...

24 september 2021

 

Paranormale Verhalen

Edwardian stage actress Mabel Greene [1910]-Ik was ongeveer 6 of 7 jaar oud en speelde in de tuin van mijn grootmoeder. Ze had een oude touwschommel hangen aan een van de bomen daarachter. Ik herinner me dat ik de lege schommel duwde – en hoewel ik me ervan bewust was dat hij leeg was – erkende ik op de een of andere manier ook dat er een meisje op zat waarmee ik aan het spelen was. Ik herinner me dat ik met haar sprak en de schommel zo hard mogelijk in de lucht duwde.

Mijn oma roept me op voor het avondeten en ik en dit meisje gaan naar binnen rennen om ons op te ruimen voor het avondeten. We zitten aan de eettafel en ik herinner me duidelijk dat ik over de tafel naar haar keek en tot op de dag van vandaag kan ik me nog herinneren dat ik haar gezicht zag. Ze was aan het huilen. Ze was van streek omdat niemand een bord voor haar had gemaakt en niemand haar kon zien. Het was bijna alsof ik haar zag beseffen dat ze dood was.

Ik begon ongecontroleerd te brullen en mijn grootouders waren erg in de war over waarom ik van streek was. Ik wees over de tafel en keek op naar mijn oma en zei “je bent vergeten een bord voor Kirsten te maken.” Het gezicht van mijn oma werd wit en ze keek mijn opa bezorgd aan.

Ze keken me allebei bezorgd aan en zeiden: “welke naam zei je zojuist ?!” Toen ik de naam herhaalde en over de tafel keek, was ze weg.

Mijn nicht (die op 2-jarige leeftijd aan wiegendood stierf) werd in hetzelfde jaar geboren als ik. Het was een echt tragische gebeurtenis voor mijn familie en ze hebben ons er nooit kinderen over verteld of zelfs haar naam genoemd. Ze heette Kirsten. Tot op de dag van vandaag volgt deze herinnering mij nog steeds. Ik denk er constant aan.

Een recente slaapverlamming / entiteit-ontmoeting heeft me ertoe gedwongen te accepteren dat mijn ervaringen meer dan toeval zijn.

-Zoiets is mij ook overkomen. Toen ik begin twintig was, hoorde ik nieuws dat een vriendin van de middelbare school vermist was geraakt. Een paar weken later vonden ze haar lichaam. Ik ging naar de begrafenis en hoewel we onze vriendschap niet hadden behouden na het eerste jaar van de middelbare school, verscheurde het me echt. Ze was net klaar met haar diploma, ze was een geweldige meid, klaar om haar leven te “starten” … en zo was haar leven voorbij. Ik begon me af te vragen wat de zin van het leven is dat sommige mensen zo jong sterven.

Ze zetten haar kistje bij de ingang van de crematorium en we stonden in de rij om om de beurt bloemen op haar kist te leggen. Ik legde de mijne en nam een stap terug. Ik huilde. Ik keek naar links en daar was ze, een beetje zoals je zei … ze was er, maar niet echt daar. Ze was niet transparant, maar het was alsof ik haar kon zien, terwijl ik tegelijkertijd ook zag wat er achter haar zat, maar ze stond daar ook duidelijk alsof ze daar in fysieke vorm was. Het is zo moeilijk uit te leggen. Met veel liefde en zachtheid zei ze “waarom huil je? Niet huilen, ik ben hier.”. Ik keek naar haar kist en weer naar haar, en ze was verdwenen. Destijds veegde ik het af alsof ik denk dat mijn brein dat verzon … maar in de jaren sinds ik heb geleerd over verschillende ideeën over geest en het ‘hiernamaals’

Niet alle negatieve energieën hebben het beeld van een geliefde. De meeste zielen blijven achter om op zoek te gaan naar een geliefde. Ze was een kind en wist nog niet hoe ze het los moest laten. De meeste dierbaren kunnen niet weggaan tenzij ze leren los te komen van de fysieke wereld (aarde). Sluit je derde oog niet, want je leert en ervaart dingen. Maar vraag altijd om bescherming van je engelen. Je wilt niet de verkeerde energieën aanboren zonder begeleiding en bescherming. Veel succes op je reis !!


Laat me om te beginnen uitleggen dat we drie kinderen hebben en dat ons middelste kind de enige is die deze herinneringen met ons ervaart en deelt. Onze jongste is nog geen twee, dus hij is nog niet oud genoeg om met ons te delen, maar onze oudste is acht en heeft nog nooit zoiets gedeeld.

Onze 4-jarige dochter vertelt ons sinds haar 2,5e over haar “oude familie” en haar verhalen veranderen nooit. Ze praat over haar vorige moeder, Rosie, en haar oude vader, hoewel ze zijn naam nooit heeft gesproken, en haar twee broers en twee zussen, ook zonder naam. Ze vertelt ook over hoe ze niet op deze planeet leefden, wat vreemd is voor een kind om te zeggen op 2,5 (ze had nog niet van planeten gehoord!). In het begin erkenden we dat het haar verbeelding zou kunnen zijn, en we luisterden en toonden interesse, maar reageerden niet behalve om te zeggen: “Het is oké om je oude familie te missen, maar je bent hier nu bij ons en we houden heel veel van je We zijn nu je familie “Anders dan dat we ons best hebben gedaan om niets te zeggen dat haar op de een of andere manier zou beïnvloeden. We vragen niet om details,

Ze vertelt ons altijd hoe ze allemaal stierven in veel water. Ze zegt: ‘Er was zoveel water dat het over ieders hoofd ging en het was zelfs groter dan ons huis.’ Dit was vreemd omdat ze geen enkel verlies heeft geleden en dit herhaalt sinds ze zich echt bewust was van wat de dood is. Ze heeft ook geen enkele bijna-verdrinkingservaring gehad en was maar één keer eerder in een zwembad geweest om 1.5 uur, in mijn armen, nooit ondergedompeld.

Gisteravond begon ze te vragen naar de dood in het algemeen (gewone leeftijd om bewustzijn en nieuwsgierigheid naar de dood te ontwikkelen), maar ze was zo nonchalant en niet bang. Onze oudste begon op deze leeftijd te vragen naar de dood, maar op een angstige manier.

Daarna begon ze weer over haar oude familie te praten. Ze vertelde hoe ze allemaal stierven en ze ging ergens anders heen, maar ze wist niet waar. Ze zei iets over onder een boom zitten. Ik antwoordde met: “Oh, ja kind?” En ze zegt terug: “Ja, toen werd het echt donker en ging ik in je buik.”

Ik geloof haar echt, en ik weet dat er veel gedocumenteerde gevallen zijn waarin kinderen terugdenken aan vorige levens. 

Als kind voelde ik me altijd aangetrokken tot een stad ergens anders in het land. Toen we op school leerden over plaatsen, kon ik deze plek in mijn hoofd zien, hoewel ik er nog nooit was geweest.

Toen ik mijn toekomstige vrouw ontmoette, bleek dat ze uit die stad kwam. Ik woon daar nu. Ik voel de foto die ik elke dag in mijn hoofd had als ik langs de rivier rijd waarop hij ligt. Het is zo ongeveer hetzelfde. Vreemd iets; Ik heb zelfs het gevoel dat ik in die rivier verdronk.

Ik denk graag dat ik daar in een vorig leven heb gewoond. Misschien was het geen toeval dat ik mijn vrouw ontmoette.

Mijn zoon vertelde me dat ik Baby Jack was kwijtgeraakt en was zo verdrietig dat ik het water in liep. Ik droeg een lange jurk en hield me onder water. Vervolgens beschreef hij precies de stenen treden die naar de Theems in Londen gingen.

Ik ben een oppas. Een van mijn laatste families had een 3/4 jaar oud die griezelige verhalen zou vertellen, zoals “een andere mama hebben. Niet mijn mama, mijn LAATSTE mama” en dan iets over door het ijs gaan op een meer en verdrinken. Zijn oudere zussen vertelden blijkbaar nooit zulke verhalen. Maar deze jongen had genoeg verhalen om me ervan te overtuigen dat hij was gereïncarneerd of zoiets. Ze zeggen meestal geen dingen als ‘ik ben verdronken’ of ‘ik ben ten oorlog getrokken en ik ben neergeschoten’, maar als kinderen dit soort verhalen vertellen, moet je weten hoe je tussen de regels moet lezen omdat ze gewoon niet de woorden / levenservaringen om u te vertellen op een manier die u gemakkelijk kunt begrijpen. Wat het verhaal van je dochter betreft, ik ‘ d zei dat deze andere familie van haar ofwel in een overstroming verkeerde (zoals de soort die in New Orleans kwam na de orkaan Katrina of de tsunami die plaatsvond na de aardbeving in 2004 in de Indische Oceaan) of dat ze een soort ongeluk hadden, waarschijnlijk in hun auto, waar het in een rivier / meer / oceaan ging. Het zijn hele enge verhalen als ze van kinderen komen. Mijn nanny-kind had ook iets met klassieke / vintage auto’s dat niet veel op zichzelf stond, maar samen met zijn enge kleine verhalen …

Toen mijn dochter drie was, maakte ik haar wakker uit een dutje en zei ze: ‘Weet je nog dat ik zestien was en stierf toen ik een baby kreeg?’ Het grappige is dat ze nooit geïnteresseerd was in spelen alsof ze een moeder was met poppen. Ze vond het zelfs helemaal niet leuk om met poppen te spelen. En vanaf zeer jonge leeftijd tot op de dag van vandaag (tiener nu) zweert ze dat ze nooit kinderen zal krijgen.

Iets dat me net heeft geraakt … sinds ze een baby was, heb ik vreselijke, onverklaarbare angst gehad als ze zelfs een verstopte neus lijkt te krijgen. Ik ben altijd kalm en koel van buiten terwijl ik voor haar zorg, maar met een gevoel van paniek van binnen. Soms dacht ik bij mezelf dat ik misschien een kind verloor in een vorig leven en dat is misschien waar de vreselijke angst vandaan komt … misschien is het dat ik haar te jong verloor in een vorig leven …

-Ik heb altijd een herinnering gehad aan het leven door het bos te rennen als een jonge jongen die werd achtervolgd door mensen waarvan ik wist dat ze me zouden vermoorden

-Zou zeker de graden 25,26 en 27 zoeken in de geboortekaart van uw dochters. Deze signaleren “sterzaden”

-Je bent de 2e persoon in 24 uur voor mij om dit te vermelden!

-Hallo, zou je het erg vinden om dat uit te werken of me te wijzen op bronnen die erover praten? 🙂

-Sterrenzaden zijn dus mensen die vorige levens op andere planeten hebben geleefd. Princess of Pleiades heeft een YouTube-kanaal over haar ervaringen. Wat uw geboortekaart betreft, heeft elke plaatsing een mate waarin deze binnen dat teken valt. Ik heb ook gelezen dat Cheiron in Maagd in de 8e ook een signaal is voor dit.
-Wauw! Mijn maan, mars en Jupiter liggen allemaal tussen de 25-27 graden! Interessant. Bedankt voor het delen
(De mijne dus ook…slik)

-Mijn zoon zou praten over “het duister” en “de oorlog” toen hij 2 jaar oud was. We dachten gewoon dat het iets was dat hij ergens had opgepikt. Maar toen gaf zijn vader hem een ​​oud Fisher Price-hondenspeelgoed dat hem toebehoorde toen hij nog een kleine jongen was. Mijn zoon zei dat de naam van de hond Dash was, wat een heel goede naam is voor een hond en hij verraste me toen ik van een tweejarige kwam. Toen ik hem erop aandrong, zei hij dat het de naam van zijn (mijn zoon) “oude hond” was. Oof. Ik liet het los en uiteindelijk stopte hij met praten over die dingen.

-Toen mijn neef ongeveer 10-12 jaar oud was, vertelde hij ons herhaaldelijk dat hij stierf in de handelscentra in 9/11. Hij werd geboren op 19-5-04. Voordien werd hij op 9/11 altijd erg angstig en we wisten niet waarom, behalve dat we dachten dat er een aanval op handen was of zoiets. Hij zou dingen totaal buiten karakter doen en we zouden denken dat het angst was, want het was het begin van het schooljaar. Vervolgens vertelde hij ons dat hij een zwarte man was die in het eerste gebouw op een hoge verdieping werkte. Hij voelde zich schuldig omdat hij wegging omdat het de 8e verjaardag van zijn dochters was en ze smeekte hem niet te gaan. Zijn beschrijving van het evenement was zo levendig dat ik nog nooit zoiets heb meegemaakt.
-Toen mijn tweelingzus en ik ongeveer 4 jaar oud waren, spraken we de hele tijd over onze vorige moeder. We vertelden dat onze moeder dat ze nu onze “nieuwe moeder” was. We zongen een oud lied, kenden er alle woorden van, zelfs zo klein als we waren. Niemand had het lied ooit eerder gehoord en we legden uit dat onze vorige moeder het altijd voor ons zong. Ik herinner me dat mijn oom gefascineerd was door onze verhalen. Naarmate we ouder werden, vergaten we hoe we het lied en alle woorden ervoor moesten zingen. Als ik nu terugkijk, is het een beetje griezelig.
-Mijn tweelingdochters spraken over minstens twee andere levens samen. Toen ze bijna vier waren, vroeg de een of ze het zich herinnerde toen ze in Mexico woonden. Ik zei dat je bedoelde toen we New Mexico bezochten? Ze zei nee toen we in Mexico woonden, maar jij was er niet. Haar zus antwoordde Ja, maar toen waren we getrouwd, maar we werden oud en stierven. Bij een andere gelegenheid vroeg de een aan de ander, weet je nog dat we in dat veld honkbal speelden. Ze waren misschien vier, speelden nooit honkbal. Haar zus antwoordde ja, maar we waren broers. Beiden waren informele gesprekken op de achterbank van de minibus die nooit meer werden genoemd. Hun jongere broer had intense herinneringen tot hij 6 was en toen vervaagde het … Ik had reïncarnatie nooit serieus overwogen tot deze gebeurtenissen.
(Frappant zouden tweelingen vaker terugkomen als tweeling?
-Toen ik jonger was rond de 8, herinner ik me dat ik me super gelukkig voelde om op aarde te zijn op een “ik kan niet geloven dat ik het gehaald heb” manier. Ik had echt het gevoel dat ik hier niet vandaan kwam en eerlijk gezegd nog steeds niet. Ik herinner me ook dat ik op een gegeven moment huilde toen ik jonger was en tegen mijn moeder zei dat ik gewoon naar huis wilde. Ze was in de war omdat we bij ons thuis waren. Ik ben nu in de dertig.

Lees ook:   33 Smartphone foto's die je niet moet bekijken als je gaat slapen

mijn moeder had, toen ze jonger was, een heel levendige droom om een ​​salonmeisje te zijn. Ze herinnert zich NOOIT haar dromen, dus het viel haar op dat deze bijzonder levendig was. Ze zei dat ze een heel mooie, elegante jurk droeg en danste. Op een dag (of nacht?) Komt er een man binnen met een pistool en hij zoekt een andere man die aan de bar zit. De man met het pistool ziet de persoon die hij zoekt en schiet, maar de man duikt naar beneden en de kogel raakt mijn moeder in de borst. Ze zei dat ze de warmte van het bloed kon voelen en ze werd zwetend wakker.

Wat grappig is, is dat ze er tegenwoordig dol op is om zich te verkleden en er alles aan doet om alles te laten matchen, en ze houdt van dansen!

-Het is echt. Mijn ervaring:

2014. Ik pas op mijn 4-jarige kleindochter. Ze heeft een dvd met oude Disney-kerstshows die ze wil bekijken. Een van de oude shows uit 1953 komt op en er speelt een ouderwetse band. Mijn kleindochter zegt: ‘Ik keek dit altijd met al mijn neven en nichten.’ Dit ging weken door en ik zei niets. Haar moeder vertelde me dat mijn kleindochter hetzelfde zei in het huis van haar andere grootouders. Eindelijk, de volgende keer dat het opkwam, zei ik tegen mijn kleindochter “je hebt maar één neef”. Mijn kleindochter antwoordde dat ze meer neven had. Dus ik zei “waar zijn ze?” Ze keek me aan en wees met haar wijsvinger naar het plafond. Ik zei “waarom zijn ze hier?” Ze antwoordde “ze beschermen me. Ze beschermen me” Ik zei “waarom kan ik ze niet zien”.

Mijn dochter vertelt over haar vorige familie en hoe ze allemaal stierven door verdrinking en toen lag ze plotseling in mijn buik. Allemaal. De. Tijd.

Ze zegt altijd dingen als:

“mijn zusje is niet verdronken maar ze is die dag gestorven”

‘Ik ben verdronken’

“Mijn andere mama is ook verdronken, het was eng”

“Toen zat ik in je buik en nu ben je mijn mama”

Sprakeloos vergelijkbaar zijn hun verhalen!

Bewerk om te verduidelijken: iedereen behalve de zus stierf door verdrinking.

-Toen mijn zoon misschien 2 / 2,5 jaar oud was, at hij voor het eerst soep. Hij begon te lachen en zei: ‘oude mensen zijn rommelig als ze soep eten!’ Hij is niet bij oudere mensen geweest en zeker niet voor slordige eters! Mijn vrouw en ik stelden er scheve, niet-leidende vragen over en hij vertelde ons dat hij vroeger in een stad woonde, een trein nam naar zijn werk en oudere mensen hielp en ‘medicijnen gaf’ en hielp met eten. Hij praatte er nooit meer over.

-Wauw! Dat is ongelooflijk! Mijn jongste dochter zei altijd tegen me: ‘als de wereld weer op gang komt en ik weer een baby ben …’ We hebben het jarenlang als verbeelding afgedaan, totdat ze er iets tegen een familielid over zei die haar vervolgens vroeg waarom ze dacht ze zou weer een baby worden. Ze vertelde hem dat ze al 3 keer geboren is en ze weet dat ze dat weer zal doen. Ze was toen 4, was niet blootgesteld aan tv of boeken die zoiets verbeeldden, en we zijn niet religieus. Ik heb echt geen idee waar die gedachten vandaan kwamen, maar ze geloofde het echt. Ze is nu 9 en hoewel ze er niet meer de hele tijd over praat, zegt ze nog steeds af en toe dat ze zich herinnert dat ze meer dan eens is geboren. Is het haar verbeelding? Ik weet het niet, maar het is hoe dan ook een beetje vreemd.

Als ze tussen de 2-3 was, praatte ze vaak over haar “andere familie”. Ze huilde zelfs en werd emotioneel omdat ze ze miste. Ze zei dat ze 2 broers en 2 zussen had en dat haar moeder, vader, broers en zussen en zijzelf in een huis in een bos woonden en ze beschreef het huis met griezelige houten vloeren en kasten en sommige kamers hadden dik zachtgroen tapijt (shag misschien ?). Ze zei dat ze met haar broers en zussen in het bos zou spelen.

Het werd echter een beetje irritant omdat ze constant zou vragen “wanneer kan ik teruggaan naar mijn andere familie?”, Of we zouden een willekeurig gesprek hebben over iets (kan me niet specifiek herinneren) en ze zou zeggen “oh ik herinner me dat ik dat deed met mijn andere familie “. Ze had het nooit over iemand die sterft of zo, dus ik weet niet zeker wat daar is gebeurd. Maar in gedachten had ze daar nog een gezin waar ze naar terug wilde.

Dit ging een tijdje door en stopte opeens op een dag en ze sprak er nooit meer over. Ze is nu zes en ik heb haar onlangs gevraagd of ze zich herinnert dat ze over haar andere familie praatte toen ze klein was en dat doet ze niet. Ik weet nog steeds echt niet wat ik er 4 jaar later over moet denken. Ze was behoorlijk overtuigend over het hebben van een ander gezin, als ze dat echt deed, ben ik blij dat ze nu hier is bij ons gezin.

Ik heb 2 jongens, en een van hen leek hierop, want toen hij 3 was (hij was een zeer goede spreker) was hij in het bad (3 inch lauw water, ik zat op de badmat) te spelen met zijn ducky.

Duidelijk als een bel zegt hij: ‘Mama, herinner je je dat ik eerder in het water werd neergeschoten?’ en hij nam zijn eendje, maakte vliegtuiggeluiden en stortte het neer en hield het onder water.

Ik zei nee en hij zei Ok. Blijft spelen, ik denk er niets van.

Hij wordt ouder en is, zoals veel jongens, geobsedeerd door alles wat met militairen te maken heeft, maar vooral met helikopters. Kent ze allemaal bij naam, weet van ze, (kan je niet vertellen hoeveel militaire musea we hebben bezocht.) Maar toch, gewoon jongensdingen, ik denk er niet veel aan. Hij begint met het verzamelen van helmen die we in antiekwinkels vinden, enz. Hij is doodsbang voor water en we betalen voor privézwemlessen.

Hij wordt iets ouder (ongeveer negen) en we kopen hem de kleine iPod mini voor muziek en een kaart om voor liedjes te betalen. Denk er niet aan totdat ik hoor wat hij heeft gedownload, Andrew Sisters, Sgt. Barry Sadler en Frank Sinatra! Niet precies waar iemand in huis naar luisterde. Dus ik vroeg hem of hij zich herinnerde wat hij me vertelde toen hij 3 was (dat deed hij niet), maar ik vroeg hem of hij werd “neergeschoten” en hij zei: “Ik denk dat het in de Middellandse Zee was”, maar dan praat hij niet meer hierover.

Toen de puberteit toesloeg, verdween dat allemaal. Ik heb nog steeds een kast vol helmen (geen idee wat ik ermee moet doen), geen interesse meer in militaire dingen (maar kan nog steeds helikopters identificeren die over het hoofd vliegen) en af ​​en toe op “shuffle” (we hebben alle muziek gedownload naar de computer) Ik krijg Boogie Woogie Bugle Boy te horen.

Ik zocht het op en er was een “Battle of the Mediterranean” in 1940-1945; WW2 helikopterpiloot?

 

-Mijn overgrootmoeder gaat vanavond overlijden.

Een beetje kort achtergrondverhaal – sinds mijn bijna-doodervaring die ik enkele jaren geleden had ben ik meer in overeenstemming met de dood dan de meeste.

Mijn overgrootmoeder heeft terminale kanker en covid 19 en ze lijdt al jaren aan de kanker. Opgroeien met haar in mijn leven was geweldig. Elke zomer verzamelden we frambozen bij elkaar en maakten jam, en we aten het met scones en lachten om tekenfilms in de krant.

Ik ben net wakker (momenteel 7:28 uur) en ik ruik alleen maar frambozen in mijn slaapkamer. We hebben er geen in huis en ik denk dat ze hier in de geest is of iets dat vaarwel zegt voordat ze overlijdt. Ze laat me weten dat ze hier is.

Ik geloof niet in een hogere macht, maar ik mediteerde en vertelde haar dat ik van haar hield en dat het me spijt dat ik haar niet meer heb bezocht toen ik opgroeide in mijn tienerjaren. Ik hoop dat ze mijn bericht krijgt. Ik heb dat ook gevraagd voordat ze naar haar volgende leven gaat, om mijn oma en mama te bezoeken en ook afscheid van ze te nemen. Ik wil dat iedereen wordt gesloten en ik hoop dat ze me heeft gehoord.

Als ik gelijk heb, zal ik dit bericht vanavond bewerken en jullie allemaal laten weten.

EDIT: ze stierf een half uur geleden om 16:45 uur. Bedankt iedereen voor je vriendelijke woorden, het betekent veel voor me.

-De dood is niet het einde.

Laat me om te beginnen zeggen of je dit gelooft of niet, mij niet interesseert, omdat ik weet dat geen enkele mate van overtuigingen me zou hebben beïnvloed dat het iets is dat je zelf moet ervaren.

Ik heb niets bijzonders dat interessant of dramatisch is om te delen, ik moet het gewoon delen.

Kort nadat mijn grootvader stierf, waren ik en mijn broers en zussen en neven en nichten bij hem thuis om dingen te regelen waarvan je weet dat ze de bewegingen doorlopen van het verliezen van een geliefde. Uit het niets hoorden we allemaal onze grootvader “ello kids” zeggen (we komen uit het noorden van Engeland) en we keken elkaar allemaal aan zoals de f ** k. Het was het meest bizarre dat het klonk alsof het van buiten kwam of als je een koptelefoon hebt met een heel laag volume. Ik ben altijd het type van scepticus geweest dat ik wilde geloven, maar dit maakte me meteen een gelovige. Als ik het alleen was die het had gehoord, had ik gedacht dat ik de plot eindelijk was kwijtgeraakt.

Het heeft mijn hele greep op het leven en al zijn mysterie op zijn kop gezet. Was het de eerste keer in mijn leven dat ik moest gaan zitten vanwege de schok om iets te leren. Ik zal niet doen alsof ik precies weet wat er gebeurt als we sterven, maar ik ben er nooit zo zeker van geweest dat de dood niet het einde is. De gedachte dat we onsterfelijke zielen zijn, maakt me doodsbang, maar fascineert me ook.

Niet het meest interessante verhaal, maar ik heb dit lang genoeg voor mezelf gehouden en hoefde alleen maar te delen.

 

Deel & let's open the minds!

Shares

Gerelateerde berichten


Aydın escort muğla escort tekirdağ escort manisa escort balıkesir escort konyaaltı escort alanya escort manavgat escort didim escort kemer escort aksaray escort burdur escort kırklareli escort kastamonu escort adıyaman escort belek escort trabzon escort elazığ escort ordu escort kütahya escort ısparta escort rize escort maraş escort yalova escort giresun escort yozgat escort tokat escort şanlıurfa escort sivas escort batman escort erzurum escort sinop escort kırşehir escort karaman escort kırıkkale escort bolu escort amasya escort niğde escort uşak escort edirne escort çorum escort osmaniye escort zonguldak escort van escort erzincan escort söke escort nazilli escort kuşadası escort efeler escort didim escort çine escort bodrum escort fethiye escort marmaris escort dalaman escort menteşe escort milas escort ortaca escort seydikemer escort çerkezköy escort çorlu escort ergene escort kapaklı escort malkara escort süleymanpaşa escort akhisar escort alaşehir escort salihli escort şehzadeler escort soma escort turgutlu escort yunusemre escort bandırma escort altıeylül escort ayvalık escort bigadiç escort burhaniye escort gönen escort karesi escort susurluk escort ayvacık escort biga escort çan escort gelibolu escort yenice escort akçaabat escort araklı escort of escort ortahisar escort yomra escort karakoçan escort kovancılar escort altınordu escort fatsa escort perşembe escort ünye escort tavşanlı escort simav escort domaniç escort eğirdir escort yalvaç escort ardeşen escort cayeli escort fındıklı escort pazar escort afşin escort dulkadiroğlu escort Elbistan escort onikişubat escort pazarcık escort türkoğlu escort altınova escort çiftlikköy escort çınarcık escort bulancak escort espiye escort eynesil escort görele escort piraziz escort tirebolu escort yağlıdere escort sorgun escort sarıkaya escort çayıralan escort boğazlıyan escort akdağmadeni escort erbaa escort niksar escort turhal escort zile escort viranşehir escort suruç escort siverek escort karaköprü escort haliliye escort eyyübiye escort akçakale escort zara escort Yıldızeli escort suşehri escort şarkışla escort gemerek escort kozluk escort sason escort aziziye escort horasan escort oltu escort palandöken escort yakutiye escort ayancık escort boyabat escort gerze escort kaman escort mucur escort ermenek escort sarıveliler escort keskin escort yahşihan escort gerede escort göynük escort mengen escort mudurnu escort göynücek escort gümüşhacıköy escort merzifon escort suluova escort taşova escort bor escort çamardı escort ulukışla escort banaz escort eşme escort sivaslı escort havsa escort ipsala escort keşan escort osmancık escort sungurlu escort bahçe escort hasanbeyli escort kadirli escort toprakkale escort alaplı escort çaycuma escort ereğli escort kilimli escort başkale escort ipekyolu escort özalp escort tuşba escort kemah escort refahiye escort tercan escort üzümlü escort http://www.ddtshanghaiescort.com Antalya escort Bursa escort Mersin escort Aydın escort Balıkesir escort Çanakkale escort Kıbrıs escort Kütahya escort Manisa escort Muğla escort Tekirdağ escort Trabzon escort Yalova escort Isparta escort Maraş escort Ordu escort Rize escort Sivas escort Afyon escort Aksaray escort Giresun escort Şanlıurfa escort Yozgat escort Erzurum escort Amasya escort Çorum escort Tokat escort Uşak escort Van escort Bolu escort Burdur escort Kırşehir escort Niğde escort Osmaniye escort Zonguldak escort Düzce escort Edirne escort Erzincan escort Karabük escort Karaman escort Kastamonu escort Kırıkkale escort Kırklareli escort manavgat escort alanya escort belek escort aksu escort finike escort gazipaşa escort güllük escort kaş escort kemer escort kepez escort konyaaltı escort korkuteli escort kumluca escort lara escort muratpaşa escort serik escort gemlik escort gürsu escort inegöl escort iznik escort mudanya escort nilüfer escort orhangazi escort osmangazi escort yıldırım escort kuşadası escort didim escort nazilli escort söke escort efeler escort bandırma escort altıeylül escort edremit escort karesi escort susurluk escort bodrum escort gümbet escort turgutreis escort dalaman escort fethiye escort köyceğiz escort marmaris escort çerkezköy escort çorlu escort kapaklı escort süleymanpaşa escort meram escort anamur escort erdemli escort mezitli escort silifke escort tarsus escort akhisar escort salihli escort soma escort turgutlu escort girne escort lefkoşa escort biga escort çan escort gelibolu escort dinar escort emirdağ escort sandıklı escort merzifon escort suluova escort taşova escort yeşilyurt escort gerede escort mengen escort bucak escort kadirli escort osmancık escort sungurlu escort akçakoca escort ipsala escort keşan escort kilimli escort üzümlü escort aziziye escort palandöken escort yakutiye escort bulancak escort espiye escort tirebolu escort safranbolu escort lüleburgaz escort gediz escort simav escort tavşanlı escort elbistan escort fatsa escort ünye escort ardeşen escort çayeli escort birecik escort eyyübiye escort kırıkkale escort siverek escort suruç escort viranşehir escort kangal escort şarkışla escort suşehri escort yıldızeli escort erbaa escort niksar escort turhal escort akçaabat escort araklı escort of escort ortahisar escort sorgun escort istanbul masaj salonu ankara masaj salonu izmir masaj salonu bursa masaj salonu antalya masaj salonu adana masaj salonu konya masaj salonu şanlıurfa masaj salonu gaziantep masaj salonu kocaeli masaj salonu mersin masaj salonu diyarbakır masaj salonu hatay masaj salonu manisa masaj salonu kayseri masaj salonu samsun masaj salonu balıkesir masaj salonu maraş masaj salonu van masaj salonu aydın masaj salonu tekirdağ masaj salonu sakarya masaj salonu denizli masaj salonu muğla masaj salonu bağcılar masaj salonu bahçelievler masaj salonu esenler masaj salonu esenyurt masaj salonu kadıköy masaj salonu kağıthane masaj salonu kartal masaj salonu küçükçekmece masaj salonu maltepe masaj salonu pendik masaj salonu sultangazi masaj salonu ümraniye masaj salonu üsküdar masaj salonu aliağa masaj salonu alsancak masaj salonu bayraklı masaj salonu bornova masaj salonu buca masaj salonu çeşme masaj salonu çiğli masaj salonu gaziemir masaj salonu karşıyaka masaj salonu konak masaj salonu menemen masaj salonu ödemiş masaj salonu torbalı masaj salonu çankaya masaj salonu keçiören masaj salonu mamak masaj salonu polatlı masaj salonu sincan masaj salonu alanya masaj salonu belek masaj salonu kaş masaj salonu kemer masaj salonu korkuteli masaj salonu lara masaj salonu manavgat masaj salonu serik masaj salonu side masaj salonu didim masaj salonu efeler masaj salonu kuşadası masaj salonu nazilli masaj salonu altıeylül masaj salonu bandırma masaj salonu edremit masaj salonu karesi masaj salonu susurluk masaj salonu gemlik masaj salonu gürsu masaj salonu inegöl masaj salonu mudanya masaj salonu nilüfer masaj salonu osmangazi masaj salonu yıldırım masaj salonu biga masaj salonu çan masaj salonu gelibolu masaj salonu adıyaman masaj salonu afyon masaj salonu ağrı masaj salonu aksaray masaj salonu amasya masaj salonu ardahan masaj salonu artvin masaj salonu bartın masaj salonu batman masaj salonu bayburt masaj salonu bilecik masaj salonu bingöl masaj salonu bitlis masaj salonu bolu masaj salonu burdur masaj salonu çanakkale masaj salonu çankırı masaj salonu çorum masaj salonu düzce masaj salonu edirne masaj salonu elazığ masaj salonu erzincan masaj salonu erzurum masaj salonu eskişehir masaj salonu giresun masaj salonu gümüşhane masaj salonu ığdır masaj salonu ısparta masaj salonu karabük masaj salonu karaman masaj salonu kastamonu masaj salonu kilis masaj salonu kırıkkale masaj salonu kırklareli masaj salonu kırşehir masaj salonu uşak masaj salonu kütahya masaj salonu malatya masaj salonu mardin masaj salonu nevşehir masaj salonu niğde masaj salonu ordu masaj salonu trabzon masaj salonu osmaniye masaj salonu rize masaj salonu siirt masaj salonu sinop masaj salonu sivas masaj salonu tokat masaj salonu karahayıt masaj salonu pamukkale masaj salonu nizip masaj salonu şahinbey masaj salonu şehitkamil masaj salonu antakya masaj salonu defne masaj salonu iskenderun masaj salonu darıca masaj salonu gebze masaj salonu gölcük masaj salonu izmit masaj salonu körfez masaj salonu akşehir masaj salonu beyşehir masaj salonu ereğli masaj salonu karatay masaj salonu meram masaj salonu selçuklu masaj salonu akhisar masaj salonu alaşehir masaj salonu soma masaj salonu turgutlu masaj salonu akdeniz masaj salonu anamur masaj salonu erdemli masaj salonu mezitli masaj salonu silifke masaj salonu tarsus masaj salonu toroslar masaj salonu yenişehir masaj salonu bodrum masaj salonu dalaman masaj salonu fethiye masaj salonu köyceğiz masaj salonu marmaris masaj salonu menteşe masaj salonu milas masaj salonu adapazarı masaj salonu serdivan masaj salonu atakum masaj salonu çarşamba masaj salonu ilkadım masaj salonu eyyübiye masaj salonu siverek masaj salonu viranşehir masaj salonu çerkezköy masaj salonu çorlu masaj salonu erbaa masaj salonu adana escort adapazarı escort adıyaman escort afşin escort afyon escort ağrı escort ahlat escort akçaabat escort akçakale escort akçakoca escort akdeniz escort akhisar escort aksaray escort akşehir escort aksu escort akyazı escort alanya escort alaşehir escort aliağa escort altıeylül escort altınordu escort amasya escort anamur escort ankara escort antakya escort antalya escort araklı escort ardahan escort ardeşen escort arnavutköy escort atakum escort avanos escort avcılar escort aydın escort ayvacık escort ayvalık escort aziziye escort babaeski escort bafra escort bağcılar escort bağlar escort balıkesir escort bandırma escort bartın escort batıkent escort batman escort battalgazi escort bayburt escort belek escort besni escort beylikdüzü escort beyşehir escort biga escort bilecik escort bingöl escort birecik escort bismil escort bitlis escort bodrum escort bolu escort bor escort bornova escort boyabat escort bozüyük escort buca escort bucak escort bulancak escort bulanık escort bünyan escort burdur escort bursa escort çan escort çanakkale escort canik escort çankaya escort çankırı escort çarşamba escort çayeli escort çekmeköy escort çerkeş escort çerkezköy escort çeşme escort ceyhan escort çivril escort çorlu escort çorum escort çubuk escort çukurova escort çumra escort dalaman escort darıca escort datça escort davutlar escort defne escort denizli escort derince escort develi escort didim escort digor escort dinar escort diyadin escort diyarbakır escort doğanşehir escort doğubayazıt escort dörtyol escort dulkadiroğlu escort düzce escort edirne escort edremit escort efeler escort elazığ escort elbistan escort emirdağ escort erbaa escort erdemli escort ereğli escort erenler escort ergani escort ergene escort erzincan escort erzurum escort escort esenler escort eskil escort eskişehir escort espiye escort eyyübiye escort fatih escort fatsa escort fethiye escort finike escort fındıklı escort gaziantep escort gaziemir escort gebze escort gediz escort gelibolu escort gemerek escort gemlik escort gerede escort giresun escort gölbaşı escort gölcük escort görele escort görükle escort göynük escort gümbet escort gümüşhane escort güngören escort güroymak escort gürsu escort hakkari escort haliliye escort hatay escort haymana escort horasan escort iğdır escort ilgaz escort i̇lkadım escort i̇negöl escort i̇skenderun escort isparta escort i̇stanbul escort i̇zmir escort i̇zmit escort i̇znik escort kadirli escort kadıköy escort kağıthane escort kağızman escort kahta escort kaman escort kangal escort kapaklı escort karabük escort karacabey escort karahayıt escort karaköprü escort karaman escort karatay escort karesi escort kars escort karşıyaka escort kartal escort kaş escort kastamonu escort kaynaşlı escort kayseri escort keçiören escort kemer escort kepez escort keşan escort keskin escort kestel escort kilis escort kırıkhan escort kırıkkale escort kırkağaç escort kırklareli escort kırşehir escort kızıltepe escort kocaeli escort kocasinan escort konak escort konya escort konyaaltı escort körfez escort korkuteli escort köyceğiz escort kozan escort kumluca escort kumru escort kuşadası escort kütahya escort lara escort lüleburgaz escort malatya escort malazgirt escort malkara escort maltepe escort mamak escort manavgat escort manisa escort maraş escort mardin escort marmaris escort melikgazi escort menemen escort menteşe escort meram escort mersin escort merzifon escort mezitli escort milas escort mucur escort mudanya escort mudurnu escort muğla escort muratpaşa escort muş escort mut escort nazilli escort nevşehir escort niğde escort niksar escort nilüfer escort nizip escort nurdağı escort ödemiş escort of escort oltu escort onikişubat escort ordu escort orhangazi escort ortahisar escort ortaköy escort osmancık escort osmangazi escort osmaniye escort palandöken escort pamukkale escort pamukova escort patnos escort payas escort pazar escort pazarcık escort pendik escort polatlı escort rize escort safranbolu escort şahinbey escort sakarya escort salihli escort samandağ escort samsun escort sandıklı escort şanlıurfa escort sapanca escort sarıçam escort sarıkamış escort sarıyer escort şarkışla escort şehitkamil escort selçuklu escort selim escort serdivan escort serik escort seyhan escort siirt escort silifke escort simav escort sincan escort sinop escort şişli escort sivas escort siverek escort şırnak escort söğüt escort söke escort soma escort sultangazi escort suluova escort sungurlu escort sur escort suruç escort suşehri escort susurluk escort talas escort tarsus escort taşova escort tavşanlı escort tekirdağ escort terme escort tire escort tirebolu escort tokat escort torbalı escort toroslar escort trabzon escort turgutlu escort turhal escort türkoğlu escort tuzla escort ulus escort ümraniye escort ünye escort ürgüp escort urla escort uşak escort üsküdar escort üzümlü escort van escort varto escort viranşehir escort yahşihan escort yahyalı escort yakutiye escort yalova escort yatağan escort yenişehir escort yeşilyurt escort yıldırım escort yıldızeli escort yomra escort yozgat escort yunusemre escort yüreğir escort zara escort zeytinburnu escort zile escort zonguldak escort mersin escort fethiye escort

adana escort adana escort bayan adiyaman escort adiyaman escort bayan afyon escort afyon escort bayan ağrı escort ağrı escort bayan aksaray escort aksaray escort bayan amasya escort amasya escort bayan ankara escort ankara escort bayan antalya escort antalya escort bayan ardahan escort ardahan escort bayan bartın escort bartın escort bayan batman escort batman escort bayan bayburt escort bayburt escort bayan bilecik escort bilecik escort bayan bingöl escort bingöl escort bayan bitlis escort bitlis escort bayan burdur escort burdur escort bayan bursa escort bursa escort bayan çanakkale escort çanakkale escort bayan çankırı escort çankırı escort bayan çorum escort çorum escort bayan www.dalilaescort.com