web analytics
11:11 Dubbele getallen
11:11Dubbele tijden 11:11RH Negatief - Anunnaki - Elohim - GeloofSpiritueel

De waarden van dubbele  getallen

De waarden van dubbele  getallen

De fysieke realiteit is een bewustzijnsprogramma dat is gemaakt met behulp van digitale codes.

Universal Connection GIF

Getallen, numerieke codes, bepalen ons bestaan.

Menselijk DNA, ons genetische geheugen, is gecodeerd, zodat op bepaalde tijdstippen en op een bepaalde frequentie het activeringsmechanisme wordt geactiveerd door digitale codes.

 

Deze codes wekken de geest op voor veranderingen en voor de evolutie van het bewustzijn.

 

11:11 is een van deze codes, wat betekent activering van DNA.

Het is vaak het eerste dubbele codegetal.

Vaak begint het zien met je geboortedatum zien op een digitale klok, dit trekt de aandacht en hierna volgen de dubbele getallen, daarna de meer geavanceerde dubbele getallen of zelfs rekencijfers die uitgerekend een bepaald belangrijk getal vertegenwoordigden.

 

Je merkt dat als je vaak 11:11 ziet, dan in ons leven synchroniciteit wordt gecreëerd …

 

11:11 – 11 is het dubbele van het aantal, en wordt daarom beschouwd als Master van nummers van de Force. In de nummerologie, vertegenwoordigt 11 de onpraktische, het idealisme, de imaginaire wereld, verfijning van idealen, intuïtie, openbaring, artistiek en inventief talent, de avant-garde, de verbinding eigenschappen van zowel mannelijke als vrouwelijke, bioscoop, roem, zuivering bij het werken met een praktische partner.

 

Het getal elf is de hogere octaaf van nummer twee. Het draagt ​​spirituele vibraties en bevat een gelijke balans tussen mannelijke en vrouwelijke eigenschappen. Omdat elf vele geschenken bevat, zoals spiritueel begrip en een verhoogd gevoel van ontvankelijkheid, maar heeft het ook negatieve gevolgen, zoals verraad en ook verraad door geheime vijanden.

 

Velen associëren 11:11 met een code / wake-up signaal wanneer ze het zien op de klok. Het kan ook worden gezien als een sleutel tot het openen van het onderbewustzijn, onze genetische gecodeerde herinneringen die wij hebben van een fysieke ervaring.

 

11:11 of derivaten van deze getallen 111 en 11 zijn figuren die worden herhaald in de tijd, en dus wordt het een metafoor (orakel bijna) voor de werkelijkheid als patronen die de tijd herhaald. Ze kunnen betrekking hebben op de opkomst en ondergang van beschavingen, onze persoonlijke beproevingen en lessen in de tijds cyclus. Ze zijn de cycli van de tijd dat zorgt voor het scheppen en herscheppen in overeenstemming met het plan.

 

 

SPIRITUELE PSYCHOLOGIE: Carl Jung, de vader van de analytische psychologie, was gefascineerd door de numerologie. Hij bestudeerde niet alleen de verschillende getallen en hun betekenis, maar ook hoe (en waarom) onze cultuur (getooid) werd door cijfers.

Walter Russell's Periodic Table of Elements

‘’Ellie en 11:11 …. In 1991, toen ik een talkshow “metafysische ervaring” leidde, was mijn gast een vrouw genaamd Solara. Haar thema was Gate Activation 11:11. Het ging over de ascensie en het begin van het bewustzijn van de code 11:11. In 1995 schreef de lezer van “Crystalinks”, genaamd Joe, mij over zijn ervaring met de nummers 111: 111, dus toen ik aan het bestand aan het werken was dat je nu aan het lezen bent, heb ik zorgvuldig onderzocht hoe dit fenomeen werd ervaren door mensen om me heen. Elke keer dat Joe een ander belangrijk spiritueel ontwaken moest ondergaan, een soort inzicht, leken deze cijfers in zijn fysieke ervaring de aanstaande verandering aan te geven. Deze cijfers zeggen: “Let op!”

 

11 stelt de dubbelstrengs dubbele strengen van het menselijk DNA voor, stijgend in een hogere frequentie van bewustzijn.

11 vertegenwoordigt een evenwicht.

 

11 +11 = 22 = 4 = tijd. 22 is het stamnummer of het maçonnieke getal.

 

Sommige zielen zien de verschijning van de Gouden Eeuw, zoals voorspeld door de oude profeten. Goud verwijst naar alchemie, de alchemistische veranderingen die zich in ons lichaam voordoen in de evolutie van bewustzijn. 

De werkelijkheid, is als een geometrische constructie, is gebaseerd op getallen (universele taal), die in cycli worden herhaald om een ​​lineair tijd-experiment te creëren. In de Numerologie van Pythagoras is de cyclus gebaseerd op 9. 9 = Einde. 9/11 = einde van het biogenetische DNA-programma dat momenteel in gebruik is!!!

9-11 dus…

 

We hebben allemaal één of meer numerieke codes die overeenkomen met het programma van de Heilige Geometrie. Dit programma gaat over spiralen van bewustzijn, Fibonacci-getallen, de Gouden Spiraal, die ook te vinden is in perfectie en exacte verhoudingen van de Grote Piramide.

 

De meeste codes voor het opwekken van een digitaal geheugen zijn getallen of tellingen van twee cijfers, zoals 1, 2, 3, 4, 5 of 5, 4, 3, 2, 1, 0, leidend tot het nulpunt van de fusie.

 

ALGEMENE INFORMATIE:

 

Numerologiedata voor het einde van de Maya-kalender op 21 december 2012:

 

12 +21 +2012 = 2045

2 +0 +4 +5 = 11

Merkaba: Return into you Heart..Re-learn the Creation process..and remember who you ARE. Merkaba Activation, Sacred Geometry and the Creation Process. Leading you into higher realms of Unity Consciousness and Love

Velen zullen na die datum een plotseling ontwaken hebben ervaren, waarna de werkelijkheid nooit meer hetzelfde zal zijn. Men heeft meer helderheid, genezing en evenwicht voor zichzelf gecreërd.  Als je je digitale code ziet, heb je iets in je DNA-codes geactiveerd en nu blijven ze verschijnen totdat je een bericht ontvangt – “het is tijd” om verder te gaan.

De wereld is veranderd na 2012.

Als je een aantal gecodeerde nummers hebt gezien, kun je een gevoel van urgentie of een soort van soortgelijke emoties voelen. Koel af! NU is er nog steeds TIJD!

Lees ook:   Piramiden stralen een mysterieuze energie uit

Nummers wijzen meestal op een verandering in de patronen van je leven.

Ze kunnen bevestigen wat u ervaart wanneer nummers voor u verschijnen.

Je kunt ook dromen zien over getallen die horen bij wat je nog niet begrijpt, of je kunt elke nacht op dezelfde tijd wakker worden met deze cijfers op een digitale klok, dat is bv. om 11:11 uur.

 

 

De expert op het gebied van paranormale verschijnselen Yuri Geller over 11:11

Poort 11: 11

Nu kunnen ze worden gezien als een kloof tussen twee werelden. (Denk aan de twintowers! -9-11!!!)

Het is als een brug met een intern potentieel om twee heel verschillende spiralen van energie met elkaar te verbinden.

Wanneer we als één geheel met elkaar verbinden en onze fragmenten van de sleutel verenigen, creëren we niet alleen de sleutel, we maken de Poort zichtbaar.

Deze brug werkt dus als een onzichtbare deur of poort naar de onzichtbare wereld.

 

11:11 is de brug naar een geheel nieuwe evolutie.

Het symbool 11:11 was lang voorgecodeerd in de bank van ons cellulair geheugen.

De terugkeer van onze cyclus van incarnaties op aarde. Vanaf dat verre startpunt doemde 11:11 passief in ons binnenste,  onder de controle van het triggermechanisme in overeenstemming met de geheime opdracht die alleen moest worden uitgevoerd als 11:11 volledig is geactiveerd. Hij sliep stil, wachtend op het moment van lancering. En nu is eindelijk 11:11 geactiveerd …

 

11:11 is een voorgecodeerde trigger en de sleutel tot de geheimen van het universum en daarbuiten.

Dus ook tot je bewustzijn van in feite, wakker worden.

 

Vele jaren geleden, met de komst van digitale klokken in ons leven, begon de betekenis van het 11:11 symbool zich vaker te laten voelen, vaak verschijnend op  wacht tijdens perioden van versneld bewustzijn. Het is noodzakelijk dat degenen onder jullie die precies wisten dat 11:11 iets bijzonders was, naar voren kwamen en een soort leiders werden. Omdat u belangrijke onderdelen van deze oplossing bent.

 

Nummer 11 is niet alleen een voorbode van gevaar- Daarin ligt het hele punt! 1 + 1 = 2 – eenheid, samenhorigheid, rust. 11 september was een tragische gebeurtenis – niemand zet het in de vraag – maar als het leidde mensen om te beseffen dat de enige manier om te overleven in deze race is een eenheid van de zielen en de wereld, kan het zijn dat deze sterfgevallen waren niet tevergeefs. (Inside job…wat wisten zij de elite wat de meeste mensen nog vaak niet beseffen?)

Глава 36. Суть, влияние и активация нового пространства - .: Хроники ментальных путешествий :.

 

Numerieke reeksen van engelen

 

Engelen doen hun best om onze aandacht te trekken en met ons te praten. Op deze manier helpen ze ons onze eigen levens te helen. Desalniettemin houden we vaak geen rekening met de tekens die door hen zijn verzonden, aangezien ze eenvoudigweg toeval of onze verbeelding zijn. De engelen zeggen: “Wij kunnen onze boodschappen niet naar u in de hemel neerschrijven. Je moet opletten en geloven, wanneer je een patroon van patronen in je leven ziet – vooral als antwoord op vragen die je naar voren brengt of gebeden. Als je hetzelfde nummer meerdere keren hoort of dezelfde nummerreeks ziet, wie denk je dat hierachter zit? Je engelen (geestelijke spirituele gidsen) natuurlijk! “

Je engelen sturen je vaak berichten met een reeks getallen. Ze doen dit op twee manieren. Ten eerste fluisteren ze zachtjes in je oor zodat je je ogen op tijd richting de klok stuurt en de tijd op de klok of het telefoonnummer op het billboard opmerkt. Angels hopen dat je zult begrijpen dat je meerdere keren dezelfde numerieke reeks ziet. U kunt bijvoorbeeld vaak een numerieke reeks van 111 zien en elke keer dat u naar de klok kijkt, ziet u dat de tijd 1:11 of 11:11 is.

 

De tweede manier waarop engelen dit laten zien, is om fysiek te organiseren, om zo te zeggen, om de auto voor je met bepaalde kentekens zo te plaatsen, zodat u het speciale nummer van zijn kenteken kan zien. Degenen die zich bewust zijn van dit fenomeen geworden bedreven in het lezen van de betekenis van de verschillende kentekenplaten. Op deze wijze geven de engelen daadwerkelijk u gedetailleerde rapporten.

 

Dit zijn de belangrijkste waarden van verschillende numerieke reeksen . 

NEW WORKS - complexitygraphics.com - Personal network

Uw eigen engelen zullen u echter vertellen of uw situatie voor u een andere betekenis heeft. Vraag je engelen: “Wat wil je me vertellen?” En zij zullen u graag extra informatie geven om hun numerieke waarden te helpen ontcijferen.

111 — Selecteer zorgvuldig uw gedachten en zorg ervoor dat u alleen nadenkt over wat u wilt, en niet over wat u niet wilt. Deze reeks is een teken dat de poort van kansen opent en je gedachten in recordsnelheden zich in vorm manifesteren. De sequentie 111 is als een helder flitslamplicht. Het betekent dat het universum net een foto van je gedachten heeft gemaakt en ze nu in vorm weergeeft. Ben je tevreden met de gedachten die het universum heeft gefotografeerd? Zo niet, corrigeer je gedachten (vraag je engelen om je hiermee te helpen als je het moeilijk vindt om je gedachten te beheersen of te ordenen).

Lees ook:   12 spirituele betekenissen van oorsuizen

222 – Onze nieuw geplante ideeën beginnen werkelijkheid te worden. Ga door met water geven en voeden, en spoedig zullen ze door de grond breken en je zult het bewijs zien van je manifestaties. Met andere woorden, stop niet vijf minuten voor het wonder. Je manifestatie zal je snel duidelijk worden, dus ga zo door! Blijf positieve gedachten vasthouden, zeg uitspraken en blijf visualiseren.

333 – Geascendeerde meesters bij u in de buurt, omdat u wilt dat u weet dat u hun hulp, liefde en kameraadschap hebt. Roep vaker de Opgestegen Meesters, vooral als je patronen ziet rond de figuur met het getal 3. Enkele van de meest beroemde Opgevaren Meesters zijn: Jezus, Mozes, Maria, Kuan Yin en Yogananda.

444 – Op dit moment omringen de engelen u, verzekerend van hun liefde en hulp. Maak je geen zorgen, omdat de engelen in de buurt helpen.

555 – Trek de gespen van de veiligheidsgordels aan. Een belangrijke verandering in je leven nadert. Deze verandering moet niet als “positief” of “negatief” worden gezien, omdat alle veranderingen niets meer dan een natuurlijk onderdeel van de stroom van het leven zijn. Misschien is deze verandering het antwoord op je gebeden, dus blijf zien en je op je gemak voelen.

666 – Op het moment dat uw gedachten niet in balans zijn, besteedt u te veel aandacht aan de materiële wereld. Deze numerieke reeks vraagt ​​je om je gedachten te balanceren tussen hemel en aarde. Net als de beroemde “Bergrede”, vragen de engelen je om je te concentreren op spiritualiteit en bediening en te weten dat je materiële en emotionele behoeften automatisch als resultaat zullen worden vervuld.

777 – Angels groeten je … Gefeliciteerd, je bent te paard! Ga door met dit goede werk en weet dat je wens uitkomt. Dit is een zeer positief teken, het betekent dat er meer wonderen te verwachten zijn.

888 – Een bepaald stadium van je leven loopt ten einde, en dit is een teken zodat je je van tevoren kunt voorbereiden. Deze numerieke volgorde kan betekenen dat je een soort van emotionele fase of een bepaalde periode in je carrière of relaties voltooit. Het betekent ook dat er licht is aan het einde van de tunnel. Bovendien betekent het: “De oogst is rijp, wacht niet, verzamel en geniet ervan.” Met andere woorden, stel niet uit, maak geen actie of geniet niet van de vruchten van uw werk.

999 – Voltooiing. Dit is het einde van een grote fase in je persoonlijke of universele leven. Bovendien is dit een boodschap aan de Lichtwerkers die deelnemen aan de genezing van de Aarde. Deze reeks getallen betekent “Aan het werk gaan, want op dit moment heeft Moeder Aarde jou nodig”.

000 – Een herinnering dat u één bent met God, dat u in uzelf de aanwezigheid van de liefde van uw Schepper voelt. Bovendien is het een teken dat de situatie rond is.

Theorie van George Barnard 11:11

In feite legt George Barnard uit dat 11:11 het visitekaartje is van wezens die half engelen zijn, half mens. (Anunnaki hybriden- nakomelingen, rh negatieve bloedgroepen)
1.111 waren degenen die trouw bleven aan het Goddelijke na de opstand, en in de loop van de eeuwen nam hun aantal toe. Ze dragen een boodschap in zich voor de mensheid. Wanneer dergelijke wezens in de buurt zijn, probeer dan te traceren hoe ze elektriciteit verknoeien op het moment dat je deze cijfers ziet. (Hé, hé! 🙂 )Ze komen heel snel deze dimensie binnen en komen er snel uit. Het boek dat deze wezens voor het eerst heeft gedefinieerd, is het Urantia-boek.

In zijn vele jaren van onderzoek werden deze wezens geïdentificeerd met hun persoonlijke namen. Waarom nemen ze contact met je op?

George’s theorie:

Welnu, we hebben alleen theorieën hierover. Ze hebben nog niet uitgelegd wie ze kiezen. Dit kan ook zo simpel zijn als:

  1. a) omdat ze met  je kunnen coomuniceren, en andere mensen voelen hen niet. Het lijkt erop dat de meeste contactpersonen uitstekende verborgen mentale vermogens hebben. Dit betekent dat als ze je hersenen ertoe kunnen brengen op het juiste moment ergens of op een horloge te kijken, ze je geest kunnen inspireren met een nog breder scala aan gedachten.
  2. b) of omdat u over unieke vaardigheden en vaardigheden beschikt die zij zouden willen en of kunnen gebruiken.
  3. c) of omdat je al een belangrijke rol speelt, of je speelt het. We bedoelen niet dat je de controle over het land hebt, maar je kunt een leraar zijn, of een artiest, of een muzikant, een kunstenaar, een dichter, een schrijver– iemand die veel mensen kan beïnvloeden. Correctietijd zal een tijd zijn waarin de gemeenschappelijkheid zal worden verslagen en mensen zullen gaan zoeken naar antwoorden. En ze zullen soms angstig zijn. Ze zullen het vertrouwen moeten herwinnen. En u kunt dus op de voorgrond treden – de eerste die nieuwe paradigma’s toepast.

Hun beleefdheidsbezoek is een uitnodiging om het bewustzijn te vergroten, dat de geest zich moet en kan ontwikkelen.

Aard van Synchroniciteit

 www.complexitygraphics.com by Tatiana Plakhova

Geduld is goed. Synchroniciteit is nog beter. Geduld kan worden gedefinieerd als het vermogen om af te treden of te volharden zonder wrok. Het is een daad van “tijd geven” aan wat zal worden bereikt. Dit is de hoop voor de toekomst.

Lees ook:   Archeologen Hebben 40.000 Jaar Oude Sterrenkaarten Ontdekt Met Complexe Kennis Van Sterrenbeelden

Merk op dat geduld een afwachtende houding betekent, dat wil zeggen: “Ik heb dit nu niet, maar uiteindelijk zal het tot mij komen.” Stel dat ik van plan ben om deze ochtend in mijn tuin te werken. Er brak echter een storm uit en het weer belemmert mijn verlangen om in de tuin te werken. Ik kan tegen mezelf zeggen: “Ik zal geduldig zijn en op een gegeven moment kan ik in mijn tuin werken.” En ik zal wachten en ik kan me gemakkelijk zorgen maken als ik ga zitten kijken naar het weer en wacht, wacht en wacht.

Aan de andere kant is synchroniciteit iets dat niet weet wat het is om te wachten of te tolereren. Ze geeft toe dat alles op dit moment is voltooid. Het biedt alles op dit moment. Ze weet dat er voor alles een ideale tijd en plaats is, en iemand die synchroniciteit ervaart weet van de harmonie tussen de mens en de volledigheid van het moment. Een persoon in synchroniciteit wacht niet tot de regen stopt en het is mogelijk om de tuin te verwerken, in plaats daarvan waardeert hij de regen in al zijn pracht, evenals de situatie die hij op dit moment heeft gecreëerd.

In plaats van me voortdurend in de tuin te duwen, kan regenachtig weer me een excuus geven om te gaan zitten en een brief te schrijven aan een oude vriend. Dus, in plaats van me te concentreren op wat kan worden gedaan, concentreer ik me op wat er op dit moment is en wat mij wordt gegeven, ongeacht mijn plannen en verlangens.

Vanuit het oogpunt van het bewustzijn van scheiding, is geduld dat wat de kloof van de tijd vult. Vanuit een positie nu projecteer ik dat ik wil zien wat er op dit moment is gebeurd in de “latere” positie. Tussen het heden en de toekomst is er een afgrond. Dit is de ‘realiteit’ van de tijd die we in onze geest creëren, en toch is de tijd niet echt. Of het is echt alleen voor zover we het creëren door ons bewustzijn van scheiding.

Synchroniciteit werkt in het NU en alleen in het NU. Dit is het resultaat van de volledige acceptatie van het leven en zijn eigenschappen van constante beweging. Het wordt geboren uit de stilte van de geest, wanneer we luisteren naar wat ons door het universum wordt gebracht. Dit is de natuurlijke loop van het leven, ongeacht de omstandigheden die we creëren, onze verlangens en onze plannen. Door te stoppen met denken, laten we dingen die buiten onze gedachten zijn, zich manifesteren in ons leven. En de kwaliteit van dergelijke manifestaties is Perfectie, synchroniciteit en goddelijkheid. We verlaten het pad om de Nieuwe Weg te volgen.

Synchroniciteit is de kwintessens van de eenheid van bewustzijn, de kwaliteit van de natuurlijke loop van het leven. De bloem bloeit in volledige synchroniciteit met de natuurlijke elementen van de zon, water, wind en aarde. Hij verwacht niet te bloeien in de winter, omdat hij niet van plan is en niet wil bloeien in de koude maanden. In plaats daarvan leeft hij in synchrone relaties met alle elementen van zijn ervaring en groeit hij wanneer ze hem het best kunnen ondersteunen, en omgekeerd. Hij bloeit in de mooiste tijd voor hem in harmonie met wat hem omringt en interageert met hem.

Geduld wacht. Hoe kun je perfect zijn als je wacht op iets dat niet voor de hand ligt? Zelfs geduldig wachten wacht. Als passagier op het station, wachtend op de aankomst van zijn trein, kan hij constant uitkijken wanneer er een trein op de rails verschijnt. Voortdurend uitkijkend, is er een trein op het spoor, hij maakt zich zorgen en wil wat nog niet in zijn empirische veld is. In plaats daarvan kon hij op een bankje op het station zitten en plezier hebben met het kijken naar de lelies die langs de rails groeiden en in de wind wiegden. En in de tussentijd kijk, maar de trein verscheen op het moment dat het moest. En het is op dit moment dat hij zijn bewustzijn kan richten op de aankomst van de trein. Het is op dit moment. Vergeet niet om het artikel “Alles over 11:11” te zien voor meer informatie over dit mysterieuze getal!

Zie ook onze meest informatieve verwijzingen naar alle herhalende nummers in het artikel “Volgorde van getallen uit onze spirituele mentoren”.

Synchroniciteit is de gave van het universum, beschikbaar voor gebruik op elk gewenst moment. Het is de subtiele en zoete muziek van het bestaan ​​die je kunt horen als je wilt luisteren. Als we alleen aandacht schenken aan het geschreeuw van onze geest, kunnen we geen harmonische stroom van synchroniciteit manifesteren vanuit één enkel bewustzijn. Onze dans om deze synchrone stroom te ontmoeten is empirische extase. Dit is onze eigen gemakkelijke dans met het universum.

 

 

 

 

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥