web analytics

Mensen met een spirituele gave worden door deze dingen beïnvloed |hoog geëvolueerde uitverkorenen

 Akarshana##onechosen #Waaromzeer spirituele uitverkorenen worden beïnvloed door deze 10 dingen#zeergeëvolueerde uitverkorenen#uitverkorenen#ontwakenop om 3 uur bijbelse betekenis#SpiritueelGift Krachtige galactische wezens, welkom terug bij een andere video. Veel mensen geloven dat sommigen van ons spiritueel begaafd zijn, terwijl anderen telekinetische vermogens hebben. Maar wat betekent het om geestelijk begaafd te zijn en hoe weet je of je zo iemand bent? Volgens populair geloof hebben deze mensen een sterke intuïtie en kunnen ze iets voelen wat anderen niet kunnen. Er wordt gezegd dat ze spirituele gaven bezitten waardoor ze anders zijn dan anderen. Maar veel van deze mensen zijn zich niet bewust van deze zielsgaven, dus hier zijn een paar manieren om erachter te komen of je ze hebt of niet. Er zijn veel tekenen dat u een spiritueel begaafd persoon kunt zijn. Om te beginnen zijn we allemaal op de een of andere manier begaafd. Sommige gaven zijn gemakkelijk te herkennen en te ontwikkelen, maar sommige zijn subtiel en kunnen je zelfs een raar gevoel geven. Geestelijke gaven zijn niet gebruikelijk en kunnen je zelfs een speciaal gevoel geven. Geestelijke gaven zijn ook niet altijd comfortabel, en als je ze niet leert beheersen, kunnen ze zelfs een last worden voor iemand die ze bezit.

Zeer herkenbaar voor mij deze video, misschien ook wel voor jou…?

Lees ook:   Access YOUR OWN Akashic Records

Gerelateerde artikelen

Back to top button