web analytics
11:11 Dubbele getallen
11:11

Relatie nummerologie

ANGELAnimation3 AnGel-WinGs.nl

Je kunt niet alle vragen beantwoorden met relatienumerologie, het voorspelt bijvoorbeeld niet je toekomst, maar als je inzicht wilt in je uitdagingen, mogelijkheden en thema’s kan het je goed helpen. Zo kan je er antwoord krijgen op vragen als: “Waarom kan ik niet met haar overweg?” of “Wat zijn onze mogelijkheden?” of “Zou dit hem/haar kunnen zijn?”.

Net als bij gewone numerologie werkt partner- of relatienumerologie met de getallen 1 tot en met 9, en de drie meestergetallen 11, 22 en 33. Alle andere getallen worden teruggerekend tot een getal tussen 0 en 10. Het enige wat je nodig hebt is de geboortedatum van jezelf en je (potentiële) partner, in die zin zou je het met astrologie kunnen vergelijken. En net als astrologie kan het vanuit alleen dat gegeven al iets vertellen over jou en je partner en hoe jullie samen zullen werken en matchen. Bijzonder, nietwaar? Het enkele cijfer dat wordt berekend noem ik hierna het “geboortegetal”.

Om even je geheugen op te frissen reken ik hier een geboortegetal voor gebaseerd op de geboortedatum: 16-07-1964

Eerst tel je alle afzonderlijke cijfers op: 1+6+7+1+9+6+4 = 34. Daarna reduceert je de uitkomst, het getal 34, tot je één cijfer door opnieuw de cijfers op te tellen, en mocht je daarbij op 10 uitkomen dan wordt hetzelfde herhaald en kom je op 1 uit. In dit voorbeeld wordt het geboortegetal 3 + 4 = 7.

Ditzelfde doe je zowel voor jezelf als voor de partner in je relatie. Je gaat pas verder als je van jullie beiden het geboortegetal hebt bepaald. Daarna tel je beide geboortegetallen bij elkaar op en herhaal je de herleiding naar 1 enkel cijfer, om het gezamelijke relatiegetal te krijgen.

Let op! De uitkomst 11, 22 of 33 is van een hogere trillingsfrequentie. Kijk en vergelijk waar je verschillen en/of levenslessen ziet in verhouding tot de herleide getallen 2, 4 en 6.

Nu ga je verder en kan je hieronder bij het relatiegetal kijken om te achterhalen wat jullie kan verbinden, en welke aandachtspunten of uitdagingen er in jullie relatie verwacht kunnen worden. Natuurlijk blijf je altijd zelf verantwoordelijk voor je keuzes en relatie, dus ga zeker op je eigen wensen en indrukken af en voel hoe het is tussen jullie. Het kan je alleen ondersteunen en helpen begrijpen wat er tussen jullie speelt.

Lees ook:   Duidelijke uitleg betekenis dubbele getallen

Overzicht relatiegetallen in relatienumerologie

Relatiegetal 1

Positief: Jullie zijn krachtige persoonlijkheden die doorzetten ook als het even tegen zit. Eerlijk en recht door zee. ‘What you see is what you get!’ is jullie motto!
Valkuil: Doordat jullie allebei ‘de baas’ willen zijn kunnen er veel botsingen zijn. Vraag: “wil je je geluk of je gelijk!”

Relatiegetal 2

Positief: Hier is sprake van een harmonieuze relatie. Gezelligheid en lekker veel knuffelen. Een relatie waar emotie een grote rol in speelt. Het gaat om de balans tussen geven en nemen.
Valkuil: Ja knikken, jezelf wegcijferen, wederzijdse manipulatie en gemakkelijk in de slachtoffer rol schieten.

Relatiegetal 3

Positief: Een relatie met diepgang en een wederzijdse sterke aantrekkingskracht. Deze relatie kan zeer intens zijn, romantisch en hartstochtelijk.
Valkuil: Het is de bedoeling dat jullie leren de minder leuke kantjes van jezelf en de ander te accepteren, anders kan het van korte duur zijn.
Aantrekken en afstoten, pieken en dalen. Kortom een temperament en passie volle relatie! Er kan sprake zijn van binding/verlatingsangst of van jaloezie.

Relatiegetal 4

Positief: Dit is een stabiele betrouwbare relatie. Jullie nemen elkaar serieus en zijn eerlijk en oprecht. Je weet wat je aan elkaar hebt.
Valkuil: Weinig variatie en uitdaging, waardoor er een sleur kan ontstaan. Als je van rust en regelmaat houdt is het goed, maar als je af en toe ook eens even wil ‘knallen’ mist deze relatie de pit.

Relatiegetal 5

Positief: Jullie zijn altijd in voor een geintje en hebben veel plezier met elkaar. Verrassend, veelzijdig, vrij en ongedwongen zijn een aantal kernwoorden voor deze relatie. Je kunt niet met elkaar en niet zonder elkaar. Als je je zelf in de hand houd, is dit een relatie voor het leven.
Valkuil: Soms mag het wel iets serieuzer. Vaak zijn deze relaties niet echt stabiel.

Lees ook:   Dubbele getallen 0 tot 99

Relatiegetal 6

Positief: Een relatie waar verantwoordelijkheid en trouw in een hoog vaandel staat. Het gaat bij jullie om veiligheid en saamhorigheid. In deze relatie ben je lang niet altijd met zijn tweetjes. Het sociale leven is er erg belangrijk voor jullie. Toch zijn jullie ook huiselijke types en genieten er van af en toe even met zijn tweetjes met een zak chips voor de buis te hangen.
Valkuil: Aan elkaar twijfelen, op elkaar projecteren, veel over anderen praten, klagen en beren op de weg zien.

Relatiegetal 7

Positief: Voor jullie relatie is het belangrijk dat er voldoende gespreksstof is over serieuze onderwerpen. Dit kan op spiritueel gebied zijn maar ook op het gebied van de wetenschap of over gezamenlijke hobby’s gaan. Jullie zijn intelligent, hulpvaardig, hebben oog voor cultuur en een brede interesse. Ook vinden jullie het belangrijk op de hoogte te zijn van (sociaal) maatschappelijke kwesties.
Valkuil: Jullie hebben weinig behoefte aan veel mensen om je heen. ‘het groepsgevoel’, daar hebben jullie niet zo veel mee. Een andere valkuil kan zijn dat jullie moeilijk uitdrukking weten te geven aan gevoelens en emoties Jullie zijn op dat gebied dan ook vrij gesloten. Het kan ook zijn dat dit voor 1 van jullie tweeën geldt.

Relatiegetal 8

Positief: Een van jullie of beiden zijn bezig met het verwerven van een goede sociaal maatschappelijke positie en dat maakt dat jullie geliefd zijn bij anderen en respect hebben voor elkaar. Status is belangrijk voor jullie en jullie vinden het helemaal niet erg dat anderen tegen jullie opkijken. Jullie hebben veel vrienden en zijn trots op wat je allemaal hebt bereikt.
Valkuil: De relatie kan ‘verkoelen’ omdat jullie erg carrière gericht zijn zodat er te weinig tijd voor elkaar overblijft. Door je te veel te richten op materiële zaken, wordt er voorbij gegaan aan de simpele genoegens van het leven.

Lees ook:   De magie van getallen 11:11, 222, 333 etc.

Relatiegetal 9

Positief: Dit is vaak een relatie voor het leven. Jullie voelen elkaar haarfijn aan. Een half woord is al genoeg. Jullie zijn een rustig en warm stel. Liefst altijd samen staan jullie klaar voor je naasten. Niets is te veel, je kan altijd bij jullie aankloppen voor hulp en raad.
Valkuil: Jullie zijn conflictgevoelig en kunnen elkaar op de lange tenen gaan staan. Een beetje koppig en weinig doortastend kan er voor zorgen dat jullie lang blijven mokken.

Relatiemeestergetal 11

Positief: Dit is een spirituele relatie. Een relatie waarbij je elkaar spiegelt en de ‘schaduw’ bij elkaar naar boven haalt. Innerlijke groei is in deze relatie belangrijk. Vaak tweelingziel relaties met een sterke innige band. Kan zeer intens zijn.
Valkuil: Soms is het moeilijk. Door jullie hooggevoeligheid is het vaak te heftig, te dichtbij of er kan sprake zijn van een driehoeksrelatie. In dat geval is het thema onvoorwaardelijke liefde.

Relatiemeestergetal 22

Positief: In deze relatie vullen jullie elkaar perfect aan. Deze relatie dient een hoger doel, bestaat niet alleen voor jullie zelf, maar is er ook ten bate van anderen. Het is de bedoeling samen te werken aan grote projecten bijvoorbeeld in de politiek. Of bijvoorbeeld een spiritueel centrum te starten.
Valkuil: Waar jullie voor op moeten passen is niet te zwichten voor de ‘schaduw’ of in de verleiding te komen om niet helemaal integer te handelen. Vooral als er veel geld in het spel is kan de verleiding groot zijn. Weet dan dat wanneer je daar aan toegeeft het uiteindelijk tot niets zal leiden.

Relatiemeestergetal 33

Positief: Dit is een diepe spirituele relatie waarbij sprake is van onvoorwaardelijke liefde. Het gaat op een hoger niveau om spirituele groei om met anderen te delen. Jullie zijn ongemerkt een lichtend voorbeeld voor de wereld om je hen met een voelbare positieve energie.
Valkuil: Soms kunnen jullie het gevoel hebben niet van deze planeet te zijn.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥