28 januari 2021

 

Vergeet alles wat je dacht te weten over Mercurius retrograde

Vergeet alles wat je dacht te weten over Mercurius retrograde, hier zijn enkele ongelooflijk goede dingen die je kunnen overkomen tijdens de retrograde Mercurius periode:

Het vinden van verloren voorwerpen: Dit is een geweldige tijd om te zoeken naar persoonlijke items die u al lang geleden verloren. Dingen die je maanden geleden verloren bent of kwijtraakte, of zelfs jaren geleden, zullen eindelijk terug gevonden worden.
Dit is bv als je het kussen op uw oude bank weghaalt en u ontdekt plots een schat aan verloren oorbellen of misschien wel het telefoonnummer van iemand die je echt wilde uit vragen voor een date. Ik heb klanten gehad die vonden voorwerpen terug, zoals een set sleutels, of een waardevolle ring waarvan zij zeker waren dat het was gestolen.

Het krijgen van een bericht van mensen uit je verleden: Je hoort van een oude vriend of een contact die u maanden geleden schreef en nooit meer iets van terug hoorde.
Wees niet verbaasd als je gecontacteerd wordt door uw “oude vlam,” ze willen hallo zeggen en zien hoe het met je gaat. Ik had een ex-verloofde in jaren niet gehoord, hij belde me in het midden van Mercurius retrograde periode om te zien of ik nog single was en beschikbaar.

Van Oud Cliënten of Werkgevers: Als je in de verkoop werkt, en je verwacht een telefoontje van een klant die weigerde om zaken met u te bespreken. Maar nu, is hij plots zeer geïnteresseerd. Als u op zoek was naar een baan en wachtte op een reactie van een bepaalde werkgever, dan kunt u gedurende deze drie weken van hen horen.

Afhandeling Oude Projecten : Dit is een geweldige tijd om eventuele projecten die u begonnen bent voordat Mercurius retrograde ging af te maken. Je zal niet de problemen ervaren die komen met het starten van nieuwe projecten. In plaats daarvan, zult u genieten van het invullen ervan, of het nu een huis re-modeling project is of afmaken van het planten van uw tuin.

Een geweldig idee: “. polijsten” Fantastische tijd om opnieuw te overwegen en te heroverwegen van oude plannen en projecten, die meer tijd nodig hebben, de gebreken en fouten ontdekt u nu sneller en geven u de mogelijkheid om de benodigde wijzigingen aan te brengen, zodat het een “goed” idee kan zijn en een “supergoed” idee wanneer je klaar bent.

Hardlopen Stress-Vrije Vergaderingen : Besluitvormende vergaderingen produceren extra stress tijdens de retrograde periode. Nog erger – ze leiden meestal tot ondoordachte beslissingen die niet succesvol zullen zijn. Dus het is een geweldig idee om gebruik te maken van het positieve doel van de retrograde periode, dat is om opnieuw te evalueren en opnieuw te overwegen om ideeën en plannen te maken. Als je het verteld aan de aanwezigen op de vergadering, is dit het doel van de bijeenkomst, en zul je betere resultaten krijgen en ieders stress niveau verlagen.

Lees ook:   Neptunus in 12e huis

Problemen ontdekken, U kunt tenslotte het probleem gaan oplossen: Heb je ooit gehoord van het zg. “water druppelen,” maar u kon niet vinden waar het geluid vandaan kwam? Nou, zult u tijdens Mercurius retrograde periode dit wel ontdekken. Het is een geweldige tijd om een mysterie op te lossen, en een oplossing voor een probleem dat je hebt gehad, te ontdekken en op te lossen. Als uw auto of computer een probleem heeft, zal het probleem tevoorschijn komen tijdens de retrograde periode, die je de kans geeft om het te repareren, voor eens en voor altijd (zelfs als je de eigenlijke reparatie doet als Mercurius direct gaat lopen).

Het leren van de Waarheid : Onthouden: terwijl Mercurius retrograde loopt – en er is iets wat je niet weet. Echter, het is dan geweldig nieuws om te weten dat het maar tijdelijk is, want als Mercurius direct gaat lopen op 10 november zult u de waarheid te weten te komen. Misschien vindt u dat het een “te mooi om waar te zijn” onroerend goed, een toch niet zo’n goede deal was: Of, dat pak, je dacht dat hette duur was voor uw budget, maar het ging gewoon op een 50% uitverkoop; “te mooi om waar te zijn.” of de relatie waar u zo enthousiast over was, bleek toch minder leuk te zijn dat u dacht. (Let op: echtgenoten bedriegen.)

Corruptie is Exposed: De “bad guys” worden eindelijk gepakt. Alle criminelen maken wel eens fouten tijdens hun leven in misdaad. Die fouten worden vaak onthuld tijdens de retrograde mercurius. U zult blij zijn te lezen in de krant over de corrupte ambtenaren of oplichters die uiteindelijk gepakt zijn.
Je zult meer kunnen lachen: Luister naar het nieuws. U zult lezen over gekke fouten, waar je om moet lachen en grinniken als je het zult lezen. Vorig jaar (tijdens Mercurius retrograde), werd gemeld: “De politie bewaakt het Wembley Stadion , waar de olympische voetbalwedstrijden worden gespeeld, het bleek dat ze een set sleutels van de zaal hadden verloren. Officieren gingen hierna zoeken in het stadion in Londen, voor de start van de Olympische Spelen.

Gerelateerde berichten