web analytics
11:11 Dubbele getallen
11:11Astrologie en NummerologieDubbele tijden 11:11Spiritueel

Numerologie: mensen met deze 3 hoofdgetallen zijn geboren om te regeren

Een persoon geboren met een hoofdnummer heeft een aangeboren gevoel dat hij bedoeld was om deel uit te maken van iets groters, iets dat er toe zou doen voor de rest van de wereld.

 

Master Numbers in Numerology dwz mensen die geboren zijn op 11 en 22 hebben kosmische krachten. Hoofdgetallen zijn een speciale reeks getallen (in de astrologie worden ze bestuurd door de planeet Rahu) die de Karmische-aard aangeven van de enkele getallen die ze vertegenwoordigen en waar ze ook voorkomen in de numerieke kaart van de persoon. Op latere leeftijd zal hun invloed meer merkbaar zijn.

In een hoofdgetal zal het lagere getal het dominante getal zijn gedurende de eerste helft van je leven en dat kan zo blijven als je ervoor kiest om het hogere getal niet te gebruiken zodra je volwassen bent. Volgens de numerologie kan een Master Number zowel tegenspoed als enorme kracht impliceren, dus het hebben van een is een gemengde zegen. Als je kunt leren de curveballen die deze getallen naar je gooien te beheersen, kun je een productief en welvarend leven leiden. 

Master Numbers zijn krachtiger en kunnen worden gebruikt om uitdagende scenario’s te creëren. Een persoon geboren met een hoofdnummer heeft een aangeboren gevoel dat hij bedoeld was om deel uit te maken van iets groters, iets dat er toe zou doen voor de rest van de wereld. En het is deze emotie die spanning veroorzaakt. 

De getallen 11, 22 en 33 zijn de enige hoofdgetallen in de numerologie omdat ze bestaan ​​uit 1, 2 en 3. Dit zijn de getallen die de Verlichtingsdriehoek vormen.

Nummer 11

Het getal 11 is een masternummer en men denkt dat alle masternummers moeilijker zijn dan de andere nummers. De kans is groot dat je met een 11 in de schijnwerpers komt te staan. 11 is een idealist die veel compassie heeft voor de mensheid. Ze willen mensen helpen en inspireren die het moeilijk hebben, ongeacht hun persoonlijke situatie.

Lees ook:   Astrologen hebben de datum van het einde van de pandemie aangekondigd

Mensen met het getal 11 worden geboren met karmische invloeden. Als ze aandacht besteden aan hun gedachten en ze voor het goede gebruiken, zijn ze echte paranormaal begaafden. Ze hebben controle over hun eigen lot. Hoewel ze een vreemd karakter hebben en afzondering zoeken voor troost, kunnen ze ook worden omschreven als een eenmansleger. De energiepatronen zijn zo dynamisch dat ze ofwel iets uit niets kunnen voortbrengen of het volledig kunnen vernietigen.

De tegenovergestelde en negatieve aspecten van nummer 11 personen zijn extreme gevoeligheid, spanning, onpraktischheid en egoïsme. Ze hebben een fatale drang om hun overtuigingen aan anderen op te leggen, ongeacht hun verlangens.

Omdat ze zich niet aan één component vastklampen, wisselen ze spiritualiteit en consumentisme af. Het kan catastrofaal en gevaarlijk zijn als ze hebzuchtig worden en zich op zichzelf concentreren in plaats van op het welzijn van de mensheid.

Dit omvat geweldige instructeurs, missionarissen, spiritualisten, politici, kunstenaars, auteurs, muzikanten en wetenschappers. Nummer 11 personen zijn vaak geen materialisten en geven er de voorkeur aan te werken voor het grotere goed van de mensheid en de welvaart van de wereld. Zij zijn de fakkeldragers van de mensheid vanwege hun onzelfzuchtige dienstbaarheid.

Nummer 22

De Meesterbouwer is nummer 22, wat wijst op een verlangen om te dromen, maar ook op het vermogen om geld te verdienen. Als het op de juiste manier wordt gedaan, duidt dit op zakelijk succes. Dit is een groot aantal met veel belofte.

Een persoon geboren op de 22e heeft veel potentie als leider, organisator of bouwer van een bedrijf of organisatie. Men zal een visie hebben en het vermogen om het tot wasdom te brengen. Je zult in staat zijn tot immense kracht, maar je kunt doodsbang zijn voor de omvang van je ambities. Je zou een sluipend vermoeden kunnen hebben dat niets ooit aan je oorspronkelijke fantasie zal voldoen. Als gevolg hiervan heb je de mogelijkheid om je doelen op te geven. Dit kan tot veel teleurstelling leiden als je je droom opgeeft omdat je bang bent om te falen.

Lees ook:   Handoplegging/magnetiseren en reiki

Het is uw taak om klein te beginnen met uw bedrijf en verstandige maatregelen te nemen om het volledig uit te breiden.

Je hebt een griezelig vermogen om zowel de fijne kneepjes als het algemene beeld van een strategie te zien. Je bent een geduldig en ordelijk persoon. Je kunt een onderwerp systematisch en methodisch aanpakken. Uw antwoorden zijn meestal uniek. Je hebt veel innerlijke kracht en houdt je aan je eigen raad. Aan de andere kant kun je nerveus zijn en ernstige twijfels aan jezelf hebben, die je geneigd bent te verbergen.

Je hebt een uniek waarnemingsvermogen. Je intuïtie is uitstekend en je moet vertrouwen op je onderbuikgevoel.

Conclusie

De cijfers 11, 22 en 33 zijn de hoofdnummers. Ze worden meestergetallen genoemd omdat wetenschappers denken dat ze krachtiger zijn dan andere getallen omdat ze aan elkaar gekoppeld zijn. Iedereen met een masternummer heeft meer kans op verhoogde intuïtie, potentieel of intelligentie.

Hieronder volgen de betekenissen van de hoofdnummers:

  • De oude ziel is de elfde meester.
  • Master nummer 22 is de masterfunctie

Mensen met hoofdnummers in hun naam of geboortedatum zijn vaak begiftigd met unieke vaardigheden die hen onderscheiden van de rest van de bevolking.

https://www.india.com/

Mijn zoon heeft ze alledrie :O

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien