web analytics
11:11 Dubbele getallen
Spiritueel

Deze eeuwenoude leer zal je realiteit ombuigen (bijna verboden!)

De 7 hermetische principes uit het hermetisme: de oude wijsheid van Hermes Trismegistus. Deze eeuwenoude leer is meer dan alleen de wet van aantrekking. Als je de principes eenmaal begrijpt, kun je aantrekken wat je wilt, je verlangens manifesteren en je realiteit naar eigen wens ombuigen.

Je zult in staat zijn om de kracht van je geest aan te boren, je innerlijke kracht te ontsluiten en je eigen realiteit te creëren. In deze video leg ik op een eenvoudige manier uit wat hermetisme is en de 7 hermetische principes, en hoe je deze kunt toepassen in je dagelijks leven. Zodra je het correct visualiseert, vindt de verschuiving onmiddellijk plaats! Ik zal je laten zien hoe.

Wat je gaat leren: – De verboden leer van Hermes Trismegistus om je realiteit te buigen. – De 7 hermetische principes. – Hoe u de 7 hermetische principes in uw dagelijks leven kunt toepassen om uw leven te verbeteren, aan te trekken wat u wilt en uw verlangens te manifesteren.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥