web analytics
11:11 Dubbele getallen
Astrologie en Nummerologie

Centaur of Pholus in de horoscoop

Met ongebreidelde nieuwsgierigheid komt de dood van iets groots, terwijl Pholus zich afvroeg hoe een kleine puntige stok een groot beest zou kunnen doden vlak voordat hij er zelf aan sterft. Hier komen pijnlijke realisaties van grenzen en verantwoordelijkheden naarmate je groeit. Pholus is waar iemand verstrooid, zelfs blind, zijn zaken doet totdat hij het sterfelijke licht ziet en instort, gegrond door confrontatie van karma en verantwoordelijkheid.

trefwoorden:

  • Laat los
  • Zelfvernietiging
  • Ontwaken
  • Euforie
  • Zoeken
  • Intensiteit
  • Ontdekking
  • Katalysatoren

Klik hier om naar de uitgebreide kaartselectie op Astro.com te gaan . Ga onder extra objecten naar ‘meerdere selecties mogelijk’ en selecteer Pholus. Dit zal je zijn bord en huisplaatsing laten zien, evenals aspecten voor https://href.li/?https://www.astro.com/cgi/genchart.cgihem. Zijn glyph ziet eruit als een sleutel met een P erop

Pholus in 1e Huis/Ram:Spettert de kamer met je levendigheid. Ondergaat veel veranderingen in uiterlijk en identiteitscrises. Je zoekt naar iets dat een nieuwe strijd of zelfs een nieuw leven kan ontketenen. Deze plaatsing kan depressieve symptomen hebben tussen levensstijlen die op dat moment uw interesse wekken. Als kind was je confronterend. Na verloop van tijd leer je dat het soms het beste is om achterover te leunen en te wachten, de tijd te nemen om je huid af te werpen. Je zult misschien merken dat springen om aan te vallen afmaakt wat je te snel begint. Je staat bekend als iemand die explosief is, zich excentriek kleedt en misschien een humeur heeft, of op zijn minst houdt van een goed debat. Je wekt veel interesses op terwijl je je leven vol kleur leidt, en je intense leven brengt veel verandering voor anderen omdat je jezelf voortdurend verandert. Jeugd voor jou bracht je overal, en zelfs nu heb je soms het gevoel dat je te dun wordt uitgerekt. Probeer je verfijnde passies niet uit het oog te verliezen op zoek naar nieuwe, glanzende passies en waardeer de dieptepunten omdat ze je in staat stellen om van de hoogtepunten in je leven te genieten.

Pholus in 2e Huis/Stier:Je verzamelt veel in het leven, omdat dit de doos bezit en creatie opent. Deze plaatsing brengt explosief artistiek en muzikaal talent. Je kunt perioden van impulsief kopen en sparen doormaken, waarbij je wisselt tussen minimalisme en overdaad. Het kan veel kleding betekenen, planten, altijd iets waardoor je je duurzaam voelt, terwijl minder van wat je weet niet bij kan houden, zoals borden of huisdieren. Je komt er al vroeg achter wat je wel en niet verantwoordelijk kan worden gehouden om door te gaan. Je creëert dingen of vindt bronnen waarvan mensen vaak de mond open doen. Eigenwaarde fluctueert met je comfortniveaus, of je ego opjaagt of leegloopt. Met volharding zullen projecten die een eeuwigheid lijken te duren geweldige resultaten opleveren, inclusief het kennen van je eigen immense waarde, omdat je je realiseert dat het een lange, zware strijd is om iets te bereiken.

Pholus in 3e Huis/Tweelingen:Een uitgebreide woordenbank heeft moeite om je mond en vingertoppen te bereiken, wat leidt tot scherpe improvisatievaardigheden. Je vindt jezelf met een overvloed aan gegevens en schijnbaar nutteloze trivia. U kunt ‘mond-in-klauwzeer’ hebben, waarbij u zoveel tegelijk probeert te zeggen dat het er verward uitkomt, of u zegt iets onschuldigs en beledigt anderen per ongeluk, omdat uw woorden veel kracht hebben. Elke dag gebeurt er iets verrassends met je en je begint het gevoel te krijgen dat de wereld erop uit is om je te pakken te krijgen. Dit komt omdat deze plaatsing elke dag een stortvloed aan reizen, wilde broers en zussen en een interessante buurt betekent. Je kunt in ieder geval zeggen dat je je nooit verveelt. Je hebt misschien veel kattenkwaad uitgehaald op de lagere school, of een belachelijke hoeveelheid lectuur gelezen. Onthoud dat, in welke problemen je mond je ook brengt,

Lees ook eens:  Kate Middleton en astrologie

Pholus in 4e Huis/Kanker:Misschien ben je, zoals je moeder op een vertederende manier zou beschrijven, een ‘gelukkig ongeluk’. Ze heeft een enorme impact op je gehad en je hebt op de een of andere manier sterke gevoelens voor haar. Haar invloed op jou weergalmt je hele leven, en als je relatie met haar onopgelost blijft, zul je merken dat je nooit aan haar kunt ontsnappen. Hoe dan ook, familie en je spreekwoordelijke huis hebben emoties losgemaakt die je in eerste instantie liever niet naar de oppervlakte laat borrelen. Dit komt door een sterke weerklank die je hebt met je voorouderlijk verleden, en hoe je ook probeert, je kunt nooit ontsnappen aan de erfenis van je familie, ten goede of ten kwade. Hoe dan ook, als je een huis vindt dat echt aanvoelt als een thuis, fleur je het op als geen ander. Als je eenmaal gesetteld bent en een eigen gezin hebt, kan de intensiteit van een dergelijke verantwoordelijkheid intimiderend zijn.

Pholus in 5e Huis/Leeuw:Creativiteit is hier impulsief. Wanneer je besluit iets te maken, ontwaakt in je binnenste vergeten oceanen, schokkerig van opwinding terwijl het langs de oevers van je geest raast. Je innerlijke kind kan je soms overweldigen als je het probeert te onderdrukken uit angst om te overweldigend te zijn voor zowel anderen als jezelf, wat leidt tot het gevoel dat je een ego helemaal niet hebt. Het is waarschijnlijk dat je veel hobby’s zult oppikken, met name op kunst gebaseerd, evenals een paar geliefden als uitlaatklep voor je immense energie. Je kunt dwangmatig op zoek gaan naar allerlei soorten relaties, omdat de liefde die je erin vindt je onbedwingbare passie doet ontbranden, of je kunt ervoor terugdeinzen uit angst voor wat die gevoelens kunnen oproepen. Je ontmoet veel zielsverwanten in je leven, en deze dwang na je lustleven kan je in de problemen brengen als je lijnen in het zand overschrijdt. Dit komt omdat je gewoon niet kan worden ingeperkt, hoe hard je ook probeert. In zekere zin groei je nooit op en kun je jezelf in elke situatie vermaken. Laat dat vuur van passie nooit uitgaan – onthoud alleen om de wilde dingen die het leven de moeite waard maken in evenwicht te brengen met de alledaagse dingen die je in de eerste plaats in je levensonderhoud voorzien.

Pholus in 6e Huis/Maagd:Grote transformaties vinden plaats op het gebied van gezondheid en werk. U lijkt nogal vaak onverklaarbare gezondheidsproblemen te hebben, veroorzaakt door onvoorzichtigheid in uw dagelijkse werk. Zoals U bent zowel creatief als mechanisch ingesteld, in staat om details in muziek en kunst te verbeteren, alles waar u uw handen op legt. Sterker nog, hoe meer hands-on een project, hoe beter. Deze plaatsing leidt tot potentie in het dagelijkse werk en service, mogelijk leidend tot snelle promotie in dagbanen. Deze promotie, hoewel aanvankelijk glamoureus, voelt uiteindelijk stagnerend aan. In het verleden realiseer je je een patroon van meer afbijten dan je kunt kauwen. Dit leidt tot perioden van hoppen van de ene dagelijkse routine naar de andere, met veel veranderingen in carrière- en opleidingspaden, voordat je de situatie vindt waarin je ‘nooit een dag in je leven werkt’ vanwege de enorme passie die je ervoor hebt. Met ervaring,

Lees ook eens:  Saturnus en Jupiter zullen tijdens de winterzonnewende op 1 lijn liggen en een uiterst zeldzame kerst ster creëren

Pholus in 7e Huis/Weegschaal:Je staat bijna altijd open om nieuwe vrienden te verwelkomen, maar even vermoeiend uit eerdere relaties waarvan je besefte dat je er niet verantwoordelijk voor wilde zijn. Je krijgt veel kennissen (hoewel meer dan waar je vaak op koopt) omdat je eeuwig benaderbaar bent omdat mensen beseffen dat je anderen heel goed accepteert. Deze acceptatie komt voort uit de wetenschap dat iedereen een blik wormen is die wacht om geopend te worden. Als je mensen vindt om dicht bij te zijn, jongen, doe je dan open. Vaak ben je meer alleen dan met vrienden. Anderen brengen dingen in jezelf naar boven die je zelf nooit hebt gerealiseerd. Hoewel je het feest levendiger maakt, kan tijd voor jezelf je helpen te herstellen, omdat je zo verwikkeld raakt in relaties dat je de behoefte voelt om te exploderen, vaak bij degenen met wie je dicht bij bent. De intensiteit die anderen in je naar boven brengen, is beter in kleinere,

Pholus in 8e Huis/Schorpioen:Je zoekt naar iets dat de deuren naar intimiteit opent, maar dichter bij anderen komt dan je ooit had kunnen hopen. Je maakt vaak grapjes over hoe emotioneel je je volledig bewust bent van hoe diep je wonden pijn doen, en je leert al op jonge leeftijd dat lachen het beste medicijn is. Je kunt de passies van anderen absorberen voor je eigen gewin. Je verwacht het meeste uit je relaties, want dat is precies wat je naar de tafel brengt. Wanneer je iemand binnenlaat en gehecht raakt, deel je wat je hebt in de hoop dat het rendement hoger zal zijn. Je laat niet los zonder jaren van wrok achter je te laten, mocht iemand je teleurstellen. Deze plaatsing zorgt ervoor dat je net zo snel haat als liefde, omdat deze emoties voor jou hand in hand gaan. Je hebt voorgevoelens van het einde en wilt het rouwproces snel achter de rug hebben voordat er zelfs maar iets sterft.

Pholus in 9e Huis/Boogschutter:Als je eindelijk iets vindt om te geloven, heb je een uitgesproken uitgesproken mening over het onderwerp. Je raakt geïnspireerd om kennis op te doen wanneer informatie je tot op het bot door elkaar schudt. Met reizen en secundair onderwijs komen er sterke veranderingen in perspectief. In feite verruim je altijd je perspectief door boeken en artikelen te lezen over wat je fascineert, met anderen te debatteren, of gewoon door je huis te verlaten en de wereld om je heen in je op te nemen! Voortgezet onderwijs en verre reizen kunnen een pijnlijk ontwaken zijn over hoe weinig je weet en hoe ver je moet gaan. In plaats van je hierdoor te laten verstenen, vat je het echter op als een persoonlijke uitdaging en zet je door, hoeveel tranen er ook voor nodig zijn. Je bent gefascineerd door andere culturen en standpunten. Vergeet echter niet dat je een mens bent, net als iedereen. We maken allemaal fouten en geloven dingen die bevooroordeeld zijn, soms ten nadele van anderen. De reden dat we fouten maken, is om ervan te leren, en als uw standpunt niet overeenkomt met dat van iemand anders, betekent dit niet altijd dat u beter bent dan zij. Deel uw geduld en vastberadenheid met anderen door hen te onderwijzen, hen te helpen verschillen te begrijpen en de kloof te overbruggen, niet alleen op hen neer te kijken.

Lees ook eens:  Astrologen voorspelden een druk 2021: de problemen zullen toenemen

Pholus in 10e Huis/Steenbok:Deze plaatsing verlangt naar een carrière met een sterke impact. Hun aanwezigheid, vooral in het openbaar en op de werkplek, is moeilijk te missen. Je hebt explosieve ideeën en plannen voor de toekomst. Je herinnert je je jeugd als saai en streeft naar een opwindend leven, vaak verlangend om naar een grote stad te verhuizen. Je raakt echter gemakkelijk verstrikt in de dagelijkse sleur en verliest de tijd uit het oog, terwijl je je realiseert dat er weken of maanden voorbij zijn gegaan en je niet veel op weg bent naar je doelen. Deze plaatsing kan betrekking hebben op het beschermend aspect van de Pholus-mythe, wat betekent dat je grenzen in gedachten moet houden en ze niet verstrooid moet overschrijden, omdat dit tot veel pijn en tijdverspilling kan leiden. Je kunt van carrière naar carrière springen terwijl je op zoek bent naar het ideale publieke imago, of je tijd nemen om uit te zoeken wat je precies met je leven wilt doen.

Pholus in 11e Huis/Waterman:Je kijkt hoog en laag om een ​​reden te vinden om gepassioneerd over te zijn, je raakt vaak in de ban van vrienden en alles waar je hoop in kunt investeren. De connecties die je in groepen kunt maken, opent een hele wereld aan informatie om te absorberen. In dit informatietijdperk gedij je goed op internet, omdat je graag enorme informatie hebt met een tik van een vinger. Je kunt jezelf vaak verliezen in technologie, omdat je deze nieuwere manieren om verbinding te maken met de wereld om je heen verbazingwekkend interessant vindt. Je associeert jezelf met mensen waarvan je weet dat ze uiteindelijk iets onverwachts gaan doen, en dat is waar je voor leeft, maar je neemt de verantwoordelijkheid voor de groep. Dit leidt tot problemen met het proberen om veel verschillende vreemde mensen in evenwicht te brengen en nog steeds het vermogen te hebben om zo raar te zijn als je wilt, zonder je overweldigend te voelen voor anderen of jezelf overweldigd te voelen. Pholus brengt het grootste deel van zijn baan in de buurt van Uranus door, dus je accepteert het plotselinge veranderingsaspect dat hij met zich meebrengt al. Het is nodig om deze veranderingen in je hoop en vrienden te integreren.

Pholus in 12e Huis/Vissen:Heeft plotselinge en weergalmende realisaties met goddelijke energie, vaak blootgesteld aan, zelfs getest, verschillende religies – zoveel als je kunt krijgen, tenminste – om een ​​echt geloofssysteem te vinden dat je tot in je kern schudt. Je merkt vaak dat dingen gewoon niet helemaal klikken, en je overtuigingen vorm te geven rond degene die volgens jou juist is. Het is gebruikelijk dat deze plaatsing in je leven van het ene uiteinde van het spectrum naar het andere springt, waarbij je van het ene geloof of zelfs obsessie verandert in een die het tegenovergestelde lijkt. Je vindt de overeenkomsten en vormt een op zijn minst verteerbaar geloofssysteem, zo niet het ideale. Alleen tijd is verjongend, omdat je op de een of andere manier je nooit echt voor jezelf lijkt te hebben. Het kan ook eng zijn, omdat je je soms te veel realiseert. Wees niet bang voor eenzaamheid of meditatie, want je kunt iets vinden dat de moeite waard is om je aan te wijden,

Alles over Pholus

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥