web analytics

Indicatoren van vorige levens in synastrie en karmische relaties in de astrologie

Indicatoren van vorige levens in synastrie en karmische relaties in de astrologie

Er zijn enkele connecties die erg gedoemd zijn. Je ontmoet een persoon en je hebt het gevoel dat je hem al eeuwen kent. Wat zijn enkele van de indicatoren van vorige levens in Synastry? Hoe weet je of je elkaar eerder kent?

In dit artikel leert u hoe u verbindingen uit vorige levens in de astrologie kunt herkennen. Er zijn enkele kenmerken van de kaart die een sterke karmische connotatie hebben, zoals de noordknoop en de zuidknoop, Saturnus of de Vertex. Wanneer iemands planeten deze punten in je kaart raken, heb je het gevoel dat je eerder met elkaar verbonden bent geweest.

Indicatoren uit vorige levens in synastry kunnen zeer ondersteunend en liefdevol zijn, maar afhankelijk van de aard van de betrokken planeten kun je elkaar ook blokkeren en harde lessen in elkaars leven brengen. Ze duiden vaak op karmische schulden. De gebeurtenissen in uw vorige leven kunnen bijdragen aan de gebeurtenissen in uw huidige relatie en uw houding ten opzichte van elkaar.

Karmische relaties in astrologie kunnen een last worden . Als je een schuld hebt om terug te betalen, of je partner moet zijn schuld aan jou terugbetalen, dan zijn daar vaak indicatoren voor in de synastry-grafiek. Je kunt het vaak ook in je geboortekaart vinden als je waarschijnlijk een karmische relatie hebt. Een retrograde Venus in de geboortehoroscoop duidt bijvoorbeeld vaak op karmische relaties in de astrologie , vooral wanneer deze in een karmisch huis wordt geplaatst.

Vorige levens zijn een onderwerp dat voor sommige mensen onbekend aanvoelt, terwijl anderen er juist toe aangetrokken worden. Karmische astrologie kan u inzichten geven over de algemene aanwijzingen in uw verleden, maar het kan zijn dat ze niet alle details kan geven.

Belangrijk: om iets op te laten vallen in de grafiek, moeten er meerdere indicatoren zijn. Een aspect is niet genoeg. Het is ook cruciaal om naar de hele grafiek te kijken, niet om aspecten te scheiden.

Blijf lezen om te leren herkennen of je indicatoren uit vorige levens hebt in Synastry!

Indicatoren van vorige levens in Synastry
In een synastry-diagram vergelijk je de geboortekaart van twee mensen. Je legt de geboortehoroscopen op elkaar, en hoe je planeten met elkaar omgaan, suggereert de grootste kans hoe de relatie zich kan ontvouwen. Het is best handig! Synastry-aspecten kunnen aantonen of er een aantal rode vlaggen zijn, maar ook of je goed bij je past.

Om erachter te komen of u indicatoren van een relatie uit een vorig leven in de synastry-grafiek heeft, moet u voornamelijk naar de volgende elementen kijken:

Vertex
noordknooppunt en zuidknooppunt
de hoeken: de ascendant en de descendant( 7e huis), maar ook het IC (4e huis) en de MC (10e huis)
Saturnus
Venus
het 12e huis
de asteroïde Juno
Cheiron

Aspecten tussen deze kenmerken van de grafiek onthullen veel informatie over uw relatie. Als deze planeten en punten benadrukt worden in de synastry chart, is de kans groot dat jullie elkaar eerder hebben behandeld. Dit kan leiden tot het gevoel erbij te horen en veel dingen gemeen te hebben. Dit geldt met name in het begin van de relatie.

De indicatoren van vorige levens in synastry suggereren een krachtige verbinding, maar het is niet noodzakelijk gemakkelijk. Soms heb je een karmische schuld om terug te betalen, en het proces kan onaangenaam of pijnlijk zijn. Karmische relaties in astrologie kunnen de grootste uitdaging worden waarmee u wordt geconfronteerd.

De conjunctie is het krachtigste aspect, het voegt de energie van de betrokken planeten volledig samen. Alle aspecten kunnen betekenisvol zijn, maar de conjunctie is verreweg het meest intens. In synastrie zijn dit aspect en de oppositie het meest significant.

Lees ook:   Cheiron in de horoscoop

Tegelijkertijd is het belangrijk om de hele grafiek te analyseren , omdat een of twee aspecten niet voldoende zijn om de aard van de relatie te bepalen. Je moet het hele plaatje zoeken. Het volwassenheidsniveau van de twee mensen is net zo belangrijk als het gaat om relaties.

Karmische synastrie-aspecten suggereren dat wanneer je elkaar ontmoet, je een sterk gevoel hebt dat je samen hoort te zijn. Zelfs als je later uit elkaar gaat, vind je het moeilijk om over de relatie heen te komen. Je gaat vaak terug naar elkaar. Relaties met een karmische smaak zijn moeilijk te beëindigen.

karmische relatie in astrologische synastrie
indicatoren uit vorige levens in synastry
Zuidknoopaspecten als indicatoren van vorige levens in Synastry
Er zijn twee maanknooppunten in de astrologie, het noordelijke knooppunt en het zuidelijke knooppunt. Ze staan ​​tegenover elkaar, dit is de knoopas van de kaart. Het noordelijke knooppunt toont je toekomst, de richting waarin je zou moeten gaan. Het zuidknooppunt daarentegen vertegenwoordigt je verleden, waar je vandaan komt.

Als iemands planeten, vooral de persoonlijke planeten, zoals de zon, maan, Mercurius, Venus, Mars conjunct uw zuidknooppunt of vice versa staan , is dit een mogelijke indicator die u samen hebt gepasseerd. Deze aspecten duiden op een sterke aantrekkingskracht, en je voelt je vrijwel meteen tot elkaar aangetrokken.

Aspecten tussen iemands knooppunten en de ascendant van hun partner kunnen in synastry ook indicatoren uit vorige levens zijn.

Besteed aandacht aan de plaatsing van de knooppunten in het huis, zowel in uw diagram als in uw partners. Het huis van de knooppunten onthult wat de belangrijkste levensgebieden zijn waar je een verleden hebt en waar je nieuwe lessen kunt leren. Dit is vooral belangrijk als het om het zevende huis gaat.

Aspecten van het hoekpunt als indicatoren van vorige levens in Synastry
De Vertex wordt meestal gebruikt in synastry. Het vindt plaats in de rechter hemisfeer van de geboortehoroscoop, en wordt soms de derde hoek van de horoscoop genoemd . Het is het punt waar de primaire verticaal de ecliptica snijdt .

Aspecten van de Vertex zijn mogelijke indicatoren van vorige levens in synastry. Als iemands planeten of hoeken conjunct de vertex van een ander persoon zijn, is de kans groot dat u zich tot elkaar aangetrokken voelt. Vertex conjunct de ascendant is een veel voorkomend synastry-aspect in de grafieken van romantische partners.

Het kan ook gebeuren dat er veranderingen zijn in je liefdesleven wanneer de Vertex in je geboortehoroscoop wordt geactiveerd door een of andere transitzende planeet of progressie.

Verbindingen tussen de Vertex en de maanknooppunten zijn ook indicatoren van een vorig leven in synastrie.

Juno als een huwelijksindicator in een vorig leven
Juno is een asteroïde. Het is genoemd naar de vrouw van Jupiter, de koning der goden in de Romeinse mythologie. Ze is het equivalent van de Griekse Hera. Juno wordt geassocieerd met huwelijk en gezinsleven. In de geboortehoroscoop heeft Juno veel te maken met uw benadering van het huwelijk en het soort echtgenoot dat u waarschijnlijk zult aantrekken. Het bevindt zich tussen Mars (de minnaar) en Jupiter (de echtgenoot).

Aspecten voor Juno kunnen in synastrie indicatoren uit vorige levens zijn, meestal op romantisch niveau. Let op aspecten als Juno conjunct de ascendant of de afstammeling, Juno conjunct iemands persoonlijke planeten, de zon, maan, Venus. De conjunctie is het krachtigst, maar alle aspecten zijn significant.

Lees ook:   De dam kan niet worden gerepareerd!

Als je Juno in het twaalfde huis van je partner valt, of in je twaalfde huis, is dit een van de mogelijke indicatoren van vorige levens in synastry.

Als iemands Juno conjunct uw zuidknooppunt is of omgekeerd, kan dit ook een teken zijn dat u een gemeenschappelijk verleden heeft.

Lees dit artikel als je meer wilt weten over Juno . Het behandelt Juno door middel van borden en huizen diepgaand, en het geeft ook inzicht in Juno-aspecten in de synastry-grafiek.

Saturnus, de planeet van karma
Saturnus is de planeet van karma en het verleden in de astrologie. Het wordt geassocieerd met levenslessen, Saturnus is de leermeester van astrologie.

Als Saturnus wordt benadrukt in een synastriekaart, bevat de relatie meestal karmische lessen en een karmische verbinding. Saturnusaspecten zijn sterke indicatoren van vorige levens in synastrie. Om de rol van Saturnus beter te begrijpen, moet u naar zijn teken, huis en aspecten kijken.

Saturnus die de maanknooppunten aspecteert, is een bijzonder krachtig karmisch aspect. Maar elk Saturnus-aspect met persoonlijke planeten maakt het verleden belangrijk in de relatie. Als u dit aspect heeft, kunt u er in dit artikel meer over lezen . Saturnus conjunct de knooppunten is erg belangrijk in synastrie.

Het is belangrijk dat Saturnus geen gemakkelijke planeet is. Het brengt beperkingen, kilheid, frustratie met zich mee. De positieve manifestatie van Saturnus kan een lang leven en een serieus toegewijde relatie zijn, maar het is het beste om voorzichtig te zijn als je Saturnus in synastrie ziet. Zeker als er weinig zoete, ondersteunende aspecten zijn. Harde aspecten van Saturnus tot persoonlijke planeten (de conjunctie, oppositie, vierkant, quincunx, half vierkant) kunnen potentiële rode vlaggen zijn.

Als planeet van tijd en duurzaamheid speelt Saturnus vaak een belangrijke rol in de hitlijsten van getrouwde stellen.

In de geboortekaart is de kans groter dat je verwikkeld bent in karmische relaties als je Saturnus in het zevende huis hebt . Hetzelfde geldt voor andere uitdagende planeten, zoals bijvoorbeeld Pluto. Saturnus in het vijfde huis kan zich op een vergelijkbare manier afspelen. Met deze plaatsing wordt je liefdesleven meestal beter nadat je Saturnus terugkeert.

Het 12e huis en vorig leven
Het twaalfde huis is het laatste huis in het kaartwiel. Planeten in het twaalfde huis zijn voor je verborgen: dit huis is mistig en mysterieus, werkt rustig en vaak zonder dat je het merkt . Het twaalfde huis is niet gemakkelijk te begrijpen en toegankelijk. In synastrie speelt het twaalfde huis een speciale rol als karmisch huis in de astrologie.

Als iemands planeten in je twaalfde huis vallen, kunnen dit in synastry indicatoren uit vorige levens zijn. Afhankelijk van de aard van de planeet hier, moet je de lessen die de relatie met zich meebrengt, doorwerken. De romantische aard van de vroegere relatie wordt meer benadrukt welke planeten zoals Venus, Mars of Lilith zich in het twaalfde huis bevinden. Juno is ook belangrijk.

Naast synastrie kan het twaalfde huis in een samengestelde grafiek ook veel vertellen als het gaat om karmische relaties.

Het zesde en het achtste huis zijn ook karmische huizen. Het vierde huis is het huis van familiekarma. Als de planeten van je partner in deze huizen vallen, kan dit ook een aanwijzing zijn voor een karmische relatie in de astrologie. Het twaalfde huis is echter het belangrijkste.

Karma: actie en reactie
Karma is een woord van Sanskriet-oorsprong, wat actie of daad betekent. Het is belangrijk dat karma niet goed of slecht is: het volgt gewoon het oorzaak-gevolg-principe.

Lees ook:   Alvast de horoscopen voor 2016

Karmische relaties kunnen ook zo zijn: ze kunnen zowel aangenaam als ondersteunend zijn, of martelend en beperkend. In de geboortehoroscoop kun je zien of iemand in een goede relatie of huwelijk waarschijnlijk een karmische beloning zal geven, maar ook of je waarschijnlijk een partner kiest met wie je moeilijk karma hebt.

Karma is natuurlijk niet beperkt tot relaties, maar dit artikel is gericht op dit levensgebied.

Karma is van de aard van Saturnus: het kost tijd voordat de resultaten van je acties zichtbaar worden, maar vroeg of laat komt alles weer bij je terug. Op deze manier kun je leren en groeien als ziel. Je leert door de resultaten van je acties te ervaren, in positieve of negatieve zin.

Karmische relaties in astrologie
Karmische relaties klinken in het begin misschien goed, maar ze kunnen gemakkelijk een bron van lijden in je leven worden. Ze leren je heel belangrijke levenslessen, die nodig zijn voor de groei van je ziel. Tegelijkertijd zijn deze relaties vaak SLECHT. Ze zijn vaak disfunctioneel, en de kilte van Saturnus kan de liefde snel doen sterven.

De aard van de karmische relaties in astrologie is niet prettig . Heb je ooit meegemaakt dat het in het begin prima lijkt in de relatie, maar dat na verloop van tijd alles begint te verslechteren?

Het kan gebeuren dat er sprake is van een karmische relatie, vooral als er indicatoren uit vorige levens zijn in synastrie. Het is belangrijk om je hiervan bewust te zijn, omdat het de eerste stap kan zijn om uit de relatie te komen of je leven te verbeteren. Als u zich hiervan bewust wordt, kunt u de schuld sneller terugbetalen en verder gaan.

Karmische relaties hoeven niet eeuwig te duren, en dit is een zegen, omdat ze vaak erg beperkend en beperkend zijn (de aard van Saturnus). Aan de andere kant kan het gebeuren dat u uw bestaande relatie ook daadwerkelijk kunt verbeteren. Hoe dan ook, het is het beste om op een bewust niveau bewust te worden van de dynamiek. Hoe eerder u de lessen leert, hoe eerder u een einde kunt maken aan de karmische relaties in de astrologie.

De aard van karmische relaties in de astrologie treedt vaak later op. Als je elkaar ontmoet, voel je je tot elkaar aangetrokken en heb je het gevoel dat je een heel speciaal iemand hebt ontmoet. Als dit een romantische relatie is , is de seksuele kant ervan erg sterk . Er is een ongelooflijke chemie tussen jullie.

Naarmate de tijd verstrijkt, komt de uitdagende aard van de relatie echter aan de oppervlakte. Communicatie werkt vaak niet . De relatie is van het type haat-liefde, het ontbreekt aan de zachtheid en het wederzijds begrip die op de lange termijn nodig zijn. Je raakt vaak aan elkaar gebonden, om de een of andere reden lijkt het alsof het onmogelijk is om uit de relatie te komen. Mensen die erbij betrokken zijn, herkennen de tekenen van mogelijk misbruik vaak niet.

Als we het hebben over een romantische relatie die mogelijk eindigt met een huwelijk of samen kinderen krijgen, wordt het na de geboorte van uw kind vaak erger.

Karmische relaties in de astrologie kunnen uw leven op veel manieren beïnvloeden: sommige mensen hebben het moeilijk in hun professionele leven, uw gezondheid kan verslechteren, anderen hebben te maken met uitdagingen in hun gezinsleven. Door de ontberingen te accepteren en eraan te werken de schuld terug te betalen, kunt u weer gemak en geluk vinden.

https://advanced-astrology.com/past-life-indicators-in-synastry-karmic/

Gerelateerde artikelen

Back to top button