web analytics
...
Spiritueel

20 juli 2020 Online – Akashic Records Meditation with Kathy Lamm

Join us on Monday night at 6:30 p.m. (ET) for our monthly Akashic Records meditation with Kathy Lamm. Come and experience a different meditation and dive deep into your conscious mind, body and soul, to usher in divine guidance, universal support and the resources of the ONE source energy. Join us on our Facebook page for this online guided meditation. Click on the link below to follow the FB event to get a reminder!

In het Engels

Kom en ervaar een andere meditatie en duik diep in je bewuste geest, lichaam en ziel, luid goddelijke leiding, universele ondersteuning en de bronnen van de ENE bron-energie in.

Sluit je bij ons aan op onze pagina voor deze online begeleide meditatie.

Door toegang te krijgen tot de akasha-verslagen heb je het vermogen om je ziel te genezen. Laat oude leringen, karmische overeenkomsten, angst en blokkades los die je ervan weerhouden om ten volle te leven.

De geheime kennis kan je helpen angsten en fobieën te overwinnen; uw interpersoonlijke relaties verbeteren; u helpen bij het ontdekken van het doel van uw ware ziel; helpen bij de genezing van een ander; toegang tot kennis die momenteel niet beschikbaar is voor je bewuste geest; en de lijst gaat maar door.

Meditatie vermindert stressgerelateerde aandoeningen zoals angst en depressie. Wanneer we mediteren, ondergaan de hersenen en het zenuwstelsel radicale veranderingen die de vermindering en preventie van deze aandoeningen veroorzaken.

Meditatie verhoogt de veerkracht van stress.

Het doel van meditatie is om voorbij de geest te gaan en onze essentiële aard te ervaren – die wordt beschreven als vrede, geluk en gelukzaligheid. Maar zoals iedereen die heeft geprobeerd te mediteren weet, is de geest zelf het grootste obstakel tussen onszelf en dit bewustzijn.

Als je een zoekvraag hebt, is het antwoord binnenin.

Wat mee te brengen:

~ Breng een kristal naar keuze mee. Liefst een wat helder kristal. Het kan kwarts, rozenkwarts, rookkwarts, lemurisch kristal, amethist, enz. Zijn.
~ Een notitieblok voor het maken van aantekeningen wordt aanbevolen.

Lees ook:   Aura's

 

Facebook events

https://www.facebook.com/

Gerelateerde artikelen

Back to top button