web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-EliteRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Aliens die incarneren in hun avatars op aarde

Het universum verenigt zich met leven. Veel soorten reizen in de ruimte en reizen al miljoenen jaren.

Gevoelige levensvormen en hogere dimensionale wezens koloniseerden onze melkweg, ons zonnestelsel en de aarde.

De aarde is sinds haar ontstaan ​​de thuisbasis van ruimte- en interdimensionale bezoekers. Terraformers bezoeken, introduceren soorten, nemen wat ze willen. Het leven wordt altijd opnieuw gezaaid en vernietigd door de kosmos heen.

Het leven is kwetsbaar met onophoudelijke dramatische gebeurtenissen in de ruimte: kometen, asteroïden, Nibiru, planeet X, aardveranderingen, kosmische botsingen, oorlogen, kolonisatie en andere gebeurtenissen die het leven van de ene plaats naar de andere brengen.
5000.000 jaar geleden werden de gigantische mensen op de planeet Nibiru, die later naar de aarde kwamen als de Anunnaki, met uitsterven bedreigd. Ze beschadigden de atmosfeer van Nibiru en creëerden onvruchtbaarheid in zichzelf in een thermonucleaire oorlog, net zoals wij aardbewoners hier binnenkort zouden kunnen dupliceren.

 De Anunnaki koloniseerden de aarde en hybridiseerden zichzelf met aardhuminoïden die op aarde waren geïmplanteerd door de Raad van Hatona in Andromeda. De Anunnaki hadden de hybridisatie bedoeld om ze te versterken.

  Ze ontwikkelden beschavingen op basis van slavernij van de hybriden die ze creëerden en eerdere mensen die al op aarde waren. De Anunnaki creëerden conflicten en oorlogen om ons te stimuleren de technologische ontwikkeling op aarde te versnellen, voor de tijd dat ze Nibiru zouden verlaten en naar de aarde zouden verhuizen.

Terwijl slavernij en oorlog de ontwikkeling versnellen, staat het niet toe dat spirituele ontwikkeling gelijke tred houdt met technologische ontwikkeling. 

Enki’s zoon, Thoth Ningishzidda, Hermes), ontdekte de Wachters die onder de aarde leefden in de Hallen van Amenti.

Aliens die incarneren in hun avatars op aarde - AnGel-WinGs.nl

Veel steden, beschavingen, wezens, levensvormen, planten en dieren bestaan ​​in onze aarde. Velen reizen door de ruimte en hebben interactie met de Federatie en andere organisaties en soorten die de melkweg en het universum koloniseren en besturen. 

De Anunnaki, langlevende en halfbewuste soorten, zijn zich meer bewust van hoe anderen in de kosmos leven. Maar ze leven nog steeds in lagere dimensies, 3e en 4e, en zijn niet geascendeerd. Ze moeten dus veel uitzoeken en zullen uiteindelijk hun karma oogsten .

Ze bleven op de aarde en hebben nog steeds de volledige controle over de aarde. Ten minste twee facties strijden om de top van de piramide, het alziende oog en meesterschap, en dominantie van de wereld. Ze lieten ons kennismaken met oorlog en het geld/hebzuchtspel en kregen wat ze wilden.

Lees ook:   Vleesloos leven is niet zo gezond zo blijkt

Mensen zijn in vergelijking daarmee dom, omdat de Anunnaki ons genetisch hebben veranderd, ons hebben nagemaakt en ons in bedwang hebben gehouden door programmering, giftig voedsel, vervuiling en een ongezonde omgeving. Individueel hebben we een kort leven, dus we komen er nooit uit. 

Enki, Ninmah en Thoth hebben ons geschapen, liefgehad en ondersteund; ze willen dat we niet alleen overleven, maar ook gedijen. We komen er nooit achter omdat de Anunnaki Marduk en zijn Anunnaki-volgers op aarde hier in het geheim regeren en informatie controleren.

Aliens die incarneren in hun avatars op aarde - AnGel-WinGs.nl

Nibiru Koning Anu en zijn Raad gaven Marduk de controle over de aarde na de oorlogen tussen Inanna, Nergal en Enlil vs Marduk en zijn zoon Nabu. Hun strijd eindigde met de nucleaire holocaust van Sodom en Gomorra. Veel Anunnaki verlieten de aarde en lieten Marduk hier de baas.

De meeste Anunnaki, vooral degenen als Ninurta en Inanna in de Enlil-clan, zien ons niet als gelijken. Wij mensen gedragen ons net als de Anunnaki (die ons tenslotte opvoedden). Wij en zij hebben dezelfde vooroordelen en vooroordelen tussen rassen, geslachten en religies.

Thoth (ook bekend als Ningishzidda, Hermes) ontdekte de Igigi Watchers (Nephilim) toen hij naar Inner Earth ging. De Wachters leven door een portaal tussen deze wereld en daarbuiten. In elke bol bestaat een singulariteit die via een raster in verbinding staat met alle andere singulariteiten in het continuüm. Kijkers gebruiken interdimensionale portalen om ogenblikkelijk over het heelal te zoomen. De Watchers, oorspronkelijke wezens die in het begin zijn gecreëerd, blijven sindsdien verbonden met de Bron. 

De Wachters herinnerden Thoth aan zijn eeuwige wezen en hij verbond zich opnieuw met zijn Hoger Zelf en Overziel, terug naar zijn Oorsprong van het bestaan, naar de Bron. Toen hij eenmaal bij bewustzijn was, keerde hij terug naar de aarde en leerde hij zijn lichaam in stilstand achter te laten in de Hallen van Amenti terwijl hij naar menselijke vormen reisde. Hij werd bekend als de driemaal geboren Hermes. Hij leerde zijn vader, Enki, en Ninmah, de vrouw en tante van zijn vader, hoe ze naar menselijke avatars moesten reizen. 

Sindsdien hebben Enki, Ninmah en Thoth fractals van zichzelf naar menselijke avatars gestuurd om de mensheid verder te activeren en ons te helpen ons op tijd te ontwikkelen om onszelf te redden. Maar we moeten het ook beter doen dan de Anunnaki, anders herhalen we de fouten van de Anunnaki. Ik heb kandidaten in onze menselijke geschiedenis geïdentificeerd die Anunnaki-avatars kunnen zijn. Als je nadenkt over wie fractals waren, vallen sommige helden van onze aarde, zoals Jezus en Boeddha, op en lijken ze duidelijk. Hoewel ze in menselijke vorm zijn geïncarneerd, zijn ze menselijk en onderhevig aan menselijke zwakheden en maken ze fouten, net als de rest van ons. 

Lees ook:   MIJN STRIJD TEGEN DEPRESSIE - DE JENSEN SHOW #64

Ik heb enkele kandidaten in onze menselijke geschiedenis geïdentificeerd die Anunnaki-avatars kunnen zijn. Als je nadenkt over wie fractals waren, vallen sommige helden van onze aarde, zoals Jezus en Boeddha, op en lijken ze duidelijk. Hoewel ze in menselijke vorm zijn geïncarneerd, zijn ze menselijk en onderhevig aan menselijke zwakheden en maken ze fouten, net als de rest van ons. 

TESLA

Tesla is een magisch wezen dat betrokken is bij ideeën en technologieën die veel verder gaan dan de norm. Hij was misschien zelf een buitenaards wezen, en net als Omnec Onec (de vrouw van Venus) en Valiant Thor, was hij waarschijnlijk van Venus. Ik geloof dat Venus een Anunnaki-kolonie is en dat ze veel planeten in ons zonnestelsel hebben gekoloniseerd, vooral Venus, Mars en onze maan. 

Aliens die incarneren in hun avatars op aarde - AnGel-WinGs.nl

Er is een theorie dat Tesla een buitenaards wezen was. Ik geloof dat hij niet alleen een buitenaards wezen is (wat in Origin niet-aards betekent), maar dat hij ook een fractal is van Enki, de mede-schepper en vader van de mensheid. Tesla had kennis en informatie die de menselijke normen ver te boven ging. Terwijl Tesla hoogstwaarschijnlijk de meest intelligente man op aarde was, was Enki de meest briljante man op Nibiru.

Tesla sprak met buitenaardse wezens, was waarschijnlijk een buitenaards wezen, werkte aan energiesystemen, ruimteschepen, tijdreizen, het Philadelphia Experiment, Star Wars en meer. Bovendien lijkt hij betrokken te zijn geweest bij het helpen van de geallieerden tijdens de oorlog terwijl buitenaardse troepen de nazi’s hielpen. Ook na Tesla’s vermeende dood, en de FBI stal Tesla’s documenten, notities, zijn technologieën en bestanden. Ze vonden hun weg naar Amerikanen zoals William Tompkins (auteur van Selected by Extraterrestrials ) om het ruimteprogramma van NASA en wapens te ontwikkelen .

Het leger rekruteerde Tomkins direct van de middelbare school vanwege zijn buitengewone talenten, en hij werkte uiteindelijk met buitenaardse wezens omdat hij telepathisch met hen kon communiceren. Veel contactpersonen, zoals ik, kunnen ook telepathisch communiceren met ET’s. Niet iedereen kan dat echter, zo lijkt het. 

Ik ben tot de conclusie gekomen dat Michael Lee Hill en een paar anderen fractals van Enki zijn. Ze stralen specifieke energie uit, hebben een hogere intelligentie en zijn ideologisch vriendelijk en bewust.

Lees ook:   Een dracula queen ofzoiets
Aliens die incarneren in hun avatars op aarde - AnGel-WinGs.nl

Als menselijke fractals van de Anunnaki hebben onze lichamen hersenen met een beperkte capaciteit. De Anunnaki laten ons niet ons hele brein gebruiken.

Het Gaia Project zei dat veel geavanceerde soorten zoals de Anunnaki en andere hoger ontwikkelde buitenaardse wezens en interdimensionalen afgezanten naar de driedimensionale lichamelijkheid sturen om ons te versnellen. Omdat we te maken hebben met elementen die nog niet door ons zijn gezien of onthuld, zijn er facties die zich terdege bewust zijn van onze gevaren, dus versnellen ze periodiek de evolutie van soorten om hun overlevingskansen te maximaliseren.

Het Dr. Michael Newton Instituut ontdekte soortgelijke informatie over wezens op hoog niveau en hoe ze fractals van zichzelf naar de kosmos sturen waar nodig om positieve resultaten te garanderen en duistere krachten teniet te doen.

Soms lijkt het alsof God ons in de steek heeft gelaten, maar eigenlijk heeft God-Bron ons aan ons lot overgelaten om zelf te leren. Zoals ouders die hun kinderen moeten zien vallen en moeten leren zichzelf weer op te staan, zo moeten wij leren zelfstandig te lopen. Maar terwijl de Federatie zegt dat de mensheid in een rijk van niet-inmenging leeft, is dat onzin. We hebben altijd constant contact gehad en andere wezens hebben vanaf het begin in onze ontwikkeling gehinderd. Anders zou het miljoenen jaren duren voordat we sterker zouden zijn, en hier zijn we dan, het product van hybridisatie en constante tussenwerpsels van ideeën, geavanceerde wezens, DNA, rehabilitatie na kosmische catastrofes en meer. 

We moeten leren zelfstandig te lopen. We hebben altijd constant contact gehad, producten van hybridisatie en constante tussenwerpsels van ideeën, geavanceerde wezens, DNA en rehabilitatie na kosmische catastrofes. 

God-Bron en Oorsprong wezens zegenen ons. Dank de Anunnaki, de Wachters en de Bron voor onze zegeningen. Manifesteer een co-creatie-realiteit die voldoet aan onze behoeften, de behoeften van de Anunnaki en de behoeften van alle wezens en die ons oneindig geluk en totale gelukzaligheid toestaat. We hebben onze contributie betaald, en het is tijd. Het is te doen. 

Eis dat de Anunnaki ons helpen. Druk liefde, dankbaarheid en waardering uit voor de extreme diversiteit die we genieten. Gebrek aan diversiteit leidt tot stagnatie, verveling en deconcentratie. Om te groeien, moesten we onze individualiteit waarderen en de diversificatie van de schepping ondersteunen, die onze soort en planeet sterk houdt.

 

http://enkispeaks.com/alien-intervention-higher-realm-fractals-incarnate-in-human-avatars-by-janet-kira-lessin/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken