web analytics
11:11 Dubbele getallen
11:11

Dubbele getallen 66, 666, 606, etc

bannerweb AnGel-WinGs.nl

06:06 Betekenis uur 06:06. Dezelfde getallen zien 06:06 of 0606 Numerologie

Betekenis van uur 06:06 Synchroniciteit Numerologie

Het Universum zend je een symbolische boodschap voor je spirituele groei. Het Universum spreekt altijd tot ons doormiddel van tekens, en één van de eenvoudigste manieren om een boodschap te brengen is door middel van getallen, numerologie. Carl Jung heeft vastgesteld dat het verschijnsel van synchroniciteit specifiek voor de waarnemer is. Als je merkt dat je vaak 06:06 ziet wanneer je kijkt hoe laat het is en je vraagt je af of er een verborgen boodschap achter zit. Vertrouw erop dat je hier heen bent geleid om meer te weten te komen over de betekenis van 06:06.

 

Nummer 06:06 is opgebouwd uit de energieën en de kenmerken van nummer 6 dat tweemaal verschijnt, en nummer 0 verschijnt ook tweemaal die de trillingen en de energieën drastisch versterken. Nummer 6 draagt de trillingen van liefde voor huis en gezin en huiselijkheid, dienstbaarheid aan anderen en onbaatzuchtigheid, verantwoordelijkheid en betrouwbaarheid, zelf voorziening en anderen, verzorgen en voeden van anderen. Nummer 6 resoneert ook met persoonlijke wilskracht, onafhankelijkheid, initiatief, probleemoplossend en het overwinnen van obstakels, genade en dankbaarheid uitspreken.

 

Nummer 0 vertegenwoordigt de universele energie, het begin van een spirituele reis en staat voor potentieel en/of keuze, ontwikkeling van spirituele aspecten, eeuwigheid en oneindigheid, eenheid en heelheid, aanhoudende cycli en het beginpunt. Nummer 0 verschijnt ook tweemaal en versterkt het nummer waarmee het verschijnt.

 

Engelennummer 0606 vraagt dat je minder focust op de materiële aspecten en financiële aspecten van het leven, en meer kijkt naar een spirituele benadering voor het hebben van je wensen en behoeften. Gewoon, heb geloof, vertrouwen en dankbaarheid, terwijl dankbaarheid je gevoel verhoogt voor verbetering, verheffend en positief.

 

Vertrouw jezelf om de beste beslissingen te nemen voor jezelf en voor je leven en sta open voor de ideeën, signalen en nieuwe kansen die je materiële behoeften naar je toe zullen brengen. Engelennummer 0606 raadt je aan om je focus op liefde, licht en de spirituele aspecten van het leven te richten, en geef eventuele angsten of zorgen over je materiële en/of financiële situatie aan je engelen voor genezing en transmutatie. Vertrouw erop dat alles wat je nodig hebt, zal worden verstrekt door het Universum met goddelijke timing.

 

 

Synchroniciteit. Numerologie. Betekenis van uur 06:06

 

 

 

Engelennummer 0606 kan ook suggereren dat de kwesties die verband houden met familie en geliefde zal worden gesorteerd en in het voordeel van alle betrokkenen worden opgelost. Liefde komt tot leven wanneer we zowel geven en ontvangen met gratie en dankbaarheid. Herken je vermogen om het leven van andere mensen op een positieve manier te beïnvloeden. Geniet van je relaties en het gezelschap van diegene die dicht bij je zijn en geef liefde vrij en onvoorwaardelijk.

 

Uur 06:06 heeft “6” als haar dominante getal en is verdubbeld. Het is het symbool van gemeenschap en harmonie. Het toont aan dat je spirituele en materiële leven samen gaan en dat je kundig moet zijn om die twee te verenigen. 06:06 vertegenwoordigt de Davids ster van het Joodse geloof, een krachtig symbool, die ook een sterke verschijning op het gebied van esoterie en het occulte is. Het vertegenwoordigt de mens die is gemaakt op de 6e dag evenals zijn initiatie in de wereld van de profetische kunsten.

 

Door je uur 06:06 te tonen vertellen je beschermengelen dat je nooit alleen bent! Als je op het moment geconfronteerd wordt met problemen of als eenzaamheid je naar beneden brengt, wordt ervan bewust dat je gids en beschermer altijd naast je staat. Ze wachten voor een teken, een gebed of een uitnodiging van jouw kant om je te komen helpen op je reis.

 

Het heelal is opgebouwd uit complexe wetten en sommigen van hen zijn verborgen, alleen een insider kan de sluier optillen en zijn geheimen onthullen. Als je het initiatief neemt om gebieden te bestuderen zoals esoterie en het occulte, zal je studie met succes worden voldaan. Als je hen vraagt, zullen de engelen je helpen bij je spirituele opleiding, vooral als je wenst te werken in de disciplines van het occulte zoals magie, astrologie, alchemie of sjamanisme.

 

Als je erin slaagt om het juiste pad te volgen en toelaat dat de engelen je begeleiden, zul je in staat zijn om je leven in een rustigere manier te beheren! Ze zullen je helpen om je chakra’s en je innerlijke energie in balans te brengen, dit zal je toestaan om grote wijsheid te ontwikkelen. Als je erin slaagt om je echt te verdiepen in het onderwerp, zul je een fantastische ervaring hebben! In plaats van gewoon je leven te leven, zul je het voelen!

 

Let op, we moeten je informeren dat de engelen willen dat je je aan je woord houd! Als je een verbintenis bent aangegaan, moet je je loyaliteit bewijzen en je er aan houden! Als je deze waarschuwing negeert kun je met problemen geconfronteerd worden. Neem de tijd om na te denken voordat je je tot iets verbind, en zodra je de verbintenis aangaat moet je die aangaan tot het einde!

 

De totale waarde van uur 06:06 is 12 (6+6=12). Dit suggereert nogmaals uitdaging of moeilijkheden. Je moet de tijd nemen om jezelf te versterken, zowel fysiek als spiritueel. Door verder te gaan op deze manier zul je in staat zijn om ongemakkelijke situaties te ontwijken. Zelfs als alles ingewikkeld lijkt zijn er oplossingen voor je beschikbaar. Je hebt de nodige middelen in je om de situatie onder controle te hebben, dus heb vertrouwen!

 

Doe een beroep op je natuurlijke optimisme! Je hebt een voorbeeldig voorstellingsvermogen, vooral als je het gebruikt op het gebied van kunst en creativiteit. Je hebt zeker krachtige inspiratie in je gevoeld, of niet soms? Dit is volledig natuurlijk, zoals je in staat bent om mystieke energieën te channelen, evenals berichten van overledene. Aarzel niet om channeling te beoefenen of automatisch schrift, je zult sommige verrassende resultaten hebben!

Lees ook:   Drievoudige Engelen getallen door Dr. Doreen Virtue

 

Je verkent de wereld en je wilt graag nieuwe ervaringen hebben! Dit maakt je vooral heel sociaal. Je wilt graag nieuwe culturen ontdekken, en je bent gevoelig voor de verschillende spirituele energieën die je op je reizen tegenkomt. Maar pronk niet te veel over je wereld reizen. Je hebt de capaciteit om jezelf volledig in het onbekende te storten. Dit is een zeldzaam ding in onze samenleving waar een gevoel van controle voorrang heeft. Dit kan helaas leiden tot frustratie en jaloezie van de mensen om je heen.

 

Het nummer van de engelen 0606 is een boodschap van de engelen om je relaties te verbeteren. Als er gebroken of slechte relaties zijn die je aandacht behoeven, is dit de beste tijd om te beginnen met het herstellen van de relatie. Gebruik je kracht en invloed om je dierbaren te helpen om betere en sterkere mensen te worden. Aan het eind van de dag is hun geluk ook jouw geluk. Laat liefde en geluk in je leven komen, en je beleeft de vele mooie dingen die ze kunnen brengen. De meer liefde die je ontvangt, de meer liefde die je kunt geven. Koester elk moment dat je hebt met je geliefden, omdat je nooit weet tot wanneer je dit geschenk hebt. Leven is kort en je kunt in een oogwenk iemand verliezen. Geniet vandaag met je gezin, met je partner, maak een ton herinneringen met je vrienden. Dit zijn de dingen die waarde toevoegen aan je leven dat je voor geen geld kan kopen.

 

Nummer 0606 heeft betrekking op nummer 3 (0 + 6 + 0 + 6 = 12, 1 + 2 = 3) en engelennummer 3.

 

Meestergetal 66 Betekenis. Numerologie Synchroniciteit

Meestergetal 66. Engelennummer 66

Waarschijnlijk ben je benieuwd wat het betekent wanneer Meestergetal 66 blijft verschijnen. Herhalende nummer reeksen zoals engelennummer 66 komen vaker voor dan je denkt, het is synchroniciteit via numerologie. Meer en meer mensen over de hele wereld zien deze engelennummers overal, van aanplakborden tot autokentekens! Je beschermengelen gebruiken engelengetallen om een belangrijke boodschap over te brengen. De boodschap die ze meestal sturen dient als een gids voor je om je emoties, woorden of gedachten te helpen uitzoeken.

 

Meestergetal 66 bestaat uit de trillingen en de energieën van het getal 6, verdubbeld en versterkt. Nummer 6 draagt de kenmerken van humanisme, gemeenschap, dienstbaarheid aan anderen, huis en familie, huiselijkheid en sociale verantwoordelijkheid, genade, dankbaarheid en eenvoud, harmonie en stabiliteit. Nummer 6 heeft ook betrekking op materiële zaken en voorziening. Nummer 66 is een krachtig getal van onvoorwaardelijke liefde, genezing en geloof en vertrouwen in het goddelijke, het draagt een boodschap van overvloed, optimisme en creativiteit.

 

Engelennummer 66 is een boodschap van de engelen om geloof en vertrouwen te houden in de welwillendheid van het heelal, zodat voortdurend aan je dagelijkse behoeften wordt voldaan. De engelen helpen, begeleiden en ondersteunen je met het manifesteren van je doelen, verlangens en wensen. Houd je gedachten positief wanneer engelennummer 66 verschijnt.

 

 

Synchroniciteit. Numerologie. Meestergetal 66

 

 

 

Engelennummer 66 vraagt je ook om je fysieke, materiële en spirituele leven in evenwicht te houden. Focus op je spiritualiteit en een nauwgezet en doelgerichte levensstijl zullen ervoor zorgen dat je materiële behoeften worden voldaan terwijl je je Goddelijke levensmissie dient. Geef angst of ongerustheid over monetaire en materiële kwesties aan de engelen voor genezing en transmutatie en vertrouw erop dat als je je spirituele waarheden leeft dat aan al je behoeften zal worden voldaan. Sta open voor ontvangst en aanvaard hulp en steun van je engelen, het spirituele rijk en andere mensen in je leven.

 

Engelennummer 66 suggereert ook dat alles goed is met betrekking tot je huis en gezins leven. Geniet van je relaties en van het gezelschap van de mensen die dicht bij je staan en hun liefde vrij en onvoorwaardelijk geven.

 

Via engelennummer 66 vertellen je engelen dat je geloof moet hebben in de Goddelijke Bron en vertrouw dat de dingen die je verlangt te manifesteren onderweg naar je zijn.

 

De betekenis van nummer 66 in je leven is om jezelf te ontdoen van problemen. Er zijn manieren om deze problemen op te lossen, en je engelen sturen je de hulp die je nodig hebt. Je grote dromen zullen spoedig manifesteren in je leven. Zorg ervoor dat je open en ontvankelijk bent op dat moment. Je engelen sturen je nummer 66 om je te vertellen dat het beste nog moet komen. Houd je hart en geest open en luister naar het goede advies van mensen die van je houden. Visualiseer dat je je doelen bereikt en dat je je dromen waar maakt. Dit is de visie van engelennummer 66, houd je gedachten bezig met je doelen en je dromen.

 

De engelen willen ook dat je voorzorgsmaatregelen neemt als het gaat om je financiële zaken. Misschien maak je je zorgen over geldzaken, maar je engelen willen dat je ophoud met zorgen er over te maken. Alles heeft aan het einde een eigen manier van uitwerking. Weet dat in tijd van nood je engelen alles zullen doen om je bijstand te verlenen. Als je hard werkt en vertrouwt dat alles goed zal zijn, zal het universum dit erkennen en je verzoek belonen. Je engelen zullen ook hun steentje bijdragen bij het verstrekken van kansen, dus je bent in goede handen.

 

Als je nummer 66 blijft zien, betekent het dat je engelen willen dat je meer aandacht besteed aan je familieleven, evenals je spirituele leven. Laat je niet verstoren door een mening of bedenking van een ander, laat je spirituele leven bloeien. Focus op jezelf om vrede en harmonie te vinden. Luister naar je hart en je zult weten wat je hart echt verlangt. Wordt niet afgeleid door materiële wensen en verlangens. Ze houden je af om jezelf te concentreren op de meer belangrijke dingen in het leven.

 

Met engelennummer 66, weten wat je ware verlangens zijn kunnen je toestaan om je hartstocht na te streven. Alleen op die manier kan je je dromen en ambities volledig realiseren. Sta jezelf toe de zegeningen te ontvangen die je engelen willen dat je ontvangt via engelennummer 66. Wanneer je open bent en accepteert, zal alleen goede en positieve energie in je leven komen. Wil je je leven veranderen en de kracht en de energie ervaren van engelennummer 66?

Lees ook:   Dubbele getallen 1311

 

Nummer 66 heeft ook betrekking op nummer 3 (6 + 6 = 12, 1 + 2 = 3) en engelennummer 3.

 

666 Betekenis. Zie jij ook steeds dezelfde getallen zoals 6:66 of 666

4 redenen waarom je 6:66 ziet – de betekenis van 666

Je bent hierheen geleid om meer te weten te komen over de betekenis van 666 als je nummer 666 herhaaldelijk in je leven hebt gezien.

 

Het 3-cijferige nummerpatroon 666 zien kan betekenen dat er een onevenwichtigheid in je leven is en dat je gedachten niet zijn uitgelijnd met het universum.

 

Het zien van 666 is een wake-up call voor je om je huidige situatie opnieuw te onderzoeken en de richting van je gedachten te veranderen, zodat je je vibratie naar een positievere frequentie kunt verheffen.

 

Om je gedachten te onderscheiden, luister naar je lichaam. Wanneer je gedachten op één lijn liggen met het Universum, voelt je lichaam goed (vreugde, vrede, passie, creativiteit, etc…). Aan de andere kant, wanneer je gedachten niet zijn uitgelijnd met het Universum, kun je ongemak, pijn of vernauwing voelen in elk deel van je lichaam (bijvoorbeeld hart, maag, knie, onderrug). Wanneer je je bewust wordt van de gevoelens in je fysieke lichaam, zul je gaan begrijpen dat zij je grootste spirituele leraren zijn om je te helpen verder te gaan met de juiste keuzes in het leven.

 

 

Nummer Sequentie 666 – Betekenis van nummer 666

 

 

 

Samen met je spirituele team van engelen en spirituele gidsen, werken ze allemaal samen om je te helpen door het leven te navigeren. Vanwege je keuzes uit de vrije wil, kunnen ze niet de beslissing voor je nemen, maar ze zullen optreden als coaches om je op het juiste pad naar je einddoel te duwen. Als een engelenboodschap is het herhaaldelijk zien van 666 een herinnering aan je goddelijke doel en het nemen van beslissingen die je op de goede weg zetten.

 

Alles in het universum heeft een specifieke vibrationele energie die kan worden geassocieerd met een specifieke numerieke waarde.

 

Het principe van een vibrationeel of ‘energetisch’ universum is te vinden in alle esoterische wetenschappen en lijkt de afgelopen decennia tot op zekere hoogte te zijn bevestigd in het werk van de objectieve wetenschappen.

 

Wetenschappers die op het gebied van Quantum Mechanics werken, hebben bijvoorbeeld zonder enige twijfel bewezen dat alles wat we in fysieke vorm ervaren bestaat uit energetisch geladen deeltjes die heen en weer gaan van een golf naar een deeltjesstaat.

 

Letterlijk genomen bestaat alles in het fysieke universum uit energie en trillingen.

 

Enkele van de krachtigste bekende energievormen in het universum zijn op denken gebaseerd en verschijnen in numerieke vorm.

 

In Numerologie interpreteren we de betekenissen van verschillende numerieke verschijnselen op basis van de trillingsprincipes die worden afgeleid uit onze ervaring in de materiële wereld.

 

De betekenissen van getallen zijn dus niet louter associatief, maar eerder afgeleid van duizenden jaren menselijke ervaring.

 

 

Het nummer 666

Het getal 666 heeft door de eeuwen heen een slechte reputatie gekregen omdat het in het Bijbels Boek van Openbaringen wordt genoemd als het ‘Getal van het Beest’.

 

In de Bijbel wordt nooit uitleg gegeven waarom dit getal wordt geassocieerd met de Duivel, de Apocalyps en de Anti-Christ, maar een korte analyse kan ons enkele aanwijzingen geven.

 

Tegen het einde zullen we de principes van Numerology gebruiken om een idee te achterhalen van de betekenis van dit onbegrepen getal dat niet zo bevooroordeeld is.

 

Om de betekenis van 666 verder te verkennen, is het essentieel om te begrijpen dat als je 666 herhaaldelijk ziet, er meerdere betekenissen zijn, en het is belangrijk om na te denken over wat 666 voor jou betekent. Om je te helpen, zijn hier 4 spirituele betekenissen en redenen waarom je engelennummer 666 overal ziet.

 

 

1e Betekenis van 666: De spirituele betekenis van 666.

Weinig nummers worden net zo verkeerd begrepen als 666. De associatie van dit getal met de belichaming van het kwaad in de wereld staat ver af van wat Numerologie hierover te zeggen heeft.

 

Wanneer we in Numerologie de verborgen betekenis van een getal met meerdere cijfers willen vinden, verkleinen we het tot de vibrationele essentie van een enkel cijfer door alle individuele cijfers toe te voegen totdat we slechts één cijfer hebben: 6 + 6 + 6 = 18, en 1 + 8 = 9.

 

Dus de vibrationele of energetische essentie van 666 is 9 die wordt geassocieerd met tolerantie, filantropie, mededogen en idealisme, alle waarden die we doorgaans associëren met het huis en haard, waar we ons allemaal het meest geliefd en verzorgd voelen.

 

Als je 666 keer op keer in je ervaring ziet verschijnen, zie het niet als een slecht voorteken of de voorbode van slecht nieuws. De vibrationele essentie van 666 is mededogen, tolerantie, idealisme en filantropie.

 

Regelmatig zien van 666 kan een herinnering zijn van je diepste zelf, de engelen of de bronenergie waarvan je echt zou profiteren als je een beetje meelevender of toleranter bent in welke situatie je ook bent.

 

 

2e Betekenis van 666: Lijn je gedachten uit met het universum.

Het leven zoals we het kennen is van koolstof gemaakt, mensen ook. Koolstof wordt gemaakt van 6 elektronen, 6 neutronen en 6 protonen. Vandaar dat je in de materiële vorm het getal 666 vertegenwoordigt. Op zielsniveau koos je ervoor om in een fysiek lichaam te incarneren om een missie in deze materiële wereld te volbrengen. Je bent in de fysieke wereld gekomen om zoveel mogelijk te groeien, en op hetzelfde moment komt dit alle levende wezens ten goede omdat we allemaal verbonden zijn.

 

Alles wat je doet, elk woord dat je spreekt en elke actie die je doet heeft een rimpeleffect op het leven van andere mensen. Als gevolg daarvan ben je al een spiritueel persoon in deze materiële wereld, gewoon door mens te zijn, en deze daad op zichzelf is een grote spirituele daad.

Lees ook:   Dubbele getallen 1544

 

Zodra je 666 herhaaldelijk ziet, is het een teken voor jou om je gedachten in evenwicht te brengen zodat ze op één lijn liggen met het Universum.

 

Je gedachten worden woorden, en woorden hebben hoge energietrillingen die de realiteit creëren die je omringt. Wanneer gebruikt met positieve gevoelens, zijn woorden de schepper van je realiteit. Zonder woorden kan een gedachte nooit realiteit worden.

 

Dus als je 666 ziet, onthoud dit: als je een betere wereld wilt creëren, moet je bij jezelf beginnen. Je gedachten zijn verantwoordelijk voor alles wat er in je leven gebeurt, en ze werken samen met de creatieve kracht van het universum. Je bent een manifestatie van de Universele geest.

 

Wanneer je nadenkt over hoe je je eigen realiteit creëert, denk je aan het volgende citaat:

 

“Let op je gedachten, ze worden woorden;

let op je woorden, ze worden daden;

let op je acties, ze worden gewoonten;

let op je gewoonten, ze worden karakter;

let op je karakter, want het wordt jouw bestemming.”

 

 

3e Betekenis van 666: Onthoud je ware goddelijke aard en Droom Groot.

Als je sterk gericht bent op de kleine dingen van de materiële wereld is het zien van 666 een engelachtige boodschap voor je, een herinnering dat je meer bent dan wat je denkt. Je bent een oneindig wezen met oneindige mogelijkheden. Er zijn geen grenzen aan wat je kunt bereiken.

 

Het begint allemaal met het dromen van grote dromen over wie je kunt worden en de verbazingwekkende dingen die je kunt bereiken. Het belangrijkste is, zorg ervoor dat je dromen gaan over je bijdrage aan de wereld. Terwijl je droomt en je passie ontdekt, laat je niet stoppen door een mislukking. Als je faalt, kun je jezelf opnieuw beoordelen en kun je de vaardigheden ontwikkelen om de volgende keer beter te worden. Het laat je groeien, maar laat je niet door falen definiëren, laat falen je verfijnen!

 

Je bent om een reden geboren. Je bent geboren met unieke talenten en vaardigheden om iets geweldigs te bereiken in deze wereld. Het is aan jou om erachter te komen wat dat is. Je zult de wereld voor jezelf veranderen, je zult de wereld veranderen voor de mensen om je heen, en uiteindelijk zul je een verschil maken in deze wereld.

 

Dus wanneer je het nummer 666 herhaaldelijk ziet, is het een goddelijk teken om je te herinneren dat je Groot moet Dromen, zodat je je volledige potentieel kunt bereiken. Je bent onbegrensd.

 

Als je het kan dromen, kan je het doen.

 

 

4e Betekenis van 666: Transformeer je leven met “Positief Denken”

Een andere betekenis voor het zien van 666 is dat je dagelijkse gedachten illusies zijn gebaseerd op de angsten en zorgen van de fysieke wereld. Als je wilt dat je leven beter wordt, moet jij ook beter worden. Met andere woorden, je uiterlijke wereld weerspiegelt je innerlijke wereld. Als je wilt dat je leven verbetert, moet je jezelf van binnen verbeteren. In zaken van het hart, als je betere relaties wilt, moet je een beter persoon worden. Wanneer je bijvoorbeeld verliefd wordt op wie je bent, ontwaak je deze liefde in jezelf en trek je natuurlijk meer romantische liefde aan in je relaties.

 

Dus wanneer je je innerlijke wereld verandert, kun je je vibratie verhogen om te creëren wat je wilt. Alles in je leven heeft zich gemanifesteerd omdat het overeenkomt met de vibratie van je eigen gedachten.

 

Jij bent de schepper van je leven dus zorg ervoor dat je bewust creëert wat je wilt door de juiste gedachten te kiezen. Je leven weerspiegelt je vibrationele denken.

 

De volgende keer dat je 666 ziet, is dit een teken om je vibratie te verhogen door positieve gedachten te kiezen. Onthoud dit: het is jouw houding die jouw richting bepaalt in het leven.

 

 

Wat moet je doen als je 666 ziet?

Het zien van 666 is een teken om je gedachten af te stemmen op je hogere doel. Dit is een wake-up call om naar binnen te keren. Wanneer je je gedachten verandert, wordt je levensdoel uiteindelijk duidelijk, ben je op het goede spoor en begint je leven een stroom van gratie en gemak te omarmen.

 

Een goede manier om te weten wanneer je in lijn bent met het universum is naar je lichaam te luisteren. Je weet dat je in lijn bent wanneer je hart zich open voelt. Er zijn andere lichaamssensaties die je kunt voelen als je in lijn bent, maar het meest basale gevoel dat je zult hebben, is het gevoel dat je de beste bent van deze wereld wanneer je in lijn bent met het universum.

 

Alles stroomt en alles draait om vibrationele harmonie. De vibratie van je gedachten creëert je leven. Om je te helpen verbinding te maken met het universum, kun je oefenen, zingen en dansen, met liefhebbende mensen zijn, leuke activiteiten doen waar je van houdt, kleding en kleuren dragen die je opvrolijken, van je huis een rustgevend heiligdom maken, gezond voedsel eten dat je lichaam voedt, rustige tijd maken voor jezelf, en vooral – wees dankbaar voor alles wat je al hebt.

 

Als je 666 ziet, is dit een herinnering dat je in je huidige situatie bent omdat je beslissingen hebt genomen die je daar hebben gebracht.

 

Als je van richting wilt veranderen, is het helemaal aan jou om je gedachten te veranderen en vandaag beslissingen te nemen die uiteindelijk je pad zullen veranderen.

 

Onthoud dit: Gedachten bevatten kracht voor creatie en je ervaring in dit leven wordt gecreëerd door de manier waarop je denkt.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥