web analytics

Deze Italiaanse stad is van de ene op de andere dag verdwenen

Wat je ook denkt dat een permanent onderdeel van je leven is, zal niet eeuwig duren. Ergens op een Italiaanse berghelling vonden we daar het trieste bewijs van. Er is een kapotte stad waar gezinnen alles verloren. Na een decennium van verwaarlozing staan ​​tegenwoordig honderden huizen leeg in verschillende staat van achteruitgang. Wat is hier gebeurd? Waar je ook heen gaat: de verlaten huizen bevatten nog steeds alle bezittingen, wat aangeeft dat gezinnen van de ene op de andere dag hun huizen moesten ontvluchten. In deze aflevering verkennen we tientallen vervallen bouwwerken om te zien wat er achterblijft. Vroeger woonden bijna duizend mensen in deze stad, nu is het een spookstad. Het leven kan in een oogwenk veranderen

Ergens in Italië is er een rare plek waar planten door steegjes dwalen, waar huizen zijn die aanvankelijk door de mens voor de mens werden gebouwd – maar de mensheid is verdwenen! De stad in deze video werd tot de jaren zestig door duizenden mensen bewoond. Wat ooit een levendige plek was om te wonen, is de pure definitie van een spookstad geworden. In deze aflevering gaan we op zoek naar wat er is gebeurd. En terwijl we tientallen verlaten gebouwen zien, onthult het hele verhaal zich: van de ene op de andere dag veranderde alles

Lees ook:   Bacteriële longontsteking veroorzaakte de meeste sterfgevallen in 1918 grieppandemie

Gerelateerde artikelen

Back to top button