...

01 december 2021

 

Dit is wat je navel zegt over je gezondheid en persoonlijkheid!

Dit is wat je navel zegt over je gezondheid en persoonlijkheid!

This Is What Your Belly Button Says About Your Health And Personality !

Gets best ranzig die navels?

Nou goed of je er wel of niet in gelooft dit is wat men zegt over navels…

De navel is het meest typische handelsmerk van de mensheid – de plaats waar je ooit verbonden was met je moeder, waar je van at en groeide in de baarmoeder. Afhankelijk van hoe het genas, hoewel elk heel uniek is, zijn er verschillende soorten navelknopen.

De vorm van je navel en je PERSOONLIJKHEID

Grote navel – als u de uwe beschrijft als een grote navel, bent u waarschijnlijk “de gelukkige”! je hebt waarschijnlijk al je fouten al  gemaakt toen je jong was, maar dat is de reden waarom succes in je leven kwam, vooral als je boven de 40 bent.

Ondiepe navel – als je een ondiepe en ook kleine navel hebt, geeft dit je negativiteit en verborgen zwakte aan. Probeer jezelf meer te ondersteunen en ook een beetje op te vrolijken!

Ronde navel – diepe, maar toch ronde navel vertelt dat je waarschijnlijk een heel positieve en optimistische, vrolijke persoon bent. Je hebt een goede sociale status, dat komt dankzij je gezelligheid en communicatievermogen. Waarschijnlijk heb je ook ‘geluk’ in een materialistische kwestie van spreken

Opwaartse navel – als uw navel diep en groot is, ook naar boven gericht, betekent dit dat u opgewekt en energiek bent, gericht “hoog en hoger” in uw leven, reikend naar succes

Neerwaartse navel – als uw navel meer naar beneden is gericht, geeft dit aan dat u waarschijnlijk een “uitsteller” bent en onafgemaakte zaken wilt verlaten, vooral omdat u een lage energietrilling hebt en niet helemaal zeker weet waar u naartoe wilt je leven en keuzes

Lees ook:   Sterrenkinderen: ben je een Indigo-, Kristal- of Regenboogkind?

Brede navel – als je navel rekbaar en breed is, ben je sterk met je wil en waakzaam.

Ronde navel – deze vorm van navel laat zien dat je waarschijnlijk geen persoon bent die ‘alleen kan overleven’, omdat je bijna altijd verliefd bent. Als het uit elkaar valt, ben je niet bang om naar een nieuwe te reiken.

Ovale navel – u bent waarschijnlijk een zeer nerveus en angstig persoon als u dit type navel heeft. Je overdenken heeft zoveel goede kansen in je leven voor je verpest. Wees zelfverzekerder en probeer een aantal technieken voor meditatie en stressmanagement.

Uitstekende navel – dit type geeft een koppig karakter aan

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten