web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & Uiterlijk

Elke dag 22 eieren, rundvlees en een groot stuk boter: voormalig veganist schakelde over op een nieuw dieet en herstelde van ziekten

22 eieren ok dat is wel huge veel natuurlijk!

Een Amerikaanse genaamd Bella, die zichzelf omschrijft als voormalig veganist, deelde de kenmerken van haar nieuwe dieet online en veroorzaakte grote verrassing bij velen. Volgens haar eet ze nu elke dag 22 eieren en een groot blok boter, en dit heeft niet alleen haar gezondheid niet geschaad, maar ‘haar van alle kwalen genezen’.

Bella beweert in het bijzonder dat toen ze op deze manier begon te eten, haar psoriasis, cystische acne en eczeem op haar huid verdwenen.

Ze verloor ook rosacea – dit is een chronische huidziekte in het gezicht waarbij de bloedvaten verwijden en zwelling optreedt, waardoor felrode acnevlekken op de huid verschijnen. Hierdoor wordt rosacea vaak rosacea genoemd. In haar video’s laat Bella zien hoe ze omeletten maakt, eieren pocheert en op een groot stuk boter kauwt. Ze eet ook veel rundvleesstoofpot. “Ik eet elke dag een vetrijk carnivoordieet”, zegt Bella.

Veel gebruikers uitten in de commentaren hun zorgen over haar gezondheid en drongen er bij haar op aan om op haar cholesterolwaarden te letten. Maar er waren mensen die haar steunden en zeiden dat een vleesetend dieet de moeite waard is, vooral als er geen ander voedsel is inbegrepen. “Ik heb niet langer last van een chronisch opgeblazen gevoel, suikerverslaving, hersenmist en vermoeidheid, allemaal vanwege wat ik eet. Onze huid is een directe weerspiegeling van onze darmgezondheid, en mijn huid leed eronder toen ik uitsluitend planten en koolhydraten at. Alleen vlees eten , boter en eieren hebben mij van binnen en van buiten genezen’, zegt Bella.

Lees ook eens:  Artrose; ermee leren leven? Ik dacht het niet!

Tegelijkertijd waarschuwen artsen mensen voor dergelijke overhaaste acties, met het argument dat het dieet evenwichtig moet zijn en dat alleen dan een goede gezondheid kan worden bereikt. Ze zeggen in het bijzonder dat mensen van nature geen vleesetende wezens zijn en dat ze voor een normaal bestaan ​​vezels en andere heilzame stoffen uit planten nodig hebben.

Bron

Miljoenen mensen die praten over voedsel en diëten etc en iedereen zegt het juist te hebben!?

Zoek zelf uit wat voor jou werkt en niet altijd wat een ander je zegt. Vooral tegenwoordig is het erg.
De generatie die leerde op school elk pondje gaat door het mondje.
Leuk als je les krijgt in voedingsleer, maar doe het dan wel goed en juist

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥