web analytics
11:11 Dubbele getallen
WeerAstrologie en Nummerologie

De weersvoorspellingen voor 2017

De weersvoorspellingen voor 2017

 

nature                                                                                         Más:

Door © Joyce Hoen, 2016/2017

Januari 2017: het wordt vriendelijk weer begin van dit nieuwe jaar maar wel nat… de hele maand is er kans op veel regen.

(Na een dag of tien ging het sneeuwen en vriezen..in werkelijkheid, niet op gerekend, het gebeurde nadat Mercurius recht ging lopen, het vriezen begon met Mercurius in Steenbok, maar verder kan ik niets zien in de efemeride over waarom dit alles nu opeens zo was).

Februari 2017: februari is een stuk droger, maar wel wisselvallig wat de temperatuur betreft. Niet dat het superkoud zal worden overigens.

Maart 2017: vanaf 11 maart wordt het vermoedelijk heerlijk warm maar nog wel met regen, die wellicht rond de 14e eindigt, zodat het echt buitenweer wordt, vroeger dan verwacht.

April 2017: verwacht rond 5 april een temperatuursomslag,. was het inderdaad warm, wordt het een stuk kouder, maar was het toch vrij koud, dan kan het juist nu warmer worden (Saturnus gaat retrograde lopen op 5 april). Er zijn nog meer wisselingen die heel onvoorspelbaar kunnen uitwerken wat het weer betreft: Mercurius gaat 9 april retrograde lopen en doet ook een eerder weerbeeld terugkeren. Venus gaat de 15e recht lopen en kan ook voor een temperatuurswisseling zorgen. (Pluto gaat de 20e retro lopen maar die werkt niet direct op het weer). Kortom, het wordt een wisselvallige en bijna onvoorspelbare maand tot we dichter in de buurt ervan komen.

Lees ook eens:   Hoe weet u of iemand een schorpioen ascendant heeft?

Mei 2017:Op 3 mei gaat Mercurius recht lopen, wat altijd weer een verandering van het weer geeft, dit keer niet koud, maar nog steeds wisselvallig denk ik. Vanaf 17 mei kan het een stuk rustiger en warmer worden.

Juni 2017: De eerste week kan heerlijk warm zijn, de tweede week ook maar met meer wind, goed voor de zeilsport, en op 16 juni verandert er wat met betrekking tot de relatieve luchtvochtigheid: mocht het onverhoeds vlak hiervoor goed geregend hebben, stopt het nu, maar het omgekeerde is waarschijnlijk eerder aan de orde, dat het nu even goed regent, maar het blijft warm, de hele maand juni.

Juli 2017: De hele maand juli zou het prachtig warm weer moeten zijn, geen vuiltje aan de lucht.

Augustus 2017: behoort lekker warm te zijn maar wel met wind. Donder en bliksem is mogelijk rond de 3e. Mercurius gaat de 13e retrograde lopen hetgeen altijd wel onvoorspelbaar weer oplevert. Saturnus gaat de 25e recht lopen, het kan dan opeens een stuk kouder worden.

September 2017 : Als Mercurius retro geen verstoring met zich meebrengt, begint September als een ware Indian Summer. Op 5 september gaat Mercurius recht lopen en dan kan een eventuele verstoring alsnog eventjes opgeheven worden. Het wordt winderiger vanaf 6 september en opnieuw vanaf 11 september. Tijdens de herfstequinox komt ook Venus in het winderige Maagd aan en zal elke schijn van een Indian Summer wel voorbij zijn.

Lees ook eens:   Februari

Oktober 2017: we zouden nog wel eens een Indian summer kunnen krijgen, vooral in de 2e helft van de maand; in ieder geval wordt het vriendelijk weer.

November 2017: het kan nog steeds een relatief warme novembermaand worden, met opeens veel natter weer als Neptunus omdraait rond de 22e.

December 2017: Van de eerste drie weken in december ben ik niet helemaal zeker, omdat Mercurius dan retrograde loopt, maar het zou nog best eens prima weer kunnen zijn. Dan gaat Saturnus op het wintersolstitium, de 21e december in Steenbok lopen, conjunct de Zon dus en Yvonne K, vertelde dat dat één keer eerder voorgekomen is en extreem koud weer bracht. Indien dat zo is, zijn we de pineut de komende winter, maar de andere planeten wijzen juist op het omgekeerde: dat het weer lekker zacht zou kunnen worden. Dus dit wordt afwachten!

© Joyce Hoen, 2016/2017

https://www.astrologie.ws/2013.htm

Leuke website overigens met weekvoorspellingen!
https://www.astrologie.ws/week.htm

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥