web analytics
11:11 Dubbele getallen
Spiritueel

Sterrenkinderen: ben je een Indigo-, Kristal- of Regenboogkind?

d4e5b92760ce1ec27c78567dd9eef908 AnGel-WinGs.nlSterrenkinderen zijn onderverdeeld in drie categorieën: Indigo, Kristal en Regenboog. Als je een sterrenkind bent, ongeacht in welke categorie je valt, is het bekend dat sterrenkinderen de energie van genade, zuiverheid, waarheid en wijsheid belichamen . Ze weten dat al het leven op aarde heilig is en gerespecteerd moet worden, en ze proberen de aarde opnieuw op te bouwen door mededogen te verspreiden. Indigo, Crystal en Rainbow hebben veel gemeen, maar het zijn ook verschillende persoonlijkheden die op zichzelf staan.

Indigo kinderen

De Indigo staan ​​bekend als de makers van het pad voor de nieuwe wereld. Ze worden vaak geboren met de geest van een krijger en voelen zich aangetrokken tot het beëindigen van oude systemen die mensen niet langer dienen. Ze kunnen worden bestempeld als verwaand of verwaand, maar ze zijn hier om de fundamentele ideeën van de overheid, het onderwijs en het rechtssysteem te herscheppen waar integriteit ontbreekt.

Een sterk gevoel van vastberadenheid en een beetje humeur zijn beide eigenschappen van een Indigo-kind. Ze weigeren zich te laten manipuleren en kunnen door leugens en façades heen kijken. Sommige Indigo-kinderen krijgen de diagnose ADHD vanwege hun gevoelige aard en hun vermogen om op een hoger, sneller niveau te bestaan.

Kristallen kinderen

4ef0e8c8f8cfd29a1785b757ad8e5922 AnGel-WinGs.nl

Kristalkinderen worden gezien als het contrast met Indigokinderen. Nadat de Indigo’s nieuwe manieren van leven hebben ontwikkeld, lijken de Kristallen harmonie te brengen in de nieuwe wereld. Ze zijn zaliger en gelijkmatiger dan die van Indigo, en ze zijn een voorbeeld voor anderen. Kristalkinderen volgen het vrijgemaakte pad naar een veiligere, zekerdere wereld.

Velen van hen hebben aangeboren geestelijke gaven die vaak verkeerd worden begrepen, waardoor sommigen de diagnose ernstig autisme krijgen. Kristalkinderen opereren met een veel hogere frequentie waarvoor geen verbale communicatie nodig is. Velen van hen hebben spraakpatronen vertraagd en beginnen pas te spreken als ze drie of vier jaar oud zijn. De geest van een Kristalkind is veel dieper dan anderen kunnen zien. Ze zijn ongelooflijk intuïtief en we kunnen hun communicatieniveau alleen begrijpen als we volledig op één lijn zijn.

Lees ook:   In april schokkend nieuws dat de wereld zal bereiken?

Regenboogkinderen

1bd955c379ecb0d64860c2ebb6807552 AnGel-WinGs.nl

Regenboogkinderen zijn het hoogste voorbeeld van ons ware potentieel. Ze belichamen ware goddelijkheid en hun doel is om anderen te dienen. Regenboogkinderen zijn buitengewoon lief, onbevreesd en hebben geen moeite om hun emoties te uiten. Ze kunnen snel herstellen van negatieve energie.

Regenboogkinderen zijn het zeldzaamste type sterrenkind en hun capaciteiten zijn niet goed bekend, maar ze zullen aan het licht komen wanneer de wereld dat het meest nodig heeft. Het doel van Regenboogkinderen is om de laatste fasen van de fundering die de Indigo- en Kristalkinderen hebben gemaakt te voltooien. Ze zijn het laatste stukje van de puzzel .

Indigokinderen zijn hier om de ideeën van het traditionele denken te doorbreken. Kristalkinderen bouwen dan hun fundament in de nieuwe wereld, en Regenboogkinderen zullen doorgaan met bouwen om uiteindelijk een geheel nieuwe manier van bestaan ​​te creëren. Bestaan ​​in afstemming met de aarde is kenmerk nummer één van een sterrenkind.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien