web analytics
11:11 Dubbele getallen
RH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

The Shining Ones – Wie zijn ze en waarom probeerde de kerk ze te wissen uit de geschiedenis

Als je het weet besef je het…

Uit oude teksten, mythen en legendes wordt de ware identiteit van “Shining Ones” beschouwd als een van de grootste geheimen die ooit voor de mensheid zijn bewaard. Onderzoek van heilige oude teksten onthult dat dit verbazingwekkende ras van wezens de mensheid heeft geschapen en onder mensen wandelde en van groot belang was voor oude beschavingen over de hele wereld. De Shining Ones zijn in veel mythen en culturen verschenen onder verschillende namen en beschrijvingen, altijd als goden of scheppingskrachten van licht. De meest realistische definitie van deze wezens is dat het zeer intelligente buitenaardse wezens waren die uiteindelijk dieren en de mensheid creëerden.

(De Engelen waren bekend in Sumerië onder de naam Anunnaki…
De Anunnaki waren zonen -of nakomelingen- van de Shining ones)

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥