web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Vrouwen vreemde menstruatieproblemen na vaccinatie

HMM Lekker verwoord door het AD :

Zo vertelt Marcella Schut (33) dat ze het syndroom van mozaïek Turner heeft. Dit betekent dat ze moeilijk zwanger kan raken en daarbij vervroegd in de overgang belandt. Ze heeft desalniettemin twee zoontjes gekregen. Eén via IVF en één op een ‘wonderbaarlijke’ natuurlijke manier. ,,Rond die zwangerschappen ben ik heftiger ongesteld geweest, maar over het algemeen was ik het heel licht. Nu heb ik twee vaccinaties gehad en sindsdien is het heel heftig. Het is niet lekker verwoord, maar het stroomt er gewoon uit. Dat ben ik niet gewend van mezelf. Het voelt heel gek. Ook mijn schoonzusje heeft er last van. Die is maanden achter elkaar ongesteld sinds de vaccinatie.”

Bron AD

En nog gewoon doorgaan met vaccineren!
Amazing of niet… Het lijkt mij een duidelijk teken aan de wand dat er iets niet in orde is met het vaccin!
Maar dat zal vast aan mij liggen…

(Ik vind druipgrot dan wat leuker klinken dan ”het stroomt eruit”)

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥