web analytics
11:11 Dubbele getallen
Leven na dit Leven - BDEReincarnatie

Morbide overgewicht en vorige levens

Obesitas, morbide
Morbide Obesitas is een levensbedreigende aandoening waarbij het individu 100 pond of meer boven zijn optimale gewicht voor zijn lengte is als gevolg van de chronische drang om te veel te eten.

Oorzaken: Hoewel de geneeskunde speculeert dat genetische mutatie, hersenchemie, fysieke verslaving, psychologische pijn of een combinatie hiervan de oorzaak is van morbide obesitas, heeft ze geen van deze als oorzaak genoemd. Op de gewichtsniveaus geclassificeerd als morbide obesitas, IS niet-genezen karma uit vorige levens de primaire oorzaak… zoals in:

* Het verleden voeden: De meest voorkomende oorzaak van morbide obesitas in vorige levens is verhongering in een of meer vorige levens. Gedurende het grootste deel van de menselijke geschiedenis was voedsel schaars. Mensen aten meestal niet elke dag. Als ze aten, waren er hoogstens twee lichte maaltijden. Honger was een sensatie waar mensen mee hebben leren leven. Uithongering was wat de meeste mensen hun hele leven probeerden te vermijden. Wanneer mensen in vorig leven na vorig leven zijn omgekomen van de honger, ontwikkelt hun lichaam een ​​constant verlangen om te veel te eten en hun geestemoties zorgen ervoor dat dit gebeurt.

* Angst voor het verleden: Zelfs als het individu in vele vorige levens niet echt verhongerde, was de angst om te verhongeren altijd aanwezig. Angst voor de zeer reële dreiging van verhongering is bijna net zo dwingend – karmisch – als daadwerkelijk zijn uitgehongerd. In vorige levens was bijna iedereen persoonlijk getuige van een of meer mensen die stierven van de honger (of letterlijk dood op straat lagen). De enige remedie tegen hongersnood was elke gelegenheid aangrijpen om te eten… en te veel te eten.

* Schuldig in het verleden: Schuld uit vorige levens is een andere krachtige drijfveer van het huidige leven Morbide Obesitas. Degenen die zichzelf volproppen met voedsel – terwijl de meeste anderen om hen heen verhongerden – zullen nu vaak als straf zwaarder worden. Het schuldgevoel over hun wangedrag stapelt zich op de kilo’s – en houdt ze aan – zolang het individu zich slecht voelt omdat hij in vorige levens “cake heeft gegeten” terwijl anderen niets hadden.

* Afschuw in het verleden: Degenen die in vorige levens “dikke” mensen hebben geplaagd, bespot, belachelijk gemaakt of gehaat, zijn deze keer de dikke. Dit is klassiek karma uit een vorig leven: “Wat je haat, daar reïncarneer je in!” De enige manier om te stoppen een dik persoon te haten, is door ze te begrijpen… door er een te worden, vooral in de huidige gekke samenleving. Alleen wanneer de dikke persoon stopt met een hekel te hebben aan zichzelf en anderen die “dik zijn zoals zij”… kan het gewicht voorgoed verdwijnen. Klik hier

voor meer informatie over de oorzaken van “Fat Karma” in vorige levens .

Symptomen: Obesitas, zoals gedefinieerd door de National Institutes of Health, betekent dat een persoon 20% of meer weegt dan zijn optimale lichaamsgewicht voor zijn lengte. Morbide obesitas, ook bekend als “klinisch ernstige obesitas”, betekent een persoon 100 pond of meer boven zijn lichaamsgewicht, met een body mass index van 40 of hoger.

Door vorige levens veroorzaakte Morbide Obesitas heeft een hoge mate van terugval. Michael Hebranko, bijvoorbeeld, was in de jaren tachtig, met 1.100 pond, de dikste man ter wereld. Met de hulp van dieet-oefencoach, Richard Simmons, viel Hebranko in slechts 19 maanden af ​​tot slechts 200 pond. Hij haalde het Guinness Book of Records in 1990 als ’s werelds beste dieter. In 1997 stond Hebranko weer op 1.000 pond.

Lees ook:   Vrouw komt terug uit de dood met bijzonder verhaal

Zonder de onderliggende problemen uit vorige levens die de morbide obesitas veroorzaakten op te lossen, reïncarneerden de kilo’s, wat aantoont dat zijn verleden nog steeds aanwezig was.

After Effects: Karma werkt op basis van standaard, wat betekent dat het de toekomst voor een persoon creëert in een vooraf bepaald patroon, tenzij die persoon actieve stappen onderneemt om het te genezen. Dus het individu, dat morbide obesitas heeft en bij wie de diagnose is gesteld, heeft twee keuzes. Ofwel kunnen ze niets doen en laten ze hun ziekelijke zwaarlijvigheid zijn gang gaan en uiteindelijk worden ze gedood – ofwel nemen ze actieve stappen om de oorzaken van hun oncontroleerbare overeten te genezen. Niemand is een hulpeloos slachtoffer van karma uit vorige levens… tenzij ze niets doen en ervoor kiezen om er het ‘slachtoffer’ van te worden.

Advies: Wanneer de levensles die verband houdt met morbide obesitas volledig is geleerd en “opgenomen” in de lichaam-geest van de persoon, kan het lichaam de onbeheersbare drang om te veel te eten loslaten. Vaak is het enige dat nodig is dat het individu de vorige levens onder ogen ziet waarin te veel eten is ontstaan. Teruggaan naar het verleden via genezing van vorige levens wordt het middel om de morbide zwaarlijvige te bevrijden van de veroordeling om die lessen in de toekomst te herhalen.

Psychologische blokkades om gewicht te verliezen

De “GEMEENSCHAPPELIJKE PATRONEN ” van psychologische blokkades voor gewichtsverlies!

Dit zijn de veelvoorkomende onbewuste mentaal-emotionele patronen die ervoor zorgen dat mensen overgewicht hebben. Als deze patronen eenmaal zijn doorbroken bij een persoon, zal het hen bevrijden van het opsluiten in een gevangenis van extra vlees. Gewicht wordt dus veroorzaakt door:

Verlicht angsten … luister gewoon naar deze gemeenschappelijke zelfpraat:
– In plaats daarvan: zoek andere manieren om je angsten te verlichten.

“Omdat ik dik ben, zal ik geen doelwit zijn voor seksuele aanvallen (verkrachting, aanranding, moord)”
“Als ik mager was, zou ik mijn huwelijk kunnen verlaten en mijn gezin uit elkaar kunnen halen, dus ik moet dik zijn”
“Als ik dun was, ik zou van baan kunnen veranderen, dat maakt me bang, dus ik moet dik zijn”
“Omdat ik dik ben, kan ik buiten de hoofdstroom van het leven blijven en volkomen veilig zijn”

Verlicht / Beheer stress … luister gewoon naar deze gemeenschappelijke zelfpraat:
– In plaats daarvan: zoek hulp bij uw drukke leven en neem tijd voor uzelf.

“Ik heb het te druk om te sporten omdat mijn baan / leven / gezin zo stressvol is”
“Ik heb het te druk om te sporten vanwege (vul de lege ruimte in) dus ik kan niet afvallen”
“Ik heb het te druk om te slapen, dus ik eet eten om mezelf wakker te houden”

Compensatie voor deprivatie … luister gewoon naar deze gemeenschappelijke zelfpraat:
– In plaats daarvan: zoek andere manieren om jezelf snel en gemakkelijk tevreden te stellen.

“Eten is gemakkelijk en het geeft me onmiddellijk voldoening en ik voel me beter”
“Ik mag geen plezier hebben, dus ik eet in plaats van plezier te hebben”

Onderdrukking van kwetsbare gevoelens … luister gewoon naar deze algemene zelfpraat:
– In plaats daarvan: probeer je kwetsbare gevoelens te ventileren.

Lees ook:   Peuter zingt mee met Elvis

“Ik eet als ik verdrietig, boos of angstig ben, omdat ik het voor mezelf kan doen”
“Ik moet mijn gevoelens opeten omdat niemand me waardeert: eten helpt het allemaal te verminderen”

Voltooiing/aantasting van je identiteit … luister gewoon naar deze gemeenschappelijke zelfpraat:
– In plaats daarvan: onthoud dat je niet je lichaam bent.

“Als mensen van me houden als ik dik ben, dan weet ik dat ze echt van me houden”
“Omdat ik dik ben, moet ik me concentreren op de ontwikkeling van mijn karakter”
“Overgewicht maakt deel uit van wie ik ben, als je het niet leuk vindt , daar heb je mee te maken”

Subtiele zelfbestraffing … luister gewoon naar deze gemeenschappelijke zelfpraat:
– In plaats daarvan: Weet dat je geliefd bent door God.

“Ik ben niet echt een goed mens, dus ik verdien het om opgesloten te zitten in een dik lichaam”
“Ik heb dagen met slecht eten: ik kan het gewoon niet helpen. Ik ben hulpeloos en hopeloos”

Onbedoelde gevolgen van rebellie … luister gewoon naar deze gemeenschappelijke zelfpraat:
– In plaats daarvan: doe wat in uw eigen belang is – wees gezond!

“Ik zal je (ouder/echtgenoot/kind) laten zien dat ik zo dik zal zijn als ik wil zijn”
“Je zegt ‘afvallen’, maar ik zal je (ouder/echtgenoot/kind) laten zien door dik te blijven”
“Niemand zal me vertellen wat ik moet doen: ik zal zo dik zijn als ik wil zijn”

Loyaliteit aan familie- of gemeenschapswaarden … luister gewoon naar deze gemeenschappelijke zelfpraat:
– In plaats daarvan: zoek andere manieren om genegenheid te tonen aan uw dierbaren.

“Als ik niet eet, zal mijn (ouder/echtgenoot/kind) denken dat ik niet van ze houd”
“Als ik niet eet, ben ik niet goed (vul de nationaliteit, etnische groep of religie in)”
“Eten het eten dat mijn (ouder/echtgenoot/kind) me geeft, laat zien dat ik van ze hou”

Relatie Machtsstrijd … luister maar eens naar deze veelgehoorde zelfpraat:
– In plaats daarvan: Je verandert eerst door voor jezelf af te vallen.

“Ik zal afvallen wanneer mijn (ouder/echtgenoot/kind) doet… (wat ik wil)”
“Ik kan niet afvallen omdat ik een onderhandelingsfiche zal verliezen in onze machtsstrijd”

Afdruk van overlevingsangsten uit vorige levens … luister gewoon naar deze gemeenschappelijke zelfpraat:
– In plaats daarvan: zoek professionele hulp (optioneel)

“Ik vertrouw er niet op dat er altijd genoeg te eten zal zijn”
“Op die manier heb ik een grotere kans om te overleven als ik wordt neergestoken of neergeschoten”
“Ik kan niet op God vertrouwen om mij te beschermen, dus ik moet mezelf beschermen”

Wees gelukkig, wees gezond, wees veilig en wees gezond!
Weet dat God van je houdt zoals je bent!!!

“Psychologische blokkades om gewicht te verliezen” door Dr. Sidney J. Cohen

Koppig vet: degenen die geprobeerd hebben om af te vallen, maar er niet in slaagden om af te vallen, hebben vaak ervaringen in het verleden die dat gewicht als lijm aan zich plakken. Totdat de problemen uit het vorige leven die de huidige obesitas veroorzaken, zijn genezen, zal het vet hardnekkig blijven.

Voedsel Douane: Eeuwen van schaarste en gebrek hebben ons geprogrammeerd om voedsel in te bouwen in elk aspect van ons leven. Eten is het antwoord op alles. We geven het als cadeau, we krijgen het op het werk, op feestjes, in de bioscoop, op vakanties… het is overal! Dus we eten, eten en eten… en we eten te veel en worden dik. Dus tussen onze voedselgewoonten in vorige levens en onze karmische resonanties, is het extra zwaar om die extra kilo’s kwijt te raken! * Scarlett O’Hara-syndroom: het grootste deel van het verleden was er voedselschaarste. Degenen die bang zijn dat hun volgende maaltijd nooit komt, lijden aan resonanties van honger in vorige levens.

Lees ook:   The Lost Book of Enki

Wanneer een persoon in vorige levens heeft geleden en is overleden door een gebrek aan voedsel, kan dit ertoe leiden dat lichaam en geest overtollig vet vasthouden, hoe hard ze ook probeerden ervan af te komen. Zelfs met kasten en koelkasten volgepropt met eten, kopen en eten ze nog steeds meer… en gaan bovendien uit voor restaurantmaaltijden. Dus die laatste extra kilo’s kwijtraken is vaak onmogelijk.

Holocaust-syndroom: Obesitas is een enorm probleem in de 21e eeuw, omdat zoveel mensen die stierven van de honger tijdens de nazi- en Russische Holocaust zijn gereïncarneerd op plaatsen waar voedsel in overvloed is. Ze proberen hun dode verleden zelf te voeden – wat ze niet kunnen doen – en dit creëert obesitas in het huidige leven.

Militair vetsyndroom: Degenen die in vorige levens soldaten zijn geweest, hebben per ongeluk hun lichaam getraind om extra gewicht aan te houden. Wanneer in en rond het leger, weet het lichaam van een soldaat nooit wanneer zijn toegang tot voedsel zal worden afgesneden. Het weet nooit wanneer het van opgeslagen vet moet leven. In vorige levens betekende dat extra opgeslagen vet vaak het verschil tussen leven en dood. Dus die laatste extra kilo’s kwijtraken is vaak onmogelijk (omdat het een kwestie van overleven is).

Guru-syndroom: in het verleden was overgewicht een teken van overvloed. Dik zijn was een bron van trots voor degenen die rijk genoeg waren om meer dan genoeg te eten te hebben. De aantrekkingskracht van het boeddhisme en het confucianisme was dat de leiders hun geld op de plaats zetten door overvloed in hun lichaam te creëren.

Prosperity Pride Syndrome: In vorige levens waren degenen die er dik en trots op waren, met de kilo’s ingepakt als een blijk van karmische trots op hun prestatie. Want in de meeste vroegere samenlevingen was dik zijn of een dikke echtgenoot hebben een statussymbool dat een zichtbare herinnering was aan hun persoonlijke rijkdom, macht en succes.

Welvaartsschuldsyndroom: “Welvaartsschuld” wordt geleden door degenen die aten, in vorige levens, terwijl anderen verhongerden (zoals velen van de Franse Revolutie die zichzelf niet martelden door zonder te gaan terwijl de massa verhongerde). Ze pakken de kilo’s vandaag aan als zelfopgelegde straf voor hun karmische schuld.

Rasputin-syndroom: Degenen die bang zijn dat hun volgende maaltijd besmet is, lijden meestal aan resonanties van gif uit vorige levens. Het cellulaire geheugen van hun lichaam herinnert zich dat het vergiftigd is en legt daarom extra vet op als opslagplaats voor gifstoffen als bescherming tegen vergiftiging. [Ja, ik weet dat hoewel het lichaam van Rasputin vol zat met verschillende vergiften, hij in feite stierf door verdrinking.]

Genees en vergeef: de beste manier om een ​​hongerig zelf uit het verleden te voeden, is door ze liefde, begrip en vergeving te sturen voor hun nadelige impact op u nu … of het nu gaat om vet, angst, stress, angst of depressie. Klik hier om het genezingsproces van uw vorige leven te starten. Klik hier voor meer informatie over karmisch gedreven zwaarlijvigheid.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken