web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Wat vinden Russen van Poetin en Zelensky?

Na 9 maanden oorlog met volledige deelname van Rusland en geen einde in zicht, zou het interessant moeten zijn om te zien hoe normale Russen op dit moment over het leiderschap van Poetin denken. Ook met leugen na leugen uit Zelensky, bijvoorbeeld, Zelensky’s kantoor zegt dat er slechts 13.000 soldaten zijn omgekomen in de oorlog, het zou interessant moeten zijn om te zien hoe de Russen nu over hem denken.

Wat vinden Russen van de Russische president Vladimir Poetin en de Oekraïense president Volodymyr Zelensky? In deze reportage reis ik naar Rostov Rusland om met de lokale bevolking te spreken over de harde feiten van de oorlog en wat zij denken over de Russische president Vladimir Poetin en de Oekraïense president Volodymyr Zelensky. Zoals verwacht, aangezien Rusland in oorlog is met Oekraïne, velen van hen steunden hun president en waren tegen de Oekraïense president, maar niet allemaal hadden ze die mening. Je zult misschien erg verrast zijn door wat ze te zeggen hebben.

Lees ook:   GOP bewapent MOSLIMS tegen TRANS mensen?!?
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥