web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsycheSpiritueel

Aanwijzingen uit de psychosomatiek: geestelijke oorzaken van ziekten

237cdbe4693fc74520da7433c6199484 AnGel-WinGs.nl

Een man met een droevig gezicht heeft duidelijk droevige gedachten. In dit opzicht zijn de gezichten van ouderen interessant. Ze zijn een directe weerspiegeling van hun manier van denken gedurende hun hele leven. Hoe zie je eruit als je ouder wordt? Hieronder vindt u een volledige lijst van de metafysische diagnose en mentale oorzaken van vele ziekten . Dit klopt voor ongeveer 90%. Dus – de psychosomatiek van ziekten en hun behandeling.

 

Het hoofd vertegenwoordigt onszelf.

Dit is wat we aan de wereld laten zien. We worden herkend door ons hoofd. Als er iets mis is met het hoofd, betekent dit dat er iets mis is met ons.

Haar staat voor kracht.

Als we erg bang zijn, creëren we een “stalen riem” die meestal begint in de schouderspieren en dan naar het hoofd gaat, en soms naar de ogen. Haar groeit door het haarzakje. Wanneer we veel druk uitoefenen op de schedel, sluiten deze zakjes automatisch en begint het haar af te sterven en uit te vallen. Als de spanning constant wordt voortgezet en de schedel niet ontspannen is, stopt het haar met groeien. Het resultaat is kaalheid. Vrouwen worden kaal sinds ze de ‘zakelijke’ mannenwereld zijn binnengegaan. Haarverlies is erg voor de persoon an sich omdat het zichtbaar is.
Het beste is dan ook om een baard te laten groeien, dat staat vaak erg aantrekkelijk.

Oren.

Ze vertegenwoordigen het vermogen om te luisteren en te horen. Wanneer een persoon problemen heeft met zijn oren, betekent dit dat er iets in zijn leven gebeurt dat hij ronduit weigert te horen. Oorpijn is een voorbeeld van de grootste ergernis van dat wat je hoort.

Kinderen hebben vaak oorpijn. Zij, de arme kinderen, moeten thuis luisteren naar alles wat ze niet willen horen. Het is een kind verboden zijn woede te uiten, en aangezien hij praktisch niets kan veranderen, leidt deze onmogelijkheid tot pijn in de oren.
(Als kind had ik vaak oorpijn! )

Doofheid is een lange – mogelijk levenslange – onwil om naar iemand te luisteren. Merk op dat wanneer we de ene partner zien met een gehoorapparaat, de andere non-stop aan het praten is…

De ogen spreken van het vermogen om te zien.

Als we problemen hebben met onze ogen, betekent dit meestal dat we weigeren iets te zien – in onszelf of in ons leven.

Als ik kleine kinderen met een bril zie, weet ik dat er thuis iets mis is, ze weigeren letterlijk ergens naar te kijken. ( Ik kreeg ook een bril toen ik 7 was)
Als ze de thuissituatie niet kunnen veranderen, verstrooien ze letterlijk hun zicht zodat de ogen het vermogen om helder te zien verliezen.

Hoofdpijn ontstaat wanneer we onszelf onvoldoende voelen.

De volgende keer dat je hoofdpijn krijgt, stop dan even en vraag jezelf af waar je je vernederd voelt en waarom. Vergeef jezelf, laat dit gevoel weggaan en je hoofdpijn zal vanzelf verdwijnen.

Migraine wordt veroorzaakt door mensen die perfect willen zijn, maar ook door mensen die in dit leven veel irritatie hebben opgebouwd.

De nek en keel zijn erg interessant.

De nek is het vermogen om flexibel te denken, het vermogen om de andere kant van het probleem te zien en het standpunt van een andere persoon te begrijpen. Als we nekproblemen hebben, betekent dit dat we koppig worden en weigeren flexibeler te zijn.

Keel vertegenwoordigt ons vermogen om voor onszelf op te komen, om te vragen wat we willen. Keelproblemen komen voort uit het gevoel dat we “geen recht hebben” en uit een gevoel van onze eigen minderwaardigheid.

 

Keelpijn is altijd vervelend. Als hij gepaard gaat met verkoudheid, dan is er daarnaast ook verwarring. Laryngitis betekent meestal dat we zo boos zijn dat we letterlijk niet kunnen praten. De keel is bovendien een deel van het lichaam waar al onze creatieve energie geconcentreerd is. Ziekten die verband houden met de amandelen en de schildklier geven dus aan dat je in creatieve zin niet hebt kunnen doen wat je zou willen. (lichtblauwe kleur)

Lees ook eens:  Bestel vrije keuze sticker 'anti abortus'

Het is in het keelgebied dat onze veranderingen voor het eerst plaatsvinden. Wanneer we ons verzetten tegen verandering, krijgen we meestal keelproblemen. Let op hoe we soms zonder enige reden beginnen te hoesten.

Of iemand anders begint te hoesten. Wat wordt er op dit moment precies gezegd? Waar reageren we op? Is het koppigheid, weerstand of bewijs dat we in een veranderingsproces zitten?

De rug is een ondersteuningssysteem. Rugklachten geven aan dat u onvoldoende steun voelt. Te vaak denken we dat we gesteund worden door familie en vrienden. In werkelijkheid is dit de steun van het Universum en het Leven zelf.

Bovenrugproblemen zijn een signaal van onvoldoende emotionele steun: “Mijn man (minnaar, vriend) begrijpt het niet en steunt mij niet.” Het middelste deel van de rug is direct gerelateerd aan schuldgevoelens. Ben je bang voor wat er achter je is, of verberg je daar iets? Heb je het gevoel dat iemand je in de rug heeft gestoken?

Maak je je de hele tijd zorgen over je geld? Hoe is uw financiële situatie? Het kan een bron zijn van lage rugklachten.

De longen zijn het vermogen om leven te nemen en te geven.

Longproblemen komen meestal voort uit onze onwil of angst om het leven ten volle te leven, of uit het feit dat we geloven dat we niet het recht hebben om het leven ten volle te leven. Wie veel rookt, ontkent meestal het leven. Ze verbergen achter een masker een gevoel van minderwaardigheid.

De borst is de personificatie van het moederschap.

Wanneer er problemen ontstaan ​​met de borstklieren, betekent dit dat we letterlijk een ander persoon, ding of situatie verstikken met onze aandacht. Als er borstkanker is, is dit bovendien een opgehoopte wrok of woede. Bevrijd jezelf van angst en weet dat de intelligentie van het Universum actief en actief is in ieder van ons.

Hart symboliseert natuurlijk liefde en bloedvreugde.

Als we geen liefde en vreugde in ons leven hebben, krimpt het hart letterlijk en wordt het koud. Als gevolg hiervan begint het bloed langzamer te stromen en gaan we geleidelijk naar bloedarmoede, vasculaire sclerose, hartaanvallen (hartaanval).

We raken soms zo verstrikt in de levensdrama’s die we voor onszelf creëren dat we de vreugde die ons omringt helemaal niet opmerken. Gouden hart, koud hart, zwart hart, liefdevol hart – wat voor hart heb jij?

De maag verwerkt, verteert alle nieuwe ideeën en situaties.

En wat en wie kun je “verteren”? Als we maagproblemen hebben, betekent dit meestal dat we niet weten hoe we een nieuwe levenssituatie moeten verwerken. We zijn bang. Velen van ons herinneren zich de tijd dat passagiersvliegtuigen net begonnen te vliegen.

Het idee om de lucht in te vliegen was nieuw voor ons en het was buitengewoon moeilijk voor ons om het in onze hersenen op te nemen. Er waren tassen op elke stoel die ons hielpen als we ziek werden. En we gebruiken ze bijna altijd. Nu, vele jaren later, worden de pakketten weliswaar nog steeds verstrekt, maar gebruikt niemand ze. We hebben eindelijk het idee van vliegen geassimileerd.

Een maagzweer is meer dan alleen angst, een gevoel dat we niet goed genoeg of compleet genoeg zijn. We zijn bang dat we niet goed genoeg zijn voor onze ouders, bazen, leraren, enz. We kunnen letterlijk niet verdragen wat we zijn. We proberen altijd anderen te plezieren. Ongeacht welke functie u op het werk bekleedt, u kunt een volledig gebrek aan zelfrespect hebben. Het antwoord op dit probleem is liefde. Mensen die van zichzelf houden en zichzelf respecteren, hebben geen maagzweren. Wees zachtaardig en attent voor het kind in jezelf (herinner je onze oefening nog?) en steun en respecteer hem altijd.

Lees ook eens:  Het IQ in NL is echt tanende

Galstenen symboliseren de opgehoopte bittere gedachten, evenals de trots die je ervan weerhoudt om er vanaf te komen. Probeer deze oefening eens: zeg constant tegen jezelf: ‘Ik ben blij mijn verleden los te laten. Het leven is mooi en ik ook.”

De eierstokken vertegenwoordigen creatieve energie. Problemen met hen zijn onuitgesproken creatieve mogelijkheden.

Voeten dragen ons door het leven.

Beenproblemen duiden op angst om vooruit te gaan of een onwil om in een bepaalde richting te bewegen. Onze benen dragen ons, slepen ons, slepen ons, en daarop zitten grote, dikke, vol kinderwrokheupen. De onwil om te handelen uit zich vaak in ernstige voetproblemen. Spataderen zijn een huis of een baan waar je een hekel aan hebt.

Ongevallen zijn helemaal geen “ongelukken”.

Zoals al het andere in ons leven, creëren we ze. Je hoeft niet tegen jezelf te zeggen: “Ik wil dat mij een ongeluk overkomt.” We creëren gewoon een mentaal geloofssysteem dat ongelukken kan aantrekken. Voor sommigen van ons gebeurt er constant iets, terwijl anderen zonder een enkele schram door het leven gaan.

Ongelukken zijn een uiting van irritatie en wrok. Ze zijn een uitdrukking van hopeloosheid en het volledige gebrek aan vrijheid van een persoon om zijn gevoelens te uiten.

Ongevallen zijn ook een opstand tegen een vertegenwoordiger van autoriteit. We worden zo boos dat we iemand willen slaan, maar in plaats daarvan slaan we onszelf. Als we boos op onszelf worden, ons schuldig voelen, als we letterlijk naar straf voor onszelf zoeken, komt dat in de vorm van een ongeluk.

Op het eerste gezicht zijn we onschuldige slachtoffers van een ongeval. Door een ongeluk kunnen we ons tot anderen wenden voor hulp en medeleven. Ze wassen onze wonden en verzorgen ons. Vaak worden we gedwongen om in bed te liggen, soms lang. En we kreunen van de pijn. Met behulp van pijn vertelt ons lichaam ons waar we aan moeten werken in het leven. De grootte van de pijn geeft aan hoe zwaar we onszelf wilden straffen.

Reuma is een ziekte die wordt verkregen door voortdurende kritiek op zichzelf en anderen.

Mensen met reuma trekken meestal mensen aan die hen voortdurend bekritiseren. Dit komt door hun eigen overtuiging dat ze anderen moeten bekritiseren. Ze zijn vervloekt door hun verlangen om altijd ‘perfect’ te zijn, met elke persoon, in elke situatie. Hun last is werkelijk ondraaglijk.

(Ken mensen met reuma die heel erg lief waren dus dat zegt niet altijd dat het zo is dat ze kritiek hadden op anderen!)

Astma.

Een persoon met astma lijkt niet het recht te hebben om zelfstandig te ademen. Kinderen met astma zijn in de regel kinderen met een sterk ontwikkeld geweten. Ze nemen overal de schuld van.

Soms helpt een verandering van woonplaats hen, vooral als niet het hele gezin met hen meereist. Astmatische kinderen worden meestal beter.

Dit wordt mogelijk gemaakt door de school, nieuwe levenssituaties, wanneer de aanval wordt herhaald, alsof iemand op de knop heeft gedrukt.

Kanker is een ziekte die wordt veroorzaakt door diepe, opgehoopte wrok die letterlijk in het lichaam begint te vreten.

In de kindertijd gebeurt er iets dat ons geloof in het leven ondermijnt. Dit incident wordt nooit vergeten en de persoon leeft met een gevoel van groot zelfmedelijden. Het is soms moeilijk voor hem om een ​​lange, serieuze relatie te hebben.

Lees ook eens:  Bestuurder raakt buiten bewustzijn, telefoon belt zélf de hulpdiensten: zo werkt dat

Het leven voor zo iemand bestaat uit eindeloze teleurstellingen. Een gevoel van hopeloosheid en wanhoop overheerst in zijn geest, het is gemakkelijk voor hem om anderen de schuld te geven van zijn problemen. Mensen met kanker zijn erg zelfkritisch.

Zoals ik uit eigen ervaring heb gezien, geneest het verworven vermogen om van jezelf te houden en jezelf te accepteren zoals je bent, vaak de ziekte kanker.

Overgewicht is niets anders dan een behoefte aan bescherming.

We zoeken bescherming tegen pijn, kritiek, seksualiteit, misbruik, enzovoort. Uitgebreide keuze toch? Ik ben nooit dik geweest, maar uit eigen ervaring was ik ervan overtuigd dat als ik me onzeker en over het algemeen onbelangrijk voel, ik automatisch een paar kilo aankom.

Als de dreiging verdwijnt, verdwijnt ook het overgewicht. Vechten tegen de wereld is een verspilling van energie en tijd. Zodra u stopt met weerstand bieden, wordt uw gewicht onmiddellijk weer normaal. Vertrouw op jezelf, in het hele proces van het leven, afzien van negatieve gedachten – dit zijn de manieren om af te vallen.
Wachten maakt ook dik…dus stop met wachten en ga leven. Laat je leven niet beheersen door anderen. Kies voor jezelf.

Pijn van welke oorsprong dan ook is een bewijs van schuld.

En schuld zoekt altijd straf, en straf veroorzaakt op zijn beurt pijn. Chronische pijn komt voort uit chronisch schuldgevoel, zo diep in ons begraven dat we er vaak niet eens van op de hoogte zijn. Schuld is een nutteloos gevoel. Dit gevoel helpt nooit iemand, het is niet in staat om de situatie te veranderen. Dus kom uit de gevangenis.

Operaties

De tussenkomst van een chirurg is bijvoorbeeld nodig bij verwondingen aan armen, benen, zodat een persoon zich kan concentreren op herstel en ervoor kan zorgen dat dit niet meer gebeurt. In de geneeskunde zijn er tegenwoordig veel uitstekende artsen die zich volledig inzetten om mensen te helpen. Steeds meer artsen beginnen holistische methoden te gebruiken. En toch willen de meeste van onze artsen niet de oorzaken van ziekten aanpakken, maar alleen de symptomen en de gevolgen behandelen. Ze doen het op twee manieren: ofwel vergiftigen ze met medicijnen, ofwel snijden ze. Chirurgen snijden, en als je naar een chirurg gaat, zal hij de operatie natuurlijk aanbevelen. Als u geen keuze heeft, bereid u er dan op voor zodat u snel en zonder complicaties herstelt.

Tumoren zijn valse gezwellen.

De oester neemt een kleine zandkorrel en bouwt er een harde, glanzende schaal omheen om zichzelf te beschermen. We noemen een zandkorrel een parel en bewonderen de schoonheid ervan. Wij nemen, als een oester, een stroom van wrok en rennen ermee rond totdat het in een tumor verandert. Dit wordt “rolling old tape” genoemd. Tumoren bij vrouwen in de baarmoeder, eierstokken, enz. van het feit dat ze de emotionele pijn nemen die optrad als gevolg van een klap voor hun vrouwelijkheid, en er hun hele leven mee  bezig zijn voordat de tumor verschijnt. Het heet gewoon: “Hij heeft me enorm beledigd.” Als je relatie met iemand eindigt, wil dat niet zeggen dat het niet goed met je gaat. En dit bewijst nog helemaal niet waar we werkelijk voor staan. Het gaat er niet om wat ons in dit leven overkomt, maar hoe we erop reageren. Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥