web analytics
11:11 Dubbele getallen
11:11Dubbele tijden 11:11Spiritueel

Dubbele getallen en tijden

Engelen en spirituele gidsen gebruiken repeterende-dubbele  nummers, om onbewust boodschappen over te brengen aan ons. Zie het als een computer-code, een manier van ‘praten’ met behulp van de universele taal van de wiskunde. Je zou het kunnen waarnemen door middel van getallen op een klok, auto nummerplaat, magnetron timer  … het kan overal verschijnen. Ons onderbewustzijn registreert de boodschap, maar hoe meer ALERT wij zijn op deze code, hoe sneller we het kunnen absorberen qua betekenis en vooruitgang.

Het nummer-getal kan verschijnen in tweeën, drieën of vieren – bijvoorbeeld, 11 of 111 of 1111. De betekenis is over het algemeen hetzelfde.

bannerweb

111
 Dit getal kan worden weergegeven als 11, 111 of 1111.

The Ones, met name Elf (11) worden ook wel het nummer van de profeet of Messias genoemd. Elf is het nummer van de trouwe apostelen van Jezus, de 12e was Judas die hem verraden heeft. Als je ziet Enen betekent dit dat het licht van de openbaring schijnt op jou. Het is een enorme wake-up call om verder te kijken dan de wereld die je kunt waarneemt en kunt zien. De onzichtbare wereld van de geest roept op u om op te staan en een grotere zaak te dienen. Je mag niet geloven dat je bent speciaal bent, maar je bent het al!!! Krachtige gidsen (opgevaren meesters) en engelen proberen om je wakker te maken om dit feit, omdat ze wanhopig graag willen dat je gelooft in jezelf.

LargeMoksha_zpsqutl6eto

222
 Dit aantal kan worden weergegeven als 22, 222 of 2222.

Tweeën zijn krachtige nummers! Er zijn 22 letters in het Hebreeuwse alfabet,  die de 22 trillingen van de stem van God waren, toen de het heelal is gemaakt. Als je  Tweeën waarneemt, wordt u begeleid om te bouwen en te creëren. Je hebt het potentieel voor grootsheid, als schepper, leraar of organisator. Het is tijd om te doen en niet om te praten. Heb vertrouwen dat je dromen en plannen een echte toekomst hebben  en zullen tot wasdom komen als je nu vooruit gaat.

333
 Dit aantal kan worden weergegeven als 33, 333 of 3333.

U wordt eraan herinnerd om de vreugde in het leven te zien, om een kaars aan te steken en om alle duisternis te verdrijven. Als het leven een beetje saai of teleurstellend is geworden, proberen uw engelen  om u op de hoogte te stellen van de mogelijkheden die er echt wel zijn als je alleen je ogenmaar eens echt  zou openen. Maar misschien heb je al dit gedaan? Misschien bent u nu bezig om  kansen te grijpen wanneer ze zich voordoen en ben je eindelijk gestopt je teveel zorgen te maken over de uitkomst. Als dat zo is, dan zijn het uw engelen die zeggen “JA gefeliciteerd, je bent op de goede weg!” De vreugde komt in het DOEN (reis), en niet altijd op de eindbestemming. Als u dit in gedachten houdt, verliest u alle angst om iets nieuws te proberen, want het resultaat is namelijk totaal niet belangrijk, laat die gedachte los.

 

444
 Dit aantal kan worden weergegeven als 44, 444 of 4444.

De Vieren zijn zeer Aardse nummers, die de vier oude elementen aarde, vuur, lucht en water uitbeelden. Als je vaak een vier ziet verschijnen, dan erkennen uw engelen liefdevol  uw dagelijkse lasten en de ondersteuning die u bent bij het verstrekken van steun aan anderen. Ze zijn met u, doordat ze u  beschermen, u bent niet alleen. Voel je getroost door het weten dat er altijd wel iemand is die je ziet. Maar ze  adviseren u ook om tijd te nemen voor jezelf, zelfs als dat betekent dat je wat minder zou moeten geven van jezelf. Het maakt je niet egoïstisch te maken – immers, je kunt niet blijven geven als je je sprankelende jij verliest – die mooie sprankel, de fundamentele YOU.
555
Dit aantal kan worden weergegeven als 55, 555 of 5555.

De vijven hebben  betrekking op het vijfde element “, de ether. Ether is de onzichtbare levenskracht energie, die door alle levende wezens (ook wel chi of prana) loopt. De Vijven zijn een bericht van uw engelen dat er significante verandering komt (of misschien bent u al in het midden van deze verandering). De levenskracht energie om je heen is opgaand, het brengt snelheid, vitaliteit en een enorm potentieel om dingen in beweging te krijgen. U kan het gevoel ervaren dat u zich onrustig voelt en het gevoel hebt dat er ‘verandering in de lucht’ hangt. Uw engelen willen dat u op de golf van deze energie mee gaat rijden, wees alert en zeg: ja, ik ben er blij mee.

666
Dit aantal kan worden weergegeven als 66, 666 of 6666.

Uw engel herinnert u eraan dat je hier op Aarde om het beste te worden wat je kunt zijn. Een soort persoon te zijn, die jaloezie, zelfgenoegzaamheid of oordeel van anderen kan voorkomen. Je bent hier om de verleidelijke beloften van materiële rijkdom te overwinnen, vast te houden aan uw echte waarden, en glas helder te zijn. Je hebt alles wat je nodig hebt als je principes hebt en deze in je leven vasthoudt. Als je echt de goede dingen leert te waarderen in je leven, zonder verlangen naar meer, doe je het beste wat je kan zijn. Wanneer u dit kunt bereiken in het zelf dan zal het ook zorgen voor de rest. Je wordt wat je bestemming is, en het is echt geweldig.
777
 Dit aantal kan worden weergegeven als 77, 777 of 7777.

Uw engel zegt ‘uw geestelijke gaven ontwaken’. Zeven is geassocieerd met de maan, die gekoppeld is aan intuïtie, waardoor zeven een zeer magisch getal is (en een zeer gelukkige). Wees je bewust van gedachten die plots verschijnen in je geest, schijnbaar uit het niets. Het zijn echte instructies van de engelen. Je wordt aangemoedigd om je verbinding met de wereld van de Geest te ontdekken, omdat het je zal veranderen op een diep niveau. Dit is de tijd om je geest te openen en kennis te zoeken. Laat niets jou in de weg staan om dit te doen.
Let op: De Seven kan explosief zijn, zodat je een beetje humeurig kunt voelen terwijl dit allemaal gaande is !.

888
 Dit aantal kan worden weergegeven als 88, 888 of 8888.

Het nummer 8 is het teken van oneindigheid – wat rond gaat komt ook weer rond, en ook is het een teken van reïncarnatie. 8 is het getal van het lot (in de Bijbel Openbaringen wordt 888 gegeven als het aantal van Christus). Dus dit is een krachtige boodschap! Diep van binnen weet je, het lot speelt een belangrijke rol, in wat je ook doet. Als je ziet meerdere Achten, betekent dit dat het lot speelt een belangrijke rol voor een deel in je leven op dit moment. U kunt een onverwachte kans, of een onverwacht einde verwachten van bepaalde  situaties. Hoe dan ook, het is het lot (en voor uw grootste goed), dus ga er maar in mee. Jullie leren een levensles en het is als een soort vrijgeven van karma.

999
 Dit aantal kan worden weergegeven als 99, 999 of 9999.

Christus stierf om het 9e uur en we zeggen dat een kat  9 levens heeft. Negens gaan  over de voltooiing van een hoofdstuk van het leven en een nieuw begin. Je leven is bedoeld om te evolueren, en de engel roept op, om los te laten en vooruit te gaan vol dapperheid en vrees. Vrijheid en avontuur zijn de beloningen. U kunt een groeiend verlangen voelen om iets ‘speciaals’ met je leven te doen, dat met het werk te maken heeft of binnen een vervullende relatie plaats zal vinden. Weet dat het mogelijk is. Loslaten van het verleden – al zijn hoogte- en dieptepunten. Je leven staat nu op het punt om opnieuw uitgevonden te worden.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥