24 oktober 2020

 

Mercurius Is Nu Direct. En Dit Is Wat Het Betekent Voor Uw Sterrenbeeld

Mercurius Is Nu Direct. En Dit Is Wat Het Betekent Voor Uw Sterrenbeeld

Wanneer Mercurius retrograde gaat zet iedereen zich in om zichzelf voor te bereiden en hun acties aan te passen om te compenseren, zich bewust van de ongelofelijk uitdagende tijden die het zal brengen, maar heb je ooit overwogen wat de ‘Planet of Communication’ in petto heeft voor je leven als het zijn gebruikelijke, directe beweging handhaaft?

Kwik kan klein zijn in vergelijking met de andere planten in het zonnestelsel, maar onderschat de kracht ervan niet! Over ons vermogen om te communiceren en te redeneren , heeft deze planeet het vermogen om deuren te openen voor onze toekomst, of om ons in complete chaos achter te laten. Anders dan bij retrograde beweging, waar deze energie wordt veranderd en verdraaid, is directe beweging de beste tijd om de kracht van Mercurius in ons leven te gebruiken. Het is gedurende deze tijd dat het soepel werkt , ons aanmoedigt om onze gedachten en gevoelens te uiten, onze meningen bekend te maken in de wereld.

Dit kan ons het vertrouwen geven om grote dingen te bereiken, onszelf voortstuwen naar groot succes. Tegelijkertijd biedt het ons de tools die nodig zijn om obstakels te overwinnen en nauwere banden te leggen met de mensen in je leven.

Op 6 december verhuisde Mercurius van retrograde beweging terug naar direct draaiend (oftewel hij raakt weer planeten aan in je gehele horoscoop en maakt connecties), en bracht de chaos en verwarring ten einde. De weken voorafgaand aan deze tijd waren allesbehalve eenvoudig en we testten ons zelfs in de beste tijden. Het blijft in beweging tot 5 maart 2019. Wat doe je om het meeste uit deze tijd te halen?

Hier Is Alles Wat U Moet Weten Over Mercury Direct In 2019, Volgens Uw Sterrenbeeld:

Ram (21 maart – 19 april)
Wanneer je voor de verandering of herstructurering in je leven staat, is je eerste instinct om de grote, belangrijke gebieden aan te pakken die je aandacht vereisen. Hoewel dit je de indruk kan geven dat je dingen laat gebeuren, zul je altijd merken dat je net niet kunt komen waar je wilt zijn. De waarheid is dat je regelmatig de kleine details over het hoofd ziet, de kleine dingen die je doet op een dagelijkse basis die ofwel je vooruit naar je doelen en dromen beweegt of je tegenhoudt van alles wat je hoopt te bereiken. U moet enige tijd nemen om uw dagelijkse gewoonten te heroverwegen en waar nodig veranderingen aan te brengen. Ze lijken misschien klein, maar ze zullen grote dingen toevoegen.

Stier (20 april – 20 mei)
Je bent vastbesloten dat je alles gaat doen waar je zin in hebt, een drive die je motiveert en ervoor zorgt dat je naar voren blijft steken. Ondanks je beste inspanningen merk je echter dat je vaak grote obstakels tegenkomt. De waarheid is dat we allemaal sterke en zwakke punten hebben en dat niemand in staat is om de wereld alleen op te nemen ondanks het feit dat je jezelf ervan hebt overtuigd dat jij de uitzondering bent. Mercury Direct is de perfecte tijd om contact te maken met vrienden en familie, afhankelijk van geliefden wanneer u zich overweldigd voelt. Ze willen er echt voor je zijn, je hoeft alleen maar te communiceren wat je nodig hebt.

Gemini (21 mei – 20 juni)
Als er een planeet is die direct spreekt tot alles wat belangrijk is in je leven, dan is het Mercurius. Je hebt de gave van gab, een echte chatterbox, en de communicatiekracht van deze planeet moedigt je alleen aan om dit aspect van je persoonlijkheid verder te omarmen. Je grootste fout is echter dat je vaak eerst nadenkt, waarna nadenken tot grote spijt kan leiden. Het zal niet iets zijn dat gemakkelijk of van nature tot je komt, maar je moet de moeite doen om een ​​stap terug te doen en te overwegen wat je voelt voordat je ernaar handelt. De combinatie van je zelfvertrouwen en comfort in sociale settings in combinatie met een meer strategisch, doordacht plan van aanpak is de sleutel tot het bereiken van alles wat je wenst.

Kreeft (21 juni – 22 juli)
Als een zeer gevoelig persoon, voel je je vaak een overweldigend niveau van emoties, meer gevoelens dan je kunt beginnen te begrijpen. Terwijl de mensen om je heen misschien proberen contact met je te maken en te begrijpen wat je op een bepaald moment ervaart, is het bijna onmogelijk voor degenen die niet je grote hart delen. Mercury Direct helpt je om deze gedachten en gevoelens onder woorden te brengen op een manier waarvan je voorheen niet dacht dat het mogelijk was, een krachtig hulpmiddel in je leven. Onderschat deze kracht niet. Tegelijkertijd is het echter belangrijk om te onthouden dat niet elk gevoel gedeeld hoeft te worden en dat degenen die dat wel zijn een beetje een delicate aanraking nodig hebben.

Leo (23 juli – 22 aug)
Als je om je heen kijkt, heb je het gevoel dat je echt geweldige dingen hebt bereikt in je leven. Dit gevoel van succes is het middelpunt voor je ego. Omdat je gelooft dat je al in je leven geweldige dingen aan het doen bent, kan het zijn dat je speelt met het idee van een beetje ‘vrije tijd’, tijd om te spelen, te vieren en te genieten van alles wat je hebt verdiend. Hoewel ik niet zeg dat dit verkeerd is, je moet het zeker van tijd tot tijd vieren, je moet oppassen dat je niet te ver gaat. Het volledig vergeten van je inspanningen om verder te gaan, verloren in het ‘plezier’, kan je misschien terug brengen. Onthoud dat je altijd in je leven beweegt – als je niet vooruit gaat, dan val je terug. Laat je niet terugglijden en verliest het momentum dat je hebt vastgesteld.

Maagd (23 aug – 22 september)
Communicatie is belangrijk en noodzakelijk, maar tegelijkertijd is het onvoorspelbaar en dat is iets waar je je verre van comfortabel voelt. Onvoorspelbaar betekent immers dat je je gevoel van controle verloren hebt. In een poging je perfectionistische levensstijl te behouden, doe je waarschijnlijk grote moeite om het onbekende te vermijden, maar echt succes zal komen door het te omarmen en uit je comfortzone te stappen. Natuurlijk zal het niet gemakkelijk worden en je zult misschien zelfs moeten accepteren dat je in staat bent om fouten en fouten in het leven te maken. Aan het einde van de dag zal dit je echter in staat stellen om het leven in een nieuw licht te zien. Dit frisse perspectief kan de sleutel zijn om de obstakels te overwinnen die je succes onmogelijk maken.

Lees ook:   DE INVLOED VAN DE TRANSITERENDE MAAN

Weegschaal (23 september – 22 oktober)
Deze specifieke Mercury Direct gaat zich richten op uw huidige financiële staat, en inspireert u om het evenwicht in twijfel te trekken en te heroverwegen waarvan u denkt dat u het hebt vastgesteld. Vastbesloten om geen geld te verliezen, heb je het nemen van risico’s vermeden, echter, dit berooft je ook van de kans om groot succes te ervaren. Neem de tijd om het idee van berekend risi- cobeheer te overwegen, uw opties te beoordelen en stappen te zetten die, zeker, nog steeds tekortschieten, maar gebaseerd zijn op feiten en kennis. Dit zal niet gemakkelijk zijn, maar als het goed wordt gedaan, zal het je behoefte aan evenwicht nog steeds vullen, terwijl je begint je uit deze ‘saaie’ sleur te slepen waar je zelf in bent verstrikt.

Scorpio (23 oktober – 21 november)
Mercury Direct doet een beroep op u om uw communicatievermogen te oefenen, maar ook om grote voorzichtigheid te betrachten. Je wordt vaak gezien als de ‘mysterieuze’ omdat je veel van je gedachten verborgen houdt voor de rest van de wereld. Wanneer je iets begint te delen waar je gepassioneerd over bent, is er geen filter. Dit is waar je jezelf in de problemen brengt. Een geweldige techniek om ‘alles eruit te krijgen’ zonder mogelijk scheuren in uw naaste relaties te veroorzaken of uw huidige baan te riskeren, is door te gaan met journaling. Als je gaat zitten, laat je pen dan de weg wijzen zonder structuur, geen regels en geen ‘plan’ voor wat je gaat delen. Laat het in plaats daarvan gewoon op het papier komen. Dit geeft je de mogelijkheid om het te lezen en te selecteren wat je strategisch wilt delen met de rest van de wereld, terwijl je herkent welke gedachten meer kwaad dan goed kunnen veroorzaken. Tegelijkertijd kan het uitwerken van een dagboek een gevoelseffect hebben, werken aan een verbeterde emotionele en mentale gezondheid.

Boogschutter (22 november – 21 december)
De wereld is een opwindende plek, en je bent altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om deze zo goed mogelijk te ervaren. Uw overdreven optimistische kijk kan u echter blind hebben gemaakt voor de ware intenties van degenen die u in uw leven hebt verwelkomd. Je probeert altijd het beste in mensen te zien, maar niet iedereen houdt het einde van de afspraak vast. Probeer gedurende deze tijd een stapje terug te gaan en uw verbindingen opnieuw te beoordelen. Handelen ze integer, of heb je iemand in je leven toegestaan ​​dat eigenlijk rondsluipt in de schaduw? Hoewel het misschien pijn doet om te erkennen, is het identificeren van deze mensen en het losmaken ervan de meest krachtige en helende actie die je voor je beschikbaar hebt. Het is tijd om erachter te komen wie er echt voor je is.

Steenbok (22 december – 19 januari)
Het goede nieuws is dat je gedijt van logica en rede, en dat is een van de belangrijkste gebieden in ons leven waarop Mercurius een beroep doet. Hoewel u het echter zou willen ontkennen, zijn er enkele gebieden in uw leven waar uw gebruik van de feiten tekortschiet. Je probeert te verschijnen als iemand die ‘geen emoties’ heeft, maar diep vanbinnen ben je heel gevoelig. Dit is waarom je zo’n zwak hebt voor je vrienden en geliefden. Echter, voor elk ‘goed hart’ daarbuiten in de wereld, zal er iemand zijn die ervan probeert te profiteren. Het is tijd om een ​​stap terug te doen en de mensen in ons leven te bekijken, en de waarheid die de feiten onthullen. Heb je echt een vriendschap opgebouwd, of gebruiken ze je voor persoonlijk gewin? U hoeft uw tijd en energie niet te verspillen aan iemand die minder is dan u verdient. Jij bent de pion van niemand.

Waterman (20 januari – 18 februari)
Je bent nogal gearticuleerd en deelt je gedachten en meningen vrij en open. Het is om deze reden dat velen je als ‘uniek’ of ‘one-of-a-kind’ beschouwen. Hoewel dit een grote kracht kan zijn, die je helpt om geweldige dingen in het leven te bereiken, moet je oppassen dat je het leven niet alleen als een scenario beschouwt. Hoewel je voor het grootste deel van de wereld een ‘act’ kunt opzetten, is het tijd om de act te stoppen en ze te laten zien wie echt, kwetsbaar is, wanneer je communiceert met vrienden en familie. Dit is niet gemakkelijk, want het betekent dat je gewond wilt raken, maar het is de enige manier om de diepe, betekenisvolle verbindingen tot stand te brengen waar je naar hunkert. Je vrienden en familie zijn verliefd op jou om wie je bent, niet wie ze denken dat je ‘zou moeten zijn’.

Vissen (19 februari – 20 maart)
Je leven met je hoofd in de wolken leven is niet het meest bevorderlijk om contact te maken met de echte wereld, wat misschien wel je grootste ondergang is. In plaats van te communiceren hoe je je voelt of wat er in je geest aan de hand is, ontsnap je eenvoudigweg naar je dagdromen, terwijl je je een wereld voorstelt waarin alles perfect is. Dit is een uitdaging voor jou tijdens Mercury Direct – probeer iets echts en tastbaars te vinden, iets in deze wereld, en omarm het volledig. Dit kan betekenen reizen met goede vrienden en familie of het opzetten van een nieuwe vaardigheid. Wat het ook is, zorg ervoor dat u het doet met uw voeten stevig op de grond en uw gedachten hier en nu. De wereld heeft geweldige dingen te bieden als je jezelf toestaat om het te ervaren.

Pfff ik heb een mercurius conjunctie met iemand…helppppppppp!

Mercurius conjunct ander Mercurius

De overeenkomsten in de manier waarop je spreekt en denkt zijn opvallend. Je gedachten lijken beide op elkaar afgestemd om problemen te benaderen en om mentale taken op een vergelijkbare manier aan te pakken. Dit feit kan je helpen om elkaar te begrijpen, of, natuurlijk, het kan van tijd tot tijd op je zenuwen werken. Veel zal afhangen van hoe comfortabel je bent met je eigen mentale temperamenten. Oog in oog staan ​​is in de meeste gevallen een pluspunt. Uiteraard kunnen ook verschillen in mentale vooruitzichten stimulerend zijn. In een romantische relatie suggereert dit aspect een positieve ‘chemie’ waarbij je geen tijd verspilt aan het oppikken van elkaar voor wat er werd gezegd, hoe het werd gezegd en hoe het had moeten worden gezegd! Je ‘vindt’ elkaar, tenminste op het niveau van de semantiek.

https://cafeastrology.com/synastry/mercury_mercury_aspects.html

Gerelateerde berichten