16 Manieren om je huis met positieve energie te vullen en zijn vibraties te verhogen

16 manieren om je huis met positieve energie te vullen en zijn vibraties te verhogen

Je hebt misschien de term Qi gehoord . Dit is in feite de levengevende energie .
Deze energie stroomt door je lichaam en reguleert het universum dat jou omringt. Verschillende dingen kunnen die energie beïnvloeden. Daarom is het thuis zo belangrijk om omringd te zijn door positieve energie .
Wanneer je energieniveaus laag zijn, voel je, je “slecht”, en als je energielevel hoog is, voel je je “goed”. Zelfs als je een persoon bent die praktisch niet op de eigen energie let, zijn er waarschijnlijk tijden geweest dat je gewaarschuwd heeft dat iets, iemand of een plaats een “negatieve energie” heeft. Je weet wel, dat vreemde gevoel van onbehagen dat je voelt als je in de buurt bent. Evenzo zult u waarschijnlijk merken dat u te maken heeft gehad met mensen, plaatsen of dingen waardoor u zich juist goed voelde. Vanuit puur wetenschappelijk oogpunt, is alles in de wereld, inclusief jijzelf, niets meer dan een grote sfeer van energie die trilt op verschillende frequenties.

De wetenschap van positieve trillingen
Veel kwantumfysici hebben ook vastgesteld dat je emoties “bewegende energie” zijn en dat ze je lichaam omringen. Deze, samen met uw kernsamenstelling van energie, kunnen vermoedelijk worden gezien door middel van specifieke technologieën. Een documentaire, winnaar van enkele onderscheidingen, E-Motion , legde ook in detail uit hoe deze energieën ook onze gezondheid beïnvloeden en een overvloed aan ziektes veroorzaken. Zelfs de American Medical Association (AMA) beweert dat tot wel 95% van de medische bezoeken gerelateerd is aan stress , wat direct verband houdt met onze emotionele toestand.
De Centers for Disease Control and Prevention (CCM) hebben ook verklaard dat 85% van alle ziekten een emotionele component heeft. Een onderzoek door het Institute of Heartmath , getiteld “Lokale en niet-lokale effecten van hartfrequenties die consistent zijn met veranderingen in de DNA-structuur”, onthulde dat wanneer we boze, angstige, frustrerende gedachten hebben, het gevolg een echte wijziging is van de structuur van het DNA.
Kort gezegd, toen het werd blootgesteld aan dergelijke negatieve gedachten (negatieve energie) “… antwoordde het DNA door zich te verkorten. Het is korter geworden en veel van onze DNA-codes zijn onderbroken. Het “afsluiten” van deze codes was omkeerbaar en werd “opnieuw geactiveerd” toen de onderzoekers gevoelens van vreugde, liefde, dankbaarheid en waardering ervoeren. Toen ze deze gevoelens voelden, reageerden de DNA-strengen ontspannen. De lengte van het DNA is hierop weer toegenomen. ”
Verhoog de positieve energieniveaus bij u thuis
Dit betekent dat negatieve emoties of lage frequenties (en dus de energie ervan) een nadelig effect kunnen hebben op uw lichaam. Net als een gif kan negatieve energie je ook raken vanuit cellulair standpunt , je DNA beschadigen en ziektes veroorzaken. Sommige studies hebben ook aangetoond dat de verandering in de frequentie van een zieke cel, inclusief carcinogeen, kan voorkomen dat deze groeit of zich verspreidt.
Naast het feit dat je, je persoonlijke energieniveaus hoog houdt om je gezond en fit te houden, zijn de vibraties van je huis – de plek die je kiest als een toevluchtsoord en waar je het grootste deel van je tijd doorbrengt – even belangrijk. Net als al het andere heeft uw huis een specifieke energie, wat betekent dat u het kunt vergroten om een aangenamere ruimte te creëren voor u en uw gezin, of voor iedereen die deze ruimte betreedt.
Hier zijn enkele eenvoudige dingen die u kunt doen om positieve energie bij u thuis te brengen.

1. Smudging ( Shamanic Incense )
Volgens het Chopra Center: “Als je je geblokkeerd, negatief, traag of zelfs depressief voelt, kan de oorzaak de statische energie in je bol zijn.”
En met een ‘bol’ betekent het ‘alles dat je emotionele, energieke, mentale, spirituele, fysieke, je omgeving, natuurlijk je huis, kantoor of enige andere ruimte omvat’. Zoals studies aantonen, kan men omringd zijn door negatieve energie, wat buitengewoon schrijnend kan zijn voor je gezondheid, geest en lichaam.
Een manier om deze statische energie te verwijderen, is “bewieroken” . Deze praktijk dateert uit de oudheid en zorgt ervoor dat de vlammen van heilige planten een omgeving schoon maken en tot zegen zijn. Rook van planten zoals tabak, ceder, zoet kruid, jeneverbes, dennennaalden, cipres, lavendel, wierook, rozemarijn en salie lijkt de lucht echt te reinigen van onzuiverheden, inclusief bacteriën en virussen. Je kunt je omgeving “bewieroken” op elk moment dat je het nodig hebt.
Een ideale tijd om deze oefening te implementeren, is wanneer je naar een nieuw huis verhuist, wanneer je een nieuwe baan begint, nadat een gast is weggegaan, voor je gaat mediteren of na een discussie, of iemand die ziek is geworden. Je kunt voorgedroogde kruiden kopen in de vorm van een wierook om te verbranden, of ze gebruiken als gedroogde kruiden alleen.
Positioneer de gedroogde kruiden in een aluminium schaal en blijf hierbij wel onder constante verlichting. Blaas zachtjes op de vlammen, zoals je zou doen bij houtskool dus niet te hard. Als ze branden, laten ze een rook los die de lucht zal reinigen. Beweeg voorzichtig door de kamers, zodat de rook zich in de kamer verspreidt. Dit alles zal helpen om positieve energie in uw omgeving aan te trekken.

2. Etherische olie
Verwarmde oliën geven hun zuiverende eigenschappen vrij in de lucht , waardoor de omgeving wordt gereinigd van negatieve energie, inclusief virussen en bacteriën. Etherische oliën worden al duizenden jaren gebruikt om hun trillingsfrequentie te verhogen.

Notoir helende oliën:
Pepermunt – Een effectief samentrekkend middel dat de negatieve spanning en energie verwijdert. Ook geweldig bij de behandeling van hoofdpijn.
Franchincenso – Een bijbelse olie waarvan bekend is dat deze elke negatieve invloed zuivert.
Mirre – Nog een antieke olie, ideaal voor het zuiveren van de omgeving. In combinatie met andere oliën kan mirre de kracht ervan vergroten.
Rose – Een van de oliën met de hoogste vibratie.
Cypress – Geweldig om te zuiveren en je trillingen te verhogen, terwijl je, ook nog eens je huis beschermt.
Basilicum – Een heilige olie die wereldwijd bekend staat om zijn beschermende eigenschappen.
JainPro – Verwijdert de negatieve energieën die uw gezondheid kunnen beïnvloeden en transformeert elke negatieve emotie in een positieve emotie.
Lavendel – Ideaal voor het verwijderen van hardnekkige energieën en voor het neutraliseren van negatieve frequenties. Hij is een bekende kalmerende olie.
Salie – Een beroemde olie om de bestaande negatieve energie te neutraliseren.

3. In orde brengen
Een stoornis kan niet alleen je huis, maar ook je geest en energiesfeer vervuilen. De handeling van het verwijderen van ongewenste objecten helpt om de negatieve energie die aan deze objecten is verbonden, af te wenden, evenals om de algehele energie van uw huis te zuiveren. Er is geen betere manier om het huis een positievere energie te geven!
Opruimen en schoonmaken kan zowel uw huis als uw lichaam reinigen. Begin met het weggooien van alles wat je de afgelopen 6 maanden niet hebt gebruikt. Neem een kijkje in je garderobe en doe alles weg dat je al lang niet meer draagt. Weersta de gedachte die suggereert dat je het opnieuw zou kunnen dragen. Het verlaten van de band met deze objecten kan uiterst bevrijdend zijn en de chaotische energie er naar toe afleiden. Als je alles opruimt, is het belangrijk om dit niet te veel te benadrukken – stress veroorzaakt extra negatieve energie!

4. Gebruik Himalaya-zoutlampen
Himalaya zoutlampen geven niet alleen een geruststellende oranje, rode, roze of witachtige gloed af, maar verspreiden ook genezende negatieve ionen die de lucht verversen en zuiveren. Himalaya-zout staat bekend om het genereren van uw energieniveaus, het verwijderen van statische elektriciteit in de lucht en het neutraliseren van allergenen en elektromagnetische straling. Het draagt ook bij aan een goede nachtrust en verbetert de algemene stemming. Deze lampen zijn een geweldige aanvulling op elke kamer en kunnen helpen om het positieve energieniveau te verhogen.

5. Speel muziek af
De voordelen van muziek zijn oneindig. Muziek bestaat in verschillende vormen, omdat de mens heeft geleerd om met stokjes op stenen te slaan. Hoewel het door technologie is geëvolueerd, is het altijd een culturele vorm van entertainment geweest en heeft het veel helende effecten op ons lichaam gehad. Muziek kan ook zorgen voor het veranderen van onze vibratie of die van de ruimte, en dat is de reden waarom concerten en soortgelijke evenementen, energiek en memorabel kunnen zijn.
Talrijke studies tonen aan dat muziek voordelen kan bieden voor het hart, de bloeddruk, het immuunsysteem, energie, leren en geheugen, slaap en zelfs pijnbestrijdend. Vul je huis met positieve vibraties, speel de muziek af die opbeurend en lonend is. Er wordt ook aangetoond dat bepaalde soorten muziek positieve energie verhogen , zoals klassieke muziek, jazz, folk, orkestraal, soul en songtekst.

6. Adopteer een huisdier
Huisdieren kunnen zoveel vreugde en liefde brengen in een huis. Hou gewoon van ons , leer ons onvoorwaardelijk lief te hebben en ook hiermee kun je de vibraties en die van je huis verhogen. Studies tonen aan dat ze ons op verschillende manieren gezond kunnen houden, zowel fysiek als emotioneel.

7. Voeg verse planten en bloemen toe
De natuur verhoogt automatisch je trillingen. Planten en verse snijbloemen zorgen voor een fantastische positieve energie in elk huis .
Het is aangetoond dat alleen in de natuur zijn al kan zorgen voor een betere geestelijke gezondheid en algemeen welzijn.
Een recente NASA studie toonde ook aan dat het hebben van planten in de woning kan helpen bij het verwijderen van potentieel schadelijke gassen zoals formaldehyde, vluchtige organische stoffen (benzeen en trichloorethyleen, of TCE), organische verontreinigende stoffen, koolmonoxide en stikstofoxiden, pesticiden en ontsmettingsmiddelen (fenolen), evenals radon.
Positieve energie gevende planten

Basilicum
Deze plant zuivert de lucht en trekt positieve trillingen aan. Het stoot ook 20 uur per dag zuurstof uit en absorbeert gevaarlijke gassen uit de omgeving.
Deze plant heeft ook krachtige antibacteriële, schimmelwerende, ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen. Om te genieten van het effect van spirituele genezing, moet je het op een zonnige locatie ten noorden, oosten of noordoosten van het huis of de tuin plaatsen.

Rozemarijn
Rozemarijn zuivert het huis van schadelijke gifstoffen en bevordert zo het fysieke en mentale welzijn. De geur verbetert onmiddellijk de stemming en het geheugen, vermindert angst, slapeloosheid en vermoeidheid. Deze plant helpt om de innerlijke rust te bereiken. Plaats het op een zonnige plaats, maar geef het niet te veel water.

Lily of Peace
Deze plant brengt spirituele, mentale en fysieke welvaart. Verbetert de energiestroom, zuivert lucht en neutraliseert schadelijke gassen. Stimuleert rust en een verfrissende slaap. Plaats het op een zonnige plaats.

Drawing by IPadPen  by Angel-Wings.nl

Aloë Vera
Deze ongelooflijke plant brengt positieve energie en geluk, vernietigt negatieve vibraties en heeft krachtige helende eigenschappen. Je moet het regelmatig water geven en het in de buurt van indirect of kunstmatig zonlicht in een pot houden met de juiste drainage.

Jasmijn
Deze aangename geurplant verlicht de gestreste geest, zorgt voor positieve energie en bevordert relaties. In het huis kun je het in de buurt van een raam op het zuiden of in het noorden, oosten of noordoosten van de tuin plaatsen.

Chrysant
Chrysanthemum stond bekend om zijn helende eigenschappen. Deze plant verspreidt zuiverheid en eerlijkheid, reinigt de lucht en elimineert gifstoffen. Chrysanthemum is een symbool van een lang leven en welzijn. Je moet het in huis houden, waar meer spanning wordt gegenereerd, om rust te creëren.

Fortuna Bamboo (Dracaena braunii)
Deze plant wordt al duizenden jaren in Azië gebruikt omdat het symbool staat voor voorspoed en geluk. In Feng Shui wordt aangenomen dat de verticale vorm van deze plant het houtelement vertegenwoordigt, wat onze vitaliteit beïnvloedt. Het is een plant die weinig onderhoud nodig heeft, dus je kunt hem in een schaduwrijke hoek bewaren, weg van direct zonlicht, in een glazen kom met ongeveer 3 cm gezuiverd of gedestilleerd water.

Palma Areca
Deze plant zuivert de lucht, ontgift deze en laat een zuivere en positieve omgeving achter. De bladeren van deze plant verzachten de energie van de kamer.

Britse Hedera
Dit is een van de meest effectieve planten in het filteren van de lucht door giftige stoffen te verwijderen. Creëer een positieve, veilige, ontspannen en rustige omgeving.

Orchidee
In Feng Shui wordt aangenomen dat deze plant de energie en vitaliteit van het huis verbetert. Het heeft langdurig bloemen in verschillende vormen en maten met een zoete, aangename geur, die de geest kalmeert en de gemoedstoestand verbetert. De orchidee laat zuurstof ‘s nachts vrij, dus het is het beste om het in de slaapkamer te bewaren.

Salvia
De verbazingwekkende reinigingsvaardigheden van deze plant elimineren negatieve emoties zoals woede en angst. Het bevordert een positieve energiestroom en is ook ongelooflijk gunstig vanwege de vele geneeskrachtige eigenschappen. Bewaar het niet op droge plaatsen met weinig vocht.

Pothos o Scindapsus (Epipremnum aureum)
Volgens feng shui is deze plant voorstander van de positieve energiestroom en veel geluk.
***

Reïncarnation Digital art by Angel-Wings.nl

8. Geef je kamers een kleurrijke restyling
We hebben allemaal een favoriete kleur, maar wist je dat sommige onderzoeken aantonen dat bepaalde kleuren hogere vibraties hebben dan andere?

Oranje – Creëert opwinding en verhoogt het energieniveau, het geeft gezelligheid in huis.

Rood – rood verhoogt dramatisch de energie in een kamer en verhoogt de adrenaline en circulatie. Om deze reden is het misschien te opwindend voor bepaalde omgevingen of zelfs voor mensen, omdat het gevoelens van haat en vijandigheid kan oproepen. Het is zeker geen goede keuze voor een slaapkamer waar je rust en stilte wilt.

Groen – Groen is de meest oogstrelende kleur en stimuleert gevoelens van welzijn, kalmte en groei.

Geel – Deze levendige kleur is energiek en opbeurend en geeft vreugde (het is alsof je in een zonnestraal bent). Het stimuleert ook geluk, maar zoals alle excessen kan te geel bij sommige mensen frustratie en woede veroorzaken.

Blauw – Hoewel blauw rustgevend, ontspannend en sereen kan zijn als de oceaan of het water in het algemeen, kan het bij sommige mensen ook verdriet veroorzaken – het zogenaamde “blauw”.

Paars – diepe tinten geven een gevoel van luxe, creativiteit en dramatiek, terwijl lichtere tonen zoals lavendel meer ontspannen zijn.

9. Gebruik kristallen
De kristallen worden al duizenden jaren gebruikt als remedie en om het niveau van energie en trillingen te verhogen. Sommige amuletten gemaakt in barnsteen dateren al van 30.000 jaar geleden. Sumeriërs gebruikten kristallen in genezingsdrankjes en Egyptenaren gebruikten stenen als bescherming voor de gezondheid. Evenzo hebben de Grieken talloze kristallen gebruikt voor hun genezende en beschermende eigenschappen. Veel van de namen van de verschillende stenen van vandaag zijn afgeleid van Griekse woorden.
Het woord ‘kristal’ bijvoorbeeld komt van het Griekse woord dat ‘ijs’ betekent, omdat de oude Grieken geloofden dat transparant kwarts eeuwig ijskoud water was. Zelfs de Chinezen staan bekend om hun jadegebruik in de geneeskunde.
Hier zijn enkele van de meest populaire kristallen om trillingsniveaus en positieve energie in uw huis te verhogen:

Transparant kwartskristal – Crystal High-Vibration Crystal dat uw geest en ziel duidelijkheid verschaft en het gouden veld rondom u en de energie van uw huis zuivert, beschermt en uitbreidt.

Quartz Smoke – Verwijdert negatieve energie.

Pink Quartz – Het geneest hartenergie.

Turkoois – Healing Body Cristal bekend om zijn beschermende en “gelukkige” eigenschappen.

Blood Diaspora – Stimuleert, verhoogt het enthousiasme en het emotionele welzijn.

Corniola – Het trekt geluk aan en stimuleert creativiteit en motivatie.

Celestine – Vermindert stress en stimuleert geluk.

Aventurijn – Brengt nieuwe kansen.

Amethyst – Hoog trillingskristal dat een hoger bewustzijn, rust, sereniteit en genezende eigenschappen stimuleert.


10. Verwijder giftige gifstoffen
Giftige chemicaliën, zoals die in detergenten of verven, kunnen een aanzienlijke invloed hebben op uw gezondheid. Ze kunnen ook de trillingsniveaus in uw huis verlagen, volgens holistische genezers. Er is een veelvoud aan effectieve natuurlijke reinigingsmiddelen die u zelf kunt kopen en produceren en waarmee u de meeste schadelijke chemicaliën uit uw huis kunt verwijderen. Uw producten voor gezondheid, schoonheid en persoonlijke verzorging zijn een andere bron van giftige chemicaliën.
Sommige studies tonen aan dat deze stoffen ontelbare ziekten veroorzaken , waaronder kanker. De Environmental Working Group (EWG) heeft een reeks onderzoeken uitgevoerd naar de impact van deze chemicaliën op onze gezondheid en het milieu. Begin met het zoeken naar betere alternatieven en elimineer zoveel mogelijk van deze stoffen uit je dagelijkse routine.

11. Open de Ramen
Het is geen nieuws dat een huis dat frisse, schone lucht mist, verstikkend en onaangenaam kan zijn, eenvoudig omdat het een frisse bron van zuurstof mist. Door eenmaal per dag de ramen te openen (zelfs gedurende slechts enkele minuten tijdens de wintermaanden), kunt u de opgehoopte gifstoffen helpen te verdwijnen en thuis positieve energie aan te trekken.
Toenemende zuurstofniveaus in uw huis kunnen ook de efficiëntie van bijna alle reacties van uw lichaam verhogen. U zult snel merken dat al uw familieleden gelukkiger en gezonder zullen zijn. Je zult ook merken dat door dit elke dag te doen, je beter zult slapen en je herboren zult voelen bij je ontwaken.

12. Mediteer
Breng positieve energie in je leven, leid je negatieve gedachten af en concentreer je geest opnieuw. Meditatie zal je bevrijden van stress en angst , terwijl je tegelijkertijd ontspanning en een goed humeur stimuleert.
Het verhogen van je trillingen zal ook een impact hebben op de omgeving. Het zal zelfs uw concentratie, gevoeligheid en zelfacceptatie verbeteren door een betere hartgezondheid, immuunfuncties en een lang leven te bevorderen.

13. Vul je Happy Memory House in
Nodig vrienden en familie vaak uit bij u thuis en creëer kansen om nieuwe herinneringen te vereeuwigen. Laat je huis een plaats worden waar positieve energie zich vermenigvuldigt en door iedereen wordt gedeeld!
Print uw foto’s van uw favoriete reizen of momenten. Hetzelfde geldt voor thuisobjecten: als ze je geluk geven, bewaar ze dan en laat ze zien!

14. Verklein het verbruik van elektronische apparaten
De tv en andere schermen kunnen gemakkelijk afleidingen worden die u minder productief maken. De meeste tv-programma’s zijn ook verzadigd met negativiteit. Te veel tv kijken wordt ook geassocieerd met depressie, angst, slaapstoornissen en eenzaamheid.
Tijd doorbrengen voor het scherm is ook een vorm van niet aanwezig kunnen zijn die verder gaat dan onszelf en onze doelen.

15. Lichtkaarsen
Niets is beter voor de gemoedstoestand als het aansteken van een paar kaarsen. Ze kunnen een saaie slaapkamer veranderen in een ontspannende oase, of een steriele badkamer in een luxe spa. Het branden van een kaars is een betrouwbare manier om positieve trillingen in uw huis te verhogen. Zorg ervoor dat je dit niet mist.
De meest geurkaarsen bevatten giftige chemicaliën zoals formaldehyde en “geur”. Als u een aangename geur wilt terwijl uw kaars brandt, kies dan voor een sprankelende kaars gevuld met essentiële oliën.

16. Zorg voor een ruimte om te ontspannen
Je huis zou je toevlucht moeten vormen. Vul het met dingen die je gelukkig maken en wees niet bang om het te versieren. Zoek een hoek die u alleen voor uzelf kunt reserveren en breng een paar minuten per dag door, gewoon om van de omgeving te genieten.
De belangrijkste raad van allemaal: laat elke keer dat je de drempel overschrijdt alle zorgen achter je.

~*~

Gerelateerde Berichten

mersin escort mersin escort mersin escort canlı tv konya escort