web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & Psyche

Wat en hoe worden soldaten gevoed in de legers van verschillende landen van de wereld

Wat en hoe worden soldaten gevoed in de legers van verschillende landen van de wereld
Soldier Silhouettes Postcard

Militaire theorie omvat een breed scala aan kennis: wetenschap, sport, technologie en nog veel meer. Er waren echter maar weinig mensen die erover dachten personeel te bieden. Afhankelijk van het dieet, kunt u de kwaliteit van het leger en de arbeidsproductiviteit van soldaten evalueren.

De experts besloten om gegevens over voedselkwaliteit en voeding voor verschillende landen te verzamelen en deze vervolgens te vergelijken. Hiervoor werden staten aangenomen die totaal verschillend waren in cultuur en waarden: Israël, de VS, India, Frankrijk, Canada en Australië.

Israëlisch leger

Het eten in de Israëlische cafetaria is hetzelfde voor soldaten en officieren. Het ontbijt bestaat uit zuivelproducten, eieren en meer. Vleesgerechten worden als lunch geserveerd.

Speciaal dieet heeft alleen marine-, onderzeeër- en luchtmacht. Hoogcalorisch voedsel wordt er op voorbereid. Als de persoon vegetariër is, heeft het leger een apart menu voor hen.

Amerikaans leger

Voedsel in de Verenigde Staten wordt gecontroleerd door het Soldiers ‘Equipment Research Center. De kwaliteit van het voedsel wordt gecontroleerd door een ander orgaan, het US Army Culinary Center, dat ook chef-koks traint.

Het Amerikaanse leger heeft het meest gevarieerde menu, omdat er veel mensen zijn met verschillende religies. Elk gerecht geeft het aantal calorieën aan. Voor het ontbijt krijgen soldaten roerei, fruit, spek. Als lunch worden altijd soepen van verschillende variëteiten aangeboden. Voor het avondeten bereiden bedienden vetarme gerechten, salades, groenten en desserts afzonderlijk. Tijdens de oefeningen krijgen de militairen een droog rantsoen: veenbessen, een cupcake met amandelen.

Officieren en gewone soldaten eten in dezelfde eetkamer. Tegelijkertijd kunnen gewone mensen gratis eten, of betalen voor beter voedsel, waardoor hun loon lager wordt. Officieren moeten altijd betalen, maar de premies gaan niet verloren.

Indisch leger

In het Indiase leger is het eten specifiek omdat het klimaat in het land heet is. Gewoonlijk worden voedingsmiddelen met veel vloeistoffen in het dieet gebruikt. Daarom krijgt elke soldaat dagelijks een fles water van vijf liter. Voor eten voegen soldaten vaak veel verschillende kruiden toe. Deze beslissing wordt gerechtvaardigd door het feit dat kruiden helpen beschermen tegen vergiftiging en infecties.

Voor het ontbijt in India wordt een tortilla geserveerd, voor de lunch, kipgerechten en voor het diner, een stoofpot en tortilla’s.Een ander kenmerk in het Indiase leger is respect voor religieuze overtuigingen. Op vakantie kunnen werknemers rum krijgen. Soldaten krijgen tijdens het vasten een apart menu.

Frans leger

In Frankrijk krijgen soldaten paté en visgerechten aangeboden. Onder de hoofdgerechten zijn kip en rundvlees. Bonen en aardappelen worden als bijgerecht gebruikt. En als laatste, als dessert – vers fruit. Packrantsoenen zijn rundvlees met salade, Toulouse-worstjes met linzen, gepureerde groentesoep, tonijn in blik, chocolade, jam, oploskoffie, koekjes, karamel, suiker. Militair personeel uit andere landen zou jaloers zijn. De kantine van het Franse leger is verdeeld in secties voor officieren en gewone soldaten.

Russisch leger

In Rusland zijn de onderscheidende kenmerken van het dieet van de soldaten de bereiding van verschillende granen. Bovendien worden traditionele vleesgerechten met deeg geserveerd. Ingeblikte granen en gekookte bonen worden gegeven als droog rantsoen. Over het algemeen hangt het allemaal af van waar de soldaten dienen. Als de nederzetting groot is, is het menu gevarieerder. In elk geval is het eten dicht, bevat het veel calorieën en zijn de gerechten, hoewel eenvoudig, lekker en vers.

Lunch bestaat bijvoorbeeld uit een eerste gang: koolsoep, borsch of mengelmoes, augurk of soep met vermicelli. Voor de tweede wordt een vleesgerecht van varkensvlees, rundvlees, lever of kipfilet geserveerd, geserveerd met verschillende bijgerechten. Een portie vinaigrette of een salade met verse seizoensgroenten wordt verondersteld, en als dessert een glas vers fruitcompote of spek met een pakje crackers. Elke soldaat krijgt een pakje boter, wit en grijs brood. Gecombineerde porties zijn dus behoorlijk hoogcalorisch: gemiddeld per dag is dit 4300-4600 kilocalorieën.

https://www.glavtema.ru/articles/2019-11-27/army/5808/

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥