21 januari 2022

 

Massale vaccinatiecampagne leidt tot piek in corona en sterfgevallen

De veelgeprezen doorbraak COVID-vaccins worden afgebroken. Voor degenen die aarzelen om het vaccin (de vaccins) in te nemen, hebben ze goede redenen om niet verder te gaan. Statistieken zijn complex en vaak opzettelijk vertroebeld, maar er is nu een duidelijker beeld van de impact van de vaccins op de samenleving. ⁃ TN-editor

COVID-gevallen zijn sterk gestegen in bijna elk land dat een massale vaccinatiecampagne heeft gelanceerd.

 Waarom gebeurt dit?

Massavaccinatie moest de dreiging van COVID verminderen, maar – op korte termijn – lijkt het het veel erger te maken. Waarom? En waarom stijgt COVID nu “in 4 van de 5 meest gevaccineerde landen?” Volgens het tijdschrift Forbes: 2

“Landen met de hoogste vaccinatiegraad ter wereld – waaronder vier van de top vijf meest gevaccineerde – strijden tegen uitbraken van coronavirus die per hoofd van de bevolking hoger zijn dan de golf die India verwoestte, een trend waarbij experts twijfels hebben over de werkzaamheid van sommige vaccins … en de wijsheid om de beperkingen te versoepelen, zelfs als het grootste deel van de bevolking is gevaccineerd. “

Erger dan India? Hoe kan dat zijn? En waarom hebben acht “volledig gevaccineerde” leden van de New York Yankees positief getest op COVID? Hier is het verhaal van de Associated Press: 3

“Shortstop Gleyber Torres in de New York Yankees testte positief op Covid-19 ondanks dat hij volledig was gevaccineerd en eerder het coronavirus had opgelopen tijdens het laagseizoen. Torres is een van de acht zogenaamde doorbraakpositieven onder de Yankees – mensen die positief testten ondanks volledig gevaccineerd te zijn. “

En als dat niet verwarrend genoeg is, kijk dan eens wat er gaande is in Cambodja. Cambodja begon zijn vaccinatiecampagne begin februari nadat het nul dodelijke slachtoffers had verzameld. Dat klopt: het land had geen COVID-sterfgevallen tot maart 2021, een paar weken nadat het met zijn vaccinatieprogramma was begonnen. En toen begonnen de doden zich op te stapelen, zoals je kunt zien in de oogverblindende grafiek hieronder.

Nul COVID-dodelijke slachtoffers, tot na vaccinatiecampagne

Laten we dus kijken of we dit kunnen oplossen. Er waren nul dodelijke slachtoffers vóór de lancering van de vaccinatiecampagne, maar kort nadat de injecties begonnen waren, begonnen de dodelijke slachtoffers toe te nemen. Denk je dat er hier een verband is? Denk je dat de sterfgevallen misschien verband houden met de vaccins?

Natuurlijk zijn ze dat. En daarom proberen de media dit verhaal onder de mat te vegen. Het past niet bij het “officiële verhaal” over de vaccins, dus hebben ze besloten het verhaal helemaal te “verdwijnen”. “Poof” en het is weg! En eigenlijk is het erger dan een dekmantel, want kort nadat Biden aantrad, veranderde de CDC zijn testmethodologie, waardoor het moeilijker werd om positief te testen.

Met andere woorden, ze hebben het systeem zo gemanipuleerd dat het zou lijken alsof minder “volledig gevaccineerde” mensen COVID hadden opgelopen na inenting. Dr. Joseph Mercola legt uit wat  er achter de schermen gebeurt :

“Nu hebben de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention de CT nog verder verlaagd, in wat een duidelijke poging lijkt te zijn om COVID-19-doorbraakgevallen te verbergen, dat wil zeggen gevallen waarin volledig gevaccineerde personen de diagnose COVID-19 krijgen.”

Het is allemaal een groot shell-spel. Ze spelen het systeem uit om het te laten lijken alsof de vaccins de infectie stoppen als het bewijs het tegendeel bewijst. En let op de opzettelijk misleidende naam die de media hebben uitgevonden voor de mensen die COVID krijgen nadat ze zijn ingeënt. Ze noemen ze “doorbraakgevallen”. “Doorbraak”? Werkelijk?

Als het aantal gevallen toeneemt in bijna elk land dat een massale vaccinatiecampagne lanceert, dan is er niets “doorbraak” aan. Het is het voorspelbare resultaat van een mislukt experiment. Hier is meer uit een artikel met de titel: “COVID-cijfers na vaccinatie over de hele wereld”: 5

“… De overheid ging ervan uit dat als ‘je veel mensen vaccineert en het probleem verdwijnt’, maar de vragenstellers onder ons gingen daar niet van uit. Vooral na het lezen van het FDA-briefingdocument voor het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin bijvoorbeeld, hadden velen van ons vragen na het lezen ervan; op pagina 42 staat:

Vermoedelijke COVID-19-gevallen die binnen 7 dagen na vaccinatie optraden, waren 409 in de vaccinatiegroep versus 287 in de placebogroep. Het is mogelijk dat de onbalans in vermoede COVID-19-gevallen die zich voordoen in de 7 dagen na vaccinatie de reactogeniteit van het vaccin vertegenwoordigt met symptomen die overlappen met die van COVID-19.

Over het algemeen geven deze gegevens echter geen aanleiding tot bezorgdheid dat protocolspecifieke rapportage van verdachte, maar onbevestigde COVID-19-gevallen klinisch significante bijwerkingen had kunnen maskeren die anders niet zouden zijn ontdekt. ​​”

FDA wist dat gevaccineerde mensen een grotere kans hadden om COVID op te lopen

WTF!?! Dus de FDA WIST dat gevaccineerde mensen meer kans hadden om COVID op te lopen dan degenen in de placebogroep, maar ze keurden de vaccins toch goed?!? Is dat criminele nalatigheid of gewoon oude domheid?

Alstublieft. Lees de bovenstaande paragraaf nogmaals en besluit of u deze schetsmatige injecties het “groene licht” zou hebben gegeven of niet? Hier is meer uit hetzelfde artikel: 6

“De volgende tonen gegevens van over de hele wereld van enkele geselecteerde locaties. Het is natuurlijk essentieel om te benadrukken dat correlatie geen causaliteit is. En dat er landen zijn waar de uitrol van vaccins niet voorafgaat aan of samenvalt met verhoogde infecties. Ik heb echter geen land kunnen vinden waar de covid-tarieven zijn begonnen te dalen nadat de vaccinatie is begonnen, of waar een daling samenviel met het begin van de vaccinatie.

In Indonesië, bijvoorbeeld, daalde het covid-percentage toen de vaccinatie begon en het lijkt erop dat dit niet is beïnvloed door de introductie van het vaccin. De lezer kan deze grafieken zelf opzoeken op de website. Bekijk deze eens en kijk wat u ervan vindt. “

OK, dus de auteur probeert de meest liefdadige draai te geven aan de vaccinprestaties. Hij zegt: “correlatie is geen oorzakelijk verband”, wat betekent: “Vertrouw uw ogen niet als u naar de grafieken kijkt, want als u dat doet – trekt u de voor de hand liggende conclusie dat de vaccins uw kansen om COVID binnen te krijgen aanzienlijk vergroten. de paar weken daarna. “

De grafieken zullen u er ook van overtuigen dat Fauci, Biden en de media door hun tanden hebben gelogen over de effectiviteit van de vaccins. (Bekijk alsjeblieft de grafieken in het artikel en oordeel zelf.) Hier is meer: 7

“Wat heel duidelijk is als we naar gegevens over de hele wereld kijken, is dat vaccinaties zeker niet geassocieerd worden met een betrouwbare daling van het aantal gevallen van covid in een voorspelbaar tijdsbestek. Dit moet, naast de observaties in het proces, zeker worden aangepakt. Wat gebeurt hier?

Is het gewoon dat vaccinaties toevallig worden uitgerold op het moment dat uitbraken op komst zijn? Op heel veel plaatsen? Of werkt het vaccin niet meteen? Zo nee, waarom niet? … Of maakt het vaccin mensen vatbaarder voor infecties? Als dit het geval is … is dit een tijdelijk effect? Wat veroorzaakt het? …

Hoe lang duurt het voordat een verhoogde gevoeligheid afneemt? … Er wordt ons verteld dat iedereen moet worden gevaccineerd (maar). Hoe kan onder deze omstandigheden vrije geïnformeerde toestemming worden gegeven? “

Dit zijn allemaal goede vragen. Helaas zijn Dr. Fauci en Co. niet van plan om een ​​van hen te beantwoorden. In plaats daarvan doen hun bondgenoten in de media er alles aan om het verhaal te laten verdwijnen en de aandacht af te leiden naar de ongrijpbare ‘varianten’, de afleiding van de dag. Ben ik te hard? Misschien, maar misschien niet hard genoeg.

Reden om te twijfelen aan de geruststellingen van vaccinmakers

Bekijk deze clip van een stuk bij Conservative Woman getiteld “Alle reden om te twijfelen aan de geruststellingen van de vaccinproducenten”: 8

“Ik heb eerder gerapporteerd over een verbazingwekkende piek in sterfgevallen die plaatsvond naast een intensieve vaccinatiecampagne in Gibraltar, waar de kleine gemeenschap als gevolg daarvan het hoogste Covid-sterftecijfer ter wereld ontwikkelde. We weten ook dat er in de VS, de EU en het VK duizenden doden zijn gevallen als gevolg van vaccinaties tegen Covid, vaak direct nadat de prik is toegediend.

De fabrikanten, vooraanstaande medische tijdschriften en de meeste regeringen houden vol dat deze sterfgevallen geen verband houden met het vaccin. In veel gevallen worden de sterfgevallen en ernstige ziekten toegeschreven aan een toevallige infectie met het virus. Maar het bewijs stapelt zich op dat voor sommigen, vooral de zwakken en ouderen, het vaccin zelf de ziekte waartegen het beschermend zou moeten zijn, veroorzaakt of verergert …

… een verontrustend fenomeen dat consequent voorkomt in Covid-vaccinonderzoeken is een piek in vermeende ‘infecties’ die precies tijdens die periode van drie weken optreedt, en meestal onmiddellijk na de prik … De onderzoekers wijzen op de mogelijkheid dat de prik ‘symptomen kan veroorzaken die worden vergeleken met Covid-19-symptomen, waaronder koorts ‘bij degenen die onlangs zijn blootgesteld aan het virus …

Hij suggereert dat het mechanisme een afname van de immuniteit kan zijn die wordt veroorzaakt door een verlies van witte bloedcellen na de prik, zoals waargenomen in zowel de Pfizer- als de AstraZeneca-onderzoeken, waardoor de gevaccineerden op korte termijn kwetsbaarder worden voor het virus. “

OK, dus de auteur komt tot dezelfde conclusie als de vorige auteur; misschien maakt het vaccin mensen vatbaarder voor het virus door hun afweermechanismen te verlagen en zo een infectie uit te lokken. Dat is zeker een mogelijkheid, maar er zijn andere mogelijkheden die oneindig veel serieuzer kunnen zijn. Kijk maar: 9

“Het is niet algemeen erkend dat de prik bedoeld is om ons te beschermen door onze cellen te prikkelen om het gif te produceren dat het virus gevaarlijker maakt dan zijn voorgangers in de coronavirusfamilie. Dit toxine, bekend als het spike-eiwit, kan niet alleen de longen beschadigen, maar kan ook organen zoals de hersenen, het hart en de nieren aantasten.

De redenering achter het toedienen van de prik is dat tijdelijke blootstelling aan het toxine langdurige bescherming kan bieden tegen ziek worden door het virus. De eerste aanwijzingen zijn dat deze strategie werkt, hoewel het nog helemaal niet zeker is in hoeverre de daling van de infectiecijfers bij intens gevaccineerde populaties seizoensgebonden is en verband houdt met de infectiegolven, of dat het een blijvend voordeel is.

Maar er is ook een zeer reële mogelijkheid, ondersteund door dierproeven en door de hierboven aangehaalde studies, dat het vaccin zelf symptomen kan veroorzaken bij kwetsbare mensen die vervolgens worden toegeschreven aan Covid-19. De schade aan de gezondheid kan bijzonder ernstig zijn bij een persoon die recentelijk of gelijktijdig is geïnfecteerd met het eigenlijke virus.

Er is daarom alle reden om te twijfelen aan de verzekering van de fabrikanten dat de doden en verwondingen die gepaard gaan met vaccinatie, en dat in sommige gevallen lijken op en worden toegeschreven aan Covid-19, geen verband houden met de prikken. De situatie is zo ernstig dat sommige doktoren en wetenschappers vragen om een ​​moratorium op verdere vaccinaties tegen Covid totdat dit grondig is onderzocht. “

Het kan dus zijn dat iets in het vaccin zelf mensen doodt. Dat is een duidelijke mogelijkheid. Zeker, de farmaceutische bedrijven en volksgezondheidsfunctionarissen verwerpen het idee met een handgebaar, maar medische professionals en wetenschappers denken dat het gevaar groot genoeg is om te eisen dat het massale vaccinatieprogramma tijdelijk wordt stopgezet.

Belangrijkste schade door COVID veroorzaakt door Spike Protein

Sommige lezers zullen zich herinneren dat het Salk Institute onlangs een studie heeft uitgebracht waaruit bleek dat het “kenmerkende ‘spike’-eiwit van SARS-CoV-2” … “cellen beschadigt, wat bevestigt dat COVID-19 voornamelijk een vaatziekte is.” Hier is een fragment uit het artikel van 30 april 2021: 10

“In de nieuwe studie creëerden de onderzoekers een“ pseudovirus ”dat omgeven was door SARS-CoV-2 klassieke kroon van spike-eiwitten, maar geen echt virus bevatte. Blootstelling aan dit pseudovirus resulteerde in schade aan de longen en slagaders van een diermodel, wat bewijst dat alleen het spike-eiwit voldoende was om ziekte te veroorzaken.

Weefselmonsters vertoonden ontsteking in endotheelcellen langs de longslagaderwanden. (Opmerking – “Vasculaire endotheelcellen bekleden de gehele bloedsomloop, van het hart tot de kleinste haarvaten.”)

Het team repliceerde dit proces vervolgens in het laboratorium, waarbij gezonde endotheelcellen (die slagaders bekleden) werden blootgesteld aan het spike-eiwit. Ze toonden aan dat het spike-eiwit de cellen beschadigde door ACE2 te binden. Deze binding verstoorde de moleculaire signalering van ACE2 naar mitochondriën (organellen die energie genereren voor cellen), waardoor de mitochondriën beschadigd en gefragmenteerd raakten.

Eerdere studies hebben een soortgelijk effect aangetoond wanneer cellen werden blootgesteld aan het SARS-CoV-2-virus, maar dit is de eerste studie die aantoont dat de schade optreedt wanneer cellen alleen aan het spike-eiwit worden blootgesteld. “

De betekenis van dit rapport kan niet genoeg worden benadrukt. De Salk-onderzoekers bevestigen dat de belangrijkste schade door COVID wordt veroorzaakt door het spike-eiwit en niet door het virus. En als dat het geval is, waarom injecteren we mensen dan met vaccins die hun cellen leren spike-eiwitten te maken?

Het slaat helemaal nergens op. En hoe beïnvloedt dit ons begrip van het fenomeen dat we in landen over de hele wereld hebben gezien, dat wil zeggen, de sterke stijging van het aantal gevallen na massale vaccinatie? Staat u mij toe een plausibele, maar nog niet bewezen verklaring te geven:

De sterke stijging van het aantal gevallen en sterfgevallen na massale vaccinatie houdt NIET verband met COVID “de ziekte van de luchtwegen”, maar COVID “de vaatziekte.” De vasculaire component is voornamelijk het resultaat van piekproteïnen die worden geproduceerd door cellen in de bekleding van de bloedvaten (endotheel) die bloedplaatjes activeren die bloedstolsels en bloedingen veroorzaken.

De andere belangrijke factor is de auto-immuunreactie waarbij de dodelijke lymfocyten het eigen lichaam aanvallen en een wijdverspreide ontsteking (en mogelijk orgaanfalen) veroorzaken. Kortom, de sterfgevallen na injectie worden veroorzaakt door de piekproteïnen die door de vaccins worden geproduceerd en niet door COVID. Kijk nogmaals naar de kaart van Cambodja. Er waren geen sterfgevallen voorafgaand aan vaccinatie. Alle doden kwamen daarna. Dat suggereert dat de dodelijke slachtoffers zijn toe te schrijven aan de vaccins.

Een laatste gedachte: 118 miljoen Amerikanen zijn nu geïnjecteerd met een stolselgenererend spike-eiwit. Op dit moment lijkt niemand te weten hoelang deze potentieel dodelijke eiwitten vast blijven zitten in de bekleding van de bloedvaten of welke schade ze uiteindelijk zouden kunnen aanrichten.

Met dat in gedachten, zou dit dan geen goed moment zijn om een ​​beetje voorzichtig te zijn? Nu de gevallen in het hele land sterk zijn gedaald, waarom zouden we dan niet de vaccinaties versoepelen totdat we de langetermijnrisico’s beter begrijpen? Dat zou de verstandige benadering zijn, toch? Stel gewoon verdere injecties uit totdat de productveiligheid kan worden gegarandeerd. Als er ooit een tijd was voor voorzichtigheid, dan is dit het wel.

Bron

Vreselijk dit! 🙁

Lees ook:   Super vision veel kleuren zien

Gerelateerde berichten