web analytics
11:11 Dubbele getallen
11:11Dubbele tijden 11:11

De mysterieuze energie gedragen door dubbele cijfers

bec01537311cbca373e6ca08968205e7 AnGel-WinGs.nl

Veel mensen merken dat bepaalde nummers  in hun leven voorkomen – op horloges, transportnummers, documenten, operationele scoreborden.  Dit betekent toch iets? Het komt voor dat uw favoriete nummer (zelfs als het uit meerdere cijfers bestaat) heel vaak voorkomt. Zozeer zelfs dat je er niet anders dan aandacht aan kunt besteden. Dit is ook een teken. En als je kort daarvoor een wens deed of je werd gekweld door twijfels over het nemen van een beslissing, dan is dit misschien een langverwacht antwoord dat je zal vertellen wat je in werkelijkheid moet doen en of het de moeite waard is om te vechten voor wat je wilt.

Zoals bekend is uit de heilige numerologie, is alles in de wereld een getal. Elk object en elk fenomeen kan worden gemeten en berekend. Alles in het heelal heeft zijn eigen maat, die in numerieke termen kan worden uitgedrukt. Over tijd gesproken, we bedoelen altijd ritme. Ritme is de maat voor tijd.

Om een ​​grote harmonie met het universum te bereiken, moet men synchroon leven met zijn ritmes. Om in eenheid te zijn met een geliefde, moet je je spirituele ritme volledig kunnen afstemmen op zijn ritme. Om harmonie met jezelf te vinden, moet je de bioritmen van het lichaam en de cyclische pulsaties van je ziel bestuderen.

De maat van tijd en ritme wordt uitgedrukt in getallen, die, met de juiste houding ertegenover, helpen om af te stemmen op de polsslag van het heelal, om in resonantie te komen met elke planeet of ster, met elk niveau van kosmisch leven. Dubbele en spiegelgetallen op de klok vertellen ons op welke frequentie ons bewustzijn momenteel is afgestemd en met welk niveau van de Kosmos er een verbinding is.

Vaak communiceren de Hogere Krachten met ons in de taal van getallen, sturen ze aanwijzingen en geven ze impulsen van energie die we op dit moment nodig hebben. Elk nummer trilt op een strikt gedefinieerde frequentie, dus verschillende nummers en hun combinaties dragen een unieke kwaliteit van energie. De energie van getallen wordt opgenomen door onze aandacht, waardoor het psycho-energetische potentieel van de ziel wordt versterkt.

Laten we het nu hebben over de heilige betekenissen en de kwaliteit van de trillingen die bepaalde getallen en hun combinaties hebben.

Wat is de betekenis van dubbele cijfers?

Het getal 0 of 00:00 is een signaal van de behoefte aan stilte van de geest, vrede en verzoening. Doe je dit niet, dan kun je in de problemen komen.

7e6af3ae506071b3f44265b261bd7e83 AnGel-WinGs.nl

Het getal 11 of 11:11 is de vibratie van de ego-persoonlijkheid, die de energie van wil, vastberadenheid en bevestiging van iemands individualiteit draagt. Als een actieve wilskrachtige persoon deze cijfers opmerkt, is dit een aanwijzing dat hij te veel aandacht aan zijn persoonlijkheid besteedt en dat hij zijn activiteit in de buitenwereld moet verminderen. Als dit aantal bij een pessimistisch persoon opkomt, geven de Hogere Krachten hem de energie van wil, enthousiasme en vastberadenheid om hem te helpen in zichzelf te geloven.
Het getal 12 of 12:12 is de frequentie van kennis en wijsheid, evenals een indicator van de bescherming van de Hogere Krachten. Dit is een zeer gunstige cijfercombinatie, die aangeeft dat een persoon een energie-informatief evenwicht heeft bereikt met de buitenwereld.

Het getal 13 of 13:13 – geeft aan dat het tijd is om de opgedane kennis in de praktijk toe te passen, om je ervaring en vaardigheden actief te implementeren en te demonstreren ten behoeve van andere mensen. Als dit niet gebeurt, kan er een verslechtering van het leven zijn.

Het getal 14 of 14:14 is het heilige getal van de cycli van de evolutie van de aarde. Het betekent de overgang van de ziel naar de volgende ontwikkelingsfase, naar de volgende evolutieronde.

Het getal 15 of 15:15 draagt ​​vibraties van spirituele liefde en creatieve extase met zich mee. Dit is een inspiratie-impuls en een signaal vanuit de Kosmos over de noodzaak om je creatieve talenten te ontwikkelen en te laten zien.

Het getal 16 of 16:16 is het getal van oneindige Tijd, het getal van de eeuwigheid en Absolute Wijsheid. Dit is een teken van bescherming en bescherming van de Hogere Krachten van het spirituele niveau van de Kosmos. Het getal 16 draagt ​​trillingen die de geest helpen zich te concentreren en een veranderde bewustzijnsstaat binnen te gaan om samensmelting met de kosmische geest te bereiken.

Het getal 17 of 17:17 is het getal van Absolute Wil en opperste gerechtigheid. Het draagt ​​een enorme kracht, waarvan de beheersing de hoogste spirituele kracht geeft, het vermogen om de elementen en subtiele energieën te beheersen. Het getal 17 toont de verbinding van de menselijke ziel met de kosmische Heren van Karma.

Het getal 18 of 18:18 – draagt ​​vibraties van zuivering en vernieuwing, helpt de ziel een staat van vrede en rust binnen te gaan. Dit is ook het nummer van Supreme Protection.

Het getal 19 of 19:19 zijn grenstrillingen, die de instabiliteit van de situatie aangeven, mogelijke conflicten met anderen.

De nummers 20, 22 en hun paren waarschuwen voor een gebrek aan bio-energie en zorgen voor een extra instroom van energievoeding voor de aura en subtiele lichamen. Dit is een signaal dat u voor uw gezondheid moet zorgen.

Het getal 21 en 21:21 is het nummer van de realisatie van dromen en de uitvoering van plannen, draagt ​​trillingen die bijdragen aan de materialisatie van gedachten.

Nummer 33 – draagt ​​trillingen van fysieke activiteit, wil, vastberadenheid en het overwinnen van moeilijkheden. Dit aantal is niet eenvoudig, het signaleert de komende levenstests.

Het getal 44 is het getal van sterkte, stabiliteit, betrouwbaarheid en dichte materie. Het waarschuwt voor stagnatie in het leven, wanneer een persoon een schil van gebruikelijke stereotypen krijgt en de comfortzone niet wil verlaten. Voor verdere ontwikkeling is bevrijding van dit alles nodig.

 

Nummer 55 – vibraties van creativiteit, zelfrealisatie, hobby’s, signalen die je nodig hebt om je talenten te laten zien in de wereld om je heen. Dit nummer is vergelijkbaar met de trillingen van het nummer 15, alleen werkt het op collectief niveau. Het draagt ​​de impuls om mensen in groepen, creatieve teams te verenigen en geeft energie voor eenheid in creativiteit.

Het getal 66 geeft aan dat een persoon spirituele kennis en het materiële leven scheidt. Dit is een signaal dat een persoon spirituele kennis niet in het dagelijks leven kan realiseren en geen morele wetten toepast in de omgang met mensen.

Het getal 77 is een signaal van de behoefte aan eenzaamheid en het beperken van contacten met de samenleving met het oog op diepe introspectie en heroverweging van de verstreken levensfase.

Nummer 88 – trillingen van onvoorspelbaarheid, onverwachte wendingen van het lot, vrijheid, opheffing van beperkingen. Onder invloed van de trillingen van dit nummer is het gemakkelijk om in de war te raken, omdat dit een zeer geconcentreerde energie-impuls is die geleidelijk moet worden opgenomen, zonder te proberen alles tegelijk te doen.

Het getal 99 is een krachtige impuls van kosmische energie, die zich in het leven kan manifesteren als een geschenk van het lot, als een soort grote prestatie die een persoon niet van zichzelf verwacht.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥