web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsRH Negatief - Anunnaki - Elohim - GeloofU.F.O

Verhoogt RH negatief bloed de kans op ontvoering door buitenaardse wezens?

Verhoogt RH negatief bloed de kans op ontvoering door buitenaardse wezens?

Dit is een soort ufo met iemand die in de lichtstraal 'zweeft'. Ik heb voor deze foto gekozen omdat dit het tuig is waarin de ontvoerders van Daisy vluchten. De ontvoerders en Daisy zitten in het ruimtetuig wat nog op de grond staat. Opeens komt er hulp voor Daisy en ze redden haar uit het ruimtetuig. Op dat ogenblik beslissen de ontvoerders om te vluchten en stijgen ze op naar boven.

Doorheen de geschiedenis van de mensheid zijn de verslagen van bezoeken van een hogere macht , buitenaardse wezens of mysterieuze krachten onsterfelijk gemaakt en doorgegeven door generaties in lied en verhaal. Controversiële details worden opzij gezet of doorgegeven als onmogelijk of in strijd met het huidige onderzoek of bewijsmateriaal. De verhalen blijven echter bestaan ​​en de details komen terug in verhalen over grotere machten, verloren en onbekende geschiedenis en stammen van mensen, of geheimen die met ondergrondse groepen, vergaderingen en rituelen in het verleden zijn begraven.

Het duurt niet lang om dit soort verhalen terug te vinden in de volumes van wereldreligieuze teksten, mythen en folklore:

Andere wezens, ‘ engelen ‘ die van de berg of uit een grot naar de aarde komen om de mensheid te begeleiden en hen ‘geschenken’ en de geheimen voor het eeuwige leven te geven
Goden die uit een andere dimensie of wereld afdalen om bij vrouwen te liggen en bovenmenselijke nakomelingen voortbrengen
Mystieke ontmoetingen in afgelegen of hoge plaatsen met wijze entiteiten die veel kennis overbrengen
Mannen en vrouwen ontvoerd , letterlijk of interdimensionaal, vervoerd onder een betovering of straal van groot licht, gevangen gehouden en onderworpen aan manipulatie door andere wezens of krachten, getransformeerd in iemand of iets anders of achtergelaten met onverklaarbare littekens, herinneringen of gevoelens.

Alleen al de Griekse mythen lopen over van zulke verhalen over een God die in het donker van de nacht glijdt of de sluier van een bosrijk bos om een ​​mooie aardse vrouw te bedekken, haar te lokken met een mist van onaardse feromonen in een droom of door psychische krachten, vertrekken als mysterieus toen hij aankwam. Het geboren kind is een halfgod, een nieuwere versie van de mens, en uitgerust om de mensen in een strijd of in een nieuw tijdperk van de mens te brengen. Een eenvoudige vrouw die de zoon van een God baart en een held creëert die probeert de mensheid te redden of soms te vernietigen.

Andere ‘God’-bezoeken veranderen de loop van de mensheid of het lot van een held die zich afspeelt in de evolutie van een tijdperk of van mensen.

Het zijn niet alleen de Grieken – dit soort bovenmenselijke of spirituele interventie is te vinden in de legendes en historische verhalen van de Noors, Sumeriërs, Maya’s, Egyptenaren, Aziaten, indianen en oude heidenen over de hele wereld.

Kunnen deze verhalen waar zijn? Waren zij echt Goden of iets anders?

GODEN, ENGELEN OF OUDE ASTRONAUTS?
Tegenwoordig onderzoeken moderne wetenschappers, onderzoekers en theoretici lang bestaande overtuigingen en wetenschappelijke hypothesen over de oorsprong van de mens en onze afkomst. In deze uitdaging is de vraag opgenomen wie deze buitenstaanders van de legende waren die de aarde zo lang geleden hebben bezocht, en waarom vinden we ze in zoveel verhalen en artefacten die uniek zijn in het weergeven van hun krachten en hun vermenging met mensen? De achtergelaten verhalen en hun relevantie en invloed zijn ontdekt door de ijverige bescherming van heilige teksten en moderne archeologie. Veel van de bronnen zijn bekend, een onderdeel van algemene kennis, terwijl andere via moderne media onder onze aandacht worden gebracht.

De onderzoekers van vandaag delen en verlichten de informatie op nieuwe manieren. Voorbeelden hiervan zijn:

Grotschilderingen die het vroege menselijke leven weergeven en laten zien wat lijkt op gemeenschappelijke kenmerken van een buitenaards wezen en een vliegende schotel, afdalend uit de lucht en interactie met de mensen van de stammen
Oude architectuur met hiërogliefen en kunst die ‘goden’ of andere wezens afbeeldt met kracht en geavanceerde technologie
Artefacten met fysieke kenmerken die overeenkomen met mythische beschrijvingen van wezens uit een andere wereld die worden gebruikt in vruchtbaarheids- en overvloedrituelen
Oude rollen uit Azië en India, passages in mythen en in de Koran of de Bijbel die andere wezens of mensen vermelden op het moment dat de mens van een andere afkomst is, “vrouwen neemt” of grote mannen of koningen creëert, zoals Genesis 6: 4 “In die dagen waren hier reuzen op aarde; en ook daarna, toen de zonen van God tot de dochters der mensen kwamen en zij kinderen aan hen baarden, werden dezelfde machtige mannen van weleer, mannen van naam. ‘
Graancirkels
Gedocumenteerde gevallen en getuigenverklaringen uit de 15e en 16e eeuw in Duitsland en Frankrijk; de waarnemingen van Neurenberg; de Roswell-crash; ontvoerden Betty en Barney Hill; Whitley Strieber; de niet-geïdentificeerde objectcrash in de bergen van Shaitan Mazar, Rusland; en talloze anderen die getuige waren van UFO’s of werden ontvoerd
Overheersing door de overheid , ex-militaire bekentenissen van UFO’s en geheime militaire en overheidsmedische onderzoeken naar niet-geïdentificeerde wezens (“niet-mensen”)

De lijst gaat verder en blijft met de tijd groeien.

Hedendaagse waarheidzoekers speculeren dat de goden in onze oude verhalen eigenlijk oude astronauten zijn, een soort uit een andere wereld. Deze astronauten vonden de aarde (of creëerden het) en door de kruising met apen of mensen, of door genetische modificatie in een ruimteschiplaboratorium, buitenaardse genen gesplitst met primaten of menselijke genen, waardoor een hybride moderne mens ontstond. Dit zou betekenen dat onze afkomst van Alien afkomst is, een gemengd ras met bloedlijnen die verder reiken dan onze planeet.

Sommigen geloven dat deze interactie en experimenten voortduren en de bron was van de evolutie van de mens door verschillende versies – de ene verbeterde de andere. Anderen geloven dat ze nu vrij onder ons leven, en vanwege de vroege ontwikkeling van de hybride mens / buitenaards wezen kunnen ze van nature met mensen kruisen, de bloedlijn langzaam homogeniseren en gemakkelijk assimileren.

Als dat waar is, kunnen we deze toegevoegde bloedlijn dan niet herleiden tot de genenpool?

RECHTS NEGATIEF: HET ONTRACEERBARE BLOED
In de voortdurende zoektocht naar de oorsprong van de mensheid en onze eerste voorouders, laten onvolledige gegevens gaten in het pad achter onze genetische afstamming terug door de geschiedenis. Volgens de evolutionisten is onze afkomst te herleiden tot mutaties in ons DNA die worden veroorzaakt door onze omgeving en aanpassing aan veranderingen om te overleven – een geleidelijke verbetering gedurende miljoenen jaren van aap tot Homo sapiens. Volgens creationisten hebben sommige krachtige, alwetende, externe wezens of krachten ons onmiddellijk uitgevonden en ons leven geleid – we zijn zoals we waren bij het begin, vanaf de eerste mens tot nu toe. Maar wat als het antwoord een combinatie van beide is ?

Ontmoet de resusaap. Hoewel de wetenschap vandaag heeft bewezen dat het menselijk genoom ongeveer 97% van dezelfde DNA-sequentie deelt met primaten, is de resusaap uniek in zijn timing en bekendheid in de moderne medische wereld.

In 1901 gebruikte de in Oostenrijk geboren Dr. Karl Landsteiner een mix van resusaap en konijnenbloed om agglutinatie te bepalen, een klonterende reactie in bepaalde bloedcombinaties die leidde tot de ontdekking van bloedgroepen A, B, O & AB en verklaarde eerdere gewelddadige reacties en soms de dood door bloedtransfusies. Dit leidde tot bloedtypering en hogere slagingspercentages bij transfusies.
29 jaar later, in 1930, voortgaand op onderzoek naar bloed, herhaalde Landsteiner de procedure met menselijk bloed en konijnenbloed. Daar vond hij een gemeenschappelijke factor tussen het bloed van de resusaap en menselijk bloed in zijn klonterende reactie, waarbij hij de factor als Rh positief noemde – met dezelfde factor als de resusaap.
Ongeveer 85% van de menselijke bevolking is Rh-positief, waarbij bloedcellen het D-antigeen bevatten zoals het werd genoemd, een stof op het oppervlak van de rode bloedcel die antilichamen triggert. Die zonder de Rh-factor of het D-antigeen, Rh-negatief genoemd, vormen slechts 15% van de bevolking.

Deze ontdekkingen waren slechts het topje van de ijsberg in bloedgroep en gezondheidOnderzoek; het onthulde echter een afwijking – een mysterieus effect van Rh-negatief dat van nature alleen bij mensen voorkomt. Wanneer de moeder Rh-negatief is en de vader Rh-positief, zal de resulterende baby waarschijnlijk Rh-positief zijn – de consistent meest dominante factor. De Rh-positieve baby zou dan de antilichamen van zijn Rh-negatieve moeder kunnen activeren en haar lichaam zou de “vreemde” bloedcellen van de baby aanvallen. Rh negatief “ontvangt” Rh positief niet. Het ‘positieve’ is een extra eigenschap van het bloed dat door andere soorten op aarde wordt gedeeld. Rh-negatief betekent dat deze eigenschap niet aanwezig is, en in het geval van Rh-negatieve zwangere moeders, wordt de Rh-positieve eigenschap niet geaccepteerd door haar bloed of lichaam, en als een onzuiverheid wordt het bestreden door het immuunsysteem.

Omdat Rh-Positive de eigenschap-overeenkomst deelt met andere soorten, met name apen, kan de Rh-Positive-bloedlijn bovendien in de tijd en door evolutie in kaart worden gebracht. Rh negatief kan niet. Het heeft geen overeenkomsten of aardse sporen. Waar kwam Rh negatief vandaan?

Sinds de ontdekking van bloedgroepen meer dan honderd jaar geleden is door de wetenschap weinig anders geïdentificeerd over hoe onze bloedgroepen zijn ontstaan ​​en waarom ze überhaupt bestaan. Bij het samenstellen van de geschiedenis van bewijs en moderne wetenschap, geloven theoretici echter dat de Rh-negatieve bloedgroep verwijst naar buitenaardse voorouders en het samenvoegen van twee verschillende DNA’s.

HEBBEN Sommigen van ons vreemd bloed?
Gelovigen veronderstellen dat aliens blijven experimenteren en hun ontwerp verbeteren door mensen te ontvoeren. Anderen zeggen dat ze onze organen en bloed nodig hebben voor transfusies, transplantaties of het klonen van een interstellaire kolonisatie.

De eigenheid van Rh-Negative, de elementen in de details van de geregistreerde geschiedenis en legende, de compilerende accounts en een onthullende component – het grootste aantal buitenaardse ontvoerden is Rh-Negative – levert overtuigend bewijs dat de buitenaardse ontvoeringen niet alleen met hun echt bestaan ​​maar ook hun uitgebreide en voortdurende contact met de aarde.

De reden voor ontvoeringen blijft een mysterie, en de mogelijkheden waarom ze de aarde bezoeken of die ze verkiezen te ontduiken lijken verder te gaan dan een simpele familiereünie of een vriendelijk contact in de ruimte in de ruimte. Terwijl we echter ons eigen genetische onderzoek voortzetten en de grenzen van klonen en DNA-splitsing verleggen, en meer bewijs vinden dat de microscopische bouwstenen verbindt met al het leven en het universum, lijkt het potentieel van biologische overeenkomsten met wezens uit een andere wereld niet zo onmogelijk.

ZIJN RH-NEGATIEVEN VEILIG?
Als buitenaardse wezens blijven bezoeken en een bloedkarakteristiek delen met Rh-negatieven, zijn ze liever ontvoerd dan anderen, zijn RH-negatieven veilig? Er is momenteel geen definitieve manier die is gepresenteerd of gedeeld met het publiek om ontvoeringen door buitenaardse wezens te voorkomen. Suggesties van gelovigen en ontvoerden lijken nauw te wijzen op het dragen van beschermende kleding die geestbeheersing en goede ouderwetse mentale en fysieke weerstand blokkeert.

Er zijn echter een consistent aantal gemeenschappelijke kenmerken die worden weergegeven voor Rh-negatieven:

Extra wervel
Hoger dan gemiddeld IQ
Gevoeliger zicht en andere zintuigen
Lagere lichaamstemperatuur
Hogere bloeddruk -soms lager
Toegenomen voorkomen van paranormale / intuïtieve vermogens
Overwegend blauwe, groene of lichtbruine ogen
Rood of roodachtig haar
Verhoogde gevoeligheid voor hitte en zonlicht?????
Kan niet worden gekloond (op aarde)
Hogere aantallen ontvoeringen door buitenaardse wezens en andere onverklaarbare fenomenen
Gewapend met een beter begrip van uw bloedgroep en mogelijk de onthulling van gedeelde kenmerken en persoonlijke ervaringen, kunt u beter voorbereid zijn op een ontvoering door buitenaardse wezens of meer antwoorden vinden in het collectief van ontvoerden.

In beide gevallen lijkt de noodzaak niet te wachten om erachter te komen en diep te zoeken naar antwoorden.

Misschien komt er nooit een solide conclusie of antwoord op waarom we verschillende bloedgroepen hebben of waar ze vandaan komen, of waarom buitenaardsen de aarde blijven bezoeken. Wat we wel weten, is dat de verhalen die ons bestaan ​​hebben doordrongen, vanaf het begin van onze waargenomen tijd tot heden, ruimte hebben gelaten in onze rationele geest voor de mogelijkheid van ‘anderen’ en hun betekenis in onze eigen ontwikkeling. Het is heel goed mogelijk dat onze eigen mysterieuze biologische aard verbonden is met die van hen en misschien nauwer verbonden is met sommige menselijke wezens en voorouders dan anderen.

Misschien is het aantal gerapporteerde buitenaardse ontvoeringen die met Rh-negatief bloed zijn willekeurig, of misschien is het de indicator voor een onbreekbare relatie tussen de mens en de ‘goden’. We zullen het misschien nooit helemaal weten. Ondertussen kunnen Rh-negatieven, vooral de universele donor, O-negatief, overwegen dat hun bloed zeldzaam en waardevol is en het potentieel zou kunnen hebben om iedereen op aarde en denkbaar anderen in het universum te redden.

https://www.gaia.com/article/rh-negative-blood-abducted-aliens

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥