web analytics
11:11 Dubbele getallen
Tweelingzielen11:11Dubbele tijden 11:11

11:11 betekenis

6a5c81a194a77a48d0f61c48844f92fd AnGel-WinGs.nl

Onder de negen cijfers van één cijfer neemt de 1 een speciale plaats in. Vanuit een spiritueel perspectief is het het scheppingsgetal, de oerkracht waaruit alle andere getallen voortkomen. Vier enen in combinatie geven de goddelijke kracht van nummer 1111.

Laten we ingaan op de betekenis van dit krachtige engelgetal.

Soms zien we herhaaldelijk hetzelfde nummer / dezelfde nummers in ons leven – of het nu op de klok is, of nummerplaten of zelfs de verjaardagen van mensen, inclusief die van jou. Dit fenomeen doet zich voor wanneer we berichten en begeleiding van engelen ontvangen, en de cijfers hebben op de een of andere manier betekenis.

Onze voorouders wisten van de spiritualiteit van getallen en de tradities gaan terug tot het oude Meso-Amerika en Griekenland. Zelfs Pythagoras, die een revolutie teweegbracht in Math, geloofde dat elk getal een vibratie heeft van zijn eigen, specifiek nummer één, omdat het alle andere getallen genereert en ze ook kan delen.

De nummerreeks 1111 is beroemd en belangrijk omdat het ons vertelt dat we, om ons Hogere Zelf te worden, ons moeten afstemmen op ons levensdoel van de hoogste roeping, en het zijn vaak de nummers die gevoelige zielen vaak spotten.

Dus als je deze cijferreeks tegenkomt, weet dan dat je op de goede weg bent. Je kunt een wens doen als de klok 11:11 slaat, want het is een ongelooflijk moment waarop het universum in harmonie is met je gedachten. Het is een opgeladen moment waarop je je hoogste wensen kunt manifesteren, dus het is het beste om positieve gedachten aan te boren en weg te blijven van elke negativiteit.

11:11 vertegenwoordigt ook de Tweelingvlam Verbinding. In tegenstelling tot een soulmate die zich gedurende je hele leven bij veel mensen manifesteert, zijn Tweelingvlammen geesten die samen door levens reizen en de verbinding is er maar één. Als je herhaaldelijk een glimp opvangt van deze cijferreeks, betekent dit dat je Tweelingvlam naar je op zoek is en als je je afstemt op de energie van dat moment, ben je verbonden. Als dit steeds vaker gebeurt, betekent dit dat je band met je Tweelingvlam sterker wordt en als de tijd rijp is, zul je je Tweelingvlam kennen.

Hoe ziet het fenomeen 11:11 eruit? Precies zoals het klinkt. Het is elke dagelijkse gebeurtenis of ervaring waarbij de cijferreeks 11:11 verschijnt. Je hebt de puntkomma niet nodig om een ​​bericht van Universe tot 11:11 te ontvangen. Het kan een telefoonnummer zijn waarvan de laatste vier cijfers 1111 zijn, een kassabon, een benzinetanknummer, een kilometerstandnummer, een huisadres en eigenlijk alles. Maar waar gaat het fenomeen eigenlijk over?

Is het wetenschappelijk? Of is het spiritueel? Het antwoord is: het is beide. Het spirituele antwoord op wat 11:11 echt betekent, is dat het een moment in de tijd is dat je ziel opmerkt wanneer het portaal tussen het sterfelijke en het onsterfelijke zich opent. Daarom zeggen ze: doe een wens! Omdat de theorie is dat, wanneer dat moment zich voordoet, het veel waarschijnlijker is dat je wens door dat open portaal wordt gehoord en ingewilligd. Gewoon stoppen en aandacht schenken aan de kracht van het moment is vaak de boodschap van je eigen 11:11 momenten, maar velen in dit tijdperk van bewustzijn zeggen: er moet meer aan de hand zijn dan dat?

Inderdaad. En het wetenschappelijke principe dat de hele mensheid op dit exacte moment in de tijd- en ruimtedimensie met elkaar verbindt, is gebaseerd op de snaartheorie. De bekende auteur Roy H. Williams heeft de wetenschap van de snaartheorie in zeer gemakkelijk te begrijpen Engels omgezet door te zeggen: ‘Volgens de snaartheorie is wat lege ruimte lijkt in feite een tumultueuze oceaan van snaren die trillen op de precieze frequenties die de 4 creëren. afmetingen die jij en ik hoogte, breedte, diepte en tijd noemen. ” Het binaire cijferpatroon van 1111 is in feite de numerieke reeks voor snaartheorie die deze vier dimensies van hoogte, breedte, diepte en tijd belichaamt. En het is geen toeval dat er ook vier elementen van de aarde zijn: water, lucht, aarde en vuur. Dus het wetenschappelijke antwoord op wat 11:11 echt betekent, is: het is een validatie van de basis van de snaartheorie die de vier dimensies van tijd en ruimte verklaart, en als je het ziet, gebeuren die 4 dimensies tegelijkertijd in parallelle universums. En raad eens in de snaartheorie hoeveel parallelle universums er zijn? Jij hebt het. 11.

Dat is de gemakkelijkste manier om het wetenschappelijke principe uit te leggen. Verwarrend, ik weet het. Deze snaartheorie gaat ervan uit dat er in feite parallelle universums in het spel zijn. Voor de christen zou dat hetzelfde zijn als de hemel, de hel en de aarde, maar in het christelijke geval zijn er 3 dimensies, of 3 parallelle universums in het spel. Dus als we 11:11 zien, zegt de wetenschap van de snaartheorie ook: let op, want er zijn portalen die openen en afstemmen op dimensies in de ervaring van je ziel op het exacte moment in de tijd, tussen die universums.

Het is een algemeen aanvaarde theorie dat de grootste gebeurtenissen in de geschiedenis van de aarde onder deze numerieke betekenis hebben plaatsgevonden. Dus als deze numerieke betekenis regelmatig in je leven voorkomt, is de boodschap geweldig om zeker te zijn. U wordt geroepen om iets groots te doen. Wat is de boodschap voor jou? Alleen jij kunt die vraag beantwoorden. Hier zijn enkele aanvullende voorbeelden die tegelijkertijd de spirituele en wetenschappelijke principes van het 11:11-fenomeen illustreren.

1. De snaartheorie is volgens hen de basis van alle dingen die ooit hebben bestaan. Deze theorie gaat ervan uit dat ons bestaan ​​plaatsvindt in een systeem van 11 parallelle Universums, met 4 dimensies zoals beschreven. Snaartheorie bespreekt energievlakken die bewegen met variabelen van kracht en materie, en een zeer specifieke beweging van kracht en materie met deze energievlakken creëerde wat de “oerknal” wordt genoemd. Een van de belangrijkste fysici van deze theorie schreef een boek genaamd “The Elegant Universe”, zijn naam is Brian Greene. Zijn naam bevat 11 letters. Net als die van Isaac Newton, net als John Schwarz, een andere sleutelfysicus die aan snaartheorie werkt. Zonder de 11 universums die in de snaartheorie worden gepostuleerd, is er geen snaartheorie.

Lees ook:   Dubbele getallen 1633
June13NewMoonSM 850 286 70 AnGel-WinGs.nl

2. Een ander belangrijk uitgangspunt, want zonder snaartheorie zou niet werken, is The Big Bang Theory. Dit is een leidende theorie over het begin van de tijd, en hoe de tijd begon op deze planeet, de aarde genaamd, en eigenlijk overal in elk universum. Eigenlijk gaat The Big Bang Theory over hoe de tijd ooit begon. Volgens de meesten van deze theorie, zoals het themalied van de beruchte CBS-komedie zegt, begon het allemaal met een oerknal. Maar dat deed het niet echt. Het is meer alsof het allemaal begon met een grote bubbel. En de bubbel is zojuist groter geworden, en doet dat nog steeds. Volgens de oerknaltheorie en de snaartheorie zitten we nog steeds in de luchtbel. En de reden dat de bubbel blijft uitzetten en ons in staat stelt te functioneren, is te wijten aan twee kleine lichtelementen op het periodiek systeem. De eerste is waterstof en de tweede is helium. Waterstof moet zich vermenigvuldigen voor de oerknal, of Grote Uitbreiding die zal plaatsvinden en blijft plaatsvinden. Waterstof is nummer 1 in het periodiek systeem. We hebben dus 1 + 1+ 1 + 1 die optreedt met een expansiesnelheid. Helium is nummer 2 of 11. Dus weer hebben we (1 + 1) = (1 + 1) +… enzovoort tot oneindig. Zie je hoe het nummer zich blijft herhalen? Nog een voorbeeld dat 11:11 de basis van alle dingen is. Combineer waterstof tot de oneindigheid, 1 + 1 + plus helium tot de oneindigheid (1 + 1) + (1 + 1) + en je hebt 1 + 1: (1 + 1) + tot de oneindigheid, of 11:11. En de eerste keer dat dat gebeurde was de oerknal, wat eigenlijk de grote uitbreiding is. Zie je hoe het nummer zich blijft herhalen? Nog een voorbeeld dat 11:11 de basis van alle dingen is. Combineer waterstof tot de oneindigheid, 1 + 1 + plus helium tot de oneindigheid (1 + 1) + (1 + 1) + en je hebt 1 + 1: (1 + 1) + tot de oneindigheid, of 11:11. En de eerste keer dat dat gebeurde was de oerknal, wat eigenlijk de grote uitbreiding is. Zie je hoe het nummer zich blijft herhalen? Nog een voorbeeld dat 11:11 de basis van alle dingen is. Combineer waterstof tot de oneindigheid, 1 + 1 + plus helium tot de oneindigheid (1 + 1) + (1 + 1) + en je hebt 1 + 1: (1 + 1) + tot de oneindigheid, of 11:11. En de eerste keer dat dat gebeurde was de oerknal, wat eigenlijk de grote uitbreiding is.

3. Wat deed het bestaan ​​van je ziel op dat moment? Zoals we in veel soulmate-artikelen hebben besproken, bevond je je op dit moment in je soulcirkel en koos je je kabinet met soulmates die je zouden begeleiden en troosten en met je door een aantal van je levens kunnen reizen. Op het moment van de oerknal of, grote expansie, splitste je zielentiteit zich in tweeën. En al je soulmates hadden dat ook allemaal met hen. Dus je had nu een identieke tweeling die het tegenovergestelde geslacht is van wat je ziel eerst was tijdens die eerste ontmoeting. Als je een man was, was je tweelingbroer een vrouw. Deze polariteitsparing staat ook bekend als je tweelingziel of je tweelingziel. Maar niet je soulmate. Dat zijn je andere vrienden die bij je waren ten tijde van de oerknal. Deze polariteitsparing wordt ook wel Yin en Yang genoemd. Dus je Yin of je Yang en je zielsverwanten breidden zich toen allemaal uit in hun levenslange reizen, en hier zijn we dan vandaag. Yin en Yang trillen ook naar het cijfer 11.

4. De splitsing in tijd tussen BC en AD wordt gemarkeerd door het symbool II / II, aangezien 1BC werd gevolgd door 1AD, die, wanneer gepaard, II was, zoals elke splitsing in de tijd. De 21ste eeuw begon met de datum 1, 1, 2 (1 + 1) 001.

5. Als je het woord “HellHeaven” snel zegt, klinkt het als het woord “elf”.

6. De Berlijnse muur viel op 11 november of 11/11.

7. Nelson Mandela werd op de elfde van de maand vrijgelaten uit de gevangenis en Alexander Graham Bell werd op de elfde van de maand maart 1876 voor het eerst met een ander mens verbonden door een apparaat genaamd “de telefoon”.

8. De burgeroorlog begon op de vooravond van elf april. Amerika’s grootste terreuraanslag vond plaats op 9/2/11, wat neerkomt op 11/11. Veteranen en soldaten die door oorlog zijn omgekomen, worden elk jaar op 11 november herdacht, ook wel bekend als 11/11. Landmannen stoppen allemaal op dat moment, over de hele wereld om de doden te eren.

9. Colin Wilson bevestigde in zijn boek over de stelling van Pythagoras ook de vier dimensies en de belangrijkste betekenis in de schepping toen hij zei: “De schepping begint met de goddelijke zuivere eenheid nummer één, en ontwikkelt zich vervolgens tot de heilige vier.” Hij illustreerde ook hoe de Fibonacci-curve, een wiskundige formule over patronen in de natuur, harmonie vertegenwoordigt en functioneert onder de cijfers 1 en 1.

10. Door het getal 11 met 11 te vermenigvuldigen, krijgt u het getal 1234321, wat een “piramidegetal” wordt genoemd. Van Egyptische piramides werd ook niet gezegd dat ze heilig waren, tenzij ze gezegend waren onder het nummer 11, en gebouwd op een verhouding van 7:11 verhoudingen, waarbij 7 de punt van de piramides voorstelt en ook het kruinchakra symboliseert.

11. Van het getal 11 wordt gezegd dat het het getal van harmonie is op de meeste spirituele gebieden, er wordt gezegd dat het een poort naar de hemel is en het getal voor engelen. Het is het nummer dat je belt als je informatie nodig hebt, 411, of hulp van een fysieke engel, 911. Het is ook het enige nummer dat in volledige harmonie is met het nummer pi, of 3.14 tot in het oneindige.

Lees ook:   Twin Flame Telepathie - Tekens en kenmerken
1111rainbow 850 250 70 AnGel-WinGs.nl

De kracht van 11:11: let je op?

Nu je weet dat er veel wetenschappelijke grondslagen zijn voor dit spirituele fenomeen, is het tijd om deze kracht in je eigen leven te gaan toepassen. Hier zijn 11 manieren om de magie van 11:11 in je eigen leven te zien.

1.  Stop, kijk en luister.  Abraham Hicks, een auteur van de Law of Attraction, zegt dat wanneer je het ziet, het de manier is waarop het universum je “knock-out” slaat om je fysiek bewijs te tonen van je uitlijning. In het Engels betekent dat dat het de manier van het universum is om te zeggen: blijf doorgaan, je doet alles precies goed en de zegeningen komen KOMEN. Dus als je dit kleine symbool ziet, stop dan en waardeer het voor wat het is. Ik zeg altijd gewoon “Dankjewel” als een klein gefluisterd gebed en besteed dat moment gewoon door dankbaar te zijn voor dit krachtige fenomeen dat zich in mijn tijd kenbaar maakt. Het portaal is open. Wat ga je ermee doen?

2. Een  wens  is een goed idee. 11:11 wensen zijn erg populair en komen vaak voor, en ze komen ook uit. De beste manier om dat te doen, is door realistisch te zijn en om kleine dingen te vragen. Als ze uitkomen, bevestig je dat de kracht van 11:11 werkt. Hoe meer dank je toont voor dit geschenk van onvoorwaardelijke liefde dat op je pad komt, hoe vaker het je zal overkomen.

3. Begin het op te  schrijven  als de gebeurtenissen jou overkomen. Als er die dag ook iets groots geweldigs gebeurt, schrijf het dan op. Je zult het patroon een tijdje niet zien, maar kijk over een paar maanden eens en kijk of je zelf kunt ontdekken wat de engelen je door dit symbool vertellen. Stel dat je elke dag een brief of een sms krijgt van iemand waar je gek op bent dat je 11:11 ziet. Dat is geen toeval. Dus begin met het bijhouden van je 11:11-reis. Na verloop van tijd zul je beginnen te begrijpen wat het specifiek voor jou betekent. Onthoud echter dat dit aantal gaat over uitbreiden. Dus als je groei zich uitbreidt en je ziel zich uitbreidt op het pad van verlichting, zal wat dit voor jou betekent ook met de tijd evolueren.

4. Volg je  intuïtie . Het maakt niet uit wat je op dat moment doet, luister naar je intuïtie. Je ontvangt zacht gefluister van buitenaf op het moment dat dit portaal voor je opengaat. Volg je intuïtie. Schrijf dat ook op! Nogmaals, hoe meer je kennis neemt van dit geweldige 11:11 experimentele fenomeen in je leven, hoe meer het zich zal manifesteren en de betekenis ervan mettertijd aan je bekend zal maken.

infinity beach love 850 250 70 AnGel-WinGs.nl

5. Bid of doe wensen voor je  tweelingziel. Het is geen geheim dat 11:11 gaat over het verenigen van tweelingvlammen. En wensen en bidden zijn precies hetzelfde. Tweelingvlammen met elkaar verbinden is niet het enige doel van 11:11, maar een van de grote. Dit is een portaal dat opengaat tussen jou en het parallelle universum waar je tweelingvlam zich nu in bevindt. Wanneer dit moment zich voordoet, doe dan een wens voor hen, voor hen, voor hen, alles wat met je tweelingvlam te maken heeft. Zeg het hardop, geloof het of niet, dat versterkt eigenlijk de intentie. Ik weet dat het gek klinkt, maar als je maar een paar tweelingverhalen kende die ik heb gehoord omdat iemand hardop iets fluisterde. Waarom gebeurt dit? Als je dat doet, breng je jezelf op dit moment in lijn met hun vibratie en ben je opnieuw verenigd. Het kan “slechts” in de geest zijn,

6. Vind een manier om  die dag te  leiden . President Obama is meesternummer 11 en een geboren leider. Allen geboren met levenspad 11 zijn geboren leiders. 11 is een nummer over leiden. Zoals we al zeiden verliet Mandela de gevangenis op de elfde, de burgeroorlog werd op de elfde geleid. Leidinggeven leidt tot succes wanneer het gebeurt op de vibratie van 11:11. Wat is je eerste voorgevoel als je het ziet? Volg het. En doe dat met een geest van leiderschap.

7.  Mediteer. Zoals we hebben besproken in zowel droomwerk als in medium werk, zijn stille plekken de beste plek om te dromen en het portaal naar de andere kant binnen te gaan. Meditatie is een zeer krachtig hulpmiddel, vooral als je op de een of andere manier in je dag de gave van 11:11 hebt gekregen. Als het gebeurt en je hebt de tijd, stop daar dan om je ogen te sluiten en de engelen te vragen je te laten zien wat je op dat moment, op die dag over dat teken moet weten. Ze laten het je nu misschien niet zien, maar je zult het vroeg of laat ontdekken. Er is altijd een bericht wanneer 11:11 verschijnt, en meditatie is de beste manier om je eigen kanalen te openen om dat bericht te ontvangen. Kruinchakra-meditaties en derde-oogchakra-meditaties zijn geweldige oefeningen voor tweelingvlam-communicatie, of elke vorm van communicatie bij het verzenden en ontvangen van berichten van het Goddelijke.

8. Vraag en zoek  borden. Ik zeg het de hele tijd, vraag het maar. Zoveel mensen doen dat niet omdat het zo belachelijk klinkt en aanvoelt als je die kleine wens hardop zegt, maar de waarheid is dat, hoewel Universum je gedachten KAN lezen, hardop zeggen juist je bestelling bevestigt. Het gaat erom jezelf in het energieniveau te plaatsen dat je zielsvrienden en spirituele gidsen kunnen gebruiken om je te helpen het meeste uit je leven te halen. Ze zijn er niet om uw beslissingen te nemen. U moet beslissen of u iets wilt. Wil je echt verbinding maken met je tweelingziel? Wil je echt een baanbeslissing nemen die je leven verandert? Vraag naar borden dat u op de goede weg bent. Als je 11:11 ziet, is het antwoord al ja. Maar ik weet. Je gelooft het nog niet. Ik snap het. Dus vraag en zoek naar borden. Dat is hoe je het echt gaat geloven op een manier dat het een dagelijkse praktijk wordt, en 11: 11 verschijnt bijna dagelijks. Ik kan je het niet laten geloven. Nogmaals, je moet dat voor jezelf kiezen. Vraag naar borden en zoek ze, en stel ze niet in vraag. Vraag 11:11 is als vraag 3:15. Is het echt 3:15? Wat? Wat betekent dat? Zie je hoe dom overdenken is? Het is makkelijk. Borden zijn eenvoudig. Vragen verhoogt je trilling zodat het universum op dezelfde manier reageert.

Lees ook:   13 SIGNS THEY ARE DEFINITELY YOUR TWIN FLAME: Comprehensive Checklist
APR 4 AA Manifest Luck 3 722 247 70 AnGel-WinGs.nl

9. Draag  paars ! Paars, violet en indigo zijn alle kleuren die worden geassocieerd met het derde oogchakra en kruinchakra die je helpen dichter bij het goddelijke te komen. Amethist en edelstenen van deze tint, zoals lapis lazuli, zijn ook erg effectief om je te helpen meer berichten te kanaliseren en meer signalen van het Universum te ontvangen over je tweelingvlam of het succes van je ziel in het leven.

10. Schrijf een  brief naar je tweelingvlam. Dit is weer een zoveelste oefening die je in de vibratie van je tweelingvlam brengt. Het is waar dat uw tweelingvlam deze brief misschien nooit zal zien. Er is niets mis mee om dat te accepteren. Maar door deze brief te schrijven, kom je op de trillingsgolflengte van je tweelingvlam en de basis van je relatie is onvoorwaardelijke liefde. Zeg alles wat je ooit tegen ze wilde zeggen. Velen die dit lezen, hebben hun tweelingziel al ontmoet en weten hoe pijnlijk deze relatie soms kan zijn. Zeg het allemaal. Haal het er allemaal uit. Je mag van streek zijn over dingen. En vergeet niet alle dingen te zeggen die het onmogelijk maken om afstand te doen van je ziel. Al die dingen waar je zo veel van houdt, zo veel, dat geen enkele ziel op je reis je ooit zal kunnen laten zien op de manier zoals je tweelingvlam dat kan. Als je je tweelingziel nog niet hebt ontmoet, of geen idee hebt wie dat is, schrijf dan toch een brief aan je toekomstige liefde. Hoe wil je dat ze zijn? Hoe denk je dat ze eruit zien? Hoe voelt het om bij hen te zijn, als hun gekoesterde partner? Als je in je dag een teken van 11:11 ziet, is de kans groot dat je tweelingvlam een ​​soort van activiteit aan het doen is. Ik mis je of wens je. Door hetzelfde te doen, wordt de vibratie uitgelijnd om je dichterbij te brengen. Stuur een klein briefje of een sms of schrijf een lange brief naar je tweelingziel op dagen dat je 11:11 ziet. Beschouw het gewoon als een andere methode om uw wens tot leven te brengen. als hun gekoesterde partner? Als je in je dag een teken van 11:11 ziet, is de kans groot dat je tweelingvlam een ​​soort van activiteit aan het doen is. Ik mis je of wens je. Door hetzelfde te doen, wordt de vibratie uitgelijnd om je dichterbij te brengen. Stuur een klein briefje of een sms of schrijf een lange brief naar je tweelingziel op dagen dat je 11:11 ziet. Beschouw het gewoon als een andere methode om uw wens tot leven te brengen. als hun gekoesterde partner? Als je in je dag een teken van 11:11 ziet, is de kans groot dat je tweelingvlam een ​​soort van activiteit aan het doen is. Ik mis je of wens je. Door hetzelfde te doen, wordt de vibratie uitgelijnd om je dichterbij te brengen. Stuur een klein briefje of een sms of schrijf een lange brief naar je tweelingziel op dagen dat je 11:11 ziet. Beschouw het gewoon als een andere methode om uw wens tot leven te brengen.

11. Geniet en  omarm het eeuwige moment dat  je hebt gekregen. Als er niets anders is: als 11:11 verschijnt, omarm het dan als een moment van mogelijkheden. We weten niet precies welke wensen het toekent, we kennen alleen alle aanwijzingen die het geeft. Dat is waarom het een fenomeen wordt genoemd. Als het jou overkomt, twijfel er dan niet aan. Zou je een regenboog in twijfel trekken als hij arriveerde? Het mysterie van 11:11 is net als het mysterie van de regenboog, maar dan vol hoop en belofte, en een heel speciale pot met goud van overvloed bij elke rit.

Wat wens je als je 11:11 ziet? Het is niet waar dat het hardop zeggen je wens verpest. In feite is het andersom. Hoe meer je kracht en stem geeft aan je 11:11 wensen, hoe groter de kans dat ze uitkomen. Wat is je 11:11 wens?

11- Een Master-nummer, de 11 is het meest intuïtieve van alle nummers. Het is instinctief, charismatisch, dynamisch en capabel wanneer zijn zinnen op een concreet doel zijn gericht. De 11 is het nummer dat wordt geassocieerd met geloof en paranormaal begaafden. Master nummer 11 is inderdaad erg charmant, maar als het niet goed wordt behandeld, kan het een negatief antwoord hebben. Ze zijn over het algemeen erg verlegen, gestrest en in conflict.

22- De 22 is de krachtigste van alle nummers, in staat om verheven dromen in realiteit om te zetten. Het is een pragmatisch getal, een doener, in staat om wilde dromen concreet te maken. Degenen met 22 in hun numerologie-diagram hebben een groot potentieel voor succes

33 -De 33 is de beweger en schudder van de meesternummers. Nummer 33 staat voor een volledig begrip van communicatie. Met 33 vertegenwoordigd in iemands numerologie-diagram, is die persoon waarschijnlijk zeer goed geïnformeerd, maar controleert hij ook de feiten voordat hij ideeën of idealen predikt. Iemand met 33 in zijn lijst heeft het vermogen om zich in een project te storten dat veel verder gaat dan louter praktisch.

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien