web analytics
11:11 Dubbele getallen
Astrologie en Nummerologie

Synchroniciteit en serendipiteit: de kerst zonsverduistering – astrologie-update

Synchroniciteit en serendipiteit: de kerst zonsverduistering – astrologie-update

De astrologie van deze week wordt gedomineerd door een uitzonderlijk gelukkige zonsverduistering in Steenbok op 26 december – tweede kerstdag in het Verenigd Koninkrijk, Canada, Australië en andere Gemenebestlanden, en de start van Kwanzaa in de Afrikaanse diaspora.

Astrologische energie is tot nu toe zwaar geweest in 2019, en de omwenteling is nog lang niet voorbij, maar deze zonsverduistering brengt een heerlijke energie zo dicht bij het einde van het jaar, en een echte kans voor degenen die willen bereiken en het willen benutten .

De zonsverduistering is conjunct Jupiter, traditioneel de planeet van overvloed en veel geluk. Het is ook driehoek Uranus, de planeet van het onverwachte – hier is synchroniciteit en serendipiteit, wanneer geluk uit de lucht komt vallen, precies wanneer en hoe je het het meest nodig hebt.

De Eclipse is ook verbonden met de vaste ster Polis, die ambitie, waarheid en spiritueel begrip vertegenwoordigt. Voor mensen met een carrière biedt de eclips een groot potentieel. Laat je hogere motivaties je leiden als je naar 2020 gaat, want velen van ons zullen de gelegenheid krijgen om zeer zinvol werk met deze energie te doen.

RAM
Verwacht deze week in de schijnwerpers te belanden, of je dat nu wilt of niet. Wat op het eerste gezicht ongemakkelijk lijkt, kan een vermomde kans zijn. Grijp elke kans om uw leiderschapsvaardigheden te laten zien, zelfs als u niet aan het werk bent. Je leert de mantel van verantwoordelijkheid op je te nemen en er is heel weinig dat je nu niet kunt doen als je je daarop richt.

Lees ook:   Soulmates PDF

STIER
Plan om van achter je eigen zelfopgelegde gordijn te stappen. De eclipsenergie spoort je aan om te reizen, want hoe meer je voorbij je eigen vier muren kunt komen, hoe groter de kans dat je iemand tegenkomt die mogelijk je leven zou kunnen veranderen. Wees ruimdenkend en laat het onverwachte je plannen wijzigen. Spontaniteit loont enorm.

TWEELING
Wees niet verbaasd als een vijand deze week vriend wordt. De energie is topsy turvy en je weet misschien niet zeker wie je nu voelt over iemand. Beoordeel mensen op basis van hun huidige acties, zonder wrok te koesteren over hun verleden. Mensen kunnen veranderen en er zijn hints dat iemand die dicht bij je was, een hoek om is gegaan. Geef mensen het voordeel van de twijfel.

KREEFT
Als je single bent, heb je deze week misschien een dramatische ontmoeting die tot blijvende liefde leidt. Als je al een relatie hebt, kijk dan uit naar onverwachte kansen om dichterbij te komen of je bestaande band te vernieuwen. De focus ligt stevig op liefde, en door die liefde op te bouwen en te cementeren, kun je een groter vertrouwen vinden om het komende nieuwe jaar tegemoet te treden.

LEEUW
Het dagelijkse leven wordt gemakkelijker als je merkt dat de kosmos je probeert te helpen. Let op tekenen en signalen, synchroniciteiten en toevalligheden. Je bent niet alleen. Dit is een goede week om wat gezondheidsgerelateerde nieuwjaarsresoluties te maken, maar doe eerst je onderzoek. Kijk wat je wel en niet kunt waarmaken en maak jezelf geen onrealistische beloften.

Lees ook:   Kies Potentieel boven paniek: Astrologie voorspelling 15 - 22 maart

MAAGD
Onverwachte familieplezier brengt je deze week veel plezier, of het nu een verrassingsaankondiging is of gewoon oorlogvoerende familieleden die het verleden achter zich laten en beter met elkaar opschieten. Creatief brengt deze eclipsenergie je zelfvertrouwen, dus val op en laat de wereld zien wat je kunt doen, artistiek. Er is zelden een betere tijd geweest om uw overstap te maken.

WEEGSCHAAL
Verrassingen en misschien zelfs schokken thuis lijken op het eerste gezicht misschien niet welkom, maar deze eclipsenergie laat je weten dat alles goed komt. Probeer met de veranderingen mee te rollen en wees bereid om wat tijd buiten je comfortzone door te brengen terwijl de energie tot rust komt. Als je optimistisch en speels kunt blijven, moet goed nieuws voor de deur liggen.

SCHORPIOEN
Je sluit 2019 af met een echt verlangen om meer te leren – over alles, en over jezelf in het bijzonder. De eclipsenergie kan je een kans bieden die te mooi klinkt om waar te zijn, maar het is waar. Grijp het met beide handen en begin te leren hoe het voelt om dichter bij de rand te leven. De opwinding zal je verjongen en geeft je veel om over na te denken.

BOOGSCHUTTER
De zonsverduistering raakt uw geldzone, dus een onverwachte boost voor uw financiën komt op een zeer welkome tijd, gezien de kosten van de feestdagen. De richting waar de hulp vandaan komt, of de bron van de hulp, zou je geest echter dieper moeten laten nadenken. Is het misschien tijd voor u om van richting te veranderen over hoe u uw brood verdient?

Lees ook:   Verleden dat terugkomt om je te achtervolgen (letterlijk)

STEENBOK
De zonsverduistering in je eigen teken is een erkenning van je karakterkarakter. Je zelfvertrouwen groeit naarmate 2019 ten einde loopt. Het is nu belangrijk om jezelf een schouderklopje te geven voor alles wat je tot nu toe hebt bereikt. Besteed tijd aan het erkennen van uw successen, want u besteedt veel te veel tijd aan uw mislukkingen. Ga rechtop staan ​​en leid anderen met het licht dat je draagt.

WATERMAN
Uw geheime kant staat op het punt ontbloot te worden door de zonsverduistering en stelt u open voor ongemakkelijk toezicht van vrienden, familie of uw partner. Maak je geen zorgen – dit is goed voor je. Hoewel het misschien niet zo voelt, word je sterker in je eigen identiteit. U zou niets moeten verbergen, dus laat het licht op u schijnen en uw ware glorie onthullen.

VISSEN
Je humanitaire, medelevende aard wordt onthuld door de energie van de zonsverduistering, maar wees niet verrast als je gemakkelijk tot tranen wordt geroerd door deze krachtige energie. Je verlangen om een ​​verschil te maken wordt versterkt – en je zult merken dat je door anderen te helpen ook jezelf helpt. Je inspanningen zijn al veel te laat voor enige erkenning, en dat kan nu in aantocht zijn.

https://wakeup-world.com/2019/12/23/synchronicity-and-serendipity-the-christmas-solar-eclipse-astrology-update/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien