web analytics

Oogcontact met je tweelingziel?

Oogcontact met je tweelingziel

Ur eyes are my favorite. I love looking at them. Even if we don’t talk I feel happy if I can see them.

Tweelingzielen zijn zielen die bij elkaar horen en vanaf het begin van hun leven voor elkaar  bestemd zijn. Ze zijn ingesteld om afzonderlijke wegen te gaan, te groeien en te leven ​​in verschillende omgevingen, waarna het lot ze samenbrengt op het moment dat ze klaar zijn om liefde op het hoogste niveau te kunnen hanteren. Het oogcontact met tweelingzielen is een teken dat de tweelingzielen inderdaad voor elkaar bestemd waren.

Het oogcontact met de Tweelingziel
De ogen staan ​​bekend als het meest krachtige lichaamsdeel dat iemands emoties en gevoelens uitdrukt. Het is heel normaal dat geliefden constant in elkaars ogen kijken in de zin van waardering en liefde, maar het soort oogcontact dat tweelingvlammen ervaren is nogal speciaal en heeft een veel dieper en intenser gevoel dan die met anderen.

Het begin van liefde
Een  blik naar een vreemdeling die voor jou bestemd was, zal zeker diepe gevoelens in je opwekken en wekken. Het is gezegd; op het moment dat je, je tweelingziel ontmoet, zal elke centimeter van jullie naar elkaar wijzen en je  intuïtie zal zeker ook naar hen wijzen.

 

Liefde op het eerste gezicht is echt een  geval van tweelingzielen, omdat je eigenlijk één ziel ooit was, gescheiden van elkaar om je apart te ontwikkelen en te groeien om elkaar daarna weer aan te vullen. Deze relatie kan worden toegeschreven als een soort magneet; je bent als twee magneten die alleen maar naar elkaar kunnen staren en meteen aangetrokken voelen tot elkaar.

Bijzondere  liefde
De ogen staan ​​bekend als de spiegel van de ziel en kunnen  laten zien wat iemand diep van binnen voelt. Het oog is het grootste hulpmiddel dat tweelingzielen hebben om op een dieper en hoger niveau met elkaar te verbinden. Het is door de ogen dat jullie twee in staat zullen zijn om de ander te laten zien wat er echt in hun ziel gaande is; het geluk, de pijn, de liefde, de genegenheid, de waardering etc. Je kunt verdrinken in elkaar ogen. Een simpele blik in de ogen van je tweelingziel zal je zeker naar hetzelfde niveau van gevoelens brengen als zij hebben. Het is het onuitgesproken gesprek dat jullie tweeën ooit zullen hebben.

Lees ook:   Regressie Vorige levens cd's downloads

 

 

Love struckBewondering

Heb je jezelf ooit vastgeklampt aan iemand van wie je houdt zonder te weten waarom en hoe dat kan? Je hebt misschien net je tweelingziel ontmoet. De ogen delen een onverklaarde verbinding tussen tweelingvlammen, zoals verteld door verschillende mensen die hun tweelingzielen hebben ontmoet.

Ze zeggen dat ze vaak naar elkaar staren met een gevoel van bewondering, waardering, liefde, tederheid, zorgzaamheid en genegenheid.

Vergeving en begrip
Ruzies, en ruzies zijn, net als in andere relaties, ook heel gewoon bij tweelingzielen. Je zult merken dat je ook nu  bvgeïrriteerd of boos kunt zijn over de acties of woorden van je tweelingziel. Echter, alleen  staren in elkaars ogen zal de bitterheid en woede in jou al snel weer doen verdwijnen.

De ogen zullen je telkens weer doen herinneren aan elk leuk moment met hen, elk detail over hen dat je gek maakt, de beste momenten die jullie tweeën ooit hebben gedeeld enz. Al deze herinneringen zullen het gevoel van liefde doen ontbranden en je zult je zeker met elkaar verzoenen. Je zult altijd denken aan die ogen naderhand. Dat moment.

Realiseer je nu hoe belangrijk het oogcontact met de ander is, de ogen zijn echt de vensters van de ziel, het gevoel van liefde en nabijheid wordt gevoeld door in de ogen van je tweelingziel

te kijken.

 

 

 

 

The Look GIF - The Look GIFs

Every time our eyes meet no matter how little or how long time has past we realize and feel that love over and over and over. Its our souls saying "tag ur it" and "yes i have found you once again my love!" We recognize one another lifetime after lifetime after lifetime!

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button