22 oktober 2020

 

10 Redenen voor angst voor de liefde

10 Redenen Waarom De Meeste Mensen De Neiging Hebben Om Te Vrezen Voor de Liefde:

1. Ze zijn bang om verlaten te worden.

Mensen die liefde vrezen, zijn soms bang om verlaten te worden. Ze hoeven niet noodzakelijk bang te zijn voor de liefde zelf, maar meer voor het idee van de persoon van wie ze houden om ze te verlaten. Wanneer iemand waar we om geven ons verlaat, kan dat verwoestend zijn.

2. Ze willen niet het risico lopen meer van iemand te houden dan van hen wordt gehouden in ruil.

Mensen die liefde vrezen, zijn soms bang om verliefd te worden omdat ze niet willen riskeren meer van iemand te houden dan van hen. Ze houden niet van eenzijdige liefde en konden het niet aan als de dingen niet gelijk waren. Ze willen sprookjesliefde en zijn niet bereid om genoegen te nemen met iets minder.

3. Ze maken zich te veel zorgen over de toekomst.

Mensen die liefde vrezen hebben soms de neiging zich te veel zorgen te maken over de toekomst en de dingen veel erger te laten lijken dan ze zijn. Ze obsederen over wat zou kunnen zijn en uiteindelijk verpest wat zou kunnen zijn. Dit komt veel vaker voor dan je zou denken.

4. Ze willen niet opengaan.

Mensen die liefde vrezen, zijn soms doodsbang om hun kwetsbare kant aan anderen te laten zien. Ze willen niet opengaan en mensen binnenlaten. Ze hebben het gevoel dat als ze de persoon openen waarvan ze houden, ze niet meer in hen geïnteresseerd zullen zijn.

5. Ze willen niet vastgebonden zijn.

Mensen die liefde vrezen, zijn soms bang om hun vrijheid los te laten. Ze willen niet vastgebonden zijn en zijn bang voor de toekomst. Ze weten niet wat er in het algemeen zou kunnen gebeuren en voelen zich beter op hun gemak.

6. Ze zijn bang dat ze in een giftige situatie terecht kunnen komen.

Mensen die liefde vrezen, zijn soms bang om liefde te vinden met de verkeerde persoon. Toxische situaties komen veel vaker voor dan de meeste mensen zich realiseren en daarom is het een beangstigend idee iemand lief te hebben die pijn gaat doen. Dit soort angst is nog intenser als ze het eerder hebben meegemaakt of uit de eerste hand hebben gezien.

Lees ook:   Word jij er ook zo moe van? Deze regering wat wel en niet mag?

7. Liefde is in het algemeen eng.

Mensen die liefde vrezen, weten hoe eng liefde in het algemeen is. Liefde wordt op alle niveaus met iemand anders kwetsbaar en accepteert elkaar, wat er ook gebeurt. Het is een extreem iets dat veel mensen niet eens begrijpen.

8. Ze denken niet dat ze liefde waard zijn.

Mensen die liefde vrezen, zijn soms niet veilig op zichzelf. Ze denken niet dat ze liefde verdienen of waardig zijn. Ze willen het niet laten gebeuren omdat ze niet denken dat ze genoeg hebben gedaan om het te bereiken.

9. Ze zijn bang degenen die het dichtst bij hen in de buurt zijn te laten vallen.

Mensen die liefde vrezen, zijn vaak bang om de mensen die het dichtst bij hen in de buurt zijn te laten. Wat als ze vallen voor iemand die hun familie niet goedkeurt? Nou, om eerlijk te zijn, zolang je met iemand bent die je goed behandelt, zou de mening van anderen er niet toe doen.

10. Ze houden er niet van om het verleden terug te laten komen.

https://awarenessact.com/10-reasons-why-most-people-tend-to-fear-love/

 

Mensen die liefde vrezen, houden er niet van om het verleden terug te laten komen. Ze hebben al veel meegemaakt en het idee om verliefd te zijn, brengt weer emoties met zich mee die hen pijn doen. Ze vermijden liefde omdat ze geen dingen terug willen brengen die ze hebben weggestopt.

Nou daar zit wat in!

Je zult eindelijk iemand tegenkomen, alles klopt…etc…je gaat al snel samenhokken…
En je nieuwe partner is bezig met spullen naar boven brengen je hoort een knal… je kijkt en daar ligt je partner…dood onderaan de trap!
Ik ben dat verhaal nooit meer vergeten…diegene was van de trap gevallen dus…
Dead!
Als God bestaat…waarom dan?

Of iemand die bijna ging samenwonen…wordt de nieuwe partner niet geraakt door een bliksem?
Dead ja ook al…gruwelijk!
Dus ook dat kan.
Of die vrouw die met een veel jongere knul ging… hij krijgt later hartaanval -dead … op jonge leeftijd dus…al met al? Doet leeftijd dan terzake?
Nope…
Het valt niet te voorspellen wel of niet…
En wat je ook kunt bedenken het kan vriezen of dooien…nu is dat laatste wel cru maar ook dat kan!
Geniet van je leven gewoon!
*kijkt in spiegel*

 

Gerelateerde berichten