web analytics
11:11 Dubbele getallen
11:11

Numerologie, van der Zeeuw

11:11: 2016 - ‘The Lifting’

Gijsbert van der Zeeuw maakt voornamelijk gebruik van geboortedatums in zijn methode. Zo staat de som van de geboortedatum zonder eeuwgetal voor je zielsgetal, wat meer vertelt over wie je bent als je op deze wereld komt. Tel je het eeuwgetal er bij op, dan komt daar het levensdoelgetal uit, wat aangeeft waarom jij hier op aarde bent. Verder vertelt hij ook dat de numerologie slechts een hulpmiddel is en je jezelf niet moet vastpinnen op de getallen. Van der Zeeuw: “Je haalt wel iets uit die getallen, maar verder gebruik je ze gewoon als ‘inductor’, zoals een foto of een voorwerp, om je zo op iemand af te stemmen en krijg je het merendeel van je gegevens op een paragnostische manier. Dat gaat vanzelf, tijdens het berekenen van bijvoorbeeld een geboortedatum, wordt de latente gave die een ieder mens bezit ’wakker’ en kan men meer zeggen dan de datum aangeeft.”

 

 

Uitleg getallen
1 Leiderschap, geneeskracht in de handen, zelfstandig – lui, eigenwijs, verlegen
2 Gevoelig, verzorgend, evenwicht -Twijfel, hard van buiten, zacht van binnen
3 Creatief, sociaal, opbouwend – Kansen laten lopen, gemakzuchtig
4 Betrouwbaar, geaard, serieus – blokkeren hun goede eigenschappen, weinig eigenliefde
5 Handelsmensen, dragen graag iets uit –verslaafden, rusteloos, wispelturig
6 Liefdevol, verzorgend, dierenvriend – kan twee gezichten hebben, ontrouw
7 Denkt goed aan zichzelf, ondernemend, filosoof – gesloten, houdt met niemand rekening
8 Verantwoordelijk, materieel ingesteld – opkroppen emoties, zichzelf verrijkend
9 Dienstbaar, succesvol, paranormaal, humor, technisch – wreed, snelheidsduivel
0 versterkt het getal wat ervoor staat, oneindig
11 Meestergetal, vernieuwend en intuïtief
22 Buitengewoon meestergetal, invoelend
33 Grote meesters, krachtige mensen met een vloeiend leven
44 Grote meesters die niets cadeau krijgen

Lees ook:   Dubbele getallen 1444

Een voorbeeld van een systeem dat werkt met het huidig 26-letter alfabet is het systeem van Gijsbert van der Zeeuw. Hij werkt met de getallen 1 tot en met 9 en met de meestergetallen 11, 22, 33 en 44. Die laatste tel je als eindgetal niet bij elkaar op. De 0 heeft daarnaast ook een speciale betekenis. Bij het getal 30 bijvoorbeeld, versterkt de 0 het voorgaande getal. De andere getallen van twee of meer cijfers tel je wel bij elkaar op totdat deze teruggebracht zijn tot een getal. Voorbeeld: 21-12-2012=2+1+1+2+2+0+1+2=11.

Numerologisch 26-letter alfabet

1

2

3

4

5

6

7

8

9

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

 

De letters worden bij deze methode in precies dezelfde volgorde als dat ze in het alfabet staan genummerd. Zo staat de A voor de 1, de B voor de 2 enzovoorts. Op die manier kun je niet alleen datums, huisnummers en dergelijke berekenen maar ook namen die weer iets kunnen zeggen over personen, dieren of plaatsen. Voorbeeld: Jan =1+1+5=7.

Numerologie is net zo oud als de mensheid zelf, er is geen enkele cultuur uit de oudheid zonder getallenmystiek. De grondlegger van de hedendaagse westerse numerologie is Pythagoras (569-470 v.Chr.), die vertelde dat elk getal zijn eigen vibratie heeft en daarmee zijn eigen speciale kenmerken. Verder zei hij dat alles numeriek kan worden uitgedrukt, omdat alles uiteindelijk terug te brengen is tot getallen. Deze kennis haalde hij uit de Joodse Kabbala.

Tastbare voorbeelden van de kennis die men in de oudheid had over de symboliek van getallen zijn onder andere piramides. De afmetingen en de vorm van bijvoorbeeld de piramide van Gizeh, is dusdanig uitgemeten, dat deze positieve en helende energie herbergt. Zelfs met de hedendaagse computertechnologie is het bijna onmogelijk om deze piramide, waarvan de schuine zijden op een bijzondere en rekenkundig ingewikkelde hoek op aarde staan, uit te rekenen en te bouwen. Ook de verhoudingen van de afmetingen die in relatie tot de tijdtelling staan en de uitkijkschachten die precies uitkijken op een aantal sterrenbeelden, laten zien dat de bouwers van deze piramide niet alleen wiskundige rekenwonders waren maar dat zij ook de bijzondere eigenschappen van getallen meenamen in het geheel en getallen zagen als bronnen van kracht en energie.

Lees ook:   Boodschappen van de Engelen 11:11

Minder zeker maar wel opmerkelijk zijn de stukken van de componist Bach, die tevens kennis leek te hebben van de symboliek van getallen. In de loop der jaren zijn er verschillende onderzoeken gedaan naar zijn composities waarin het getal 14 bijvoorbeeld opvallend vaak te ontdekken is. Volgens de alfabetcode B=2, A=1, C=3 en H=8 hebben onderzoekers en wetenschappers via een simpele optelsom met dat getal 14 hele composities blootgelegd. Alsof ze piramides aan het opmeten waren, die ook volgens bepaalde afstandsverhoudingen zijn gebouwd.

Numerology - Applying numbers to your life:

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥