web analytics
11:11 Dubbele getallen
11:11Dubbele tijden 11:11

11 redenen waarom je 11:11 blijft zien

In deze video zullen we het hebben over de 11 redenen waarom JIJ 11:11 blijft zien ! Het korte antwoord is dat 1111 bedoeld is als een wake-up call voor jou. Je bent waarschijnlijk het pad kwijtgeraakt, waardoor je beschermengelen je terugwijzen in de richting waarin je moet zijn. Het kan heel goed zijn dat je gedachten niet meer in overeenstemming zijn met je acties, waardoor je verder in een konijnenhol van de toekomst terechtkomt ongeluk. Hoe dan ook, probeer op te letten wat je denkt als je het getal 11:11 ziet. Je gedachten op dat moment komen overeen met de boodschap die je beschermengelen je proberen te vertellen. Dit bericht kan gewoon een herinnering zijn dat je gedachten niet meer hetzelfde zijn als je acties, en dat je gedachten de waarheid zijn over wie je bent als persoon.

*1. Blijf positief, je spirituele gidsen zijn om je heen… 2. Je bent op het pad van ontwaken 3. Open jezelf, wees ontvankelijk 4. Wees nederig 5. Wees dankbaar 6. Wees niet bang om begeleiding te vragen 7. Je tweelingziel is bijna 8. Eigenwaarde zou uw prioriteit moeten zijn 9. Er staat iets groots te gebeuren 10. Laat angst los 11. Een nieuw begin is in aantocht…….

*De waarheid over de11:11, 1:11,5:55,22:22,3:33En4:44betekent dat je door het universum bent gekozen om mensen naar het juiste pad te leiden en ook om iedereen onder de ene god te verenigen.

*Ik begon te zien11:11consequent na het verlies van mijn vader. Wetende dat hij waarschijnlijk mijn beschermengel is geworden, heeft me echt geholpen om uit het wrak te komen dat ik was geworden door zijn verlies; het is als een warme knuffel voor mijn bevroren ziel

Lees ook:   Waarom zie ik nummer 000?

*Ik trouwde en toen iedereen ons omhelsde na de juridische ceremonie, draaide mijn man zich om en zei „schat! Kijk eens hoe laat het is”. En dat bleek11:11. sindsdien blijven we het allebei zien

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥