web analytics
11:11 Dubbele getallen
Astrologie en Nummerologie

De heerser van je zevende huis

DE HEERSER VAN HET 7E HUIS

Het beschrijft uw partner en
relaties goed

De heerschappijen:

* Ram wordt geregeerd door Mars
* Stier wordt geregeerd door Venus (als een Morgenster)
* Tweelingen wordt geregeerd door Mercurius (als een Morgenster)
* Kreeft wordt geregeerd door de maan
* Leeuw wordt geregeerd door de zon
* Maagd is geregeerd door Mercurius (als een avondster)
* Weegschaal wordt geregeerd door Venus (als een avondster)
* Schorpioen wordt geregeerd door Pluto en mede geregeerd door Mars
* Boogschutter wordt geregeerd door Jupiter
* Steenbok wordt geregeerd door Saturnus
* Waterman wordt geregeerd door Uranus en mede geregeerd door Saturnus
* Vissen wordt geregeerd door Neptunus en mede geregeerd door Jupiter

Dus stel je hebt stier in het zevende huis dan kun je goed met stieren overweg, je vindt ze heel aardig enzo, etc. maar je moet dus kijken waar de heer van stier is gebleven en in welk huis die staat.

Nu heb ik stier in mijn zevende huis en venus als heerser ook nog eens in stier, dus die staat in het zevende huis, maar misschien heb jij venus in het vierde huis staan bv.
Dan lees je dus hieronder waar de heerser van je zevende huis in staat.

💓Heer van het 7e huis in het 1e huis
Mogelijk bent u onder invloed van de partner. Je hebt de neiging om de ander, de partner, te volgen en je over te geven. Het gevaar is om totaal afhankelijk te worden. Liefde op het eerste gezicht en plotselinge ontmoetingen/attracties beïnvloeden je leven. De partner brengt je in beweging en is de kracht die je drijft. Op de lange termijn zijn relaties vaak bedrieglijk. Een liefdesrelatie heeft de neiging om te evolueren naar een relatie vol geschillen.

💓Heer van het 7e huis in het 2e huis
Het 2e huis is het meest stabiele (inerte) huis van de dierenriem. De heerser of heer van het huis van relaties in dit vaste huis gaat vaak over patstelling en situaties met betrekking tot eeuwige verlangens. Misschien zit je vast in de liefde en kom je er niet uit. Relaties moeten stabiel zijn en als een relatie niet mogelijk of geen optie is, wordt stabiliteit gevonden in materieel gewin en het vergaren van bezittingen. Relaties hebben de neiging om je eigenwaarde enorm te beïnvloeden. Relaties kunnen zich langzaam en met moeite ontwikkelen. Het is niet altijd de partner waar je van droomt waarmee je gaat trouwen! Vaak is de partner betrokken bij uw bedrijf (liefdesrelaties en zaken gaan hand in hand).

Lees ook:   De crisis volgens financieel astrologen

 

💓Heer van het 7e huis in het 3e huis
Het 3e huis is het meest onstabiele en vluchtige huis van de dierenriem. Bijna alle relaties in je leven kunnen verdwijnen en het is erg moeilijk om een ​​relatie te vinden die een leven lang meegaat. Bovendien wil je gezien worden. Je hebt een partner nodig om jezelf aan te tonen. Je hebt wel heel veel aandacht nodig. De partner is je spiegel en de behoefte om met de ander te communiceren is onderdeel van je leven. Je hebt ook een levendige partner nodig. Het uiterlijk van de ander is van het grootste belang en de valkuil is dat je een band opbouwt met iemand die misschien een prachtig lichaam heeft maar totaal ongeschikt voor jou is. Uw partner kan veel jonger zijn dan u. Omdat het 3e huis ook een hersenhuis is, heb je een intellectuele partner nodig. Waarschijnlijk is hij of zij veel weg, afwezig (onderweg of op reis – vaak voor werk).

 

💓Heer van het 7e huis in het 4e huis
Ontmoetingen en relaties brengen je in een emotionele toestand. Je wordt snel aangeraakt of ontroerd door (ontmoeting met) andere mensen en/of wat er in je omgeving gebeurt. Je bent erg gevoelig en identificeert je vaak met de ander, de buitenwereld. Je moet emotioneel meer afstandelijk worden. Je moet een partner hebben om je goed te voelen en je bent een zeer privépersoon. Je moet echter leren om onafhankelijker te zijn.

 

💓Heerser van het 7e huis in het 5e huis
Flirten is onderdeel van je leven en “de ander”, de partner, brengt je in een staat van creatieve zelfexpressie. Je wilt samen met de ander genieten van het leven door middel van gedeelde hobby’s en sporten. Je hebt ‘de ander’, iemand anders, nodig om je op de been te houden. Het is de ander, de partner die jouw creatieve drijfveren aanwakkert, die jouw inspiratiebron is en het leven de moeite waard maakt. Je hebt een partner nodig om naar op te kijken, die flair heeft. Relaties hebben iets speels nodig.

Lees ook:   Karma is a bitch! Lol

 

💓Heer van het 7e huis in het 6e huis
In relaties ben je geneigd voorzichtig en nogal onderdanig te zijn. Je bent misschien verlegen en hebt behoefte aan een vriendelijke omgeving. Je kunt niet tegen conflicten en voelt je snel afgewezen of verwaarloosd. Je let op de details en je partner moet netjes zijn. Uw partner kan een zwakke gezondheid hebben en u kunt hem of haar in uw werkomgeving tegenkomen.

 

💓Heer van het 7e huis in het 7e huis
Je partner kan behoorlijk egoïstisch of zelfvoorzienend zijn en gaat voor zijn of haar eigen driften en instinctieve driften. In zekere zin leeft de partner zijn of haar eigen leven, los van jouw leven. Je partner kan excentriek zijn en niet bij een bepaalde bende/groep/familie willen horen. Je bent erg intellectueel en hebt mentale prikkels nodig.

 

💓Heer van het 7e huis in het 8e huis
Het 8e huis is het huis van eeuwige verlangens. Je voelt je aangetrokken tot mensen die je niet (nooit) laten gaan. Je partner moet een toren van kracht zijn, zelfs als het leven verandert. Deze positie kan wijzen op een zeer stabiele verbintenis, wat er ook gebeurt in je leven. Ontmoetingen kunnen zeer indrukwekkend en intens zijn en je achterlaten met diepe en vaak pijnlijke (onvervulde) verlangens. Relaties moeten gebaseerd zijn op trouw, stabiliteit en betrouwbaarheid. Als deze principes niet kunnen worden bereikt, hebben relaties de neiging om een ​​wrede en destructieve oorlog te worden. Concurrentie kan een probleem zijn.

 

💓Heer van het 7e huis in het 9e huis
Relaties hebben een sprookjesachtig karakter. Het gaat over de ‘grote liefde’. Vaak heeft de partner een heel ander wereldbeeld (omdat hij of zij een buitenlander, vreemdeling of gewoon iemand is die ver van de eigen geboorteplaats woont). Het is niet de meest realistische combinatie en je hebt de neiging om in een denkbeeldige wereld te leven, waarbij je de partner door een roze bril ziet. Je ziet geen problemen, alleen oplossingen. Je wilt (en bent vaak) geliefd en populair, altijd vrolijk en vriendelijk. Veel liefdesaffaires zijn waarschijnlijk omdat je van zoveel mensen houdt…

Lees ook:   Bevalling astrologisch

 

💓Heer van het 7e huis in het 10e huis
Je hebt meer volwassen partners nodig en als je een vrouw bent, is de kans groot dat er een ENORM leeftijdsverschil is met je partner. Ook moet je partner een persoon van belang zijn, iemand van “significantie” die de (maatschappelijke) ladder heeft beklommen en/of een behoorlijke positie heeft waar je naar kunt opkijken. Status en bekendheid trekken je aan. Relaties hebben iets conventioneels, traditioneels en kunnen nogal ‘saai’ zijn. Je hebt een partner nodig om orde en structuur te brengen in je chaotische geest of leven.

 

💓Heer van het 7e huis in het 11e huis
Deze combinatie kan een toggle-relatie opleveren. Vaak is liefde op afstand en voel je je aangetrokken tot mensen die je vaak niet kunt hebben. Bonding is echt moeilijk met deze combinatie en terwijl je verlangt naar liefde en dichtbij comfort, ren je weg als je het hebt gevonden. Relaties houden meestal niet stand en zijn van korte duur. Je voelt je aangetrokken tot onconventionele mensen die niet vastgepind willen worden. Je hebt het moeilijk om keuzes te maken. Heel vaak heb je verschillende relaties nodig om je goed te voelen. Je kunt niet tegen emoties en/of emotionele gehechtheden. Het is een zeer tegenstrijdige configuratie, die ook stress in je relaties brengt.

 

💓Heer van het 7e huis in het 12e huis
U kunt uw partner ontmoeten via uw werkomgeving (uw partner kan een klant zijn). Misschien houdt de partner van eenzaamheid en is hij creatief. Het is een passieve combinatie waarin je de dingen moet accepteren zoals ze zijn. Het 12e huis is helemaal geen fysiek huis, dus je kunt jezelf losmaken van fysieke ervaringen/pleziertjes en een partner nodig hebben om op een ander niveau (een meer spiritueel niveau) te leven. Relaties kunnen platonisch zijn en/of in het hoofd geleefd, meer dan in werkelijkheid. Heel vaak worden relaties privé of zelfs geheim gehouden. Je partner kan heel artistiek of muzikaal zijn en zijn of haar eigen innerlijke wereld leven. Pas op voor verraad en geheimen die je partner niet onthult.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien