web analytics
11:11 Dubbele getallen
Bizar & HumorMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Monument Holocaust Amsterdam en flatbewoners mogen niet kijken van Halsema

Halsema en de geheime bijeenkomst? 24221210

Stel je voor je woont in die flat en dan komt de burgermeesteres je eventjes vertellen, dat je dus niet mag kijken, wat ze gaan doen tijdens de onthulling.
Ja sorry hoor, maar dat klinkt al bizar verdacht! Zo niet absurd gestoord!

Dus je betaald je huur, en je mag die dag niet op het balkon staan of kijken of luisteren, je moet je ramen en deuren zelfs dichtdoen!????
Wat??????
Van 11 tot 17 uur mag je niet kijken, of horen!

Het moet niet gekker gaan worden aub, dit lijkt een grap, en het is het dus niet.
Het lijkt wel of ze rituelen gaan uitvoeren die mensen niet mogen zien.

Wat zou jij doen als je in die flat zou wonen, ik zou dan helemaal gaan kijken en alles filmen zelfs.

Vertel eens waar is dit voor nodig?

Een noodverordening is in Nederland een verordening die door een burgemeester, gezaghebber of voorzitter van een veiligheidsregio wordt vastgesteld indien er ernstige vrees bestaat voor ernstige wanordelijkheden.

Een noodverordening moet vervolgens worden bekrachtigd door de gemeenteraad of eilandsraad. Indien de gemeente- of eilandsraad weigert de noodverordening te bekrachtigen, kan de burgemeester of gezaghebber beroep aantekenen bij de commissaris van de Koning(in) of de Rijksvertegenwoordiger, die de noodverordening alsnog kan bekrachtigen.

Een noodverordening vormt over het algemeen een ernstige inbreuk op grondrechten zoals de vrijheid van beweging en de vrijheid van demonstratie, en wordt daarom zelden uitgevaardigd. In tegenstelling tot een noodverordening, die moet worden gepubliceerd, kan een burgemeester of gezaghebber ook een noodbevel uitvaardigen met een bevel voor één of meerdere personen.

Lees ook eens:   Coronaspel

De noodverordening wordt geregeld in artikel 176 Gemeentewet en artikel 179 Wet openbare lichamen Bonaire, Sint Eustatius en Saba. Het noodbevel is geregeld in artikel 175 Gemeentewet en artikel 178 Wet openbare lichamen Bonaire, Sint Eustatius en Saba.

De Wet veiligheidsregio’s bepaalt dat in geval van een ramp of crisis van meer dan plaatselijke betekenis, of van ernstige vrees voor het ontstaan daarvan, de voorzitter van de betreffende veiligheidsregio ten behoeve van de rampenbestrijding en crisisbeheersing in de betrokken gemeenten bij uitsluiting bevoegd is tot het bovenstaande.

Een minister kan de voorzitters van veiligheidsregio’s een opdracht geven, wat kan resulteren in noodverordeningen. De opdracht wordt soms door een veiligheidsregio of gemeente gepubliceerd als bijlage bij een noodverordening.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Noodverordening

Het slaat nergens op en is in feite misbruik van macht…wie had dat gedacht van die vrouwe.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥