web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsErich von DanikenMysterieRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Koninklijke beelden op Mars

Mars Royal-beelden van dezelfde leider op verschillende leeftijden. Of vader en zoon. Dezelfde kenmerken zitten in veel van deze verbazingwekkende Martiaanse kunst. Een koninklijke dynastie is duidelijk met morfologische overeenkomsten met oude Egyptische, Maya en Peruaanse koningen en koninginnen.


Mars-keizerstandbeeld van meer dan 60 meter hoog met een zwarte sikbaard en zeer duidelijke kenmerken van de gezichtsmorfologie die voor de natuur onmogelijk zouden zijn om met zo’n anatomische precisie en symmetrie te kerven. Verbazingwekkende details in deze nieuwste afbeelding van de Mars rover Curiosity op Sol 2900. Hij lijkt ook een kleine snor te hebben die misschien is uitgehouwen uit donkere gepigmenteerde rots of klei die veel voorkomt in Gale Crater. In de video schatte ik het op ongeveer 60 ft hoog of meer, maar andere Mars-beeldexperts meten het op 75 ft, dus ik ging uit van 200. Hoe dan ook, dit is absoluut enorm. Sommigen hebben hem vergeleken met Abraham Lincoln, maar ik geef de voorkeur aan keizer Ming uit de jaren ’30 Flash Gordon. Het massieve gesneden portret is geërodeerd en beschadigd, maar verkeert in een opmerkelijke staat aangezien het mogelijk meer dan 500.000 jaar oud is. De geprononceerde jukbeenderen en neusdetails lijken erg op andere beelden die ik in het gebied heb gevonden, waaronder de gigantische 200 ft Mars Sphinx die ik in 2015 zag en die viraal ging en dat jaar in de kranten stond

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥