web analytics

Mercurius en school en studie

Mercurius in Ram zal snel interesse verliezen in de onderwerpen die ze bestuderen. Deze plaatsing van borden heeft constante stimulatie nodig. Ze schakelen liever steeds over op nieuwe onderwerpen dan bij één onderwerp te blijven en het intensief te bestuderen.

Mercurius in Stier is bepalend voor de te nemen acties. Als ze eenmaal ergens over hebben nagedacht en tot een beslissing zijn gekomen, zullen ze hoe dan ook bij dat pad blijven.

Mercurius in Tweelingen mensen zijn zeer communicatief. Ze leren informatie vaak het beste door met andere mensen te praten. Mercurius in Tweelingen begrijpt dat er veel kanten aan een verhaal zitten en wil met mensen met verschillende perspectieven praten voordat ze beslissen wat ze denken.

Mercurius in Kreeft heeft een natuurlijk intuïtief denkproces. Hoewel ze het niet kunnen bewijzen door wat iemand zegt, kunnen ze vaak voelen wanneer iemand tegen hen liegt.

Mercurius in Leeuw zal vaak op een theatrale manier spreken. Ze vinden het moeilijk om hun gedachten kalm uit te drukken, maar zullen dit in plaats daarvan op een grootse manier doen. Het is niet ongebruikelijk dat Mercurius in Leeuwen huilt of schreeuwt als ze gepassioneerd zijn over een onderwerp.

Mercurius in Maagd weet informatie gemakkelijk en snel te verwerken. Het is niet moeilijk voor hen om ingewikkelde onderwerpen te begrijpen. Wanneer alle anderen hun hersens inspannen om het onderwerp te begrijpen, is Mercurius in Maagd klaar om door te gaan naar de volgende stap.

Mercurius in Weegschaal zijn geen emotionele denkers. Ze moeten alles vanuit een logisch standpunt verwerken. Dit komt omdat Mercurius in Weegschaal begrijpt dat wanneer je emoties tussenbeide komt, je de situatie niet objectief zult bekijken en te gehecht kunt raken aan één gezichtspunt.

Lees ook:   Astrologie voor het volgende of na het leven

Mercurius in Schorpioen mensen kunnen vaak obsessieve denkpatronen hebben. Als ze een bepaalde gedachte in hun hoofd krijgen, zullen ze er steeds weer aan denken. Hoewel dit hen ertoe kan brengen dieper over het leven na te denken, kan het hen ook kwellen als het een gedachte is die ze niet willen hebben.

Sommige Mercurius in Boogschutter kan in een patroon van drugs- of alcoholmisbruik vallen. Dit komt omdat deze tekenplaatsing hun geest op alle mogelijke manieren wil uitbreiden. Hoewel hun roep om iets te ervaren dat groter is dan zijzelf in theorie goed is, moeten ze leren dit te bereiken door middel van niet-destructieve methoden.

Mercurius in Steenbok begrijpt dat timing alles is. Ze wachten op hun tijd om op de juiste komische momenten in te grijpen. Ook als het op hun werk aankomt, wachten ze hun moment af. Mercurius in Steenbok wacht liever nog wat langer dan te snel te handelen en te verknoeien waar ze aan hebben gewerkt.

Mercurius in Waterman spreekt meestal op manieren of praat over onderwerpen die tot nadenken stemmen. Ze zijn hier om te spreken over onderwerpen die de rest van de wereld zullen schokken. Sommige Mercurius in Waterman geniet er actief van om andere mensen te beledigen. Deze plaatsing van borden is op zijn best wanneer het probeert de samenleving wakker te schudden om ten goede te veranderen, en niet om chaos te creëren omwille van de chaos.

Veel Mercurius in Vissen zullen het moeilijk hebben op school en moeten harder werken dan hun medestudenten om dezelfde cijfers te halen. Dit is niet omdat Mercurius in Vissen dom is, maar omdat hun hersenen erop zijn ingesteld om buiten de lijntjes te kleuren, terwijl schoolsystemen verwachten dat studenten zich aan strikte richtlijnen houden.

Lees ook:   Astrologie huizen betekenis Familie

Gerelateerde artikelen

Back to top button