web analytics
11:11 Dubbele getallen
Astrologie en Nummerologie

Astrologische observaties 

Astrologische observaties 

 • Het teken op de cusp van je negende huis zal hoogstwaarschijnlijk het teken zijn waarmee je trouwt. (aangezien het 9e huis een lange levensduur en groei regeert) (bijv. Leeuw in 9e huis = je zou kunnen trouwen met iemand met Leo-kenmerken als ze een Leo Zon zijn)
 • Je Mars-teken regeert eigenlijk je naam. Het vertelt je wat voor naam je hebt. (bijv. Mars in Waterman – met een unisex of originele/unieke naam, Mars in Weegschaal – met een vrouwelijke naam, Mars in Boogschutter – met een naam met een religieuze of spirituele betekenis erachter, enz.)
 • Steenbok in het 3e huis-individuen zijn meestal de oudste broer of zus en/of de meest volwassen broer of zus van de rest (je broers en zussen kunnen tegen je opkijken als een gezagsdrager en de baas).
 • Weegschaal zon hebben echt de neiging om “luchthoofden” te zijn.
 • Schorpioen Venus kan het idee van een giftige of gewelddadige relatie romantiseren. Een relatie die dodelijk is en je op de rand van leven en dood plaatst … letterlijk. Omdat het een natuurlijke aantrekkingskracht heeft op chaos en ontreddering, blijft de adrenaline in hen pompen.
 • Lilith in het zesde huis maken mensen meestal schoon als ze boos zijn of als ze schoonmaken, doen ze het erg agressief. 
 • Ook kan Lilith in 6th met hun huisdieren vechten of ze zelfs misbruiken als ze zich slecht manifesteren.
 • Het teken op je 11e huis kan je vertellen hoe je met roem zou omgaan. (bijv. Maagd in het 11e huis = schuwt de aandacht, Leeuw in het 11e huis = je wordt eigenwijs en je ego blaast op, Schorpioen in het 11e huis = verandert je volledig ten goede of ten kwade, geen tussendoortje, enz.)
 • Planeten die je in Steenbok of in het 10e huis hebt, kunnen erop wijzen dat je een carrière hebt met betrekking tot die planeet. (bijv. Mars in 10e of in Steenbok = een bokser, vechter, fitnesstrainer, enz. Venus in 10e of Steenbok = model, artiest, modeontwerper, visagist, enz. Mercurius in 10e of Steenbok = zanger, acteur, wetenschapper , redenaar, enz.)
 • Pluto in het 9e huis individuen kunnen atheïsten of zelfs satanist worden. Kan ook onderdeel zijn geweest van een religieuze sekte. 
 • Schorpioen Venus in het 12e huis is een enorme indicator dat je een seksverslaafde bent. (Obsessie met Schorpioen, Venus regeert je lichaamsvloeistoffen, 12e regels jezelf verliezen en verslaving = verslaving aan seks.)
 • Venus retrograde individuen worstelen het meest met fysieke scholen. Ze doen er beter aan om thuis of online geschoold te zijn. (iets dat niet-traditioneel is, zal altijd het beste werken voor Venus retrograde individuen.)
 • Boogschutter Zuid knoop-individuen zijn oude zielen. Al van jongs af aan waren ze een stuk volwassener en wijzer in vergelijking met hun tegenhangers.
 • Steenbok Venus kan zich manifesteren in iemand met een grunge, aards en spiritueel uiterlijk voor hun gevoel voor kleding / mode. (bijv. Erykah Badu & SZA)
 • Venus Retrograde individuen ZULLEN hun hele leven sociale vervreemding ervaren. Hun sociale leven kan na een tijdje niet of niet van veel belang voor hen zijn.
 • Weegschaal in 12e en Venus in 12e huis mensen trekken vaak narcisten aan en voelen zich onbewust aangetrokken tot narcisten. 
 • Venus leidt het Venus-werk van mensen in de Weegschaal-vorm (hebben zelfliefde zodat je relaties kunt onderhouden), terwijl Venus retrograde mensen hun Venus in een Stier-vorm laten werken (ALLEEN VAN ZELF HOUDEN, zou weinig tot geen focus op relaties moeten zijn totdat je liefhebt JIJ helemaal.)
 • Neptunus in 3e kan iemand een handschrift geven dat moeilijk te begrijpen is.
 •  Saturnus regeert Satan. Legt uit waarom het 10e huis = jouw carrière en waarom zoveel beroemdheden hun ziel moeten verkopen om het toppunt van hun status te bereiken. (Tegenovergestelde van 10e is 4e/Kreeft, je wortels/je kern oftewel je ziel. Zonder je ziel heb je geen innerlijk huis of verbinding met de spirituele wereld, je zit voor altijd vast in de fysieke dimensie)
 • Lege huizen in je grafiek betekent dat je dat huis al onder de knie hebt en niet veel aandacht nodig hebt in dit leven. (bijvoorbeeld: leeg 7e huis = relaties zijn niet de focus, je focus ligt op jou)
 • Het echte nieuwjaar is op 20 maart. (Ram is het begin van het wiel.) Waarom zou het in januari beginnen? (b/c de agenda is Satan/Saturnus/Steenbok)
 • Saturnus retrograde individuen gaan door immense innerlijke onrust. Depressie is prominent aanwezig en het voelt alsof je mentaal, emotioneel en fysiek in een gevangenis zit. (vooral als Saturnus in een waterhuis of teken staat) Als Saturnus wordt geïnternaliseerd, voelt het alsof je tegen demonen vecht. Kan zich zeker manifesteren in iemand die op jonge leeftijd erg volwassen is.
 • Pluto bij 2e mensen kan extreem bezitterig, overbezorgd en territoriaal zijn ten opzichte van hun romantische partners. 
 • 2e huis regeert jouw stem. Kent u de uitdrukking “Uw woorden brengen leven of dood”? Het is waar, tegenover 2e huis is 8e = dood. 2e huis/leven vs. 8e huis/dood as.
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥