web analytics
11:11 Dubbele getallen
11:11Dubbele tijden 11:11

Engelengetallen 0 tot 9

37ae844276b14b664335433a9a262ba5 AnGel-WinGs.nl

000 of 0000

Nul wordt geassocieerd met nieuwe kansen. Als je een nul in een reeks ziet (in een reeks van drie, vier of in een patroon), kan dit een nieuw begin betekenen. Je staat helemaal aan het begin van een compleet nieuwe cyclus, wat betekent dat je kunt creëren wat je hartje begeert. Wees niet bang om op dit punt van je reis grote, gedurfde beslissingen te nemen.

111 of 1111

The One is een krachtig manifestatiefiguur. Als je cijfers tegenkomt in de vorm van een engelgetal (in een reeks van drie, vier of in een patroon), maak dan gebruik van de mogelijkheid om een ​​wens te doen, een intentie te stellen of een zaadje te planten, omdat wordt aangenomen dat dit duidt op een “groen licht” uit het universum. Werk met de buitengewone steun van je engelen, gidsen of voorouders, zodat het heden en de toekomst op dit moment dynamisch met elkaar verbonden zijn.

222 of 2222

Twee suggereert evenwicht, vertrouwen en harmonie. Als je tweeën op een rij ziet (in een set van drieën, vieren of in een bepaalde volgorde) kan dit betekenen dat iemand – hetzij in de fysieke of spirituele wereld – je helpt te komen waar je heen moet. Als u een twee ziet, kan dit betekenen dat dit een goed moment is om contact op te nemen met uw meest vertrouwde metgezel om te zien of goddelijke samenwerking mogelijk is.

333 of 3333

Drie is een indicator van magnetische creativiteit. Als je drie als een engelgetal ziet (in een reeks van drie, vier of in een patroon), kan dit betekenen dat je de mogelijkheid hebt om je unieke talenten en capaciteiten aan een specifieke situatie toe te voegen. Bovendien geeft het hebben van een drie aan dat je, door gebruik te maken van je aangeboren gaven, meer waarde en overvloed zult vinden, ongeacht de omstandigheden waarin je je bevindt.

Het is ook erg belangrijk waar we aan denken als we een engelnummer zien. Dit kan ons helpen onze verlangens te manifesteren.

444 of 4444

Het getal vier symboliseert stabilisatie. Als je vier als een engelgetal ziet (of het nu in een reeks van drie, vier of binnen een patroon is), suggereert dit dat je bezig bent met het aarden, wortelen en koesteren van een structuur die echt gebouwd is om lang mee te gaan. Als u met een vier wordt geconfronteerd, wees dan niet bang om hulp te vragen, vooral als u langetermijnprojecten beheert waarvoor specifieke expertise vereist is. In wezen gaat het om het opbouwen van vertrouwen, waardoor u nieuwe hoogten kunt bereiken.

555 of 5555

De aanwezigheid van vijven suggereert dat er mogelijk grote veranderingen aan de horizon staan. Als je het gevoel hebt vast te zitten, verstikt of ongeïnspireerd te zijn, zal het zien van vijf als een engelgetal (of het nu in een reeks van drie, vier of binnen een patroon is) aantonen dat er grote veranderingen kunnen plaatsvinden. Voorlopig vinden deze transformaties mogelijk achter de schermen plaats. Met andere woorden: de belangrijkste besluitvormers wegen nog steeds hun opties af, maar vijf lijken op een engelgetal dat aangeeft dat u op de goede weg bent.

666 of 6666

Hoewel sommigen misschien bang zijn voor zessen (vooral drieën) vanwege religieuze associaties met de duivel of demonische figuren, symboliseren zessen in engelgetallen (hetzij in een set van drie, vier of in een patroon) een ondersteunende, medelevende en empathische aard. . Een 6 kan een vriendelijke en broodnodige herinnering zijn om jezelf met vriendelijkheid en begrip te behandelen. Natuurlijk gaan de dingen misschien niet altijd volgens plan, maar met een Zes aan je zijde weet je dat je kunt kiezen hoe je een situatie interpreteert, waarbij je onthoudt dat alles met een reden gebeurt.

777 of 7777

Zeven als engelgetal (in een reeks van drie, vier of binnen een patroon) betekent dat er mogelijk veel geluk – vooral financieel – op komst is. Er kunnen zich nieuwe financiële kansen voordoen, dus de Zeven moedigt u aan om uw grenzen te verleggen en mogelijkheden buiten uw comfortzone te verkennen.

888 of 8888

Een van de meest goddelijke getallen in de numerologie is acht, en het beschouwen van dit getal als een engelgetal (hetzij in een reeks van drie, vier, of binnen een patroon) kan op krachtige wijze een verbinding met het spirituele universum weerspiegelen. Degenen die in een hiernamaals geloven, kunnen het getal acht zien als een teken dat ze bovennatuurlijke steun ontvangen van overleden dierbaren. In wezen is acht een symbool van oneindigheid – een eindeloze cyclus die elk individueel leven overstijgt – dus wees niet bang om gebruik te maken van je intuïtie wanneer dit getal verschijnt.

999 of 9999

De aanwezigheid van negen als laatste cijfer in de numerologie suggereert dat een hoofdstuk ten einde loopt. Negen zien als een engelgetal (in een reeks van drie, vier of in een patroon) is een teken dat een belangrijke cyclus mogelijk ten einde loopt en dat je op het punt staat aan een compleet nieuwe reis te beginnen. Het is ook een goed moment om uit je comfortzone te stappen, je horizon te verbreden en nieuw terrein te verkennen.

09c8034ce3d684d68267277c1727c4ca AnGel-WinGs.nl

“111”. Signaal voor snelle reactie. Je bent bezocht door gedachten die een beslissende impact kunnen hebben op je leven. Laat ze niet verdwijnen in de stroom van bewustzijn. Concentreer u op hen, denk door tot het einde.

Als de hersenen drie ‘enen’ hebben geregistreerd, betekent dit dat je beschermengel alarm slaat. En je moet het horen. Anders zal iets heel belangrijks aan je voorbijgaan en onherroepelijk verloren gaan.

“222”. Het getal 222 wordt door de engelnumerologie beschouwd als een bevestiging dat de acties die u onlangs hebt ondernomen niet voor niets zijn geweest. Uw woorden werden gehoord, uw ideeën werden geaccepteerd.

Drie ‘tweeën’ zijn een signaalwaarschuwing voor de noodzaak om voorbereid te zijn op de gevolgen van uw daden. Doe eens normaal! We zullen moeten werken.

“333”. Een herinnering dat je leven wordt beheerst door de Opgestegen Meesters – echte historische figuren die een ongekende impact hebben gehad op de loop van de spirituele evolutie van de mensheid.

Duizenden keren per minuut worden op aarde hun woorden geciteerd en hun daden herhaald. Hun nalatenschap is onzichtbaar aanwezig in elke actie van elke persoon. En wat je ook doet, wat je ook denkt, het vonnis is al uitgesproken, de beloning is bepaald.

“444”. Een teken bij verlies van zelfvertrouwen, teleurstelling, een gevoel van isolatie van de wereld, hopeloze eenzaamheid.

Je ster schijnt, engelen zijn dichtbij, elke seconde van je leven is je geschenk aan de mensheid, en er is altijd iemand die van je houdt. Rustig aan!

“555”. De engelachtige numerologie interpreteert het getal 555 als een signaal om te beginnen met “pre-flight voorbereiding”. Niets onverwachts! Een geplande ‘vlucht’ langs een bekende route.

Maar je moet je losmaken van de aarde, er een tijdje niet langer deel van uitmaken. Wees op alles voorbereid, houd het roer stevig vast. Het is mogelijk dat je ‘landt’ waar je niet van plan was te zijn, maar dit zal het beste moment in je leven zijn.

“666”. Wees voorzichtig! Je bent één stap verwijderd van jezelf voor altijd verliezen. Er is een verlangen, en er is een mogelijkheid om “alles in één keer” te krijgen, en daarvoor te betalen met de zuiverheid van je eigen ziel.

Dit is een verleiding die je moet overwinnen. Engelen zullen je helpen te accepteren wat je nu hebt en niet proberen meer uit het leven te halen dan je momenteel nodig hebt.

“777”. Er is zojuist een zeldzaam stukje geluk in uw leven gebeurd. Ook al is het je niet opgevallen. De keuze die je de afgelopen 48 uur hebt gemaakt, is de meest gerechtvaardigde beslissing in je leven. De persoon die positieve emoties opriep, is degene voor wie je geboren bent.

Stop niet! De richting is correct, de beoordeling van iemands handelen komt overeen met de werkelijkheid, de potentiële mogelijkheden zijn onuitputtelijk.

“888”. Een teken waar zelden aandacht aan wordt besteed. Blijkbaar omdat het in de regel verschijnt op het moment van een oncontroleerbare “drive”. Als alles zo goed is dat het simpelweg niet beter kan.

Houd er rekening mee: als er nergens beter is, betekent dit dat de grens van mogelijkheden is bereikt. En binnenkort zal het allemaal voorbij zijn. Het is tijd om de basis te leggen voor nieuwe beslissingen en de richting van verdere beweging te bepalen.

“999”. Engelachtige numerologie van nummer 9 is een speciaal onderwerp. Omdat ‘negen’ in zekere zin het aantal engelen is. Onoprecht, goedaardig, onbaatzuchtig. Bevrijd van de ontberingen van het aardse bestaan, maar met een zwaardere last: verantwoordelijkheid voor mensen.

Daarom is de engelachtige numerologie van het getal 999 een symbool van de oneindigheid van voorwaartse beweging die leven wordt genoemd. Een aanduiding van een nieuw begin, dat een voortzetting is van iets dat voltooid is en tot zijn logische conclusie is gekomen.

“000”. De meest voorkomende combinatie van cijfers. Dat is hoe het moet zijn. Drie nullen herinneren ons er tenslotte aan dat we allemaal ‘in de hand van God’ zijn, en dat elke stap die we zetten een manifestatie is van zijn wil.

Als je dit begrijpt, begrijp je de eeuwige wijsheid van het universum, dat voor elk levend wezen zorgt op dezelfde manier als een goede moeder voor haar kinderen zorgt.

 

Combinaties met nummer 1

Elke combinatie met “één” in de eerste positie is een signaal voor het begin van een bepaald denkproces dat de volgorde van uw acties zal beïnvloeden.

 • De combinatie van 1 en 2 betekent dat uw gedachten de goede kant op gaan en dat de resultaten u niet zullen laten wachten.

  Een speciaal geval is de numerologie van tijd 11 11. Dit is het uitgangspunt. Wat je ook aan het doen was op het moment dat je 11 11 op de klok zag, stop. En neem dan de resultaten die tegen die tijd zijn verkregen als uw startpositie en ga van daaruit verder.

 • De combinatie van de cijfers 1 en 3 herinnert ons eraan dat de Opgestegen Meesters over je waken en je proberen te beschermen tegen fouten aan het allereerste begin van je reis.

  Dertien wordt gezien als een ongeluksgetal. Maar in feite is dit een waarschuwing over de kans op fouten. Het is onmogelijk om deze indicator te omzeilen: je kunt bijvoorbeeld het dertiende uur van elke dag of de dertiende van elke maand niet uitsluiten van je leven. Je moet tijdens deze perioden gewoon uiterst voorzichtig zijn. Vooral als er een overeenkomstig bericht is ontvangen.

  Numerologie van de combinatie 13 13, evenals numerologie 13 31 – “speciale” meldingen. De eerste betekent dat de kans op het maken van een fatale fout zo groot mogelijk is, en de tweede betekent dat je met succes de gevaarlijke lijn hebt overwonnen en zonder verliezen bent teruggekeerd naar je startposities.

 • Combinaties 1 en 4 leggen de momenten vast die optimaal zijn om te starten met de praktische realisatie van uw wensen. De numerologie van tijd 14 14 wordt bijvoorbeeld ontcijferd als een directe oproep tot onmiddellijke actie in deze richting.

  Als een blik op de klok de combinatie 14 41 registreerde, dan is de numerologie van deze indicator een bewijs dat er al een stap in de goede richting is gezet. Het is je misschien niet opgevallen. Ga een stukje terug en analyseer je laatste acties.

 • Combinaties 1 en 5 zijn een gedurfde gedachtegang, die echter tot dubbelzinnige resultaten kan leiden. In het bijzonder wordt de engelachtige numerologie van de indicator 15 15 geïnterpreteerd als een waarschuwing dat je letterlijk in de volgende minuut een onlogische daad kunt begaan die je leven volledig zal veranderen. Ten goede of ten kwade is een andere vraag.
 • Combinaties 1 en 6 zijn een aanbeveling om gedachten die verband houden met materiële kwesties tijdelijk op te geven ten gunste van ideeën gericht op het verbeteren van de eigen persoonlijkheid.

  Engelachtige numerologie van tijd 16 16 geeft het moment aan waarop je je op spirituele waarden moet concentreren. Over het algemeen is de numerologie van de combinatie 16 16 in welke vorm dan ook een waarschuwing voor het gevaar van overmatige aandacht voor de materiële kant van het leven.

 • Combinaties 1 en 7 geven in elke variatie de juistheid van de gekozen richting en de potentiële vooruitzichten aan.

  De engelachtige numerologie van de indicator 17 17 bepaalt het moment waarop je het lot moet bedanken voor zijn geschenken. Dit betekent dat u in deze situatie het best mogelijke resultaat heeft behaald.

 • Combinaties 1 en 8. De laatste fase van dit deel van je pad begint. Als het niet lukte, glimlach dan, het zal snel eindigen. Als je tevreden bent met de resultaten, bedank je engelen voor hun hulp.
 • Combinaties 1 en 9 geven aan dat jouw denkproces je naar een nieuwe start heeft geleid. Je ziet het uiteindelijke doel van de volgende fase van je leven al. Stop daar niet, wees moediger.
 • Combinaties van 1 en 0. “Tien” is een magisch getal in veel oude culturen. De “1 – 0”-verbinding is de basis van de binaire code van het universum. Als boodschap zorgen dergelijke combinaties ervoor dat uw gedachten worden gehoord, maar niet in echte resultaten kunnen worden vertaald.

  De numerologie van tijd bepaalt het moment waarop je de richting van je denkproces moet veranderen en er een ander doel voor moet kiezen.

Combinaties met 2

Elke combinatie met een “twee” is een belofte van succes bij de uitvoering van uw plannen, een bevestiging van de vruchtbaarheid van uw ideeën.

Van alle ‘punt’-interpretaties van het getal 2 is de meest interessante numerologie wanneer de klok 22:22 aangeeft. De boodschap betekent dat je er op dit moment in bent geslaagd om absoluut alles te doen wat nodig is om het ‘proces te laten beginnen’.

Niets kan dit tegenhouden of versnellen. Ontspannen!

 • Combinaties 2 en 1 geven een indicatie van de potentiële effectiviteit van de stappen die u heeft gezet.

  Engelachtige numerologie 21 21 is een directe indicatie dat je niet vandaag of morgen de vruchten van je daden zult zien.

 • Combinaties 2 en 3 herinneren aan de invloed van de Opgestegen Meesters op de keuzes die je maakt.

  Engelachtige numerologie 23 23 – bevestiging dat deze levensfase precies overeenkomt met de rol die ze je hebben toegewezen.

 • Combinaties 2 en 4. Je staat onder de vleugels van je beschermengel. En hij wil u geruststellen door u te informeren dat hij al uw acties begeleidt en ondersteunt.
 • Combinaties 2 en 5. Numerologisch “groen licht”. Engelen moedigen de moed van je ideeën aan. De resultaten kunnen alle verwachtingen overtreffen. U moet echter zo snel mogelijk op elke verandering in de situatie reageren.
 • Combinaties 2 en 6 zijn een melding over de aankomende aanvulling van uw eigendom. Cadeau geven, vinden of kopen.
 • Combinaties 2 en 7. De engelen informeren je dat een bepaald verzoek, onlangs door jou geuit in het kader van puur aardse relaties, “boven” is gehoord. Verlies de hoop niet: er is alle kans dat deze bevredigd zal worden.
 • Combinaties 2 en 8 – er eindigt iets en er begint iets. Wees voorzichtig tijdens deze overgang om niet de verkeerde kant op te gaan. Intuïtie wijst je de juiste ‘deur’.
 • Combinatie 2 en 9. De schade die u onlangs heeft geleden, wordt vergoed. Verlies daarom uw tegenwoordigheid van geest niet en verander uw plannen niet vanwege tijdelijke moeilijkheden.
 • Combinaties 2 en 0 – comfort en ondersteuning. Hoe je ook evalueert wat er nu gebeurt, verlies het vertrouwen in goedheid en rechtvaardigheid niet.
 • Engelachtige numerologie 20 20 bevat een boodschap dat je ‘in Gods boezem’ bent. Wat er ook gebeurt, hij zal je niet laten ‘vallen’.

Combinaties met 3

Alle combinaties met ‘drie’ zijn berichten van de Opgestegen Meesters. Dat wil zeggen, de wil van de engelen, die door het prisma van de menselijke waarneming ging.

 • Combinaties 3 en 1 – De Opgestegen Meesters begeleiden je denkproces en brengen het in lijn met de eeuwenoude wijsheid van de mensheid. Jouw nieuwe ideeën zijn hun advies.
 • Combinaties 3 en 2 – Je wordt aangetrokken door de wil van de Opgevaren Meesters. Alle positieve resultaten zullen net zo goed hun verdienste zijn als de jouwe. Negatieve resultaten zijn uitgesloten.
 • Combinaties 3 en 4 – het is mogelijk dat er een gebeurtenis plaatsvindt die uw acties zal sturen, terwijl u tegelijkertijd het vertrouwen krijgt dat u alles goed doet. Dit is praktische hulp van de Opgestegen Meesters.
 • Combinaties 3 en 5 zijn een boodschap dat u in de nabije toekomst serieuze veranderingen in uw leven kunt verwachten. De Opgestegen Meesters beloven jullie hun steun. Je hoeft niet bang te zijn voor de toekomst.
 • Combinaties 3 en 6 – extra middelen om uw doel te bereiken zullen zeer binnenkort voor u verschijnen. Dit is een geschenk van de Opgestegen Meesters en een bewijs van hun goedkeuring.
 • Combinaties 3 en 7 – Opgevaren Meesters zijn niet alleen tevreden met je daden en de resultaten ervan, maar ook met de houding die je op het door jou gekozen pad leidt. Je ziel is in harmonie met het Universum.
 • Combinaties 3 en 8 – vertraag niet, verlies je enthousiasme niet. De geascendeerde meesters adviseren je om je krachten te concentreren om zo snel mogelijk resultaten te boeken, om ‘aardser’ en praktischer te zijn.
 • Combinaties 3 en 9 – Geascendeerde Meesters raden je sterk aan om onnodige ballast te verwijderen die je beweging vertraagt. Wees niet bang om iets op te geven dat zijn nut heeft overleefd en je geen vreugde meer kan schenken.
 • Combinaties 3 en 0 – vergeet Gods wil niet, die al uw acties leidt. Het kan zijn dat u enigszins van uw koers bent afgeweken. De Opgestegen Meesters adviseren je om het ultieme, hoogste doel van elke actie te onthouden.

Combinaties met 4

Alle combinaties met de ‘vier’ zijn praktische aanbevelingen met betrekking tot het huidige moment in je leven.

 • Combinaties 4 en 1 – de engelen adviseren je om na te denken over wat je nu nodig hebt om in beweging te blijven. Richt uw inspanningen op het bereiken van dit tussendoel.
 • Combinaties 4 en 2 zijn berichten die verband houden met de opkomst van een nieuw doel in het leven. De engelen zijn blij met je keuze en willen dat je weet: ze zullen je niet op het door jou gekozen pad laten.
 • Combinaties 4 en 3 – reken bij al uw inspanningen op hulp van bovenaf. Maar gedraag je zo dat de engelen hun verlangen om je te steunen niet verliezen.
 • Combinaties 4 en 5 – als je op dit moment in je leven besluit jezelf te bevrijden van oude verplichtingen om nieuwe op je te nemen, dan kun je er zeker van zijn: dit komt overeen met de wil van je beschermengelen.
 • Combinaties 4 en 6 – Je besteedt te veel energie aan het handhaven van de materiële stabiliteit. Laat de engelen hiervoor zorgen, en concentreer je op hogere gedachten.
 • Combinaties 4 en 7 – de resultaten van je acties brachten vreugde en tederheid voor de engelen. Ze zijn tevreden over jouw werk. Stop niet!
 • Combinaties 4 en 8 – Je hebt geweldig werk geleverd in deze levensfase. Als je het gevoel hebt dat je iets hebt gemist, doe dan nu wat je moet doen. Omdat deze fase ten einde loopt.
 • Combinaties 4 en 9 – kom in het reine met verliezen. Ze zijn onvermijdelijk op het moment dat je van de ene levensfase naar de andere gaat. Je engelen zullen je niet zonder troost achterlaten.
 • Combinaties 4 en 0 – voel je betrokkenheid bij de grote universele liefde. Ze is altijd bij je. God en beschermengelen verlaten je geen minuut.

Combinaties met 5

Alle combinaties met een “vijf” zijn tekenen van vernieuwing. Ze waarschuwen voor op handen zijnde veranderingen in het leven en beloven steun bij alle nieuwe inspanningen.

 • Combinaties 5 en 1 . Je gedachten worden afgeleid van het gewone en haasten zich naar iets nieuws. Houd uw fantasie niet tegen, volg uw ideeën. Dit is de goede richting.
 • Combinaties 5 en 2 – Je diepste verlangens – worden beoordeeld en erkend als puur en hebben het recht om vervuld te worden. Dit kan elk moment gebeuren. Wees klaar!
 • Combinaties 5 en 3 – de veranderingen die plaatsvinden in je leven vallen samen met de wil van de Schepper. Anders zouden de gedachten die je ertoe brachten dit pad te bewandelen eenvoudigweg niet bij je opgekomen zijn. De Opgestegen Meesters beloven je steun.
 • Combinaties 5 en 4 – het pad van verandering dat je bent ingeslagen, is geplaveid door engelen. Zij weten wat u te wachten staat en helpen u met moeilijkheden om te gaan.
 • Combinaties 5 en 6 – Er wachten je serieuze veranderingen op het materiële niveau van het leven. Probeer geen ongepaste daden te begaan om uw beschermengelen niet teleur te stellen.
 • Combinaties 5 en 7 – er zal een gebeurtenis plaatsvinden die uw gezondheid kan verbeteren en u materieel of spiritueel kan verrijken. Dit zal een extra bevestiging zijn dat u alles correct doet.
 • Combinaties 5 en 8 – U bent dicht bij een situatie gekomen die mondiale veranderingen in uw leven teweeg kan brengen. Wees niet bang om nog een stap te zetten naar iets nieuws. De engelen zullen je niet verlaten.
 • Combinaties 5 en 9 – laat wat geen significante impact meer heeft op uw leven u er niet van weerhouden om verder te gaan. Houd niet vast aan gisteren.
 • Combinaties 5 en 0 – alles wat er met je gebeurde was de wil van God. En de nieuwe dingen die in je leven zijn gekomen, zijn zijn geschenk. Wees dankbaar.

Combinaties met 6

Alle combinaties met de ‘zes’ zijn boodschappen die op de een of andere manier verband houden met de materiële component van je leven. Wees voorzichtig! Veel zal afhangen van hoe goed je ze waarneemt.

 • Combinaties 6 en 1 – hoe minder vaak u uw gedachten op materiële kwesties concentreert, hoe eerder u positieve veranderingen in deze richting kunt verwachten. Engelen tolereren geen gedoe.
 • Combinaties 6 en 2 – Uw eigendom wordt aangevuld met een nieuwe aanwinst. Misschien is dit iets dat u al lang en hartstochtelijk wenst te bezitten. Dan zal je ziel in koor zingen met het engelenkoor.
 • Combinaties 6 en 3 – Opgevaren Meesters helpen je bij het verkrijgen van de middelen die nodig zijn voor je huidige activiteiten. Dit betekent dat wat je doet, van belang is voor het hele universum.
 • Combinaties 6 en 4 zijn een signaal over het gevaar van een overmatige afhankelijkheid van materiële zaken. Je loopt het risico het contact met de spirituele wereld te verliezen. Laat het aan de engelen over om voor uw ‘dagelijkse brood’ te zorgen. Denk hoog.
 • Combinaties 6 en 5 – mondiale veranderingen op materieel niveau mogen u niet desoriënteren. Dit maakt deel uit van het levensproces waarin alles vooraf bepaald en adequaat geconditioneerd is.
 • Combinaties 6 en 7 zijn berichten die bevestigen dat werk gericht op het bereiken van materiële rijkdom geen negatieve invloed heeft gehad op je spirituele wereld en de integriteit van je persoonlijkheid. Ga zo door!
 • Combinaties 6 en 8 zijn een signaal om te beginnen met de “voorjaarsschoonmaak”. Je moet uit je materiële wereld gooien wat je ziel niet langer voedt. Engelen zullen je compenseren voor alle verliezen.
 • Combinaties 6 en 9 – tijd om dingen op te geven die het voorwerp zijn van ongezonde gehechtheid. Het bezitten ervan belast je bewustzijn en voorkomt dat je de opkomst van iets nieuws waarneemt als een teken van positieve veranderingen in het leven.
 • Combinaties 6 en 0 zijn berichten van de Schepper, bedoeld om u te helpen materiële rijkdom vanuit een spirituele positie te beoordelen. Dat wil zeggen: als je een nieuwe auto wilt, vraag dan aan je ziel of hij die nodig heeft.

Combinaties met 7

Alle combinaties met ‘zeven’ zijn boodschappen gericht aan uw intellect, uw wijsheid. Ze zijn ontworpen voor uw vermogen om coherent te denken en de werkelijkheid adequaat waar te nemen.

 • Combinaties 7 en 1 – de engelen zijn ervan overtuigd dat uw denkproces veelbelovend is en volledig in overeenstemming met de situatie verloopt. Maar wees niet te pedant. Laat ruimte voor dromen en emotionele impulsen.
 • Combinaties 7 en 2 – als uw denkproces u ertoe heeft gebracht hulp te zoeken, is dit de juiste beslissing. Verwacht zo snel mogelijk een positief antwoord.
 • Combinaties 7 en 3 – De Opgestegen Meesters zijn tevreden met de manifestaties van je intellect. Je gedachten zullen je precies naar het resultaat leiden dat ze voor je hadden gepland.
 • Combinaties 7 en 4 – de engelen zijn blij met hoe nauw uw acties overeenkomen met uw gedachten. Wat het resultaat ook is, je hebt bewezen een compleet persoon te zijn.
 • Combinaties 7 en 5 – het vermogen om op basis van feiten te denken, zorgde ervoor dat u voorbereid was op de komende veranderingen. Er zal niets gebeuren dat u in verwarring kan brengen.
 • Combinaties 7 en 6 – de hoogst mogelijke score voor de resultaten die je hebt behaald dankzij je vermogen om verstandig te redeneren. De engelen zeggen dat zelfs zij de situatie niet beter hadden kunnen beheersen.
 • Combinaties 7 en 8 – de engelen informeren je dat het gevoel van voltooiing van het proces dat de afgelopen dagen in je is verschenen volledig consistent is met de realiteit van de situatie. Je hebt echt je best gedaan. Het is tijd om er een einde aan te maken.
 • Combinaties 7 en 9 – Het is je gelukt om je geest 100% te gebruiken. Jouw overwinningen verrukken de engelen. Het is tijd om verder te gaan. Neem het ‘afval’ dat na het werk achterblijft niet mee. Je hebt alleen resultaten nodig.
 • Combinaties 7 en 0 – wat u doet zal de voordelen van de wereld vergroten. Jouw pad viel samen met Gods voorzienigheid. Je verdient zijn dankbaarheid.

Combinaties met 8

Alle combinaties met de ‘acht’ zijn waarschuwingen over het einde van de huidige levensfase. Engelachtige numerologie 8 is een aanbod om de situatie te accepteren als je deze niet kunt veranderen.

 • Combinaties 8 en 1 – wat gedaan is, is gedaan. Het heeft geen zin om fouten te betreuren en ze “met terugwerkende kracht” te proberen corrigeren. Je blijft dus voor altijd in het verleden hangen. Je kunt beter rusten voordat je opnieuw begint.
 • Combinaties 8 en 2 – denk niet na over wat je niet hebt gekregen. Gebruik wat je hebt om verder te komen.
 • Combinaties 8 en 3 – Geascendeerde Meesters zullen je helpen de positieve kanten van het meest onbevredigende resultaat te zien. Dit zal uw vertrouwen in hogere gerechtigheid herstellen.
 • Combinaties 8 en 4 – De praktische resultaten van uw acties zijn acceptabel. Wat je deed komt overeen met de kansen die je had.
 • Combinaties 8 en 5 – een “dringende” boodschap van de engelen. Iets dat je leven volledig kan veranderen, zal er nu binnenkomen. Richt je aandacht op wat er om je heen gebeurt.
 • Combinaties 8 en 6 – de voltooiing van de huidige levensfase kan het opgeven van de daarmee verbonden materiële waarden vereisen, dingen die het hart dierbaar zijn. Heb er geen spijt van. De engelen zullen je belonen voor je ascese.
 • Combinaties 8 en 7 – Je hebt wijsheid en inzicht getoond en hebt het moment kunnen aanvoelen waarop je moet stoppen. Eer en lof voor uw geest!
 • Combinaties 8 en 9 – Je zult een reeks gebeurtenissen meemaken die je gevoelens zullen kwetsen. Het is niet nodig om er al te emotioneel op te reageren. Het zijn echo’s van het vuurwerk ter ere van het einde van een levensfase. Denk aan de toekomst.
 • Combinaties 8 en 0 – de engelen brengen de dankbaarheid van de Schepper over voor je uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen. Je bent niet afgedwaald van het pad dat Hij voor je heeft bepaald. En dit is al veel.

Combinaties met 9

Alle combinaties met ‘negen’ zijn berichten die verband houden met de sensuele, idealistische component van uw gedachten en handelingen.

 • Combinaties 9 en 1 – de engelen zeggen dat je je nergens voor hoeft te schamen voor het pad dat je hebt afgelegd. Geen van uw daden laat toe dat u beschuldigd wordt van een gebrek aan menselijke gevoelens.
 • Combinaties 9 en 2 – sta niet toe dat bitterheid, wrok en verontwaardiging vanwege het onrecht dat tegen jou is begaan, je hele wezen overnemen. Wat je ook verliest, je zult meer vinden.
 • Combinaties 9 en 3 – als het je lijkt dat de liefde je hart heeft verlaten, wanhoop dan niet. De Opgestegen Meesters beloven dat de zuiverste aspiraties van je ziel spoedig een nieuw doel zullen vinden.
 • Combinaties 9 en 4 – misschien bent u ontevreden over de praktische resultaten van uw handelen. Maar de engelen zeggen dat je meer dan genoeg hebt gedaan om de zuiverheid van je ziel te behouden. De rest zal komen.
 • Combinaties 9 en 5 – gebeurtenissen in de zeer nabije toekomst zullen uw ogen openen voor veel van wat voorheen uw aandacht ontging. Je zult bekende dingen op een nieuwe manier kunnen waarnemen, ze met spirituele visie kunnen zien.
 • Combinaties 9 en 6 – de engelen melden dat uw geschenk aan het Universum dankbaar is aanvaard. Het kan zijn dat u niet weet waar wij het over hebben. Misschien was het een vriendelijk woord dat op het juiste moment werd gesproken.
 • Combinaties 9 en 7 leggen een werkelijk geweldig moment in uw leven vast. De dictaten van het hart kwamen volledig overeen met de argumenten van de rede. Probeer je evenwicht langer te bewaren. Dit is tenslotte interne harmonie.
 • Combinaties 9 en 8 – je ziel heeft claims tegen je geest. Misschien heeft haar te rationeel handelen haar korte tijd vertroebeld. Maar wees niet boos: deze periode van je leven ligt al in het verleden.
 • Combinaties 9 en 0 – engelen brengen Gods zegen aan jou over. Je ging niet tegen de dictaten van je hart in en hield je ziel zuiver. Blij zijn!

Combinaties met 0

Alle combinaties met ‘nul’ zijn Gods voorzienigheid jegens jou, uitgedrukt in cijfers. Het is uiterst belangrijk om deze berichten van Guardian Angels niet te missen.

 • Combinaties 0 en 1 – Het is tijd dat je verstandig leert denken. Vraag God niet om gezondheid en rijkdom. Vraag hem hoe hij gezond en rijk kan worden.
 • Combinaties 0 en 2 – de engelen proberen u de betekenis van de uitdrukking “met Gods hulp” over te brengen. Hij leidt u ongeacht de kracht van uw geloof. Maar je moet je altijd tot hem wenden als je eigen kracht niet voldoende is.
 • Combinaties 0 en 3 zijn een boodschap dat je, ook al is het maar voor een moment, het pad van de Opgestegen Meesters hebt gevolgd: je hebt je goddelijke bestemming gevoeld, het doel van het bestaan. Bewaar dit gevoel zodat je ernaar terug kunt keren als het licht aan het einde van de tunnel verdwijnt.
 • Combinaties 0 en 4 – als u dit bericht ziet, ga dan verder met waar u mee bezig was. God is in je gedachten en daden.
 • Combinaties 0 en 5 – een engelachtige boodschap geeft aan dat de tijd voor vernieuwing voor jou is aangebroken. Al het onverwachte dat u in de nabije toekomst zal overkomen, is Gods voorzienigheid en zijn geschenk.
 • Combinaties 0 en 6 zijn berichten die het vaakst verkeerd worden waargenomen. Hun betekenis is dat je precies zoveel hebt als je ziel nodig heeft. Dit is geen oproep tot ascese. Gewoon wat advies: wees realistisch bij het beoordelen van uw wensen.
 • Combinaties 0 en 7 – Je denkproces is onderdeel geworden van de activiteit van de wereldgeest. Alles wat je tijdens deze periode doet, is God welgevallig. Ook al fungeer je als ‘strafhand’.
 • Combinaties 0 en 8 zijn het bewijs dat de praktische resultaten van uw activiteiten de ‘bouwsteen’ van het universum zijn geworden. In het stadium dat nu is geëindigd, heb je bereikt waarvoor God je heeft geschapen.
 • Combinaties 0 en 9 – Je menselijke natuur en je goddelijke essentie zijn samengesmolten en zijn in volledige harmonie. Het universum heeft de stem van je hart gehoord. Vrede voor jou!

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥