web analytics
...

Helderzienden leggen uit hoe je kunt zien of iemand in je vorige leven was

4588b923dfc9ec763b0495ea02845ba2 via Angel-WingsHeb je ooit iemand ontmoet met wie je meteen een sterke band voelde, ondanks het feit dat je nog nooit eerder had ontmoet? Dit fenomeen zou kunnen duiden op een willekeurige maar krachtige synergie tussen twee vreemden. Als je echter openstaat voor het idee van vorige levens, bestaat de kans dat je een bekende vreemdeling op een totaal andere plaats en op een ander tijdstip hebt gekend. Veel paranormaal begaafden en spiritualisten geloven dat we in ons huidige leven connecties hebben met de mensen, plaatsen en zelfs huisdieren in ons huidige leven. En als je je ooit hebt afgevraagd of je een vorig leven hebt gehad , wil je waarschijnlijk weten hoe je kunt zien of iemand die je kent ook in je vorige leven was.

Of je er nu in gelooft of niet, vorige levens en reïncarnatie zijn behoorlijk fascinerende onderwerpen. Veel religies (waaronder hindoeïsme, boeddhisme en sommige sekten van het jodendom en de islam) nemen het concept van vorige levens en reïncarnatie op in hun geloofssystemen, en spirituele lezingen over vorige levens zijn ook populair geworden in westerse new age-kringen. Het concept van een vorig leven hangt af van het idee dat we een niet-fysieke ziel of essentie hebben die in de loop van levens van het ene fysieke lichaam naar het andere gaat – wat in theorie betekent dat je vele levens had kunnen hebben (en connecties met anderen) voor degene die je momenteel leeft.

“Iedereen heeft een vorig leven of vorige levens”, vertelt paranormaal begaafde Andrew Brewer aan Bustle. “Mensen reïncarneren omdat ze hier graag zijn.” Een vorig leven hebbenbetekent in wezen dat je zielenessentie een fysieke vorm heeft aangenomen in je huidige leven omdat het hier eerder is geweest – en hier weer wil zijn om iets meer te ervaren of op de een of andere manier te groeien. Hopelijk evolueren onze zielen op een manier die nieuwe wijsheid brengt in toekomstige levens, maar volgens Brewer veranderen mensen niet drastisch van het ene leven naar het andere. “Beschouw elke incarnatie als de persoonlijke uitdrukking van het zelf van de ziel”, zegt Brewer. “Elke ronde komen we met vergelijkbare eigenschappen, talenten en eigenaardigheden – evenals consistente fysieke kwaliteiten, ongeacht ras of geslacht – die echo’s van onze dominante zielsessentie … Er moet een unieke kwaliteit zijn die reïncarneert.”

Lees ook:   Na de dood het overzicht

Omdat we de neiging hebben om “kijken, handelen, denken en verwerken” op een vergelijkbare manier te reïncarneren gedurende meerdere incarnaties, is het logisch dat we ook IRL-aanvaringen hebben met zielen die we in andere levens hebben gekend. Blijkbaar, wanneer je iemand ontmoet die je in een vorig leven hebt gekend, zal de verbinding anders aanvoelen dan met iemand anders die je ontmoet. En zoals je je kunt voorstellen, is het een krachtige chemie.

Als je een wilde band met iemand hebt en je je afvraagt hoe je kunt zien of iemand je vorige levenspartner is , dan is dit waar je volgens helderzienden op moet letten.

1

Astrologische compatibiliteit

Ashley Batz/Bustle

Als je jezelf regelmatig afvraagt ​​” Is mijn partner uit een vorig leven? “, dan zul je enthousiast zijn om te weten dat je astrologische geboortehoroscoop het antwoord kan hebben. “Je kunt via astrologie heel duidelijk verbanden met vorige levens zien”, zegt Brewer. “[Synastry] wordt meestal gebruikt bij het zoeken naar de romantische mogelijkheden tussen twee potentiële partners.” De tak van astrologie die synastrie wordt genoemd , wordt gebruikt om de compatibiliteit tussen twee of meer geboortehoroscopen te vergelijken – en een ervaren astroloog of paranormaal begaafde zal weten naar welke kosmische aanwijzingen hij moet zoeken naar een verbinding uit een vorig leven met je geliefde .

2

Doe een gut-check als je iemand ontmoet

Niet iedereen heeft zijn geboortekaart of die van zijn partner bij de hand om te vergelijken, maar er zijn andere, eenvoudigere manieren om te weten of iemand in een vorig leven bij je is geweest – zoals hoe je je voelde toen je ze voor het eerst ontmoette. Iemand ontmoeten uit je ‘zielengroep’ (of de groep mensen met wie je in vorige levens een hechte band hebt gehad) zal doorgaans een merkbare darmreactie veroorzaken. Deze reactie op hun aanwezigheid kan goed of slecht zijn, maar volgens Brewer zal je reactie op het ontmoeten van een vorig leven nooit neutraal zijn. Als je iemand echt leuk vindt of niet leuk vindt wanneer je hem of haar voor het eerst ontmoet zonder te weten waarom of een logische reden te hebben, kan dit een teken zijn dat je in een vorig leven contact hebt gehad.

En soms zul je veel meer voelen dan leuk of niet leuk vinden. Het gevoel van liefde op het eerste gezicht ervaren is nog een van de krachtige tekenen dat je een vorig leven met iemand hebt gehad . “Er bestaat niet zoiets als liefde op het eerste gezicht – het is eigenlijk liefde op het eerste gevoel” , vertelt paranormaal medium Vincent Genna, MSW aan Bustle. “Zonder het bewust te weten, [misschien] heb je een herinnering aan een vorig leven.” Als je het gevoel hebt dat het liefde op het eerste gezicht was met je partner, dan ben je misschien eerder samen geweest.

87c4bdb1d4226b43df74b2a5fbf885fb via Angel-Wings

3

Je voelt je tot elkaar aangetrokken

Soulmates (of mensen met wie je vorige levens hebt gehad ) kunnen in allerlei verschillende vormen in je huidige leven komen. En een soulmate hoeft niet per se een romantische partner te zijn – ze kunnen je vriend, je buurman of zelfs een broer of zus zijn. Maar het enige gemeenschappelijke thema tussen alle connecties uit vorige levens is dat je je erg tot elkaar aangetrokken voelt, volgens paranormaal medium Erica Korman . Dit zou kunnen betekenen dat jullie zielen een soort van onafgemaakte zaken hebben om uit te werken of dingen die jullie nog van elkaar moeten leren. “Niemand wordt per ongeluk in je leven gebracht”, zegt Korman. “We ontmoeten elkaar allemaal met een reden, of we het nu weten of niet.”

4

Relatiedynamiek is verwarrend

Soms kan het in relaties voelen alsof de ‘rollen’ zijn omgedraaid. Als dit vaak gebeurt en je de hoofdoorzaak niet kunt achterhalen, kan er sprake zijn van actie uit een vorig leven. Als u en uw moeder bijvoorbeeld een vorig leven deelden, maar de rollen waren verwisseld (dwz u was de ouder en zij het kind), dan kan dit uw dynamiek vandaag op een verwarrende manier beïnvloeden.

“Je reist over het algemeen met dezelfde groep zielen als je reïncarneert, maar je kunt verschillende rollen spelen in elkaars leven”, vertelt paranormaal medium Caroline Zani aan Bustle. “Als je ooit iemand hebt horen zeggen: ‘Ik heb het gevoel dat ik de moeder ben en zij het kind’, wanneer ze het over hun moeder hebben, dan is dat een sterke aanwijzing dat ze een karmische balans aan het spelen zijn.’

5

Tijd lijkt niet te bestaan ​​als je samen bent

Sommige vriendschappen kunnen een leven lang meegaan. Als je een vriend hebt met wie je jaren gaat zonder te praten, maar gemakkelijk verder gaat waar je was gebleven, kan dat betekenen dat ze een connectie uit een vorig leven zijn. Dingen als tijd en afstand zullen je band met je beste vrienden niet veranderen als ze vanuit een ander leven met je verbonden zijn. Als het de bedoeling is dat je opnieuw verbinding maakt, zal dit leven je altijd samenbrengen. “Met internet en sociale media kun je gemakkelijk verloren mensen vinden, tenminste als ze gevonden willen worden”, vertelt spiritueel therapeut en paranormaal begaafde Davida Rappaport aan Bustle. “Als ze niet willen dat je ze vindt, is je karma met hen misschien compleet in dit leven.”

6

Verbindingen met vorige levens zijn niet alleen beperkt tot mensen

Verbindingen met vorige levens zijn niet beperkt tot mensen. Interessant genoeg is uw huisdier misschien in een vorig leven bij u geweest. “In veel gevallen weten dieren instinctief waar ze willen zijn – het huis dat ze willen, de menselijke ouder die ze zoeken – of ze weten dat je hen kunt helpen het huis te vinden dat ze nodig hebben”, zegt Rappaport. “Als iemand zich aangetrokken voelt tot een bepaald dierras en er is geen verklaring voor, dan kan het uit een vorig leven zijn.”

Dat gezegd hebbende, is het mogelijk dat sommige dieren mensen vinden omdat hun zielen verbonden zijn vanuit een vorig leven. Maar omdat we een dier gewoon niet kunnen vragen hoe ze zich voelen, moeten we met ons gevoel meegaan. “Er is misschien iets aan een dier waardoor je het gevoel krijgt dat jullie allebei bij elkaar horen en misschien ook wel”, zegt Rappaport. “Als een dier je wil, komen ze op de een of andere manier terecht waar je ze op het juiste moment kunt vinden.”

https://www.bustle.com/

32747fae13e8a314bfbbdc24a5d7b159 via Angel-Wings

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button