web analytics

Alle vaccins zijn vanaf 20.10.2021 niet meer verantwoord: geverifieerde informatie.

Alle vaccins zijn vanaf 20.10.2021 niet meer verantwoord: geverifieerde informatie.

De Europese Unie heeft (https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/fr/ip_21_3299) 5 therapieën goedgekeurd die in alle ziekenhuizen in de lidstaten beschikbaar zullen zijn voor de behandeling van Covid. Deze therapieën zijn goedgekeurd door een decreet van de Europese Raad (Europees Parlement) en zullen van kracht zijn vanaf 1/10, dus ze zullen beetje bij beetje rond 20/10 worden verspreid.

Vaccins werden goedgekeurd op “tijdelijke experimentele basis”. Maar aangezien het decreet zal verplichten om deze 5 nieuwe geneesmiddelen voor te schrijven, zal het gebruik van het vaccin worden stopgezet. Dus we begrijpen waarom alle staten zeiden “tussen september is het noodzakelijk dat …”. Ze wisten alles al. Je moet geduld hebben. Accepteer geen chantage. Wees geduldig.

Nu ivermectine opnieuw is goedgekeurd, is er geen vaccin nodig. Geweldig nieuws. Het Pasteur Instituut erkent de effectiviteit van Ivermectine.

Eén inname zou bij sommige mensen al het genetische materiaal van SARS covid-19 kunnen uitroeien.  Het goede nieuws: Ivermectine wordt nu wetenschappelijk erkend als een effectief medicijn bij de profylaxe en behandeling van Covid-19 door onderzoekers van het Pasteur Instituut in Frankrijk.

De resultaten van hun onderzoek zijn op 12 juli 2021 gepubliceerd in het tijdschrift EMBO Molecular Medicine, dus dat is recent. Analyse van de resultaten van ander onderzoek dat in het American Journal of Therapeutics is gepubliceerd, roept met klem op, met ondersteunend bewijs, om de richtlijnen van gezondheidsinstanties te overbruggen en ivermectine als een standaardbehandeling op te nemen. De regering van Macron wist ervan…

Wees braaf en aarzel niet om mensen op te vrolijken die zich niet willen laten vaccineren https://www.lettre-docteur-rueff.fr/dr-rueff-biographie/ https://www.lettre-docteur-rueff.fr/dr-rueff-biographie/ No Over het vaccin. Ik weet niet of je Frans leest, maar vanaf 20 oktober worden de Covid-pas en vaccinatie in de hele EU afgeschaft. Een Europese Commissie stelt vijf effectieve medicijnen beschikbaar en de vaccins zouden “experimenteel en voorlopig” zijn geweest.

Lees ook:   Waarom ben jij single?

Ik kreeg dit in mijn mailbox binnen…geen idee of het waar is!
Dat mag ieder voor zichzelf bepalen zoals gewoonlijk.|
We gaan het zien…


De EU-behandelingsstrategie voor COVID-19 levert vandaag de eerste resultaten op, met de aankondiging van de eerste portefeuille van vijf behandelingen die binnenkort beschikbaar kunnen zijn voor de behandeling van patiënten in de hele EU. Vier van deze behandelingen zijn monoklonale antilichamen die voortdurend worden geëvalueerd door het Europees Geneesmiddelenbureau. De vijfde is een immunosuppressivum met handelsvergunning dat kan worden uitgebreid tot de behandeling van patiënten met COVID-19.

Commissaris voor Gezondheid en Voedselveiligheid Stella Kyriakides zei: “Vandaag zetten we de eerste stap naar het opzetten van een breed portfolio van COVID-19-behandelingen. Hoewel de vaccinatie in een steeds hoger tempo vordert, zal het virus niet verdwijnen en zullen patiënten veilige en effectieve behandelingen nodig hebben om de druk van COVID-19 te verminderen. Ons doel is duidelijk: het identificeren van andere baanbrekende kandidaten in ontwikkeling en het goedkeuren van ten minste drie nieuwe behandelingen tegen het einde van het jaar. Dit is de Europese Gezondheidsunie .”

De vijf producten bevinden zich in een vergevorderd ontwikkelingsstadium en hebben een goede kans om tot de drie nieuwe behandelingen voor COVID-19 te behoren die tegen oktober 2021 zullen worden goedgekeurd – het doel dat is vastgesteld als onderdeel van de strategie – maar dat de definitieve gegevens aantonen dat hun veiligheid, kwaliteit en werkzaamheid. Dit zijn de volgende producten:

een nieuwe indicatie voor COVID-19 voor bestaande medicijnen:

  • Eli Lilly’s immunosuppressivum baricitinib (een geneesmiddel dat de activiteit van het immuunsysteem vermindert): een aanvraag voor de uitbreiding van de handelsvergunning met de indicatie voor COVID-19 is in behandeling ‘onderzoek;
Lees ook:   Vleermuissoep

nieuw ontwikkelde monoklonale antilichamen die continu worden geëvalueerd – een regelgevend hulpmiddel om de evaluatie van een veelbelovend medicijn te versnellen in geval van een noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid:

  • de combinatie van bamlanivimab en etesevimab door Eli Lilly: continue evaluatie;
  • de combinatie van casirivimab en imdevimab van Regeneron Pharmaceuticals, Inc. en F. Hoffman-La Roche, Ltd: voortdurende evaluatie;
  • Celltrion regdanvimab: continue evaluatie;
  • sotrovimab van GlaxoSmithKline en Vir Biotechnology, Inc.: voortdurende evaluatie.

Volgende stappen

De Commissie zal tegen oktober een portfolio van ten minste 10 mogelijke COVID-19-behandelingen ontwikkelen, voortbouwend op het werk van de onlangs opgerichte deskundigengroep voor COVID-19-varianten. Het selectieproces zal objectief en wetenschappelijk gebaseerd zijn, met de selectiecriteria die met de lidstaten worden overeengekomen. Aangezien er verschillende soorten producten nodig zijn voor verschillende patiëntenpopulaties en verschillende stadia en gradaties van ziekte-ernst, zal de deskundigengroep productcategorieën vaststellen en de meest veelbelovende behandelingskandidaten voor elke categorie selecteren op basis van wetenschappelijke criteria. 

De portefeuille zal bijdragen aan de doelstelling om in oktober ten minste drie nieuwe behandelingen te hebben goedgekeurd en mogelijk nog twee tegen het einde van het jaar. Het Europees Geneesmiddelenbureau zal tegen eind 2021 verdere lopende evaluaties van veelbelovende behandelingen lanceren, op basis van onderzoeks- en ontwikkelingsresultaten.

De Commissie heeft onlangs een gezamenlijke aanbestedingsovereenkomst gesloten voor de verwerving van monoklonale antilichamen (casirivimab en imdevimab) en zou tegen het einde van het jaar verdere procedures kunnen starten.

Het eerste industriële matchmaking-evenement voor behandelingen zal worden gehouden op 12-13 juli om ervoor te zorgen dat behandelingen na goedkeuring zo snel mogelijk in voldoende hoeveelheden worden geproduceerd.

Lees ook:   Homeopathie

context

De EU-behandelingsstrategie voor COVID-19 heeft tot doel een breed portfolio van COVID-19-behandelingen op te bouwen met als doel tegen oktober 2021 drie nieuwe behandelingen en mogelijk nog twee tegen het einde van het jaar. Het omvat de hele levenscyclus van geneesmiddelen, van onderzoek, ontwikkeling, screening van veelbelovende kandidaten, hun snelle goedkeuring door de regelgevende instanties, fabricage en implementatie tot eindgebruik.

De strategie maakt deel uit van de versterking van een Europese gezondheidsunie , die gebaseerd is op een gecoördineerde EU-aanpak om de gezondheid van onze burgers beter te beschermen, met als doel de EU en haar lidstaten de middelen te geven om toekomstige pandemieën beter te voorkomen, om deze het hoofd te bieden en de veerkracht van de Europese gezondheidsstelsels te verbeteren.

Deze strategie, die de nadruk legt op de behandeling van patiënten met COVID-19, is een voortzetting van de beproefde vaccinstrategie van de EU , waarbij het gebruik van veilige en effectieve COVID-19-vaccins in de EU is toegestaan ​​om de overdracht van gevallen te voorkomen en te verminderen, evenals ziekenhuisopname en sterftecijfers van de ziekte.

Om meer te weten

Vragen en antwoorden: behandelstrategie COVID-19 – lijst van 5 kandidaat-behandelingen

Reactie van de Europese Commissie op het coronavirus: behandelingen

EU-behandelingsstrategie

Europees Geneesmiddelenbureau – COVID-19 behandelingen

Gerelateerde artikelen

Back to top button