web analytics

Engelen

Angel

Engelen

Een engel die uit de hemel wordt geworpen, terwijl zijn vleugels vlam vatten.

Oftewel een buitenaards wezen dat met zijn vliegmachine door de dampkring komt…

Engelen zijn krachtige hemelse wezens die afkomstig zijn uit de hemel, geschapen door God.  Zij zijn geschapen om God te dienen als boodschappers, agenten en soldaten van de hemel, beschermers van de schepping en krijgers tegen Lucifer en zijn demonen. Er wordt gezegd dat engelen al meer dan 4,5 miljard jaar bestaan.

Vóór de schepping van de mensheid en het menselijk leven, schiep God zijn eerste schepping, de engelen. Hij begon met de schepping van aartsengelen, daarna eindigde hij met het scheppen van engelen en hemel.

Later schiep God de aarde. Kort daarna komen de eerste amfibieën uit de oceaan op de aardse stranden. Lang daarna schiep God mensen. Later vond Lucifer, een van Gods mooiste engelen en op één na oudste aartsengel, geloofde dat mensen aanbidders en slaven van de engelen zouden moeten zijn, vanwege hun immense kracht en niet de “beschermers” hun aanbidders en slaven. Na Eva te hebben gemanipuleerd om de verboden vrucht in de hof van Eden te eten (en daardoor het kwaad op de aarde los te laten- dna tot zich te nemen uit een laboratorium Hof van Eden? Of was hij de slang die haar verleidt heeft) en een leger van gevallen engelen te leiden om God omver te werpen en om de mensheid te onderwerpen, werden Lucifer en zijn leger verslagen door God en naar de Hel gestuurd voor de eeuwigheid, met God die de poorten van de hel blokkeert, die alleen door een nephilimische bloedspreuk geopend konden worden(CERN?). Na deze tragische gebeurtenis bleven de engelen God en de hemel dienen en beschermden ze Gods dierbaarste schepping, het menselijk ras, als bewakers, boodschappers, soldaten en wachters van God.

Lees ook:   Vliegtuigen uit een ver verleden?

Soorten engelen

Simone Martini
Aartsengelen 

Aartsengelen zijn de oudste en meest krachtige soort engelen. Zij zijn de leiders van de hemel en superieur aan engelen, zowel qua macht als autoriteit. De drie bekende Aartsengelen zijn Michael , Lucifer en Gabriel .

Cada Grigori dejó su Divinidad al sentirse atraído por una mortal. Esto provocó la caída del Cielo y el inicio de la maldición de los vampiros.

Grigori 

Grigori, ook wel “bewakers (gidsen, beschermengelen)” genoemd, is een speciaal type engel, specifiek door God uitgekozen om over de mensheid te waken. Als zodanig zijn ze een van de sterkste engelen van de hemel, waardoor ze sterker en meer superieur zijn dan normale engelen, zoals wordt getoond met Elia , die met gemak twee engelen overmeesterde. Desondanks zijn ze inferieur aan aartsengelen.

Do You Feel like that this is You in this Illustration? The Angels' Hands are So Strong Looking. - They Hold us Up in Their Hands so that We Will Not Strike our Foot on a Stone. We Thank and Praise our God, Yahweh, for His Excellent Care and Protection.

Engelen

Dit zijn gewone engelen, die de hemel dienen als soldaten, boodschappers en agenten. Ze hebben door God en aartsengelen besteld en, afhankelijk van de engel, verschillende taken door de hemel. Bekende engelen zijn Samuel en Jedediah .

 

Gevallen Engelen

πριν φύγει για πάντα,πλησίασε το κόκκινο γεράνι...πήρε μια βαθειά ανάσα κι ύστερα απομακρύνθηκε γαλήνια κι αποφασιστική...

Fallen Angels zijn engelen die in opstand zijn gekomen ( op een andere planeet?), zijn uitgeworpen vanuit de hemel (naar de aarde?). Het is verboden om in opstand te komen of de hemel op eigen kracht te verlaten, met de straf om voor altijd uit de hemel of de dood te worden geworpen, afhankelijk van de misdaad. Bekende gevallen engelen zijn Lucifer .

Kenmerken

Zoals in de bijbel (vertaald is), is de ware vorm van een engel een immens helder licht dat gigantisch groot is. Wanneer ze waarneembaar zijn, is hun ware vorm dodelijk voor de mens, reden waarom ze de vorm aannemen van mensen in de fysieke wereld.

Engelen staan ​​bekend om hun gehoorzaamheid en loyaliteit aan God, en hebben emoties, ondanks dat ze geen mens zijn. Ze zijn in staat tot liefde. Ze worden echter streng geadviseerd niet ‘emotioneel gehecht’ te zijn, omdat dit kan leiden tot het overtreden van de wet van paring met mensen, wat de doodstraf betekend.

Lees ook:   De bijbel is niet wat je denkt

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button