web analytics
11:11 Dubbele getallen
Astrologie en Nummerologie

Neptunus “God van de Zee” is heerser van Vissen

Neptunus “God van de Zee” is heerser van Vissen “De Vissen”.

52a81df3d9bfe0bed7c1e99c2fae47f0 AnGel-WinGs.nl

Ze staan ​​symbool voor de ‘zee’ van het Jungiaanse ‘Het Collectieve Onbewuste’.

Hieronder ziet u een diagram waarin de persoonlijke psyche wordt weergegeven als een ‘ijsberg’ in de ‘zee’ van het collectieve onbewuste. Het bevindt zich negen tiende onder het oppervlak – met een tiende Bewustzijn boven het oppervlak.

Mensen met planeten in Vissen en/of een sterke Neptunus zijn zeer emotioneel gevoelig (afhankelijk van welke planeten) – wat ontwikkeld kan worden tot een paranormaal vermogen – waar ik ervaring mee heb.

Hoewel het symbool van Neptunus de vorm heeft van een drietand – of visspeer – is het ook een vereenvoudigde vorm van “De Kabbalah Levensboom”.

Hier is de spirituele les van de zon in Vissen, die na de leeftijd van 30 jaar een groter effect begint te krijgen. Tot die tijd heeft de maan meer invloed.

Maan-/Neptunus-individuen heel goed door mensen heen kunnen kijken. dit komt omdat ze meer dan anderen verbonden zijn met hun onbewuste/onderbewuste geest. ze zijn in staat om voorbij de sluier van andere mensen te kijken, hoezeer ze zich ook proberen te verbergen. dit komt omdat ze van nature meer afgestemd zijn op de energie om hen heen.

Je zult zien dat de Zon in Vissen niet tot een sterke wil leidt – omdat deze voortdurend ‘aangevallen’ wordt door het Onbewuste Collectief.

Vissen verwijst naar het principe van ‘dienstverlening aan anderen’. Zon in Vissen suggereert dat je in dit leven karmische schulden moet betalen, en dat je waarschijnlijk mensen zult ontmoeten die je hulp nodig hebben, en je hulp zullen bieden. Maar er moet evenwicht zijn. Je voelt je aangetrokken tot het werken en leven ‘achter de schermen’ van het leven, in privéruimtes, om je gevoeligheid te beschermen.

Vissen is een waterteken, dat een grote emotionele gevoeligheid met zich meebrengt, een paranormaal vermogen dat getraind kan worden voor mediumschap – waar ik ervaring mee heb. Dit betekent eigenlijk alleen maar dat je je bewust wordt van je innerlijke gevoelens. Als je een gewoon gevoel van innerlijke vrede ontwikkelt, zul je je meer bewust worden van indrukken van buitenaf.

Als we ‘onszelf kennen’, zullen we ons ervan bewust worden wanneer er invloeden van buiten ons zelf komen.

Vissen-mensen hebben een groot medeleven omdat jij je voelt zoals een ander zich voelt. Dit kan nadelig zijn omdat het op zichzelf geen grote wilskracht met zich meebrengt, en je onbewust beïnvloed kunt worden door sterke persoonlijkheden of een negatieve sfeer. Je kunt merken dat je overweldigd raakt of je vreemd gedraagt. Het lijkt een beetje op het gedrag van het publiek bij een voetbalwedstrijd, waarbij iedereen onbewust hetzelfde doet. De sleutel daartoe is het vermijden van mensen en plaatsen waar u negatief door wordt beïnvloed, en het af en toe isoleren van uzelf om ‘weer in evenwicht te komen’. Dit is de enige manier.

Dienstverlening aan anderen bestrijkt een breed terrein. Ik merk op dat bij veel politici Vissen en/of Neptunus, de heersende planeet, op de een of andere manier benadrukt worden in hun geboortehoroscoop. De les is dat we moeten leren dat we, om mensen te helpen, vaak wreed en aardig moeten zijn.

Popsterren en andere beroemdheden kunnen dit ook laten benadrukken omdat het grote publiek zich aangetrokken voelt tot de ‘andere wereldsheid’ en glamour. Dit is de betekenis van ‘Charisma’. We zien dat dit aanleiding kan geven tot de hier genoemde gevoeligheidsproblemen en drugsmisbruik. Vooral omdat ze voor hun eigen welzijn te vaak in het openbaar verschijnen. We merken op dat velen op 36-jarige leeftijd zijn overleden.

Helaas kunnen Vissen-mensen zich door compassie laten overnemen, wanneer ze te onbaatzuchtig werken en zichzelf ziek laten worden. Ik merk op dat bij servicebanen als EHBO en Brandweer de eerste les is dat je jezelf niet in gevaar moet brengen, zodat ook zij een risico worden. Vissen op zichzelf geven je niet de hoeveelheid onthechting die nodig is om feiten te bekijken. Al vroeg in mijn leven ontdekte ik dat ik veel dingen voor mensen deed die ze vrij gemakkelijk zelf konden leren, en dat ik uitgeput raakte.

*“Als we een man een vis geven, geeft hij hem eten voor een dag. Als we hem een ​​net geven, zal hij het waarschijnlijk verkopen om vis te kopen”. [BTB]*

Een belangrijke overweging is dat iedereen in dit leven zijn eigen spirituele lessen te leren heeft, en dat je het karma van anderen zou kunnen verstoren als je probeert hun lasten op je te nemen.

Vissen regeren plaatsen zoals kerken of gevangenissen, ziekenhuizen en kloosters – waar mensen om de een of andere reden geïsoleerd zijn – karmisch ‘oogsten wat er gezaaid is’. Er kan dus een aantrekkingskracht daartoe bestaan. Misschien heb je een religieuze opvoeding gehad en kun je overwegen verpleegster, monnik of non te worden. Vanwege de gecontroleerde atmosfeer is dit een goede oplossing. Vrijwel elke minuut van de dag maakt deel uit van een georganiseerde routine.

Vissen beheersen drugs en alcohol als middel om een ​​veranderde bewustzijnsstaat te bereiken, en de kans is groot dat je in contact komt met verslaafden. Drugs moet je zoveel mogelijk vermijden. Ze kunnen een tijdje stimuleren, maar zijn op de lange termijn schadelijk voor de wilskracht. In ieder geval zullen ze het ECHTE PROBLEEM niet oplossen. Zie hoe verslaafden wilskracht moeten ontwikkelen om weer gezond te worden. Zie hoe beroemde mensen de neiging hebben verslaafd te raken. Ze worden als ‘slaven’ voor hun publiek, en voor de mensen die voor hun levensonderhoud van hen afhankelijk zijn.

Vissen zijn inderdaad het meest vatbaar voor dergelijke suïcidale neigingen – zoals gesymboliseerd door het onzinnige idee van ‘het ego opgeven’. – wat meestal betekent dat ze geen ego hebben dat ze kunnen opgeven, en dat het een ‘politieagent’ is om de stress van het nemen van beslissingen te vermijden. Het Collectief kent een sterk negatieve polariteit.

Als je leert jezelf af en toe van de wereld af te scheiden en het emotionele ‘lawaai’ uit te schakelen, zul je in staat zijn contact te maken met de hogere spirituele rijken om hulp en begeleiding te ontvangen. Of dit kan worden afgedwongen door een ziekenhuisopname.

Vissen houdt zich ook bezig met artistieke bezigheden, zoals schilderkunst, muziek, poëzie, dans en mode – die zich bezighouden met de emotionele reacties die door de verschillende werken worden opgeroepen, in plaats van met de meer logische aantrekkingskracht van woorden. Hierbij hoort ook de mogelijkheid tot Mediumschap.

Traditioneel wordt u geadviseerd ervoor te zorgen dat u alle belangrijke overeenkomsten schriftelijk vastlegt, omdat er sprake is van natuurlijke emotionele verwarring. Hoewel mensen niet altijd uit zijn op misleiding, kunnen er later misverstanden ontstaan.

Ik heb zelf Neptunus conjunct mijn Schorpioen ascendant, oppositie Maan conjunct venus in 7…
Het schijnt ervoor te zorgen dat de ander zich op jou projecteerd en denkt dat jij doet en bent wat die ander eigenlijk zelf is.
Een zeer lastig aspect.
Zorgt ook voor veel onbegrip vaak.

Het maakt je wel bizar creatief en mijn mercurius opposiet Uranus idem…

Lees ook eens:  De crisis tussen Rusland en Oekraïne

De Neptunus conjuncte Ascendant-aspecten zorgen ervoor dat je echt ongrijpbaar en dromerig lijkt. Het kan voor anderen moeilijk zijn om precies vast te stellen wie u bent.

Soms heb je misschien een inconsistente uitstraling of sfeer. Hoewel je erg magnetisch bent en andere mensen zich tot je aangetrokken voelen, kunnen ze je nooit helemaal doorgronden.

Met Neptunus conjunct Ascendant zie je er zacht en dromerig uit. Het kan zijn dat u illusoire ogen heeft die in zekere zin waterig zijn.

Neptunus lijkt veel op een hogere versie van Venus, dus Neptunus conjunct Ascendant betekent dat je veel sexappeal hebt. Je seksualiteit is echter minder diepgeworteld en ongrijpbaarder.

Anderen projecteren hun eigen beelden op jou, en het lijkt erop dat jij deze kwaliteiten overneemt, ongeacht wie je werkelijk van binnen bent. Je ‘echte’ zelf kan een beetje een mysterie zijn. Mensen zien wat ze willen zien.

Je kunt heel succesvol zijn in acteren, muziek of andere creatieve carrières. Veel mensen met Neptunus conjunct Ascendant hebben een talent voor het vermaken van anderen, omdat mensen in staat zijn om wat ze wensen op het individu te projecteren.

Neptunus conjunct Ascendant betekent dat je  ook een vertekend beeld van jezelf hebt. Net zoals anderen hun eigen mening op u projecteren, kunt u gemakkelijk  hun wensen overnemen .

Andere mensen hebben de macht om de manier waarop jij over jezelf denkt te veranderen, omdat het moeilijk voor je is om je ‘uiterlijke’ zelf duidelijk te zien. Sommige mensen met Neptunus conjunct Ascendant hebben de neiging weinig zelfvertrouwen te hebben als ze niet voorzichtig zijn met het opbouwen van zichzelf, omdat ze niet weten wie ze werkelijk zijn.

Je wordt gemakkelijk overweldigd door de harde dingen in de wereld en je kunt je gevoelens niet verbergen voor andere mensen. Je hebt een gevoelige uitstraling die bijna kinderlijk is.

Je sexappeal kan ook een beetje kinderlijk zijn, vooral als je een vrouw bent, hoewel mannen soms een vergelijkbare sfeer kunnen hebben. Je lijkt bijna buitenaards en ziet er tegelijkertijd jong en wijs uit. Het kan zijn dat u enigszins kwetsbaar overkomt.

Neptunus conjunct Ascendant is een heel merkwaardige plaatsing omdat je zoveel dingen kunt zijn! Uiteindelijk ben je erg kneedbaar op basis van wat de mensen om je heen willen en denken, dus het is moeilijk om precies vast te stellen hoe je overkomt.

Het is alsof je halverwege tussen de echte wereld en een andere wereld of hogere dimensie bestaat. De fysieke wereld kan hard voor je aanvoelen, dus je ontsnapt door jezelf te veranderen of een alternatieve realiteit te bedenken.

Hoewel je heel spiritueel verbonden bent met Neptunus conjunct Ascendant, is het ook een moeilijke plaatsing omdat je moeite hebt om in de realiteit te leven. (dit ligt ook aan andere planeten en standen in de rest van de horoscoop)

Je besteedt veel tijd aan het uitzoeken wie je bent en hoe je comfortabel in de wereld kunt bestaan. Hoewel mensen zich doorgaans tot u aangetrokken voelen, kunnen deze Neptuniaanse gevoelens ook problemen met uw eigenwaarde veroorzaken, waardoor u zich mogelijk helemaal uit de wereld terugtrekt als u zich overweldigd voelt.

Het is moeilijk voor je om contact te maken met anderen op een manier die echt en authentiek aanvoelt, omdat je nooit helemaal zeker bent van jezelf.

Andere mensen zijn er nooit helemaal zeker van of je hen je ware zelf laat zien of weerspiegelt wat ze willen zien. Je weet het zelf waarschijnlijk ook niet zeker! Dit kan er echter voor zorgen dat anderen zich bij jou in de buurt een beetje nerveus voelen, ook al zijn ze ook geïntrigeerd door jouw dromerige karakter.

Met Neptunus conjunct Ascendant wil je misschien verdwijnen of ontsnappen. Je bent erg gevoelig, dus het is gemakkelijk om overweldigd te raken door de hardheid van de wereld. Je raakt gemakkelijk van streek door geweld of iets kwetsends.

Probeer te leren dat u geen slachtoffer bent en vermijd het redden van andere mensen ten koste van uzelf. Je kunt immers andere mensen niet helpen als je niet eerst voor jezelf zorgt. ”Zet eerst uw eigen zuurstofmasker op”.

Misschien probeer je de realiteit of je onbeperkte toegang tot het spirituele rijk (wat ook angstaanjagend kan zijn) te blokkeren door bv het gebruik van verslavende middelen zoals drugs, alcohol of andere verslavingen. Ook dit hangt weer af van de rest van een horoscoop. Met Neptunus conjunct Ascendant ben je gevoeliger voor dit soort dingen dan de meeste anderen, omdat je weg wilt vluchten van nare dingen.

Als alternatief kun je proberen te ontsnappen naar je droomwereld en je terug te trekken uit de realiteit. Je kunt dit gemakkelijk doen omdat je verbeeldingskracht sterk is, maar dit blokkeert in feite het ontdekken van wie je werkelijk bent.

Met Neptunus conjunct Ascendant kun je een beetje een escapist zijn. Je hebt de neiging om dingen te idealiseren of ze helemaal te vermijden. Uiteindelijk moet je evenwicht leren.

Neptunus conjunct Ascendant betekent dat je heel gevoelig bent voor hogere trillingen. Je hebt gemakkelijk toegang tot het spirituele rijk (of je het nu beseft of niet), maar dit kan negatieve of angstaanjagende geesten naar je toe trekken. Je moet je leren afsluiten en beschermen hier tegen.

Je moet leren  hoe je jezelf geestelijk kunt beschermen. Je energie wordt voortdurend overbelast door de energie van spirituele wezens en andere mensen.

Als je jezelf kunt beschermen en je energie kunt beschermen, kun je ook werken aan de ontwikkeling van je eigen zelfgevoel. Met Neptunus conjunct Ascendant heb je niet de natuurlijke schilden (bescherming) waarmee de meesten van ons zijn geboren, maar je kunt ze wel creëren.

Je moet onderscheidingsvermogen ontwikkelen door te leren hoe je negatieve energieën, entiteiten en mensen eruit kunt filteren. Het is moeilijk voor je om te beoordelen wat goed en wat slecht voor je is, maar dit zijn vaardigheden die je in de loop van de tijd kunt ontwikkelen. Je kunt emoties ervaren van andere mensen, je kunt bv voelen wanneer ze aan jou denken, en soms kun je dan denken dat het jouw eigen gevoelens zijn, wat dus niet zo is. Dat maakt het verwarrend omdat je niet weet wat van jou is en wat van een ander persoon.

Als je Neptunus in het eerste huis hebt, maar het is niet precies conjunct met je Ascendant, zul je merken dat veel van dezelfde eigenschappen op jou van toepassing zijn, ook al zijn ze misschien niet zo sterk.

Neptunus Driehoek Ascendant

Met Neptunus driehoek Ascendant ben je gevoelig en een beetje paranormaal begaafd. Je hebt veel empathie voor andere mensen en je bent een beetje dromerig.

Je hebt de neiging om de wereld te zien via emoties en intuïtie, dus het kan moeilijk voor je zijn om je percepties onder woorden te brengen.

Deze eigenschappen zijn voor jou vanzelfsprekend vanaf je geboorte. Neptunus driehoek Ascendant brengt de beste eigenschappen van Neptunus in je uiterlijke persoonlijkheid.

Je kunt echter ook kwetsbaar zijn voor negatieve energie met Neptunus driehoek Ascendant. Je bent intuïtief en empathisch, maar dit kan lastig zijn om mee om te gaan als je te maken krijgt met een tragedie of gewelddadige daad. Dingen die u niet direct beïnvloeden,  hebben wel invloed op uw mentale toestand en energie.

Lees ook eens:  7 Manieren om te vertellen of iemand in je vorige leven was, volgens helderzienden

Met Neptunus driehoek Ascendant kan het nuttig zijn om te leren hoe je jezelf kunt afweren. Je energie is erg ‘open’, dus je neemt vaak de energie van andere mensen en spirituele entiteiten over.

Je bent vatbaar, wat het moeilijker maakt om jezelf te beschermen tegen dingen die je pijn zullen doen. Het leren creëren van energetische afdelingen is de eerste stap naar het herwinnen van uw zelfbeheersing.

Met Neptunus driehoek Ascendant is je verbeelding zeer actief. Het is gemakkelijk voor anderen om je intuïtie en dromerige sfeer in je uiterlijke persoonlijkheid te zien.

Het kan zijn dat u moeite heeft met het afleggen van duidelijke verklaringen of het uitvoeren van uw bedoelingen. Het is voor anderen moeilijk om te zeggen waar u werkelijk staat; je uiterlijke persoonlijkheid is waterig en is misschien niet goed gedefinieerd.

Neptunus driehoek Ascendant maakt je ook een beetje kinderlijk. Je drukt ware verwondering uit als je nieuwe dingen ontdekt, ongeacht je fysieke leeftijd. Als persoon ben je doorgaans vrolijk en vriendelijk in de omgang.

Hoewel mensen je niet helemaal kunnen vastpinnen, triggert dit anderen niet met het Neptunus-driehoek Ascendant-aspect, zoals dat wel het geval kan zijn bij de oppositie of het vierkant. Anderen voelen prettige gevoelens om je heen.

Je  hebt de neiging om te laten zien wat je voelt, maar deze emoties kunnen  heel snel veranderen. Je bent niet bedreigend voor anderen, maar je bent ook niet superconsistent.

Podiumkunsten kunnen een goede uitlaatklep zijn voor mensen met Neptunus driehoek Ascendant. Misschien heb je natuurlijke creatieve vaardigheden, of ben je misschien geïnteresseerd in het spirituele rijk of mythologie/fantasie.

Het is niet gemakkelijk voor u om via woorden en feiten uit te drukken wat u voelt, dus een creatieve uitlaatklep is vaak nuttig. Dit is een manier waarop mensen  kunnen leren wie je bent en de ware  jij kunnen zien .

Hoewel het Neptunus driehoek Ascendant-aspect gemakkelijk is, moet je voorzichtig zijn dat je  handelt naar je dromen. Je kunt gemakkelijk verdwalen in het fantasierijk, maar je leven zal niet veranderen tenzij je actie onderneemt.

De energie van de driehoek zal je niet aanzetten tot actie, dus dit is iets waar je jezelf toe moet dwingen.

Uiteindelijk kan niemand je leven veranderen, behalve jijzelf. Blijf niet hangen in slachtofferschap of zelfmedelijden (wat gemakkelijk te doen is met Neptunus driehoek Ascendant), maar concentreer je in plaats daarvan op het realiseren van je  eigen leven.

Kijk naar de rest van uw diagram om te zien welke actiegerichte plaatsingen u heeft. Dit zijn kwaliteiten waaruit u kunt putten om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Ten slotte kan het bij Neptunus driehoek Ascendant nuttig zijn als je leert hoe je jezelf kunt aarden. Het kan zijn dat u zich een groot deel van de tijd te zweverig voelt, wat tot nietsdoen leidt. Aarden is een manier om in de echte wereld te blijven en tegelijkertijd je verbinding met de spirit te behouden.

Neptunus Sextiel Ascendant

Met Neptunus sextiel Ascendant heb je een beetje een dromerige aard. Je bent extra gevoelig voor de omgeving en kunt gemakkelijk subtiele energie oppikken die andere mensen misschien missen.

Je kunt de stemmingen van mensen om je heen lezen, ook al ben je je daar niet bewust van. Je persoonlijkheid is veranderlijk, dus je kunt met verschillende soorten mensen omgaan en projecteren wat zij willen zien.

Met Neptunus sextiel Ascendant ben je een natuurlijke kameleon. Je voelt hoe andere mensen willen dat je verschijnt en jezelf verandert.

Deze vaardigheden zijn echter heel subtiel. Uw veranderingen zullen niet duidelijk zijn voor andere mensen, ongeacht hoe goed zij u kennen.

Zelfs je werkelijke uiterlijk kan een beetje vloeiend zijn met Neptunus sextiel Ascendant. Anderen weten misschien niet hoe ze de manier waarop je verschijnt moeten beschrijven, en zelfs jij bent misschien een beetje in de war!

Omdat u zo veranderlijk bent, kan het lastig zijn om uw eigen wensen en behoeften aan andere mensen uit te leggen. Met Neptunus sextiel Ascendant heb je de mogelijkheid om te leren hoe je je illusoire aard kunt benutten en tegelijkertijd trouw kunt blijven aan jezelf.

Dit kost veel werk, maar het doel is om je Neptuniaanse kwaliteiten naar de echte wereld te brengen in plaats van ze in je onbewuste geest achter te laten. Werk eraan om uw ideeën solide te maken en uw dromerige gedachten onder woorden te brengen.

In groepen ben je meestal vriendelijk en zelfs een beetje charmant. Je bedreigt geen andere mensen en maakt gemakkelijk vrienden, maar je neemt ook de energie van andere mensen over.

Je bent passief en vormbaar, maar soms vergeet je wat goed voor  je is en wat iemand anders wil. Jouw meningen en waarden worden gemakkelijk beïnvloed door de energie van anderen.

Met Neptunus sextiel Ascendant moet je leren grenzen te stellen met andere mensen. Werk aan het verbeteren van uw zelfvertrouwen en eigenwaarde. Je hebt de neiging je te wentelen in medelijden, maar op de lange termijn zal dit je niet helpen.

Leer hoe u actie kunt ondernemen en uw eigen leven kunt veranderen in plaats van te proberen te ontsnappen naar uw droomwereld of uw problemen te vermijden.

Het is oké om fouten te maken! Je moet gewoon opstaan ​​en het opnieuw proberen.

Je hebt een werkelijk vruchtbare verbeeldingskracht met Neptunus sextiel Ascendant. Als je leert hoe je je dromerige kant kunt ontsluiten, kun je veel in de wereld doen. Deze kwaliteiten bestaan ​​al in jou; ze moeten gewoon geoefend worden.

Je emoties kunnen gemakkelijk door anderen worden beïnvloed, dus met Neptunus sextiel Ascendant heb je voldoende tijd voor jezelf nodig om je eigen overtuigingen en waarden te ontwikkelen voordat je met andere mensen praat.

Uiteindelijk heb je een rustgevende, vrolijke aanwezigheid en ben je gevoelig voor energie. Dit zijn allemaal goede eigenschappen, zolang je maar leert hoe je je dromerige kant in de echte wereld kunt integreren en grenzen kunt stellen met anderen.

Neptunus Oppositie Ascendant

Neptunus oppositie Ascendant wordt ook wel Neptunus conjunct Descendant of Neptunus stand genoemd.

Met dit Neptunus oppositie Ascendant-aspect weet je misschien niet helemaal zeker hoe je eruit ziet. Je kunt nooit beslissen of je uiterlijk leuk vindt of niet. In feite lijkt het erop dat uw fysieke verschijning voortdurend verandert of net buiten uw bereik ligt.

Neptunus oppositie Ascendant betekent dat je moeite kunt hebben met kleding, mode, schoonheid etc. Deze gebieden voelen duister en dromerig aan, waardoor je nooit precies weet wat je wilt.

U kunt uw uiterlijk baseren op wat uw partner van u ziet of denkt, zodat de manier waarop u over uzelf denkt, verandert op basis van de oordelen van uw partner.

In feite betekent Neptunus oppositie Ascendant dat uw relaties, vooral uw één-op-één relaties, worden beïnvloed door deze ongrijpbare, dromerige Neptuniaanse aard. Misschien zie je je partners door een roze bril en heb je een idealistische kijk op relaties.

Als je een relatie hebt, lost je identiteit op in die van je partner en omgekeerd. Het is moeilijk voor u om de integriteit van uw eigen persoonlijkheid en zelfbeeld te behouden. Dit kan ook gebeuren in hechte, één-op-één vriendschappen.

Met Neptunus oppositie Ascendant heb je moeite om mensen duidelijk te zien. Je kunt de ware aard van anderen vervormen en hun negatieve eigenschappen missen.

Dit kan feitelijk emotionele afstand creëren tussen jou en je partner. Neptunus oppositie Ascendant betekent dat jouw idealen over de relatie niet op de werkelijkheid zijn gebaseerd, dus je hebt te maken met een dualiteit.

Lees ook eens:  De eerst horoscopen werden gemaakt door Sumeriërs

Als je een relatie hebt, kan de ene partner emoties negeren, terwijl de ander alleen op basis van gevoelens functioneert. Je kunt beide rollen spelen met het Ascendant-geboorteaspect van Neptunus.

Eén partner lijkt misschien zwak, onschuldig of gemakkelijk te beïnvloeden door bedrog. Neptunus oppositie Ascendant betekent meestal dat je codependente relaties aantrekt, hoewel je beide rollen in verschillende partnerschappen kunt spelen. Dit kan ook gelden voor je vriendschappen.

Met Neptunus oppositie Ascendant kun je relaties aangaan met mensen met wie je medelijden hebt. Je probeert mensen te redden en hebt zelfs het gevoel dat de underdog aantrekkelijk is. Op de lange termijn werkt dit echter niet.

Het kan zijn dat u veel relaties met ontrouwe partners heeft, of dat u relaties aangaat met verslaafden, chronische leugenaars, seksverslaafden, narcisten, enz. Het kan moeilijk voor u zijn om hieraan te ontsnappen, omdat u de neiging heeft vast te blijven zitten in uw waanvoorstellingen.

Als je zou moeten toegeven dat je een vals beeld over een partner hebt gecreëerd, dan zou je ook moeten beseffen dat de partner die je verlangt überhaupt nooit heeft bestaan. Met Neptunus oppositie Ascendant kun je hele relaties opbouwen met mensen die niet echt bestaan.

U kunt echter ook  de partner zijn  die liegt, bedriegt of controleert. In dit geval moet je  ook omgaan met je waanvoorstellingen.

Je moet leren hoe je in de echte wereld kunt leven zonder te hoeven ontsnappen. Als jij deze persoon bent, houd je jezelf waarschijnlijk op meer dan één manier voor de gek.

Het  is voor iemand met Neptunus oppositie Ascendant mogelijk om balans te vinden, maar het kost moeite.

Uiteindelijk verlang je naar die illusoire, spirituele samensmelting van twee mensen. Je bent bijna op zoek naar iets buitenaards in relaties, en daarom heb je de neiging mensen aan te trekken die alles lijken te zijn wat je wilt.

Wat je je misschien niet realiseert, is dat dit soort relaties alleen tot stand komen door hard werken. Neptunus oppositie Ascendant zorgt ervoor dat je wilt ontsnappen, maar de enige manier om te krijgen wat je wilt is door  de minder prettige situaties te doorstaan.

Je zult moeten leren hoe je sterke grenzen kunt stellen in relaties. Het is nuttig om een ​​soort systeem te creëren voor reality checks om er zeker van te zijn dat uw relatie is wat u  denkt dat deze is.

Met Neptunus oppositie Ascendant heb je de neiging je slachtoffer te voelen in relaties. Het is belangrijk om jezelf eraan te herinneren dat dit niet waar is.

In feite ligt de waarheid altijd vlak voor je neus, zelfs als je die niet kunt zien. Je  hebt altijd de macht om je eigen situatie te veranderen.

Met Neptunus oppositie Ascendant  kun je de spirituele relatie hebben die je wenst, maar die bereik je niet door je partners tot slachtoffer te maken. Eigenlijk vind je deze relatie door eerst een sterk zelfgevoel te creëren en dit vervolgens met je partner te delen.

In hogere manifestaties kan Neptunus oppositie Ascendant je ware zielsverwant vertegenwoordigen. Je kunt een spiritueel verlichte romance vinden, maar je zult eerst dit aspect moeten genezen.

Met Neptunus oppositie Ascendant verlang je naar onvoorwaardelijke liefde, maar je weet niet hoe je die moet krijgen. De eerste stap is uitzoeken wat  echt is . Negeer uw instincten niet, maar confronteer uw problemen en werk ze uit.

Neptunus vertegenwoordigt verlichting en spirituele liefde, maar kan ook waanvoorstellingen vertegenwoordigen. Je wilt leren hoe je de beste eigenschappen van Neptunus kunt omvatten en tegelijkertijd de moeilijkere eigenschappen kunt overbrengen.

Neptunus Vierkant Ascendant

Met Neptunus vierkant Ascendant heb je een beeld van jezelf dat niet is wat andere mensen zien. Er zit de droomversie van jezelf in je hoofd, en dan is er de echte versie van jou die aan anderen verschijnt.

Neptunus vierkant Ascendant kan voor veel verwarring zorgen. Het kan zijn dat je worstelt met je uiterlijke identiteit. Dit kan leiden tot misvattingen en een gebrek aan vertrouwen in uw hechte relaties.

Je bent extreem gevoelig voor energie. Je merkt vooral verbale en non-verbale communicatie van anderen op, zoals signalen zoals gezichtsuitdrukkingen, lichaamstaal of zelfs energetische verschuivingen.

Maar eigenlijk kun je ook  te gevoelig zijn. Als je een gezichtsbeweging bij iemand anders ziet die ‘niet klopt’, vat je dat persoonlijk op en voel je je zelfbewust.

Je kunt dingen gemakkelijk verkeerd begrijpen, waardoor het moeilijk voor je is om op een diep niveau contact te maken met mensen.

Met Neptunus vierkant Ascendant gebruik je andere mensen als spiegel om jezelf te beoordelen. Daarom ben je zo gevoelig voor hun reacties. Je ziet de reacties van andere mensen niet duidelijk, maar toch baseer je je eigenwaarde op deze reacties.

Je kunt je gemakkelijk onwaardig voelen met Neptunus vierkant Ascendant. Je zou je individualiteit kunnen opofferen om anderen gelukkig te maken, maar hierdoor zul je je op de lange termijn alleen maar slechter voelen.

Soms zien mensen het slechtste aan jou met Neptunus vierkant Ascendant, ook al zijn hun oordelen vals. Dit aspect zorgt ervoor dat anderen dingen op jou projecteren zonder op de feiten te wachten.

Anderen kunnen de dingen die ze haten aan zichzelf op jou afschuiven, waardoor jouw beeld vertekend raakt.

Met Neptunus vierkant Ascendant zul je moeten leren hoe je voor jezelf kunt opkomen. Je moet erachter komen hoe je volkomen eerlijk tegen mensen kunt zijn, zelfs als dit betekent dat ze je niet aardig zullen vinden. Dit is de enige manier om je beter over jezelf te voelen.

Dit vierkant zal je letterlijk dwingen een sterk gevoel van uiterlijke zelf te creëren. Vierkantjes zijn zwaar, maar het zijn geweldige leraren.

Als kind voelde je je misschien niet op je plaats. Sommige mensen met Neptunus vierkant Ascendant voelen zich zelfs een buitenaards wezen. Het kan zijn dat je niet wist waar je hoorde.

Houd in gedachten dat al deze pijn je leert hoe je een  sterk zelfgevoel kunt ontwikkelen, ongeacht wat andere mensen denken.

Je ego en identiteit zijn enigszins gefragmenteerd met Neptunus vierkant Ascendant, dus je kunt in de war raken over hoe je in de wereld past. Door vallen en opstaan ​​zul je langzaam je plaats ontdekken.

Pas op dat u daadwerkelijk actie onderneemt in plaats van te dagdromen of uzelf tot slachtoffer te maken. Dit vierkant kan alleen worden genezen door hard te werken! Het is belangrijk om jezelf te disciplineren, zodat je dromen werkelijkheid worden.

Het Neptunus-vierkante Ascendant-aspect gaat helemaal over het integreren van je spirituele zelf in de echte wereld, ongeacht wat mensen denken. Je zult leren dat het veel beter is om jezelf te zijn dan te proberen iemand anders te zijn.

Laat negativiteit uw vertrouwen in uw capaciteiten niet vernietigen. Je hebt veel creatieve en spirituele vermogens, maar het zal werk vergen om ze in je uiterlijke persoonlijkheid te integreren.

Niet alles zal altijd perfect zijn, maar zolang je je ware zelf vertegenwoordigt, ben je actief bezig met het helen van Neptunus vierkant Ascendant.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥