web analytics

Het is als een wonder, al je energieblokkades worden in 3 dagen opgeheven

Al je energieblokkades worden in 3 dagen opgeheven. “Als we een situatie niet meer kunnen veranderen, worden we uitgedaagd om onszelf te veranderen.” Het is moeilijk en een dagelijkse strijd om onze oude manier van denken te veranderen, maar blijf jezelf pushen om positief te denken. Pauzeer altijd en beoordeel uw gedachten opnieuw. In deze video zal Louise Hay haar wijsheid delen en ons verlichten. Neem de tijd en spreek de zelfliefde uit die je voelt.

Wanneer iemand gedurende een langere periode in de overlevingsmodus heeft gezeten, kost het tijd om te herstellen en zichzelf bloot te geven. Erken dat je een mens bent en een pauze nodig hebt. Beseffen dat je na een gunstige tegenslag nog sterker uit de strijd kunt komen dan ervoor. Je hebt waarde. Leven in een staat van constante waakzaamheid tegen bedreigingen van buitenaf en in een voortdurende staat van overleven kan moeilijk zijn. Je verdient hierdoor wat vrije tijd. Deze kenmerken kunnen echt zijn of ingebeeld, fysiologisch of psychologisch, maar voor jou zijn ze echt, en daar zou het om moeten gaan. Meer werk van Louise Hay vind je hier: https://www.louisehay.com

Lees ook:   Beroemde patholoog roept op tot tweede autopsie op komiek Bob Saget: "Er is GEEN MANIER dat dit met één val had kunnen gebeuren"

Gerelateerde artikelen

Back to top button