web analytics
11:11 Dubbele getallen
Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Dode artsen, dode moeders: waarom vallen zoveel mensen ineens dood neer?

Duitsland: “De afgelopen twee weken zijn er steeds meer meldingen van onverklaarbare, plotselinge sterfgevallen. De schokkend vroege dood van twee artsen in de staatskliniek van Wiener Neustadt ging onlangs door de media. De doodsoorzaak blijft echter in het duister tasten. Ook de verklaring van de kliniek aan Wochenblick werpt geen licht op de zaak. Want wat de chirurg Dr. Stefan Halper (46) en de bedrijfsarts Dr. Keyhan Hariri (52) is daadwerkelijk overleden, daar houdt het ziekenhuis een laag profiel over.

Met betrekking tot gegevensbescherming wordt de vaccinatiestatus van de twee artsen niet bekendgemaakt.

Ongeveer 80% van de werkende artsen zou echter tweemaal zijn ingeënt – ofwel met BioNTech / Pfizer of AstraZeneca.

De laatste tijd zijn er steeds meer meldingen van plotselinge en onverwachte sterfgevallen. De zaak van de Staatskliniek Wr. Neustadt, waar binnen enkele dagen twee artsen van 46 en 52 jaar door onbekende oorzaak stierven. In Opper-Oostenrijk werd een 38-jarige moeder dood aangetroffen in het bijzijn van haar tweejarige dochter – trombose is waarschijnlijk de oorzaak. Waardoor is dit gebeurd? En waarom zakt een 40-jarige hardloper dood in elkaar tijdens de Vienna City Marathon, dezelfde dag dat een 58-jarige plotseling dood van zijn fiets valt?

  • Enge opeenstapeling van plotselinge sterfgevallen
  • Twee artsen (46 en 52) stierven binnen enkele dagen in Spital in Wr. Neustadt
  • 38-jarige Opper-Oostenrijk. Moeder wordt dood aangetroffen in appartement naast haar 2-jarige dochter
  • Een marathonloper (40) stort in bij City Marthon Wenen – dood
  • 93% van de marathonlopers dubbel gevaccineerd
  • 58-jarige valt dood neer van fiets
  • Een 47-jarige wordt dood aangetroffen in een bos – geen fout van derden gevonden

Mysterieuze dood van twee artsen

Er zijn de afgelopen twee weken steeds meer meldingen van onverklaarbare plotselinge sterfgevallen. De schokkend vroege dood van twee artsen in de staatskliniek van Wiener Neustadt ging onlangs door de media. De doodsoorzaak blijft echter in het ongewisse . Ook de verklaring van de kliniek aan Wochenblick werpt geen licht op de zaak. Want wat de chirurg Dr. Stefan H. (46) en de bedrijfsarts Dr. Keyhan H. (52) is daadwerkelijk overleden, daar houdt het ziekenhuis een laag profiel over. Met betrekking tot gegevensbescherming wordt de vaccinatiestatus van de twee artsen niet bekendgemaakt. Moet echterongeveer 80% van de werkende artsen is al twee keer gevaccineerd – ofwel met BioNTech / Pfizer of AstraZeneca. Volgens het ziekenhuis had geen van beide artsen een coronabesmetting.

 

Moeder wordt dood aangetroffen naast haar 2-jarige dochter

In Ried was een tweejarige zeker 24 uur alleen in het appartement met haar overleden moeder . De enige 38-jarige stierf als gevolg van een longembolie veroorzaakt door trombose , wordt vermoed. Voordat stollingsstoornissen zoals trombose of auto-immuunziekte trombocytopenie vaccinproducenten zelfs waarschuwen zelfs in hun brieven Red Hand ( week view gemeld), beide hier bij BASG (Federaal Bureau voor Veiligheid en gezondheidszorg) en hier op de Paul-Ehrlich-Institut worden opgehaald kan. Er zijn ook waarschuwingen tegen hartspierontsteking , vooral bij jonge mannen.

Marathonlopers, fietsers, boswandelaars – allemaal dood, oorzaak onduidelijk

Ook het plotselinge overlijden van een marathonloper bij de City Marathon in Wenen op zondag is onverklaard. De 40-jarige atleet stortte plotseling – dood  neer. Als doodsoorzaak wordt cardiovasculair falen genoemd . Bijna 93% van de starters zou twee keer zijn ingeënt . Op dezelfde zondag, een was 58-jarige fietser gevonden liggend naast zijn fiets in Vorarlberg – ook dood . Waarschijnlijke oorzaak: een hartaanval . En begin september werd een 47-jarige dood aangetroffen in een bos in het Mühlviertel in Opper-Oostenrijk .Tijdens de autopsie kon geen fout van derden worden gevonden.

Is er een verband?

Zo’n opeenstapeling van plotselinge en onverklaarbare sterfgevallen, wanneer is dat eerder gebeurd? Is dat gewoon toeval, of kan er iets zijn dat al deze sterfgevallen met elkaar verbindt? Is er iets waar de overheid iedereen op dit moment toe aanzet? Tegen de achtergrond dat trombose en hartschade bekende en officieel bevestigde bijwerkingen van coronavaccinaties zijn, moet men zich afvragen of er een verband is. Als dat het geval is, zouden er zeer binnenkort nog veel meer van deze “onverklaarbare” sterfgevallen kunnen zijn.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Bron 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥