...

18 juni 2021

 

Huwelijk Horoscoop en Kundli Matching

Bijpassende horoscopen is een van de beste aspecten van astrologie. Het wordt al meerdere jaren gebruikt om mensen te laten trouwen. Deze horoscoop-matching wordt ook wel Kundli-matching genoemd. Het matchen van de horoscopen is een perfect hulpmiddel om het toekomstige huwelijksleven te vinden. Kundli-matching zorgt voor compatibiliteit vanuit verschillende aspecten – biologie, psychologie en begrip.

Gun Matching in Kundli voor huwelijk

Op basis van Kundli Milan of horoscoop-matching kan men te weten komen over een gelukkig en succesvol huwelijk. In de oudheid werd aangenomen dat het minimumaantal gescoorde punten of wapens 18 zou moeten zijn op een totaal van 36 punten of wapens. Zo krijg je met behulp van een scorekaart een idee over de compatibiliteit van een huwelijk. Dit is een eenvoudige manier om de algehele compatibiliteit te begrijpen, aangezien het voor een gewoon persoon moeilijk kan zijn om het gedetailleerde rapport over horoscoopafstemming te begrijpen.

Het lage aantal echtscheidingszaken in India kan worden toegeschreven aan de huwelijkshoroscoop en Kundli-matching. Met een toename van de modernisering neemt het aantal echtscheidingen met de tijd toe. In sommige gevallen controleren mensen geen horoscopen, wat kan leiden tot toekomstige problemen of onrust in het huwelijk.

Het matchen van de horoscopen kan u niet alleen waarschuwen voor de mogelijke problemen waarmee u te maken kunt krijgen, maar biedt u ook oplossingen voor het kalmeren van de getroffen sterren.

Kundli Matching met Vedische astrologie is gebaseerd op Nakshatras, ook wel Guna Milan of Ashtakoota Milan genoemd. Als je na het trouwen een nieuw leven begint, wordt je partner je deel. en je moet bij elkaar blijven in alle ups en downs van het leven. Jullie zijn beiden ook verantwoordelijk voor het nemen van de beslissingen van je leven of het veranderen zoals je wilt. Daarom moet men trouwen met degene met wie hij of zij het meest compatibel is.

De huwelijkshoroscoop wordt geanalyseerd op zes hoofdaspecten. Dit zijn de volgende:

  • De levensduur van de jongen en het meisje afzonderlijk. Als het verschil enorm is, wordt het niet aanbevolen om door te gaan met de wedstrijd.
  • De gezondheid van beide individuen wordt ook geanalyseerd door en er wordt rekening gehouden met vele andere aspecten, zoals de mogelijkheid van ongevallen of als iemand met grote ziekten wordt geconfronteerd.
  • Mentale compatibiliteit is een ander aspect dat rekening houdt met de genegenheid die tussen het paar zou bestaan. Dit zorgt voor het gedrag en het temperament van beide individuen. Compatibiliteit houdt ook rekening met de bereidheid van beide individuen om het huwelijk op lange termijn door beiden te bevorderen.
  • De bevalling is ook een aspect dat in beide horoscopen van beide afzonderlijk wordt gecontroleerd. Hierdoor wordt de mogelijkheid gevonden om in de toekomst kinderen te krijgen.
  • Financiële stabiliteit is een ander aspect dat ook individueel wordt geanalyseerd
  • De scheiding wordt gecontroleerd om elke mogelijkheid van een langdurige scheiding van het paar te overwegen

Gevolgtrekking

Een astroloog is de beste persoon om te kijken naar het proces van huwelijkshoroscopen en Kundli Matching. U kunt de horoscopen echter ook gemakkelijk online matchen met behulp van verschillende Kundli Milan-platforms die online beschikbaar zijn.

Bron

Lees ook:   Horoscopen online maken

Gerelateerde berichten