web analytics

Geboorteafwijkingen en vorige levens

Geboorteafwijkingen
Meervoudige of ernstige geboorteafwijkingen zijn meestal het gevolg van het feit dat een persoon het spirituele ‘karmische betalingsplan voor schuldconsolidatie’ volgt. Als iemand sterft die “weggekomen” is met karmische onrechtvaardigheid in een vorig leven (meestal zijn laatste in lineaire tijd), geboorteafwijkingen zelfs de score deze keer.

Geboorteafwijkingen in de geschiedenis

Oorzaken: Omdat geboorteomstandigheden nooit kunnen worden genegeerd en meestal het hele leven duren, worden ze de perfecte voertuigen voor het wegwerken van ernstige, complexe karmische omstandigheden die voortkomen uit vorige levens. Het is alsof alle problemen van het individu zijn opgerold tot één grote, gigantische bal die het individu “de rest van zijn leven” zal meeslepen. Hier zijn enkele levenslange gevangenisstraffen veroorzaakt door karma uit vorige levens:

* Downsyndroom: degenen die in hun laatste leven zelfmoord hebben gepleegd door een schotwond in het hoofd toe te brengen, zullen in dit leven incarneren met het Downsyndroom. Deze vorm van zelfmoord verbrijzelt de energiestructuren van de hersenen als glas, wat het mentale functioneren gedurende het hele volgende leven ernstig schaadt.

Foetaal-drugsverslavingssyndroom: degenen die in hun laatste leven stierven aan alcoholvergiftiging, zullen incarneren in een leven met een moeder die drinkt terwijl ze zwanger is. Degenen die in hun laatste leven stierven aan een overdosis drugs, zullen incarneren in een leven met een moeder die verslaafd is aan drugs terwijl ze zwanger is.

* Hartafwijkingen: De meest voorkomende geboorteafwijkingen zijn die met het hart te maken hebben. Degenen die in hun laatste leven niet “genoeg” van zichzelf of anderen hielden (een vriendelijke manier om “heel weinig” te zeggen), zullen bij de geboorte hartafwijkingen krijgen. Dit zal hen “dwingen” om meer van hun zieke lichaam te houden en de liefde en zorg van anderen te accepteren.

Lees ook:   Meisje herinnert zich vorig leven waarin ze omkwam bij brand

* Wervelkolom defecten: De op één na meest voorkomende geboorteafwijkingen zijn die welke verband houden met de wervelkolom. Degenen die in hun laatste leven hun overvloedige energie hebben gebruikt om anderen pijn te doen of te beheersen, zullen bij de geboorte een defect aan de wervelkolom krijgen. Dit zal hen “dwingen” om hun energie beter te beheren en om wat ze hebben op de best mogelijke manier te gebruiken.

* Verplichte chirurgie: de op twee na meest voorkomende geboorteafwijkingen zijn die waarvoor onmiddellijke chirurgie nodig is. Wanneer een persoon wordt geboren terwijl hij zich inzet voor een cyclus van operaties, betekent dit dat hij anderen in vorige levens dezelfde wonden heeft toegebracht. Ze moeten begrijpen wat er nodig is om te herstellen van dezelfde schade die ze anderen hebben toegebracht.

* Ontbrekende misvormde ledematen: Zoals Ian Stevenson in zijn boek “Birthmarks and Birth Defects: Where Reincarnation and Biology Intersect” beschreef, worden ontbrekende en misvormde ledematen veroorzaakt door traumatische sterfgevallen in vorige levens. Ontbrekende ledematen zijn vaak overdrachten van amputaties uit vorige levens waarbij de hele ledemaat is verwijderd. Misvormde ledematen zijn vaak overblijfselen van wonden die tijdens vorige levens zijn opgelopen. Voor specifieke voorbeelden van hoe wonden uit vorige levens zich manifesteren als geboorteafwijkingen in het huidige leven, zie het artikel over Where Reincarnation and Biology Intersect .

 

Symptomen: zijn opgenomen in de bovenstaande beschrijvingen van karmische omstandigheden in vorige levens die huidige geboorteafwijkingen veroorzaken.

After Effects: Geboorteafwijkingen zijn huidige levenslange gevangenisstraffen die zijn uitgesproken door karma uit een vorig leven. Maar hoe een persoon op deze levenslange gevangenisstraffen reageert, is geheel aan hen. Ze kunnen ervoor kiezen om niets te doen om hun geboorteafwijking te overwinnen en worden beperkt door de beperkingen die het oplegt. Ze kunnen er ook voor kiezen om alles te doen wat in hun vermogen ligt om het door karma veroorzaakte geboorteafwijking te genezen, ervan te leren en er een oplossing voor te vinden.

Lees ook:   Haar zoon koos ervoor om met een klompvoet geboren te worden

Advies: Voor iedereen die zegt dat ze iets niet kunnen doen omdat ze door het leven een harde hand hebben gekregen met hun geboorteafwijkingen… er is iemand anders die het doet. Toen ik bijvoorbeeld werd geboren, werd ik door artsen geclassificeerd met een ademhalingsstoornis. En hoewel ik nog steeds officieel kreupel was, schreef en programmeerde ik de overgrote meerderheid van healpastlives.com. Door hard werken en toegewijde genezing ben ik niet langer een ademhalingsstoornis. Als ik deze geboorteafwijking kan overstijgen, is dat het bewijs dat ze kunnen worden overwonnen… als je er maar voor kiest om te HANDELEN!

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button