kreeg

Zijn naam was Damiën ofzo?

Een 10-jarige jongen uit de Amerikaanse stad Milwaukee heeft zijn moeder opzettelijk doodgeschoten. Volgens aanklagers deed hij dat omdat hij geen virtual-realitybril van haar kreeg. De dag na de moord op zijn moeder logde hij in met haar Amazon-account om er vervolgens zelf eentje te kopen.

De moeder werd vorige week neergeschoten. Aanvankelijk zei de jongen dat het een ongeluk was. Hij zou het pistool uit de slaapkamer van zijn moeder hebben gepakt en ermee naar de kelder zijn gegaan, waar zijn moeder de was aan het vouwen was. Het pistool zou hij rond zijn vinger hebben gezwaaid en het zou daarna per ongeluk zijn afgegaan.

De politie geloofde die verklaring en de jongen mocht bij zijn familie blijven, schrijft de krant Milwaukee Journal Sentinel, die de aanklacht in handen heeft.

Familie trok aan de bel

Maar een dag later trokken diezelfde familieleden toch aan de bel: een tante had de jongen gevraagd naar de schietpartij, waarna hij zei dat hij het pistool opzettelijk op zijn moeder had gericht en dat zij hem had gevraagd het pistool neer te leggen: een heel ander verhaal dan de verklaring tegenover de politie.

 

Daarnaast toonde de jongen geen enkele vorm van berouw, merkten zijn tante en zus op. Ze gingen daarom verder op onderzoek uit en zagen dat de jongen de ochtend na de moord had ingelogd op het Amazon-account van zijn moeder. Hij had een VR-bril besteld.

Stemmen in zijn hoofd

Dit, samen met het gewelddadige verleden van de jongen – hij stak ooit de meubels in de woonkamer in brand, slingerde een puppy aan zijn staart in het rond en hoorde stemmen in zijn hoofd – zorgde ervoor dat de familie de jongen aangaf bij de politie.

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5350608/jongen-wisconsin-verenigde-staten-schiet-moeder-dood-vrbril

Echt een duivels kind dus.

redface AnGel-WinGs.nl OMG

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥